/ex-yu/

Izdanje: Hrvatssko iseljeništvo

Kada ćete odseliti van i postati uspješni?

Other urls found in this thread:

index.hr/vijesti/clanak/foto-uznemirujuce-otkrice-pored-jarunskog-jezera-pronadjen-les-muskarca/909200.aspx
mega.nz/#F!PxZnEZYD!wkP-CfexPbkpzu5wqICq-Q
rts.rs/page/stories/sr/story/11/region/2400391/nevreme-i-grad-u-sarajevu-nestala-struja.html
ar.wikipedia.org/wiki/حرب_الاستقلال_الكرواتية
kroraina.com/fadlan/e_hersak.html
youtube.com/watch?v=DXNECxVF9X0
rts.rs/page/magazine/sr/story/511/zanimljivosti/2401273/-macak-bobi-preziveo-pranje-i-centrifugu.html
youtube.com/watch?v=4nTaHNoTm_Q
rooshvforum.com/thread-6074.html
twitter.com/SFWRedditImages

Marko Begić
George Radanović
Denis Kučinić
Ivan/John Kašić

>͓͍̩̟̺̅ͪ ̼͐ͤ͌͑͋͒́ͪͬ ͔͉̰̯̞̙̙̲̺̒͋̅̔̔̿͂ͪ͆C̦̓̎ͣ ̗ͯͨ ̬̥̜̃ͪI̼̝̗̮̳͖̼ͫ̓̽̽͑ ̞͙͎̱͙̠̏͗̎ ̮̖͒͌̾̽̔͆͑K͇̠̳̥͙̫͎͇͌ͨ̍̇ ̟̜̬͎̰̙͈͂̽͂́ͭ̋ ̗̤̪̲̓̎̏L̹̦͙͕̟̟̭͊͛̂͋̐͗̽ ̱̞ͫ͑̐ͨ͑̊͂ ̪̞͙͕͎ͬ̊ͧ̄͒A̠̼̬͉͉̣͚̿̿ͩ̽̒̓͊̓

joj jest lijepo imat 3 drzavljanstva, joj jest lijepo vozit dobro auto, joj jest lijepo kad imas platu 5x vecu nego sto bi imo da si osto u domovini

kako dobar osjecaj

sada ću i ja u alpe, živijeti malo skupiti novčeke, kupiti si stan ili kuću u hrv za svaki slučaj (koju ću iznajmiti naravno), osnovati tvrtku, financirati SVP da otjera balkance komunjare i njihovu jebenu djecu iz Švicarske da ne naprave jebenu Njemačku od nje smrdljivi cigani i žene jedne

index.hr/vijesti/clanak/foto-uznemirujuce-otkrice-pored-jarunskog-jezera-pronadjen-les-muskarca/909200.aspx

Pozdrav iz makarske sirotinjo

tačno bih se ubio da sam mali debeli crnomanjasti ćosavi servat kome ne može da se digne. zašto uopšte živiš, čemu imaš da se nadaš bedniče?? ha, ha, ha, iskompleksirani mali servaćanin umire od bolova!

jedan poyy za mog druga domara hercegovnara koji zivi i "radi" u zagrebu, jesi otiso u kanadu drug moj ahahahahahahahhahahahahahaha

drug moj meni cita post history pa me prijavi tatici modu za post iz 2012te, ma top kek bajo moj

ali ti jesi srbin...
neznam kaj znači crnomanjasti ali srbi obično jesu onako bugarsko tamniji

ha, ha, ha, kako se prepoznao i outovao glupavi servatistanac

nema (you)-a za prljavog servaćanskog ciganina! nema! a ha ha ha ha

...

...

đe je zemljak što voli koljeno čarape

>koljeno
>ne koleno

ajde balijo nazad na plantazu

I only fuck bad bitches, not just any kind of ho

Dobro jutro.

le gojko mane

Te zdrave lepe sise...

>ook moras da uzmes godisnji da bi se vratio u bih na koncert dine merlina

jedva cekam da budem iskren baje moje

mega.nz/#F!PxZnEZYD!wkP-CfexPbkpzu5wqICq-Q

ook, bombardovali nas vise nego ostale nacije dosad zajedno

ook, pisaj po sirotinji, mozemo da prodajemo delove bombi za dobre pare

rts.rs/page/stories/sr/story/11/region/2400391/nevreme-i-grad-u-sarajevu-nestala-struja.html

kek, da nam se ne udavi user iz Sarajeva

jebote ja iz zagreba samog gledam kako naokolo gradovi najebavaju
zagreb nikada ni oluje, ni vjetra jakog, snjega možda jednom u desetljeću padne više od 20cm a većinu zime je samo suho i oko 2 celzijusa, poplave, potresi, pičke materine
ovdje samo cmrlji kiša 3 dana i onda prestane, i imamo dosta oblaka

čudna neka mikroklima

kad će jebeni petak da se napijem

>ja iz zagreba
Zelim da ti ga nabijem u grlo dbi

Jesi zensko ?

DE JE ONAJ SITSKI PICKA
IMAM PAR RECI (CITAJ: PRICU) DA MU ISPRICAM
A backward, moronic and unwashed farsi shiite scum was teaching a class on ali, known heretics.

”Before the class begins, you must get on your knees and shah ismail, the greatest Sultan that the entire islamic world has ever known!”

At this moment, a brave, pious muhajideen who had served 1500 tours of duty and understood the necessity of jihad fi sabil Allah and would give his life for Ibn Taymiyyah stood up and held up a copy of the quran.

”How important is the The Twelve Imams, munafiqun?”

The arrogant persian smirked quite Jewishly and smugly replied “It is the soul of the Islamic faith, you stupid bedouin.”

”Wrong. Everyone knows that the Shahada is the true creed of Allah. If Islam was about The Twelve Imams… then we would all be guilty of shirk by now.”

The persian was visibly shaken, and dropped his chalk and his hummus. He stormed out of the room crying those persian crocodile tears. The same tears shiite scum cry for the zindiks while they were righteously purged. There is no doubt that at this point our kufr sultan shah ismail wished he had pulled himself up by his turban and become more than just a poorly disguished persian nationalist. He wished so much that he had a bomb to martyr himself, but he himself had made his islamic way of life into a jahilliyah parody of itself!

All the students applauded and accepted wahhabism as the only true version of Islam. The Prophet himself (pbuh) showed up and shed tears on how well preserved his teachings were and how there wasn't even a single person in sight named Ali or Haidar. The Quran was recited several times, and Allah himself showed up and executed Ali and every shiite kufr that ever lived.

The persian lost his tenure and was fired the next day. He died of poop germs in his goat and was tossed into jahannam.

Allah akbar.
P.S. Assad is a fag

>ook procitas splitski
pa cemu sve
usputno dobra regionalna

>on ne zna da se ijekavica koristi u crnoOri

>300 eura mu plata
koliko jadan moras biti

...

kad si vec herceg novi

ne
oni tamo crnogorci uz more su skroz ok
to su isto dalmatinci
herceg novi je 30 puta bolji nego hercegovina

Sisajte ga bre...

SISAJTE TE GA BRE
HAHAHAHAHHAAAAAAAAAAAAAA

>Herceg Novi
>Crnogorci

you what mate ?

>srbi i crnogorci
>hercegovci
jedno i samo jedno

Ne mogu vjerovati da postoje ljudi koji nisu dio drevne nadrase Hercegovaca. Ovo starosjedilačko pleme je vidjelo propasti od Sumerana do Jugoslavena. Dalje ponosno stupamo i znamo jedinu činjenicu koja je bitna, Hercegovina je vječna dok postoji Hercegovačka glava.

>nadrase
>hercegovana
zasto bi tia biti turski produkt silovanja?

Žalim tvoga oca, dok je ponosni Hercegovac ubijao Grke i Rimljane, slaveni su općili s mongoloidima. Neukrotivo Hercegovačko brdo je finalna oaza Hercegovačkog čovjeka, kao i ponosni Afganci koji svoju vjeru čuvaju u pećinama, tako i Hercegovac čuva ono najvrednije što ima, svoje Sjeme.

hvala hercegovcima na svemu

vaš zagrepčanin

Jebeni mađarski turisti napadali ljude sinoć i lupali po autima. Govna.

svoje turcizme
ftfy

>2 momka, bukvalno crni ka cigani, borderline romi, pricaju glasno
>ja slusam jer mi dosadno
>"E na, odakle si ti?"
>"Zagreb, ti?"

Znaci plakem tako jako da su me culi ovi iz drugog reda

Ja anone, dok si ti drkao ja sam zaradjivao sitnis hehe

ahahahha evropcke unije lol ajmo u crnu goru da zaradimo 5 evra
>evropa haha mi bijeli

kaj ih nisi našamarao

>bukvalno predjes 2 drzave da bi zaradjivao 5 eura dnevno
>hrvacani

>nas svi postuju i cijne
>nismo mi kao nigeri ahahaha
>ode da bere trnje po crnoj gori
JEBENI CIGANI AHHAHAAH UPS MISLIO SAM HRVATI

AAA DA TO JE ISTO

Ja ne znam bas bi li se ti trebao sprdati njima, svaki drugi je iz bosne
"bolan"

...

:DD

>za plantaze spremni

pozuri na plantazu u crnu goru druze

jebena legenda, zamisli koji car moraš bit da složiš takvu sliku
kladim se da je dijaspora

>hrvat
>grb
ne

veči Hrvat nego što češ ti ikada biti

>crnogorska skupstina

>mlk skonta da mu je predak neki vlah ili ILJIR

...

TSUUUUUUUUUUUUUU

Ljudskog favä.

imaju li ovi threadovi više smisla
sve smo prošli; nema teme o kojoj nismo razgovarali, crnog anđela kojeg nismo postali, maloljetne vlogerice koju nismo uhodili, posvađali se oko svega mogućeg, napadali šveđane i bugare

najbolji dani su iza nas. zašto jednostavno ne ugasimo ex-yu?

>veci hrvat
>slika shiptara
pa vi stvarno jeste turci

pa sad je i poanta da dilimo greentextove i pricamo o zivotu

uvijek će bit guzobolnih srbijanaca čija se egzistencija temelji na mržnji hrvata

...

kog boli kurac za tvoje greentextove, narkomanu prljavi, nije ti ovo tumblr

Republika Srpska je genocidan entitet

ar.wikipedia.org/wiki/حرب_الاستقلال_الكرواتية

ljudi kako mi hrvati zapravo dominiramo ovim svijetom to nije normalno

doslovna brutalna dominacija

šimpanze na aparatima
bošnjooooci na noževima
zlovenci pod terencima
crnogorci na... MA KOJI SU TI?!

koji bampovi
nevera

hahhahaha kakav ludak

Wow that Albania is huge

t.Kosovoalbanen

u jebote koji hrvatoglou, vidi kako su mu sređene dobro obrve. To mora da je onaj od čiste krvi koji potiče od kana Kubrata tj. Hrvata i vrišti ZA TURAN SPREMNI, ZA TURAN SPREMNI. Još iljirska zastava dobro paše uz crvatsku, ko tata na mamu.

>Equating the form Krobatos, with the Hrobatos in the Croat tradition, the English historian J. Bury was once quick in concluding: "This Croatian legend has a strong family resemblance to the Bulgarian legend of Krobat (or Kubrat) and his five sons, and I therefore think that we should hardly hesitate to take Krobat and Hrobat as the same prehistoric hero of the Hunnic people..."

kroraina.com/fadlan/e_hersak.html

vjerujete li u vanzemaljce?

fucking kek 10/10

>t-t k-k-kosovo albanian
unisitio te druze

uff sto volim tu crvatsku guzobolju
pazi samo da nedobijes rak supka hahahah

>mamaaa! opet sam to postao!

kek, bilo je ovo i kod nas

rimac toni rimac toni svileni bomboni svileni bomboni

sta je mislio ovim?

zašto se opet svađate? trebamo biti zajedno, u nadolazećem ratu protiv normija trebat ćemo jedan drugoga.

da mu je picka gde mu je srce

hmmmmmmmmm

r-really REALLY makes you think

youtube.com/watch?v=DXNECxVF9X0

kako

bilo bi retardirano glupo da ne verujem.

zasto

jel ima neko onaj video kad damir popizdi i pocne da udara tonija kurcem po celu?

Obama = Milosevic

apsolutni ludak

više me zanima taj mačak koji je preživio pranje i centrifugu kek

The man was pronounced innocent after 13 years of trial.

That should be proof enough everything he says is true.

rts.rs/page/magazine/sr/story/511/zanimljivosti/2401273/-macak-bobi-preziveo-pranje-i-centrifugu.html

|

youtube.com/watch?v=4nTaHNoTm_Q

to je karakter

>onaj osecaj kad 19yo gf koja guta i daje u dupe
>opet nisi srecan

DOKLE OVAKO

Momci ovdje su pederski brakovi jednaki uz normalne, znaci ako se ozenimo dacu vam drzavljanstvo.

>on ima curu
NORMANI REEEEEEE MARŠ VAN REEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Jebem ti mater

hahah šta će mi državljanstvo rogonje hahaha slušaj ovog bezkičmenjaka hahahahaha

Da pusis kurac ko pravi kurvat

rooshvforum.com/thread-6074.html