/rzeczpospolita polska/

edycja ładnych budyneczków

Other urls found in this thread:

bbc.co.uk/news/magazine-37012756
i.4cdn.org/wsg/1470569453984.webm
nowe-peryferie.pl/index.php/2016/07/miasto-domyslne-o-malych-miastach/
twitter.com/AnonBabble

>rzeczpospolita
Znowu kurwa forsują

>Łucznictwo/Strzelectwo
Mógłbym być medalistą olimpijskim, jeżeli przez losowy powód, zajął bym się jod małego wieku ednym z tych hobby. Trochę żal.

...

Najlepsze Polskie miasto po przedwojennej Warszawie.

>mąż zrobił test DNA bo syn nie jest do niego w ogóle podobny
>wyszło że nie jest jego
>siostra przekonała go że ''ojciec nie musi być biologiczny, musi być kochający :)''
>postanowił nie brać rozwodu

dobrze że Polscy mężczyźni wierzą w średniowieczne dyrdymały inaczej byłabym bez dachu nad głową

W średniowieczu to by taką pizdę spalili

Masz dobrą fantazję "lalunio".

Elo

...

Coś mi przypomina...

Pamiętacie ten moment kiedy Polska nie była pizdą? Ja też nie.

Przed 18 wiekiem mordeczko

imperium starożytnych lechitów koleżko

zrobiłbym eksperyment dać każdemu województwu w Polszy autonomie jak w Niemcach ciekawe które by się najbardziej rozwineło po roku

>rzeczpospolita polska
>edycja ładnych budyneczków

how is this smashing of the keyboard considered a language? lol

Chyba nie w dzisiejszych jedyny wielka roznica jest taka ze w Bayern zamiast w cdu jest csu. No chyba cos ala hre.

...

Lol wop.

Konglomerat zadupii ze słomy wielkosci miasta to nie imperium.

jestem po prostu ciekaw jak utrzymałyby się zadupia na wschodzie kek

Jest jakies powiązanie między imieniem a charakterem np każdy Seba to debil jebany a każdy Michał to pedał (także jebany). Wybieraj imie swojego bachora mądrze anonku.

Lepsi patrioci w Lublinie niz zydzi w Poznanu. Ale zachod tez by sie raczej nie utrzymal.

>diaspora mówiąca o patriotyzmie

zalezy jesli mogliby zmieniac rowniez podatki to zachod by jeszcze szybciej rosl ekonomicznie

chwała rzeczpospolitej!
a greckiemu w dupe chuj

Moj wujek michal umie krav mage juz do ciebie jedzie chuju. Ale masz przejebane.

Blizej mi do Niemca Genetycznie leszczu. Tak samo tutaj wole patriotycznych saksonow niz gejow z nrw lub zydow z hesji.

...

Polska to kurwa gówno jebane jaa pierdole co to za ''kraj'' który rozebrano trzy razy? Tragedia kurwa i komedia jednoczesnie. Ten wypizdów znany jest tylko z tego że został rozjebany przez Niemców oraz to że nasi emigranci to złodzieje i patologia, zachód nie uważa nas nawet za białych i ich nie winie bo tylko jebany czarnuch wbija komus do kraju tylko po to by zapierdolić mu telewizor, nawet Kopernik czy Curie wyjebali za granice własnie tak robaki - jedyne osoby którymi może pochwalić sie Polska nawet w niej nie żyły.

Polska to taki ''kraj'' o którym z przywiązaniem mówią zawsze jedynie ludzie którzy wyjebali gdzie indziej gdybym żył w Anglii też łatwo byłoby mi mówić jak to tu nie jest zajebiscie bo mam przekoloryzowany przez nostalgie obraz upadającego i sprzedanego dekady temu kraju bez przyszłosci.

TL:DR jebać Polske i Polaków

>bliżej mi do Niemca genetycznie

>a każdy Michał to pedał (także jebany).
Żewłakow, Wiśniewski i Pazdan są spoko.

bbc.co.uk/news/magazine-37012756

I cry everytim

Pacz na moje piekne oczy huju.

bo jebali cie w zad
pierdolisz misiu.
raz na wozie a raz pod

podwieku pierdolony

...

Spierdalaj 19l to chyba moge tu byc

ty pedale jebane wypierdalaj

Cześć korab

Wyjebuj.

Kurwa nie wytrzymam z toba dawaj adress zajebie cie

Nie znam goscia

>lvl 19
>hurr jestem dorosły
starej za mleko oddaj to pogadamy

>tug nie ogarniasz życia

Rzadko wychodzę z domu, mam malo kolegów, raz miałem gf, niechodze na imprezy, mam tani samochód,

Jak bardzo jestem przegrany i dlaczego tak sie dzieje? Dlaczego nie umiem byc normikiem z toną pieniędzy i hehe imprezkami i milionem znajomych?

Na litość boską, ludzie... mamy już 2016.

Londyn, Frankfurt

Czy ja cos mowie?

tfw osiagnelem poziom gdzie jezeli mowie co naprawde robia to mysla ze to zart

>ma samochód
>ma dom
>ma potencjał do posiadania gf
>ma kolegów

Jesteś zamkniętym w sobie normikiem i tyle.

zs

wowik jak już nie wiem czego ty kurwa chcesz

Jak to zmienić? Chcę być normalny

>ma dom
Chciałbym, lvl 22 dalej mieszkam z rodziną

mowcie co chcecie ale te jego rozmowy zrobilly mi dzien
szanuje mocno

>Londyn
>w centrum
No raczej poza

>Frankfurt
Chodzilo mi o stolice no ale dobra. Jednak czy widzisz dookola jakies bloki kwadraty i chuj wie co czy Park i kamienice?

i.4cdn.org/wsg/1470569453984.webm

nie wiem, prawdopodobnie jesteś podobny do mnie, mam wrażenie że ludzie mnie dość lubią albo chociaż tolerują jednak ja się nigdy nie czuję jednym z nich i ląduję na czanach

a man who has nothing to lose is a man you should fear the most

Ból dupy wieśniaków spoza Warszawy - odcinek 3516:

nowe-peryferie.pl/index.php/2016/07/miasto-domyslne-o-malych-miastach/

>No raczej poza
no raczej w kurwa w City sa wieżowce i to najebane losowo

Warszawa to syf
popatrz na Wrocław,Gdańsk,Poznań,Kraków
i jak industrialne się liczą to Katowice
ładniej,mniej polskiego gówna,przyzwoite zarobki

W Ameryce można komus wypierdolić z guna gdy wchodzi ci na posesje, w Polsce nie możesz nawet za mocno dać w ryj napastnikowi. Czemu ten ''kraj'' bardziej broni złodzieji i bandytów niż normalnych ludzi? I czemu Polacy mają taki beef z bronią palną? Bo skończy sie kozaczenie w 5 na 1? Co za naród pizd.

szanujesz debila

jakbyscie mieli samochod to doslownie podjedz do loszki i powiedz ze chcesz z nia pojechac i juz masz seks ZA DARMO

>default city
nie slyszalem tego jeszcze

Ale kurwa nie stoja kolo wiezy elizabety.

>popatrz na Wrocław,Gdańsk,Poznań,Kraków

Jak cię kręcą małomiasteczkowe i wiejskie klimaty to ok. Ja wolę mieszkać w mieście.

sam jestem debilem moze dlatego

>miasto
prędzej bym się zabił niż żył w miasteczku wybudowanym przez komunistów z chujowymi zarobkami Katowice wyglądające ładniej mają ten sam poziom co wy

ale my nie mamy żadnej wieży elizabety ani w ogóle żadnych ważnych zabytków

jakie auto?
spierdalaj

Nie chcę tak user, chcę gf żeby moc seksic kiedy chce i jak chce a nie raz na miesiąc

No i przy okazji mieć z kim pogadać/robić inne rzeczy

Uczycie sie jakiegos jezyka leszcze? Ja chcialbym Joseph de Maistre w originale przeczytac.
Ale kurwa Syndrom wyszszosci

pfffff katowice wygladaja ladniej hahaha od czego kurwa od mogadiszu?

ooo ból dupy wsioka
dawaj konusie twoje łzy są pyszne

warszawska musztardowa rasa / 10

I to wlasnie trzeba zmienic

cóż to za piękne miasto komunizm pełną parą

uczę się niemieckiego ale na razie to niedużo umiem

Golf 3

niby jak? byl czas na budowanie zabytkow to polacy woleli ginac w powstaniach i byc biednymi

Chcesz wyjechac? A jak tak to dokad?Najlepiej uczyc sie jezyka w praktyce. Wiec mysle czy by w lyonie nie pomieszkac. Slyszalem ze jak na francje bezpiecznie. Islamisci tutaj sa juz niebezpieczni a co dopiero czarni Islamisci.

Zabieram się za budowę wehikułu czasu. Uważajcie zuchy jak będziecie szli ulicą bo może jakiś zabytek pojawi wam się przed nosem.

>żyć w niemczech
>ma kurwa szwajcarie obok

Takim tokiem myslenia daleko nie zajdziecie. Stalin z powstanien czy bez by Warszawe zborzyl.

Nie dziekuje. To bardzo chytre i podle z natury stworzenia.

gowno prawda

takim polackim tokiem myslenia to tez nigdzie nie zajdziecie, z komuchami dalo sie dogadac

Na razie mam przed sobą parę lat studiów ale chcę mieć więcej możliwości jak już je skończę. Jako że angielski już umiem wystarczająco dobrze to teraz chcę niemiecki. Chciałbym uczyć się w praktyce ale to chyba dopiero za rok bo trzeba coś tam ogarniać żeby skorzystać z wyjazdu.

Możliwe że kiedyś do Niemiec sobie emigrnę ale co będzie za parę lat to sobie mogę gdybać.

i jeszcze te wszystkie pszennoburaczane fjuty musiały się na nie zrzucać
ahhhh pięknie
chińskiego, ale to potrwa
podgniwam troszkę
ale jak dobrze utrzymany i z wersji rocznicowej, jakiejś fikuśnej (gtd, vr6), albo turbo podstawowej (skrzynia 4), to za pare lat będzie niezły

co do reszty, to olej temat i ciesz się z tego co masz. zawsze mógłbyś urodzić się czarny, albo muslim

>Z komuchami
>dogadac
Oni miedzy soba nawet dogadac sie nie umieli

siedź sobie w tej Polszy B i obiecaj że nigdy do Polski A nie przyjedziesz zostań w B z komuchami

A po co ci chinski?

bo nie chcieli zreszta postawili ogromne panstwo i potezny sojusz wiec cos tam jednak umieli

>uczenie się niemieckiego
>życie w neo kalifacie Al-Emanii
no kurwa jebłem.

bo to jeden z najwazniejszych jezykow swiata obecnie ?

Angielski, hiszpański, mandaryński, hindi, arabski

>szwajcaria
>wschodnia francja
>austria
anonku wiesz to nie j.polski niemieckiego uzywa sie w 3 panstwach

Niszczyc i gwalcic na pewno.
>silne panstwo
90% zolniezy w razie wojny poddali by sie zeby dostac sie na zachod.
Jedynie duze miasta sa w miare niebezpieczne. Raz jak bylem w bawari to widzialem lebkow co chcieli turyscie wpierdolic bo jadl mieso w post.

bo to rozwojowa sprawa
also pracuje dla firmy z chińskim kapitałem i mam to za free, a tak to +/- 80zł/h
umysł biedaka... taki biedny

no i jeszcze w luksemburgu i liechtensteinie i w belgii

no to napisałem państwa nie mem gówno stworzone jako zator