/polska/

Edycja Polski Mocnej

Other urls found in this thread:

wyborcza.pl/1,75399,20592080,policjanci-tropia-kobiety-w-burkini-algierski-biznesmen-zaplace.html#BoxGWImg
dandwiki.com/wiki/SRD:Telekinesis
webmshare.com/5vDRB
youtube.com/watch?v=FWtO0cfgewY
twitter.com/AnonBabble

ja pierdole ale chujowy juz nowy robilem

pokaz zdjecie jakie chciales zapostowac

/polska/ dla /polaków/

czwarty za wowika

...

wowik to niedługo pudziana przebije w bicu jak będzie dźwigał swój bęben i wieloryba

macedonia edition?

...

mmmmm takie mlode najlepsze haha

...

haha

dubsy dostają fote yetiego z autografem certyfikat autentyczności /polska/

W tym antyludzkim państwie
Nic nie na Korwina
Kurwy nie na Stonoge
A PiS was będzie dymał

>rozmawianie z lochami
mam nadzieję że macie resztki godności i tego nie robicie

my body burns 2500 kcal a day and I eat 500 kcal a day and in a week I lost my will to live and 0 kg

good job

Różowy Sezon

Ale z siostrą mogę?

>Na mandacie wręczonym muzułmance napisano, że nie miała stroju "szanującego dobre obyczaje i sekularyzm". To jeden z podobnych przypadków, które w ciągu ostatniego tygodnia miały miejsce na francuskich plażach. - Najsmutniejsza była reakcja plażowiczów. Krzyczeli do kobiety: "Wracaj do domu!", i bili brawo - opowiada świadek interwencji w Nicei.

>wyborcza.pl/1,75399,20592080,policjanci-tropia-kobiety-w-burkini-algierski-biznesmen-zaplace.html#BoxGWImg

jak ty wowik nawet nie wiedziałbyś ile kalorii ma kurczak DEBILU

debile żbsz

skad mam wiedziec? za to mnie ucza ze kwiatek wpierdala słonce fotosynetza od 3 szkół

normalśmieć

a teraz ty masz wypierdalac do domu ahmed

debilu

ale ja szczególnym uwielbieniem do ciapatych nie pałam, tylko że ten przepis to bareja mocno

Kurwa, to wracam ruchać siostrę, narazie :(

elo

jak sie nazywalo to zaklecia, co sprawialo ze przedmioty lewitujo

(((Gazeta Wyborcza)))

dandwiki.com/wiki/SRD:Telekinesis

webmshare.com/5vDRB
szybko bo zaraz usuwam

co tu sie odpierdala

źle na to patrzysz. nie chodzi o sam strój. ja mam alergie totalną na ciapatych , z zwłaszcza na te ich szmaty ale nie chodzi o sam wyglad, bo zakonnica mnie nei razi. Zastanawiam sie po prostu po chuj ona nosi te szmaty. Przeciez nie dla urody. One to robią bo uważaja, że osoby, ktore tego nie robią są gorsze. Okazuje tym swoją rzekomą wyższosc. Jak jedna z drugą zostanie przeczołgana za noszenie szmat to jej się odwidzi jej debilny swiatopoglad.

youtube.com/watch?v=FWtO0cfgewY

bardzo dobrze

...

co tam jest

jest już?

Wirus nie klikac

dzieki ziomeczku ide przetestowac

żbsz taki przepis to właśnie jest to o czym lewa strona zawsze pierdoli kiedy jakis nacjonolo sie wypowie czyli "podsycanie konfliktu". ci debile najpierw bawili sie z nimi pokojowo, a teraz z dupy strony zaczynaja im sie uprzykrzac. jedyne co to da to mama malego mehmeta powie ze ich w tej zlej francji uciskaja to ten chetniej pojedzie z wujkiem ahmedem na szkolenia do pakistanu

oczywiscie najprosciej by bylo ich wszystkich zajebac, choc to juz nieeuropejskie, ale zakazywanie chodzenia w ichnich szmatach "bo tak" to skrajny debilizm

>"podsycanie konfliktu"
uwielbiam to okreslenie. czyli co , w rezultacie oni sie wiecej beda wysadzać? czyli nie mozna nic z nimi zrobic to cały czas nam grożą? a moze jebać ich na kazdym froncie od noszenia szmat, po niezatrudnianie, po napierdalanie na ulicy a na wyjebywaniu z kraju kończąc. Muszą się po prostu zacząc czuć jak obywatele II kategorii, którymi są.

>xd
>xdd
>twarz
uwaga to yeti xd

no też się z tego określenia śmieję, jeżeli nie zrozumiałeś, ale problem jest za duży żeby w ten sposób się bawić. jak się bedzie ich uciskać to masz zamieszki na ulicach gotowe, a z tego się idzie do szerszych łapanek prosto do czystek etnicznych.

tzn. ja bym przeskoczył po prostu kilka kroków

Latuva Latanito

WINgardium LEWiosa

>a z tego się idzie do szerszych łapanek prosto do czystek etnicznych.
Oby

Biorę tą z lewej

to czyjaś siostra

>cebularze dyskutują nt. polityczki

i tak macie chuj nie wpływ na cokolwiek to czego się podniecacie i pierdolicie jakimiś morałami rodem z filmików michalkiewicza

jezu a ja dalej spierdon

to, finalny redpill to zająć się sobą jesli nie masz w planach kariery politycznej

gdyby tak rozmawiać tylko o rzeczach na które ma się wpływ to sporo tematów by ubyły sreduszku

wybacz user ale jak mi jakiś maciuś lat 20 z głębin swojej piwnicy zaczyna pierdolić jak to powinna biała rasa walczyć z muzułmańskim najeźdźcą żeby ochronić przyszłość swoich dzieci to fiku mikam

podaj przykład debilu nie licząc polityczki i cd action

róbcie screna w tym momencie co macie na pulpicie

uwaga wowik groźny grubas

ej wowik, a matka ci fuchy nie może załatwić?

no w takim razie się mogę z tobą zgodzić, masz rację zuchu
ale powiedz szczerze, nie miałeś za gówniaka chociaż gimnazjalnego takiej fazy, że też tak gadałeś
dlaczemu cd action?

miałem anonku mało tego w gimnazjum i liceum byłem korwinistą bez szkoły wypowiadałem się na wszystkie tematy i każdemu udzielałem rynkowej rady zgodnej z prawidłami wolnego rynku i przedsiębiorczości paróweczkowej

z perspektywy lat rozpierdoliłbym sobie tę głupią mordę młotkiem

ja pierdole

to w polsce?

każdy ma coś wstydliwego w swojej przeszłości
nie przejmuj się, przynajmniej nie miałeś przemówień na ulicach - znałem takiego korwiniste który uprawiał takie rzeczy będąc n a studiach już
ja w liceum byłem (w mej własnej głowie) narodowym radykałem czy kimś

wlasnie jak czytam te oferty i te opinie do nich to ja nawet nie
>stres
>prawo jazdy b1
>umowa o dzieło
czemu ona nie chce zrozumiec ze ja chce zostac lead designerem w Blizzard Entertainment TM

zoba pic rela mam materiału na 3 dodatki nastepne, ale go rysowalem tak z 8 lat temu jak kompa nie mialem

p-panie wowik ja...

fiu, chłopie

autentycznie się obsrałem ze śmiechu kurwa twoja mać jak ja teraz dopiorę kanapę

>Jewborcza

słuchawek nie masz debilu?

...

nie mam w ogóle dźwięku na komputerze, co oni tam mówią

ale patologia

gdybym sie urodził pajeet i robil na hotline blik to by mi dali fuche w IT

>webmshare.com/5vDRB
To pewnie w niemczech. Typowe małe k'baby ruchają niemke.
Ja pierdole nigdy nie chce mieć córki.

>robot
>grubas
>autysta
>spierdolex
>stalker

straciłem resztki szacunku

dubsy wybierają plik/folder pozdrawiam

Kurwa chyba wysmaruje się nutellą i zapierdalam do niemiec.

jeszcze wam najlepszego nie mówiłam xD

>_dsc0090

pięknie się user przedstawił

czemu lurkujesz na rzutniku

A ja tam coraz więcej, ostatnio szacunku do wowika zyskuję.

Cos po arabsku.

cv otwierasz

t. wowik

>te gierki
o kurwa debil

numerek 24 poproszę

ANIME

spis userów

>strona jest pusta bez włączonego JewoScript

Spis userów dawaj.

ANIBE

o chuj

ani gugyrygu ahhhaa

nie ale na serio ta kawaii ogórek na prawym dolnym to ty postnij

gdzie mój numerek 24 opie chuju pierdolony

licząc odkąd dokąd brachu

decyzja dowolna żbsz

s-siostre mam 12 lat

>implikando
Pomijam już że ktoś w przyszłości będzie musiał zastąpić obecnych polityów. Poczytaj jak do władzy dochodziła masa przywódców czy polityków. Masa z nich nie planowała kariery w polityce, nie chodziła na jakieś gówniane zarządzania i inne memiczne kierunki, masa z nich siedziała w więzieniu. Przypadek kształtuje historię i od tego czy złapiesz w garść szansę rzuconą przez los czy nie może wiele zależeć.

Wyobraź sobie na przykład że za jakieś 10-20 lat w Niemczech czy Francji problem z ciapatymi i czarnuchami wzrasta do takich rozmiarów że władza nie jest już fizycznie zapewnić ładu i bezpieczeństwa. Ktokolwiek z wystarczającą ilością charyzmy i jakąkolwiek wiedzą lub pomysłem jak się bronić, jak zorganizować swoich sąsiadów od razu ląduje na czele swojej dzielnicy, miejscowości czy regionu w zależności od tego jak chujowa jest sytuacja i jak szybko roznoszą się wieści. Po uspokojeniu sytuacji tacy ludzie mają ogromne poparcie społeczne i są siłą z którą trzeba się liczyć przy tworzeniu nowego ładu.

Pamiętajcie anonki że historia kołem się toczy.

Za rok chad przyjdzie i tyle ją widziałeś.