/polska/

edycja wowika który kiedyś znajdzie miłość
temat tematu: youtube.com/watch?v=GDzGUr3uJJE
stary:

Other urls found in this thread:

youtube.com/watch?v=_gR7GDrW2uk
brutal5.org/6536/kerstin-dane-day/
foreignaffairs.com/articles/poland/2016-08-25/polands-constitutional-crisis
krytykapolityczna.pl/artykuly/opinie/20160822/dymek-zemsta-postmodernizmu
wolna-polska.pl/wiadomosci/narodowosci-jezusa-chrystusa-2016-08
youtube.com/watch?v=TrrihGalApc
pl.wikipedia.org/wiki/Nutria_amerykańska
twitter.com/NSFWRedditVideo

...

...

oj za późno o 19 sekund

youtube.com/watch?v=_gR7GDrW2uk

założyłeś Pan szybciej bo Pan założyłeś niedbale

pączki>don*ty

i dlatego siedzimy tu we dwójkę? lmao

...

ano
a kto siedzi u ciebie danon? kurwa my to umiemy się bawić, nie ma co

E L O
W
S
T
A
Ł
E
M

dziękuje opatrzności za to

zaraz usuwam
brutal5.org/6536/kerstin-dane-day/

...

DEBILU

dobra kurwa to przeniosę swoje graty tutaj

dzisiaj o 16 nowe Shokugeki no Souma wielki finał Autumn Elections arc, w pierwszym w historii pojedynku trzech kucharzy Souma, Hayama i edgelord

mama Alice zasada w ławach sędziowskich wraz z dyrektorem i bazowanym Doujimą

kto wygra? mangacioty wypierdalać

ehh kiedys to się umiały trzy polski naraz utrzymać i napierdalać między sobą a teraz to dwóch nie umiemy nawet, ba jednego

spierdalaj

bede paczał

edgelord pewnie

a co z tym rozbieraniem? bo to mnie zainteresowało akurat

no mama Alice jest przepiękna jak się dzisiaj nie rozbierze to się wkurwię

nie no to się zgadzam, że śliczna ale myślałem, że w mandze coś o tym było albo co i masz spojlera pewnego

...

ehh anoni julka z psychologi mnie unmatchneła

znowu źle o nas piszo za granico
swoją drogą bardzo adekwatne do tematu zdjęcie dali
foreignaffairs.com/articles/poland/2016-08-25/polands-constitutional-crisis

PROSZĘ NIE CZOCHRAĆ

to na pewno głupia cipa była

>R. Daniel Kelemen is Professor of Political Science and Jean Monnet Chair in European Union Politics at Rutgers University. Kelemen's research interests include the politics of the European Union, law and politics, comparative political economy, and comparative public policy.

sram mu do ryja eurofilowi

cuck

czy nie chodziło ci o wyraz kukułka?

i bardzo dobrze, schudnij grubasie jebany

jak wysle do jej dziekanatu ze nie toleruje homo to ja wyrzuca?

nie ale za to do ciebie polonez podjedzie

stoje nad prawem

stać to ty będziesz w pierdlu na tymczasowym aresztowaniu chory pojebie

>tug wybrałeś "studia" zamiast zawodówki

eh właśnie sobie zdałem sprawę że nigdy nie przeżyję licealnej miłości, gdzie locha nie będzie mnie kochać za kase, dom i samochód, gdzie nie mając żadnych obowiązków poza dwoma zadaniami z matmy będziemy mogli poświęcać cały czas sobie nawzajem, że jeżeli teraz daliby mi jakąś lochę to nie będzie to wesoła, romantyczna dziewczyna marząca tylko o mnie i spędzaniu ze mną czasu ale pierdolona polska księżniczka powoli szykująca się do wysrania gówniaka po magisterce, dla której ważne jest wychodzenie na sluby i chrzciny jej znajomych, wychodzenie z innymi parami, a raczej jej koleżankami i ich bolzami, a w jej umyśle najważniejszą rzeczą będzie gdzie kupić schab bez kości 2 grosze taniej
eh koledzy, czy w wieku over 20 lat niebędąc bananem ani kucem zarabiającym 10 k od drugiego roku studiów, ale tkaim przeciętniakiem raczej mam szansę związać się z jakąś licealistką? bo jak pomyślę sobie że jedyna kobieta z jaką mógłbym się związać to proto matka polka zaczynająca tyć to już wolałbym się zapisać do ga'yów

to nie jest śmieszne

ile ty masz lat? idź na kurs i się przyucz do zawodu, jak ci sie trafi to nawet nie będziesz płacił a może nawet ci cos wpadnie jak trafisz na ue projekt

i tak ci nie dadzo fuchy

spierdalaj user
za to ty jestes smieszny
z tymi swoimi opiniami ty chuju kurwa aaaa

25.

Chyba zrobię kurs na wózek widłowy.

t. jakub dębski, znany debil i mason

szanuje Niemców bardziej od was zbsz

wowik ty folksdojczu pierdolony

chciałbym być z rodziny majstrów jakichś szewców czy chuj wie czego i pomagać w warsztacie od małego żebym po liceum mógł odziedziczyć interes a ojcu staremu szewcowi zabezpieczyć godziwą emeryturę żeby nie musiał w korpo zapierdalać do 80 roku życia a samemu pracowałbym pożytecznie nad czymś co ludzie na pierwszy rzut oka ocenią i docenią takiego fachowca dobrego szacunku jak ja i znalazłbym też loszkę co poważnego człowieka pracy pokochałaby i dałaby mi gówniaki które bym uczył fachu i przepierdoliłyby interes poszły się zapisać do tzw. "gay'ów"

no dobrze tylko teraz pytanie co mnie to obchodzi anonku

to powtarzam poszukaj projektu unijnego
kolega ostatnio zrobił na wózek+jakis tam magazyniera
trwało to jakis miesiąc, dostał za to około 1300 zeta+codziennie obiadek jedno danie+codziennie kawa czy harbatka i ciastka

>nad czymś co ludzie na pierwszy rzut oka ocenią i docenią takiego fachowca
ehh anonku marzenie moje małe
żeby ludzie mówiąc wspominali, że "z niego to dobry fachowiec jest, zna się na robocie"

sieg hail

>muh PIS
>muh konstytucja
>muh demokracja
i to wszystko dosłownie w pierwszym zdaniu artykułu

B R A W O
R
A
W
O

A ja nigdy nie przeżyłem żadnej miłości, ani gimnazjalnej ani żadnej innej. Jakoś tak się złożyło, że loszki owszem, pociągały mnie fizycznie, ale nigdy emocjonalnie.

Sprawy fizyczne mogę załatwić prawą dłonią, z potrzebą obcowania z innymi ludźmi też zawsze było średnio, tak więc nigdy nie czułem potrzeby zdobycia czułej i opiekuńczej loszki, tak jak niektóre spierdony tutaj. Fakt, że sam jestem przegrywem też pewnie miał wpływ na to, że żadna loszka nie robiła żadnych manewrów wobec mnie. Ot, ja i płeć piękna zawsze wzajemnie się ignorowaliśmy.

a mnie tylko łatwe kurwy dawały, takie co to mi jeszcze piwo kupowały mówiąc "pij, pij będziesz łatwiejszy"
raz się w jednej takiej niskiej blondyneczce zakochałem i kurwa długo żałowałem
raz chciała raz nie a ja tylko się zastanawiałem chryste boże niech mnie chuj zastrzeli o co jej chodzi
i gówno z tego było

proszę krypy nie szkalować jak czasami dopierdolą artykuł to brykam lepiej niż na jakiejkolwiek komedii

służę przykładem ze środy:
krytykapolityczna.pl/artykuly/opinie/20160822/dymek-zemsta-postmodernizmu

> Oczywiście, intelektualnie był to wysiłek chlubny, poznawczo bardzo owocny, a do tego prowokujący i całkiem sexy. Problem w tym, że nikt nie przypuszczał, co się z niego wyrodzi, gdy po wnioski wszystkich Foucaultów, Butler i Wacquantów sięgną faceci, którzy mają odwrotny do większości autorek i autorów wektor poglądów, a przy władzy aplikują je z subtelnością kowalskiego młota. Taki na przykład Władimir Putin mówi, że żadnych wojsk na Ukrainę nie wysyłał, a jeśli są jakieś dowody, to on w sprawie dowodów ma inne zdanie. I co? Nie można przecież człowiekowi zabronić mieć innego zdania, to niepoprawnie i nie po zachodniemu. W Ameryce już dawno wpadli na to, żeby możliwości dyskryminowania innych bronić jako swojej wolności religijnej – nie możesz przecież ludzi zmuszać do łamania zasad ich religii, prawda? A że akurat stwierdzili, że ich religia zabrania im obsługiwania gejów albo kobiet czy zabrania im chodzenia do szkoły z niewierzącymi? Wzywający do rozhajcowania ognia pod piecami w Auschwitz stoją zaś na stanowisku, że to opinia i zarzucanie im mowy nienawiści to paternalizm, uprzedzenia, nietolerancja i cenzura.

wolna-polska.pl/wiadomosci/narodowosci-jezusa-chrystusa-2016-08

>Narodowość człowieka, u wszystkich narodów, oprócz współczesnych żydów, dziedziczona jest po ojcu jako że właśnie ojciec jest źródłem nasienia z którego rodzi się płód a matka jest tylko naczyniem, to właśnie nasienie zapładnia.

>A ci, którzy uznają Chrystusa za żyda, automatycznie popełniają tym samym bluźnierstwo przeciwko Duchowi Świętemu ponieważ „Wszelki grzech i bluźnierstwo będzie odpuszczone ludziom ale bluźnierstwo Ducha Świętego nie będzie odpuszczone!” (Ewangelia Św. Mateusza 12:31-32).

ja pierdole z kim ja tu siedze

za to umierał polski żołnierz

wg tych co twierdzą iż ojcem Jezusa był legionista Tytus Pantera Jezus musiał być zatem rzymianinem

tego sie czytac nie da

Dosłownie memiarz

czego on jak żul wygląda teraz

nie udało mu się zostać prezydentem i teraz kloszardzi
no i oczywiście żydowskie spiski

Czołem, dzieci. Przebrałem zdjęcia z wyjazdu na Ukrainie. Zainteresowani?

Pic related: odeskie szczury (zwróćcie uwagę na kaczkę pod mostem, dla porównania rozmiaru)

o cię chuj jaki zwierz

co to takie wielkie

Ja pierdolę, co to się w tej Ukrainie?

the worst of the worst

postuj agencie

a dziabnął te kaczki czy polazł w pizdu?

dawaj zdjęcia, mam zamiar jechać we wrzesniu to chętnie obejrzę

o chuj o chuj O CHUJ

Taki dżołk, to było w zoo. To nie jest szczur, jakiś inny gryzoń.

Postuję z Odessy!

o moatko jebca.

to gdzie te zielone ludziki krymskie

dawaj zdjęcia jakichś ajdarów

o ty kurwiu karakanie jebany

a ja ci zaufałem
swoją drogą czy ciebie nie poszukuje żandarmeria? możesz sobie tak swobodnie pisać na czanie?

a to spierdalaj

Czemu gryzoń siedział sobie z kaczkami?

O KURW-

Dla klimatu:
youtube.com/watch?v=TrrihGalApc

Zdjęcie: Słynne schody potiomkinowskie.

Sam nie wiem jaka Odessa - prorosyjska czy proukraińska. Oba ruchy są megasilne tutaj. Następne zdjęcie to pokaże.

Mogę.

Wiele zwierząt tam sobie chodzi luzem.
CHYBA ŻE TO BYŁ WYBIEG DLA KACZEK A TO FAKTYCZNIE BYŁ MIEJSCOWY ZMUTOWANY SZCZUR, nie było go na żadnej tabliczce

Z drugiej strony, miał błony pławne na łapach, więc to na bank nie szczur.

bo menażeria biedna i nie ma tyle wybiegów żeby każdy osobno siedział

no ale kurwa taki ogon to chyba tylko myszy szczury i inne takie majo

to ten słynny chujowy gryzoń rattatus prypetiae bardzo groźny szkodnik ale chujowy bokser

najlepszy dzisiaj

bo grają w talismana jak odwiedzający pójdą do domu

a już chuj znalazłem to nutria

groźny zwierz

No nie wiem, sami ogarnijcie co to za bydle
Na pewno nie szczur, to widać

trzymałbym w domu żbsz

bardzo groźny zwierz uwaga morduje dzieci na Wołyniu

>po wodzie pływa i kaczka się nazywa
>chyba...ryba!

groźny zwierz

pl.wikipedia.org/wiki/Nutria_amerykańska

>z mięsa nutrii można wyrabiać m.in kabanosy[9]

>u-ukraińskie mutanty to tylko legendy miejskie
>n-nic się tu nie dzieje koledzy
>wszystko jest normalnie tutaj
t. człowiek z siedmioma rekami

...

A propos Wołynia... to z Żytomira (troche na zachód od Kijowa)
>бaндepiвкa

MMMMM KURWA

>wpierdalamy kabanosy z jebanego wodnego szczura

no to pięknie

>klocki duszą się w foli
pierdolona swołocz