pishaj po sirotinji
/ex-yu/
Other urls found in this thread:
youtube.com
youtube.com
youtube.com
vocaroo.com
youtube.com
youtube.com
klix.ba
streetfashion101.net
twitter.com
Hahahahah slucajno zaista, pa ja pokazujem i da pusim pall mall na svakoj slici a tu su najjeftinije cigarete, na istoj slici vidis i 5godina star monitor koji kosta sada kao box cigareta realno itd... Ne patim od brendova i "pokazivanja"
Valjda si zakljucio da vise trigerujem ovde sa meckom i slicnim glupostima.
U svakom slucaju ljubi vas puno vas user/taksi/paprika, odoh da spavam i necu vise da dolazim ovde na ovaj forum.
>inb4 koga boli kurac
>realno koga boli kurac na kraju
>ali ipak sam hteo to da kazem
>isuvise je sranje ovo za mene
Imam 29 god, obaveze, devojku, posao, svoje probleme, zivot i pametnija posla (opet majmuni koji odgovarate samo da bi odgovorili nesto bezobrazno, ne hvalim se, to treba svako da ima na svetu, jebeno je sto je ovo skup ljudi koji ama bas nista od toga nemaju pa je onda svako normalfag i slicno sranje)
Sada znam da zvuci bezveze kao da pametujem po milioniti put ali ko je pametan shvatice da je ovo tesko sranje ovde. Treba doci samo kada covek nema ama bas nista drugo da radi.
Vec 6godina sam na 4chanu mada ga i ne koristim previse (ima periode kada dodjem i samo serem i provedem po 2dana) i iskreno kurarc je zivi od foruma.
Previse neetara i debila, nije za mene dbi.
Pozz anoni
SAMO HONDA BAJO MOJ
>BMW
jebi to njemacko dzubre bre
samo jugo bajo moj
Koji je BMW? Ako je nesto kao 1,2,3 i cak mozda 4 series onda se ne racuna zato sto ta vozila su jeftina.
youtube.com
SUNCE TI JEBEM
nju pojebat nesto kontam bas bi bio sevap
>meni npr. nije jasno zašto bi netko došao na anonimnu stranicu i hvalio se 20 godina starim autima i raznoraznim mobitelima, satovima, pa to ne rade klinci su srednjoj školi
To se zove biti budala koja ne zna sta drugo da radi. A vas guzobol ne moze da se izmeri time. jel da?
Uostalom vecina ih nije bila moja, mada ipak ih vozim, jos kada sam ostavio sliku ribe kako joj se vide sise....ahahaahaa poludeli ste. Kako da ti objasnim to, da si rekao da je to dobar model auta ili da si me pitao koliko trosi ubio bi svaku poentu mog shitpostovanja kao i moju zelju da to radim ali cim ostavim nesto shitstorm od NEETara krene i jebiga, prosto se navucem da radim to, bude zabavno, kao da zajebavas decu iz obdanista.
>ti dođeš ovdje sav iskompleksiran jer te nitko ne primjećuje u stvarnom životu, pa se tu moraš hvalit klincima sa stvarima koje posjeduje 95% ljudi
Nisi mogao vise da pogresis.
Em sto imam posao da sam okruzen ljudim, em sto imam koliko god hoces kontakata i sprdnje sa drugarima, lepo zaradjujem, imam i devojku itd.....tacnije imam sve ono sto ti nemas a zeleo bi da imas! mene nemoj da lazes, sebe slobodno. Za te konstatacije o kompleksima i ostalome nemoj vise molim te, kontam da si bio prvi koji je udarao reply na svako moje sranje, blago sam te trigerovao jer si video po nesto zanimljivo sto bi realno i sam hteo i onda sada serendas sa nekom filozofijom.
"Anone daj mi pokazi kako ovo"
sta napravis?
EU LCS