MOJE STRANE
MOJE JEBENE STRANE
/ex-yu/
jeste ljubomorni na našeg vladiku Džordža
>tfwnogf
Veoma nekulturno dbi
nisam guzobolan, samo si mi fascinantan, naime nikad nisam sreo nešto tako bolesno kao ti
ne zbog ovoga što pričaš, to su standardne priče, nego kako ti raspravljaš
ti si recimo gori od Staljina i komunista, logika ti je: sve što oni navedu je podvala i laž, a to što sam ja čuo od roditelja ili čitao negdje je istina
na stranu što si paranoičan i što me mjesecima mješaš sa nekim drugim, i prosipaš neke priče o ''tri djeda'' i tako neka govna
vjerovatno si ti svjestan ovoga, ali ovo ti je kao neki ventil da se izduvaš, jer ovdje te niko ne zna i osim ismijavanja ne možemo ti ništa
stavi ime ili trip, pa da vidiš koliko te ljudi ovdje sluša i poštuje
ukapiraj da te svako ali svako mrzi i da to nema veze sa nacijom, mrze te jer si retardiran, agresivan i glup
što ono kažu, ''nacionalizam je zadnje utočište propalih ljudi'', tako i ti svaku uvredu prema tebi doživljavaš kao uvredu Srba, znači ti se kao poistovjećuješ sa svim Srbima i govoriš u ime Srba
nisi ti babaroga, ali jesi jedan isfrustrirani retard
ako je istina da imaš 18 godina, onda ne znam, gotovo je to ako se dotad nisi promjenio
nastavi da smrdiš ovdje na 4chanu, ovo ti je jedino mjesto gdje te neko sluša
aj sad zdravo bosanac, nemoj da plačeš
Ocijenite moj izgled(nemojte mi samo reci da sam cigan jer cu slat poruku adminu 4chana da izbrise vas post)
>ook nemaš čoko gf
kralj bakra/10
zelim da budes moja tamna cokolada
>zeljeti bilo sta osim slavenske gf