8 bit Ata ediişın.
/tr/
Other urls found in this thread:
youtube.com
youtube.com
youtube.com
urun.n11.com
youtu.be
ntv.com.tr
twitter.com
average t*rkish girl
youtube.com
t*rklerden nefret ediyorum
Why do so many Turks in my country suck? Please answer me.
kim yaktı lan seni böyle :DDD
Ne yanlış gitti?
because they are t*rks thats why
irkciligin farkli boyutlarini anlama konusunda amerika'daki turkleri ozellikle turk muhendisleri gozlemlemek cok ogreticidir.
tabi bunlarin hepsi boyledir denemez hatta cogunluk bile degillerdir ama mutlaka denk gelirsiniz.
efendi efendi konusan bu arkadaslar konu bir anda hintlilere, cinlilere geldi mi irkciligin dipsiz kuyularina baliklama dalarlar. bu da size irkciligi inceleme konusunda birebir laboratuvar saglar. mesela, kafasinda kimlik ozeliklerine gore insanlari belli bir hiyerarsiye koyan bir irkcinin, kendisini en tepeye koymasi garanti degildir. yani bu isin iki farkli sureti vardir. test etmek acisindan bu turk kardeslerimize bir yarim saat sonra sirket icinde yukselmenin zorluklari uzerine soru sorun. hintliler ve cinliler uzerine sakiyan arkadaslar size neden farkli kulturden olduklari icin yukselemediklerini patronlarinin ne kadar irkci oldugunu soyleyeceklerdir. hicbir hikayeleri yoksa neden turk olduklari icin polis/memur/tsa tarafindan farkli muamele gorduklerini anlatacaklardir.
velhasılıkelam, amerika'da irkcilik turkler tarafindan da yasatilir.
bakıyorum bi takım hayatsız saçma sapan insanımsı kütle hayatları kadar boktan zihinlerini buraya yansıtmakta. şimdi konuya dönersek beter olun amına koduğumun Türk düşmanı memleket düşmanı karaktersiz orrrospu çocukları ölmüşsünüz ağlayanınız yok. yaktım diyeceklere yavrum evladım sen kendinin kanalizasyondaki bok kadar değersiz olduğunu zaten biliyosun. ateş olsan cürmün kadar yer yakarsın. hadi fazla toz duman yapma kansız
Do Turks in Turkey also suck?