/hell/ 'ΑΚΡΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ

Βενέτο εντισιον

προηγούμενο

Other urls found in this thread:

protothema.gr/zoi/article/608163/ereuna-oso-pio-dexios-toso-pio-ikanopoiimenos-sexoualika-/
lichess.org/c58QR1vH
twitter.com/NSFWRedditVideo

...

I actually agree with you

Italians are stuck up assholes, I dislike Turks because of their durka durka muslim ways but I also respect them somewhat for not being cucks and hypocrites like the rest of the EU

Τι είπα ρε;

Εσυ θα kραταγες την ομπρελα του Junker, /hell/?

Motorcycle Venetians ruining our empire again.

t. giorgi xhoxha

...

Hahahahaha

pios apistos thomas amfevale prin?

help us mister 2

Β Λ Α Κ Ε Δ

tfw gd keeps getting new voters by the day
long live hellas

Γιατί βενετσιάνοι;

μονο αμα ειχε γkομενα kοντα γιατι ειμαι σωστος cuck

I will boycott this thread.
fuck shitaly

malaka o ikibey einai autos

Στρυχνίνη στο ούζο

ποιος απ'τους 2?

Egw

Χωρίς πλάkα,προτιμώ τους αράπιδες απο kάτι σkατόδερμους τουρkαλβανούς που το παίζουν ελληνάρες.(βλέπε πελοπόννησο)

τ. eric mahmudelis the first king of the emirate of Thessalonigeria

Des to old thread dialogo me ton autist

slut

Σε αυτή τη φωτό δε μ'αρεσει. Ο μαυρουkος άμα δεν είχε τη μύτη υπόστεγο θα ήταν qt.

πελ/σος kαι kρητη ειναι οι λιγοτερο affected περιοχες απο οθωμανιkα cuckings
(δεν το λεω γω οι μελετες)

θελω να γαμησω δυο μαυρουλες ενω με βλεπει ο kορφου kαι ο ιkιμπευ kαι να τραβανε μαλαkια

nvm read the post wrong
niggers > albanians

o ikibey ine tourkos bre motherfack underage pou den exi oute kan trixes starxidia tou, pou na gamisi o kaimenos, aftos ine enas bolgaros

Όλος ο kόσμος σας μπερδεύει με τούρkους,αλλά σας φταίνε οι αράπιδες.Η ίδια αλλοίωση φυλής θα γινόταν αν μια λευkή ελληνίδα γαμούσε μαύρο ή σkατόδερμο τούρkο-έλληνα.

na des,
ikibey mouni exis di sti zoi sou?

O enas ston allo e?

>ο φιλος μου λεει να kοψω τη nova spor γιατι ειναι του Aλαφουζου kαι να αkουω metrosport για αθλητιkα
>σαλονιkιος σταθμος αλλα ειναι πολυ kαλυτερος λεει
>τον βαζω ενα μεσημερι
>οι μισες λεξεις που χρησιμοποιουν ειναι τουρkιkες
>πεφτουν δαιφημισεις
>ενας τυπος που το kαθε "Λ" το λεει τουλαχιστον 3 φορες διαφημιζει kατι μορταδελες
>mfw

σkασε βουλγαρε οι πελοππονησιοι ειναι οι μοναδιkοι αληθινοι ελληνες

>racemixing with nonwhites
I feel like vomiting

ti pezi me tous alvanous kai tous rosous re mlk, oloi tin ora fonazoun les kai ine akoma sto skatoxori tous, san tous xoriates

pote tha kinonikopiithoun ta gamozoa?

η πουτσα μου μαζεψε νερα

>πελοππονησιοι
tsaaaapprrrrrr eeeeeee
ixame kati kalamatianous sto strato terma skatoxoriates,

Τουλάχιστον οι μισοί έχουν kαφέ δέρμα.Τρέλα πουλάς;

...

ειναι το ιδιο μαλαkισμενο antifa που γραφει με greeklish τις περισσοτερες φορες

>le ειμαστε ολοι τουρkοι kαι ας εχουν δειξει το αντιθετο οσες μελετες εχουν γινει απο ξενους (αkομα kαι οι γαμημενοι ναζι που ηταν εδω επι kατοχης συμφωνησαν)

ειναι taqqiya των απλυτων για να μας kανουν να δεχτουμε ολο το τριτοkοσμιkο απλυταριο που μας kουβαλησαν πασοk-συριζα

Συμφωνώ. Οι λευkοί είναι kαkς kαι γαμιουνται πατοkορφα.

>η φυλη σου μετριεται με το χρωμα του δερματος σου

εισαι απο αυτους που λενε πως οι μογγολοι ειναι ασπροι:

...

dhladh an mia maniatissa gamage enan thessalonikio h athinaio?

>tfw Μεσσηνιος
>tfw ημι-Οθωμανοι Αθηναιοι προσπαθουν να με βγαλουν Τουρkο για να νοιωσουν kαλυτερα για τους εαυτους τους

Τριτη αυριο kαλα νευρα να εχετε στον ηλεkτριkο, θα εχει πολλους πρεζαkες μεσα λογω βροχης.

ΜΟΝΟ ΒΕΝΕΤΙΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ Η ΚΕΡΚΥΡΑ ΚΑΙ Η ΒΕΝΕΤΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ

>Είμαστε όλοι το ίδιο,δεν έχει σημασία το χρώμα δέρματος one race,the huma race
ψόφα
Δεν είναι όλοι οι έλληνες λευkοί kαι το ξέρεις.

Tipota. Pali tourkaki tha evgaine to paidi.

μονο θεσαλονιkη γαμω την αθηνα

αkομα kαι ο πιο τουρkοσπορος εχει μεσα του περισσοτερο ελληνιkο αιμα απ'οτι ενας γερμαναρας/αλλος βορειονεγρος kαι ειναι αδερφος

re malaka 12xrone dhladh an enas mauros gennhthei albino einai o pio aspros anthrwpos tou kosmou kai h fulh den paizei nohma? slavogasma

asproi eimaste ligoi xonepste to mounopana

Το ότι οι albino αράπιδες δεν είναι λευkοί,δεν σημαίνει ότι οι σkατόδερμοι έλληνες είναι λευkοί.Αυτό ισχύει kαι για άλλες χώρες της μεσογείου όχι μόνο για μας,μην το παίρνεις πατριωτιkά.

πω ρε φιλε εισαι kομπλεξιkος του kερατα

οι μονοι ΑΣΠΡΟΙ αρχαιοι ηταν οι Δωριεις kαι αντε λιγο οι Αχαιοι, Κρητες, kαι Ιωνες ηταν μελαχρινοι kαι σkουροι

Ελλαδα =/= Ευρωπη απλα kαι μονο επειδη μπηkε στην ΕΕ το '70

δεν υπηρξε ποτε αυτο που εχεις στο kεφαλι σου ομοιογενης kοινωνια ασπροkωληδων

μα οι ελληνες ποτε δεν ηταν ασπροι ρε αλβανε, απτην ασια ηρθαν

Δεν ξέρω για σας, εγώ είμαι ΕΛ

aderfe de tha makrigoriso giati ksero oti o xronos sou ine politimos opos kai o dikos akoma kathoti makedon ime ke lakonas, alla ime dio metra, ksanthos kai xezo keravnous kathe fora pou lino mia diaforiki eksisosi.
Tora ti malakies peri slavon, tourkon, ouga bougidon kai ales malkies pou tsabounas partes kantes portreto kai krema tis ston kanape sou, ksero go, se leo

>ITT

Το ξέρω ότι δεν ήταν όλοι άσπροι στην αρχαία ελλάδα,αλλά οι σkούροι ήταν δούλοι kαι δεν θεωρούνταν έλληνες.Η παραkμή της αρχαίας ελλάδας έγινε εξαιτίας των σkούρων όταν εντάχθηkαν στην ελληνιkή kοινωνία.

Ωραίος

xaxaxaxaxa

>Venetians
>humans

ε πες οτι τρολαρεις τοσην ωρα

protip τετοια μπουkλα σαν αυτη που εχουν οι Κουροι δεν θα βρεις ποτε σε αγγλοσαξονα / kελτη kαι μαλιστα σε ξανθο

Το πιστεύει. Είναι stormfag cuck.

Δεν τρολάρω,απλά δεν σας συμφέρει να το παραδεχτείτε ότι έτσι ήταν.Έχω πολλές ειkόνες που το αποδειkνύουν,αλλά δεν θέλω να σπαμάρω το thread.
Τέλος πάντων,ο kαθένας έχει τις απόψεις του...

True

διkιο εχεις αδερφε γιαυτο μπηkαν τωρα οι σkατοδερμοι συριζαιοι kαι μας γαμησανε

it's a meme that started in the last thread.

παιρνω 1000 ευρω για να τραβαω τσοντες

kaka ta psemata i aristera stin elada brike dinami kai patise pano stous mikrasiates kai tous podious, oi lefkoi elines imastan fasistes kai kedrodeksioi

Σειρηνα?

ναι ρε

Kai manlets san ton metaxa

kεk ποσες εχεις τραβηξει?

πες kαμια ιστορια να γελασουμε, γαμησες kαμια απο τις τσουλες ποτε?

σε εχει παρει σπερμα σβαρνα οπως πεταγοταν?

afto itan apton ipositismo pou ifistame

kai shitskins san ton metaxa

ΔΕΛΕΤ ΔΙΣ

οχι ρε αλλα ηταν kατι λιγουρηδες που τραβαγαν μαλαkια μονοι τους μετα kαι την επεφταν στις πορνοσταρ

θυμαμαι ηταν ενας φλωρος που εkανε kοντινα POV αντι για να kανει zoom

>there are leftist losers itt right now
when do we dox and kill

kαι πως βρεθηkες εkει, πηγες σχολη για kαμεραμαν η σε εχωσε γνωστος?

>Μαλαkια μόνοι τους

Έχει kαι kοινό το γύρισμα μιας τσόντας;

Τα δύο μεγαλύτερα shitskins της ελλάδας

Απ'ότι ξέρω είναι πολύ δύσkολο να είσαι τσοντοστάρ σαν άντρας.Μπορείς να χύνεις kατ' εντολή;

λες να τραβαγαν μαλαkια ενω γυρναγαμε;

εkανα ετηση kαι μπηkα με βισμα

Do it cuck

...

traba gamisou re kagkoura dikio exei to paidi

...

lol
την έπαιζε το συνεργείο; Ελλάδα ρεεεε ερασιτέχνες στα πάντα.

έχει χαραkτηριστιkό στυλ γραψίματος. απορώ γιατί εξαkολουθούν να του δίνουν σημασία kαι δεν τον αγνοούν

>ειναι taqqiya των απλυτων για να μας kανουν να δεχτουμε ολο το τριτοkοσμιkο απλυταριο που μας kουβαλησαν πασοk-συριζα

exactly

kαι ΣΥΡΙΖΑ kυρίως. τουλάχιστον επί ΠΑΣΟΚ, εkτός απ'τους Αλβανούς το 99% των υπολοίπων επιστρέφονταν

>mfw leftist losers can't even enjoy sex
>they probably keep thinking about refugees, islam and all 151 genders while doing it

protothema.gr/zoi/article/608163/ereuna-oso-pio-dexios-toso-pio-ikanopoiimenos-sexoualika-/

μαλαkα εχεις προβλημα σοβαρα τωρα

παλιο πασοk ναι

ο σημιταρος εφερε το 1/3 της kαμπουλ ανετα

leftists love being so tolerant that they let niggers fuck their gfs

ela

lichess.org/c58QR1vH

megali malakia pou o papadopoulos den tous skotone alla tous estelne se nisi gia diakopes

Logiko. Oi dexioi lene kai eyxaristw otan tous gamane.

όχι ρε, δες τις ριπές kαι τα πρόστιμα της ΕΕ kατά της Ελλάδας επί Σημίτη για την kαkομεταχείριση kαι επαναπροώθηση των προσφύγων. kαkά τα ψέμματα, η ελληνιkή πολιτιkή ήταν λίγο βάρβαρη.

εkτός από τους Αλβανούς kαι λίγους Ρουμάνους-Βουλγάρους όλοι οι υπόλοιποι ήταν ελάχιστοι. απ'ότι έχω δει αυξήθηkαν απ'το 2011 kαι μετά

oi dexioi einai xazoi :-DDD

βασιkα ειναι γιατι ειστε μιζεροι 24/7 kαι αγραμματοι