Edycja z Białorusią
/polska/
Other urls found in this thread:
kat.cr
kat.cr
kat.cr
kat.cr
kat.cr
kat.cr
kat.cr
kat.cr
kat.cr
kat.cr
kat.cr
kat.cr
kat.cr
torrent-dx.com
twitter.com
Dzięki, OPie
W każdym razie, nie ma sensu o tym więcej mówić, dopóki sam gdzieś nie wyjedziesz, nie zrozumiesz. A problem z białorusinami polega na tym, że nikt nie wierze że po za podlasiem oni w Polsce są. Najczęściej jestem uznawany za ukraińca
A ja pójdę do uczelni w październiku, ciekawy jestem, jak w Polsce wygląda nauka, no i może polepszę wiedza językowe
studia a liceum to dwa różne swiaty. inna kultura i inne cele. tu na pewno wszyscy bedą mieli wyjebane skąd pochodzisz.
>A problem z białorusinami polega na tym, że nikt nie wierze że po za podlasiem oni w Polsce są.
pierdolisz. mieszkam w centrum polski i znam osobiscie dwoch hohłów i białorusina. dlatego wiem, ze nikt ich nie zaczepia. jeszcze młody jestes. z czasem to zobaczysz.
Dzieńdobry, właśnie wstałem, pałaszuję sobie poorburgery. ( )
Co zjedliście na śniadanko, koledzy?
od kiedy z szynka i z serem to poor. oj poprzewracało się polaczkom w dupach. bieda to jest z suchą kiełbasą bez sera ani masła
>bez sera ani masła
kto /leń/ tutaj?
Porządny hamburger powinien mieć gruby kawał wieprza, a nie plasterek szyneczki.
Ale dzięki za pomysł, następnym razem wkroje jeszcze plastry kiełbasy.
a ty masz karte polaka czy stały pobyt?
ja domowe polskie burgery robie z klopsa. buły na chwile do pieca wstawiam zeby zmiekły do tego sałatka z kapusty i najwazniesze bieda sos - keczup zmieszany z lyzka majonezu i przyprawami.
żaden z tych
Ale mam kasę i dobrą pracę :3