almancı edißion
/tr/
Other urls found in this thread:
yeniakit.com.tr
instagram.com
youtube.com
youtube.com
imdb.com
tr.m.wikipedia.org
youtube.com
youtu.be
youtu.be
youtube.com
youtube.com
youtube.com
eksisozluk.com
fb.com
youtube.com
twitter.com
uyanın mQ ÇQCUKLARI
EK$İ SÖZLÜK OKUYORUM
Would it be a problem if we gassed all the almancis? They are pretty obnoxious.
You faggots shouldn't have brought the syrians here.
Pease do it
instagram.com
bu da toplumun kendisine solcu diyen, sol görüşleri savunduğunu iddia eden, güya aklıbaşında, eğitimli, entelektüel kesiminden bir "ünlü" birey.
yüz binlerce gencin takip ettiği ülkedeki en iyi karikatürist.
eylem ve söylemleriyle söz konusu bu yüz binlere örnek olabilen, model insan.
böyle bir insandan sorumluluk sahibi olmasını, eylem ve söylemlerine dikkat etmesini beklerken, kurban vahşetini onaylayan ve dahi destekleyen paylaşımlarda bulunuyor büyük bir coşkuyla. "kurban bayramınızı en içten dileklerimizle kutlar, esenlikler dileriz. esenlik...". ne komik değil mi? "ne güzel bir bayram". yüz binlerce canlının yaşam hakkı büyük acılar çektirilerek, sırf ibadet adı altında yapıldığı için şoklama yönetmeliğine aykırı bir şekilde şoklama işlemi yapılmadan, kesimin, öldürülüşün her saniyesi hissettirilerek alınmaktadır, ne harika bir bayram. tüm ulusa kutlu mutlu olsun.
farzımahal toplum baskısından çekinip, okur ve dolayısıyla gelir kaybetmek istemediğin için karşı çıkmıyorsun bu yaşam hakkını hiçe sayan, toplu kan akıtma ritüeline. bari hiçbir şey söyleme. hiçbir şey yapma, sessiz kal bu katliam karşısında, aynen 15 temmuz darbe girişiminde yaptığın gibi.
neden böyle bir içine giriyorsun?
okuruna karşı saygısız bir tutum içinde bulunduğu için bu şahsa ait son dergiyi almamıştım, yenisini de almayacağım, ne de güzel yapmışım, gayet isabet etmişim, bunu anlıyorum.
özellikle gidip baktım bu vahşet gününü yine kutlamış mı diye, e tabi, kutlamış, kaçar mı, gelir/okur kaybetmemek için popülist davranan, topluma yaranma çabası içinde olan bu "toplum karikatüristi"nden.
yaşam hakkına saygı duymak, diğer canlılarla empati yapmak zor değil, bunun için nokta kadar bir vicdana sahip olmak bile yeterli.
bu vahşet gününe destek vererek yüz binlerce canlının vebalini almış oldun.
ne maymun milletsiz amq
35 million german woman wont allow this