+ chile
/ex-yu/
Other urls found in this thread:
youtube.com
youtube.com
youtube.com
efe.com
youtube.com
youtube.com
cdn-e1.streamable.com
alo.rs
youtu.be
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
twitter.com
/balt/
...
@67252779
zao mi fakat ovih srba u rsu
to u bijedi zivi, to jedva ikakavih resursa ima
ne radjaju se, masovno odlaze van
jbg izgleda da bog srbin ne voli svoj narod
Da ubacimo u general i onog Šipca šta crta?
>to u bijedi zivi, to jedva ikakavih resursa ima
eto nek vi zivite u blagostanju
ako planiras u Rusiju samo Moskva bajo moj, zivio sam tamo mjesec dana vrh je
serem brate nisam ozbiljan
ima doduse razlike ali to je uglavnom posljedica toga sto su vecina ovih pizdica tipa cemerno rudo i sl u rsu plus je veci dio prijeratnih industrijskih postrojenja je osto u pederaciji
jebiga zavisi i od regije, recimo u Semberiji ti je plata 400KM minimum za ove nekvalifikovane poslove tipa kasirke, pekari i ostale pizde materne
medicinska sestra ovde ima oko 800-900KM
doktori oko 1500KM
cuo sam da je u Sarajevo to malo jace, veci standard
Ko od vas čedo a ko balija?
Dear CroatiANO, don't post that man ever again, it makes me angry.
salu2
ne mogu rec generalno je li veci standard, ali je definitivno veci kontrast
imas trulo bogatih ljudi za bosanske prilike a isto tako dosta bijede dok je to u provinciji vise ujednaceno
u manjim mjestima ljudi ako nista imaju grudu zemlje i na njoj nekakvu kucu
ja sam balija a on je čedo
Ti si moja cokolada
Ja sam tvoja cokolada
I da nema onog gada
stvarno si uzeo najjebeniju sliku dbi
niko ne primecuje
POCELO JE
EX-YU CE BITI DIO VELIKE /ALBANIJA GENERAL/
znam da si tu autisto
zasto si toliko autistican?
uff sta bih dao da me neka hrvatina dobro izjebe
youtube.com
I kad kažem s tobom nikad više,imaš me,kao nitko prije,imaš previše.
>ook nemas devojku da je izvedes na klizanje i toplu cokoladu
Koliko godina imate i kad ste zadnji put imali devojku?
>25
>nikad
Commie fuck. He's going to run for president and win just like Trump did.
>24
>nikad
jos uvijek sam bezljubni, bezgrljajni djevac
drumpfkinsi na aparatima
jesi debo? sta je problem?
Ljudi mi ovde moramo da pricamo o visoko inteligentnim temama i svime sto se dogadja u nasem drustvu. Mi kao odabrana elita Sup Forums-a i ex-yu dreda moramo da preispitamo i diskutujemo o nivou razvoja danasnjeg covjeka i njegove uloge u drustvu
kek reminds me of sad chicano who cries for the ending of soviet russia
youtube.com
Why is Croatia so based?
nisam uopce
cak mislim da nisam ni toliko ruzan, mozda 6/10, 7 cak ako bih se bas potrudio da se ukrasim
i da, peder sam
da bi smo imali pravo o tome da diskutujemo moramo prvo da postanemo pravi ljudi i muskarci. moramo da razmislimo kako da ne budemo devci vise.
ko god odgovori strancima dabogdaumro
postujte dobre music-mixove:
>moramo da razmislimo kako da ne budemo devci vise
koga boli kurac, ugledajmo se na Teslu. On da je ganjo zene nikad nista nebi postigo u zivotu
samo slabi padaju na vaginalnog zidova
bilo je vecih,ili ajde jednakih, umova ko sto je on bio koji su imali zene
responding to canadian
responding to ireland
>bosanac
>peder
>6/10
Hehe. Bosanac.
Nemamo pojma o ekonomiji.
OVO
Ali Tesla je bio intelegentan i imao je onu jednu trebu kao. Tesla je jebao tu i tamo, čak i kada mu se i nije baš dalo, i bio izumitelj.
Znači ovaj je po svemu 10x jadniji.
>Lukšić
Jebeni Dalmatinci REEEEEEEE
Još je sa Brača. Garant je isto škrt
...
al sad bez zajebancije, jesi ti svestan kolko vremena i svoje licne udobnosti moras da zrtvujes radi cure? Znaci zajebi
ako hoce ona da dodje ovde da legne da je karam i onda cao onda moze
ne pada mi napamet da ja nju muvam, cimam se zbog nje, i kasnije kad mi da picke da odrzavam vezu, govorim joj dobro jutro/ laku noc, dajem poklone, itd
>Tesla je jebao tu i tamo, čak i kada mu se i nije baš dalo
zar nije on umro djevac?
ali i ona tebe zove i daje poklone, nemoguce da bas mislis da su zene kako Sup Forums i /r9k/ kaze...
ako si dozvolio da ti Sup Forums upravlja i usadjuje stavove onda RIP bajo moj
Ispravno razmišljaš. U žene uloži 10 minuta dnevno MAX.
Uleti možda ako čekaš tramvaj na stanici i dosadno ti je.
Ako upali super, ako ne upali kog boli kurac.
Ako želi u kino ili trgovački centar samo poklopi slušalicu.
>umro
Iskreno neznam. Pretpostavljam da je bar jednom metnuo.Jebote, ja sam jednom metnuo.
Znam da ga je navodno jedna ženska jedina mogla smiriti kada je bio čudan. Dakle imao je interes za žene koliko god malen bio.
Svi ga bar jednom stave tokom života. Pa makar i u gabora
>nemoguce da bas mislis da su zene kako Sup Forums i /r9k/ kaze...
ne naravno, Sup Forums i /r9k/ su bez ikakve nade, njihovo razmisljanje je ravno razmisljanju simpanze
>ali i ona tebe zove i daje poklone
dobro brate sve zavisi sta ko trazi, svi smo razliciti. Ti mozda imas drugacija ocekivanja nego ja od cure i to je u redu, svak trazi nesto sto njemu odgovara
nekome treba vise njeznosti i ljubavi od suprotnog pola, nekom manje. Neko se bas zaljubi u curu i zrtvovao bi sve radi nje ali mislim da to nije pravilno razmislanje, ne treba razmisljati srcem nego glavom. U redu je zaljubiti se i da ti je neka osoba vazna ali imaj u vidu daj to samo osoba, obican covijek sa svim svojim manama. Takvi ljudi se cesto razocaraju jer imaju prevelika ocekivanja od cure
ma ja bi se usro da me hoce neka... zaboravio sam kako se komunicira sa ljudima a kamoli da sad ucim kako se ljubi i jebe
>tjelesno neprivlačan
>loš inžinjer
>ružan glas
>posjećujem Sup Forums
>zovu me na razgovor za posao u prodaji za neku tvrtku koja pruža usluge tvornicama
>rekli da će se još javiti ovaj tjedan
Koliko trebam biti zabrinut?
Nazvat će, jel tako dečki?
Je li "sales" meme pozicija za gnjuseve i ljigavce?
Hoću li ikada vidjeti bonus ako nekim čudom prođem razgovore i dobijem posao?
Hoću li morati nostiti odijelo? Hoću li dobiti bar auto na koriaštenje ili opet javni prijevoz kao sirotinja?
ovo, mene da neka zaskoči pogubio bih se
Ja znam kako se jebe.
Neznam kao se ljubi.
Ozbiljno nemam blage veze. Nimalo.
Imate neki tutorial?
>zaboravio sam kako se komunicira sa ljudima
kako jebote jel imas neke ortake, nesto
svaki dan šišanje, uređivanje i brijanje, cold calling, odijelo
novci isti kao da si portir jer nećeš vidjet bonusa
dal ste vi ljudi normalni, koga boli kurac dal ce ta izvjesna cura da misli da li ovaj zna da se ljubi/jebe kako treba
radis posao kako najbolje mislis da znas u tom trenutku i dovidjenja prijatno. Ako joj se ne svidja nek ide kod nekog zigola
ma imam ali vise i ne slusam sta seru jer samo to rade ceo zivot, seru
uvek neke glupe teme, jadni neki planovi i ciljevi i onda vutra, kakvi debili , a u mrtvom sam malom gradu gde normalan covek jedva da moze da opstane
zvucim ko fedora ali jednostavno ne mogu vise retardirane smrdljive teme non stop da pricam, mozda bih ih se uzeleo kad bi nekad pricali i nesto pametno i normalno jebeno a ni u njihovim zivotima nema riba, sto je bilo bilo je u srednjoj skoli davno..
ko /celavi/ ovde
24 godine i pola temena vec otislo, do 30e cu biti totalno celav
He bought merchandising because he's a collector of American politics stuff. He even bought more of Hillary
Mađarska.
3000€
FUE
S tijela na glavu je moguće.
Nema na čemu.
Utječe na šanse jebanja. Ako ju uloviš i napališ dobrim barenjem možda ćeš i jebat
A ja ću ih samo otjerat
haha ja imam par dobrih ortaka i svi su poluautistcni likovi i generalno cudaci, valjda se slican slicnom raduje
zabavno mi je s njima jer su dobri ko lebac, da je bilo ko drugi bilo bi mi dosadno
alo.rs
jao kad se sjetim kad sam bio mali doso mi drug i mi se kao igramo i nadjemo ovaj silica gel, nismo imali pojma sta je i ja njega nagovorim da proba, reko mozda je SECER hahahha
a na kesici velikim slovima pise DO NOT EAT hahahaha
Znam o cemu pricas. Na rodjendanu kod druga je bila neka drugarica drugarice koju vidim jednom u tipa pola godine, vise smo poznanici nego sto bi se reklo da smo prijatelji. I nesto sedimo i pricamo neko vreme ovako nesto kenja nemam pojma, i ona se okrene i kaze jel mogu da te poljubim. Vreme kao da je stalo, noge su mi se odsekle. Nikad pre toga nisam imao devojku i ovo je bio grom iz vedra neba.
Shvatila je da je bilo naglo jer uopste nisam razmisljao o muvanju pa nije navaljivala dalje. Posle kada smo konacno izasli dugo smo nesto pricali, i ja da vidim da li je jos za pitam sta bi sa onom ponudom za poljubac i onda mi je uvalila zvaku kao kada lik treba likusi. Nije me bio strah, i nisam osecao nista nelagodno n lose, ali sam se sat i po vremena nakon toga tresao i grcio sav kao da sedim u gacam u snegu. Njoj je bilo simpaticno.
Tad sam shvatio da sam jazavac u krvi i da nikad nije pitanje bilo da li cu se svideti nekoj, da li neka moze da me voli, nego da li ja imam snage da volim i da pustim nekog da mi pridje.
istripovao si se zesce ko pravi autista trebao si da samo kazes moze
zenama dodje trenutak kad se ponasaju debilno i nepredvidjeno, ne treba da ti budu cudni ti gestovi
Poljubio sam je kasnije kada sam i hteo, ali ono je bilo iznenadjenje, a ja ne volim iznenadjenja, ili da se prepustim trenutku.
>ali ono je bilo iznenadjenje, a ja ne volim iznenadjenja
Pa ne bas tako, ali sam glup, i lose se snalazim u nepredvidjenim situacijama.
hahaahahah
kakav ti je to eksploziv
samo jebi normije
stigao google street view za Crnu Goru
ko nađe majmunka dam mu 2 (You)
mjesto stanovanja ili?
sve amerikance poklati a srpsku dijasporu koja se po blicu kuriru i ostalim sranjima potpisuje sa "mile iz washington" osiromasiti i poslati ih u basen kolubare da kopaju lignit
hvala
može i to, znam da živi u Maslinama
*
Serbian Witch eats human childs :DDDDD
In Balkan culture, since ancient times, the male and female organs like phalluses, vagina, brests were used as tools against sicknesses, evil forces of nature, etc.
What about cannibalism ? :DDD
ovo je snimano u Banja Luci, poslije su svima podijelili lepinje, luka, slanine i soli
D: sorry I can't speak witchish
nema veze, ava ava nitko nije krava
PREFERENCIJE
POTROŠAČA
SU
KONVEKSNOG
OBLIKA
Why is Chile welcome here?
Majku li vam jebem izdajnicku gasterbajteri su razlog sto Srbija uopste ekonomski postoji kao drzava dan danas
Vino s Pelješca je najbolje jer je besplatno!
...
rasni rat u americi uskoro
>Servi
sad ste najebali kurvati melanija će da popuši kurac svim arbitra, za 1 ljeto prat si ću ćarape u """"hrvatskom"""" moru
make me think
Barron je Hrvat i On će nas spasiti
Stvari koje se mogu desiti samo u srbiji
>Dosao Majkl devenport neki EU govno u nas parlament.
>Seselj mu pustio ovu pesmu.
youtube.com
>Trazio mu broj da mu posalje pesmu.
>Citava pesma
youtube.com
>Jovo Ostojic koji Hag trazi da ga isporucimo izasao pred devenporta i kaze, vodite me, ako mozete.
youtube.com
>Seselj runda 2 sere po devenportu, kaze ice on u hag.
youtube.com
Meme vlada.
šta radiš
srbija je meme zemlja, došlo je vreme da prestane da postoji
>Stvari koje se mogu desiti samo u srbiji
ovaj autist ovde
JESAM ZATO JA OBLOZIO KUCU SLOVENACKOM STALKENOM VUNOM ?
DA ME NEKI JANEZ TAMO VREDJA DA SAM AUTISTA NA ANONIMNOJ DASCI ZA RAZMENJIVANJE NAPREDNIH KAMBODZIJSKIH MASTURBACIONIH TEHNIKA ?
JEL ZATO ?
E NECE DA MOZE.
ahghahhahah ma karaj bre karaj
baci bombu
i budi precizan
koji krindz da gledam debelog da se mrsti i lici nadmen dok pusta pesmicu sa telefona koji je kupio sa parama koje mu je njegova sektica podarila