/polska/

ogolnie rak. ale tylko troche wiekszy niz panstwowe. problme nawet nie jest w uczeniach ale w masowym szkoleniu. O tej nie wiem nic

>matki polki

>akademia leona koźmińskiego
największe skupisko bananów w polsce. a uczelnia jak to wszystkie prywatne - gówniana, strasznie droga więc chodzą tam tylko dzieciaki bardzo zamożnych osób, które i tak im załatwią później prace jak dostaną papierek

TAK

...

Czemu polacy mają zawsze ból dupy o bogatych?

bo nikt bogaty sprawiedliwie sie nie dorobił

wilku bilon elo przybijamy grabe

Więc? Tylko polaczki są tak durne by udawać Batmana i dziwić sie żę są scierwem. Zachód dorobił sie po trupach i zobacz jak dobrze żyją
>inb4 m-muh degeneracja!

no kurwa bo w polsce nie ma alkoholizmu, złodziejstwa, kurestwa i polacy w milionach nie spierdalają z tego wielkiego honorowego kraju

gnije z ciebie biedaku ja sie dorobiłem na przekrętach i sram na uczciwych frajerów możecie mi pysiora siorbać i wracać do swoich magazynów gdzie pracujecie za 1600 cebul z czego 1000 idzie na wynajem mieszkania w pięknym post komunistycznym bloku

P.S wasz landlord was też jebie

nie chodzi o to z po trupach. Trump tez sie dorobil po trupach. ale taki Kulczy czy Soroż (czy jak ma ten chuj od polsatu) dorobili sie na wspolpracy z sluzbami, podjebywaniem kolegow i okradaniu obywateli