edycja dzierża
/polska/
nie wal konia szmato
Chuj w dupę dzierżowi.
Z Feliksem zawsze dobra edycja
dobra sunia
>Waga: 50 kg
>Wzrost: 175 cm
XDDDDD coooo
Ja mam 173cm i jakieś 56kg i nie wydaje mi się, żebym wyglądał grubiej od niej
>1k za kurwe
a i tak taniej niż za KURWOM
sciema jak chuj
a czy pani lidia obejrzy z toba animki, wtuli sie w twoja klatke piersiowa i pozwoli zasnac tak razem?
Oto Feliks Krwawy, butna jego mina,
Zawadiacki wąsik już w powietrze mierzy,
Nie zdąży kacap zakończyć swych pacierzy
Gdy go śmierć zoczy, a Felek - jej przyczyna.
On wywęszy w każdej dziurze skurwysyna
Niech się zdradziecki wróg Polski bacznie strzeże
Bowiem pan Dzierżyński nienawidzi szczerze,
Gardzi takim! A zabija jak maszyna.
Felek, on marzeniem wszystkich czerwonych dam,
Frant elegancki do nieprzyzwoitości!
Każda by go chciała, on zostać chciałby sam.
Bo jednak o ojczyźnie śni, o wolności;
"Polsko miła! Ja tylko Ciebie w sercu mam
I tyś jedynym obiektem mej miłości."
czy to ten słynny user-spuki szkieletor?
>oferuje hiszpana
>z tymi cyckami
Ale że naizuri?
>1000 zł za walenie konia cipą
za tyle to ja mam xboxa człowieku
Tak, 5000 za całą noc.
YouTube nie działa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A co jak xboxa już masz? Ta oferta nie jest dla biedaków, dla których 1000 to dużo.
działa
heh dobrze że sobie załadowałem filmik z muzyczką w całości zanim jebło
>tug wojna z Chinami właśnie się zaczęła i odpalili wirusy internetowe
żbsz złotówka to dla mnie zbyt abstrakcyjna waluta, powiedzcie ile to jest w przeliczeniu na hamburgery
Chuj ci w dupę.
Chuj ci w dupę.
>1000 zł za walenie konia cipą
AAAAAAAAAAAAAAA
gówno a nie nie działa
właśnie odpaliłem sobie youtube.com
Captcha: AMERICA DEBILU
>ta sztuczna morda
>dobra
>seksowanie
>dosłowne walenie konia cipą
o kurwa właśnie nowy mem od autora "małych penisków" powstaje na twoich oczach
tyle że w cipce to jest nieprzyjemnie wilgotno nieestetycznie a zwalić sobie mogę jak mi się tylko podoba na miękko na twardo na sucho na mokro w dowolny materiał i nikt mi nie mówi żebym wyjął przez spustem bo przypał
dosłownie
>2017
>seksorogacze
no tak bo kobieta to taki żywy onahole c'nie?
jest w tym pewien sens
JEDNAKŻE to jednak nie to samo
>żywy
przeciętna kobieta to leży jak kłoda a potem jeszcze narzeka
no a co powiecie na walenia konia dupą?
>w cipce to jest nieprzyjemnie wilgotno nieestetycznie
tylko prawiczek by cos takiego napisal
doslownie cipa jest tak zbudowana zeby bylo ci milo i przyjemnie i zebys jak zwierz dziki penetrowal
skąd wiesz
MAŁY
WALENIE KONIA CIPOM
tug nigdy nie doznasz przyjemnosci plynacej z penetracji kobiecego ciala penisem
Okej fanie spoko ale dlaczego jesteście spierdonami? Każdy z nas miał w życiu taki moment lub okres który skierował go tutaj zamiast normictwa. Dla mnie było to łysienie
>golenie głowy odkąd skończyłem 17
>każda loszka zawsze mnie zbywa
>jedna dosłownie powiedziała że wyglądam jak jej ojciec
>wszyscy chłopacy zawsze żartują że "heheh no co ty stary jakbyś z nami poszedł to jak nas ojciec byś wyglądał XDDDD"
Po 3 latach czegoś takiego po prostu przestałem nawet próbować, na początku jak rodzina pytała dlaczego gf nie mam to starałem się pozmyślać że he he matura, he he studia ale teraz już mnie to jebie i mówię od razu że jestem łysy i tylko kobiety które mają 30 bez partnera będą mnie chciały.
Mam nadzieję, że wypiliście dzisiaj przynajmniej 2 litry wody.
>tug nigdy nie waliłeś konia w ten sposób
ech zuszki
Jutro wiersz na pamięć anony
Ja nie chce
Why is Poland such a qt?
>w tym itt
>femki przerażone powerlevelem anonków usiłują im wmówić że hehe seksy to nie jest dosłownie walenie konia cipą
na was sznur to szkoda materiału
Dosłownie "kys" rozpisane na cztery strofy, kompletny szaleniec.
>dosłownie w tej nitce są debile które zapłaciły kurwie za zwalenie konia cipą
Jestem schizolem.
Tyle w sumie.
>w tym itt
>spierdonki przerażone upływem czasu usiłują sobie wmówić że czarodziejstwo to ich świadomy wybór
mamie już szkoda na was pieniędzy
chyba po sznur wszyscy poszli
nie chce mi sie z domu wychodzic zbsz
nothing wrong with horses
nadal nie rozgryzlem normikowej zagadki pt "wyjdz do ludzi"
...
od kiedy pamiętam zawsze byłem cyniczną, smutną pizdą.
bdp
Od dziecka mam problemy z aklimatyzacją i poznawaniem ludzi.
Ahh żeby tylko poznać jakąś dynamiczną dziewczynę, która wyciągnęła by mnie ze skorupy.
Mnie też w sumie łysienie skierowało tutaj, zamiast normictwa, z tym, że moje łysienie było tymczasowe i spowodowane lekami.
>Ahh żeby tylko poznać jakąś dynamiczną dziewczynę, która wyciągnęła by mnie ze skorupy.
a chłopaka
>ablu ablu nie mam włosów
XD
Ale ja nie jestem homo, user.
ja też nie
Jak to jest że killer miał tyle hitów?
youtube.com
Heh, to ile wy macie lat podwieki?
Codzienne przypomnienie że roczniki od 90 wzwyż to dalej gówniarze.
I co kurwo placzesz to tylko milosc
rocznik 1987 tutaj
O kurwa, ale trumna i placówka na cmentarzu już kupione mam nadzieje?
JEST DEBEST
A PRAWIKI DUPA CICHO
KTO NIE ZAZNAŁ ROZKOSZY CIELESNYCH CHOĆ RAZ TEN NIE MA PRAWA SIĘ WYPOWIADAĆ NA TEMAT CIPUSI
Archiwalne nagranie z bitwy.
Rocznik 99 tutaj
>my pszegrywy cnie
pokaż chłopcocipke chłopaczku
jestem nieudanym normikiem tylko i wyłączenie przez kompleks małego penisa ze stulejką
póki nie trzeba było angażować sfery fizycznej póty radziłem sobie w kontaktach społecznych całkiem nieźle, ale jak zbliżał się moment wyłożenia kart na stół to się wycofywałem za każdym jebanym razem
spierdalaj frajerze stary
>chlip chlip nigdy nie waliłem konia cipom to kara za moje grzechy
tzw "cringe"
hehe
Nadal mam 29 lat, jeszcze przez kilka miesięcy. Szkoda, że nie zostanę czarodziejem.
Krindżuje, to jest typowy "spierdon" aka 10 znajomych w tym 5 koleżanek ale ogląda he he anime XDDD więc myśli że jest spierdonem, takich to ja mam ochotę wyjebać prosto w zęby.
bylem normikiem do 15ki
pozniej rodzicom pieniazek sie skonczyl i przestalem chodzic do miedzynarodowych szkol a polski mialem zbyt shit zeby wpierdalac publiczna edukacje
nie mam gf bo nie mam $
nie mam $ bo nie moge pracowac
nie mam pracy bo nie mam sredniego wyksztalcenia (subway I orange call center powiedzieli spierdalaj po tym jak mnie zaakceptowali i dowiedzieli sie)
wszystkich kogo znalem irl dawno temu mnie zostawili
jak debil czekalem 3-4 lata zeby sie sytuacja poprawila i sie niedoczekalem
zdalem juz gimnazjalny, teraz bede mial licealny a w 2018 mature (wszystko eksternistycznie) i spierdalam za granice studiowac zanim bedzie za pozno
/r9k/ kombo meme choroby czyli lek spoleczny + depresja
>tug poczatek studii w 21
>tug poczatek studii w 21
znalem 1 typa co zaczal hehe studia majac 25
wykop należy zniszczyć
>pozniej rodzicom pieniazek sie skonczyl i przestalem chodzic do miedzynarodowych szkol a polski mialem zbyt shit zeby wpierdalac publiczna edukacje
co kurwa
>żyj w kraju
>nie ucz się jego języka
twoi starzy to debile?
>a polski mialem zbyt shit zeby wpierdalac publiczna edukacje
co ty kurwa mokebe z afryki czy co??
>brak matury
>brak wykształcenia średniego
>2000 na rękę
>za miesiąc podwyżka
Jak się chce, to się da.
t.inny danon który też się tego syfu nie uczył
Polski to chujowy język uczyłem się od 5 roku życia po niemiecku i było zdecydowanie lepiej niż jakbym poszedł do polskiego zadupia
2021 debilu
obciągasz za 15zł/h?
kasjer czy rozładowywacz w magazynie?
IT, dosłownie komilowałem Gentoo, uczyłem się Linuxów na własną rękę od gimbazjum, aby w branży pracować.
>it
>2k
>i jeszcze zadowolony
o jak gnije z robola
to jak gnije z karakana 2k w IT xDD
Od czegoś trzeba zacząć, drugi miesiąc tu pracuję. W Polsce nie ma co liczyć na dobrą płacę, tym bardziej bez doświadczenia komercyjnego. No i też zajebiście wysoke podatki mamy. Z ~2800 PLN na rękę jest 2k.
ty kurwa debilu
rozumiem ze windowsy ludziom instalujesz
>zajebiscie wysokie podatki
ty nie wiesz co to wysokie podatki spierdonie t. mieszkał w norwegii 6 miesiecy
tak se to tłumacz robalu
no ale jak więcej ci nie potrzeba to oby ci się bożo zyło, pozdrawiam
cos w tym stylu
mieszkalismy zagranica przez pierwsze 13 lat
obaj polaczki
co studiowal? jezeli bedzie isc na magisterek/doktorat to skonczy po 30
nie wiem jak bardzo beda chcieli go zatrudnic tbqhfam
dzast bi yorself
plus jezeli mi studia nie wypala robie an hero z nieszczesnego wypadku :^)
nie mam nic przeciwko pracom typu jak kasjer/kelner/itp ale juz preferuje killnac siebie niz tak skonczyc. (praca taka jako tymczasowa moze byc, ale ile ludzi tak mowi i tak konczy?)
"w branzy pracowac" jako kto, i dlaczego nie wyjechales jeszcze?
Co musiałeś wiedzieć kolego żeby dostać robkę? Mam zamiar aplikować na jakieś IT pozycje ale jeszcze nie wiem w co celować.
na rozmowie zapytaj co mają na komputerach i cokolwiek odpowiedzą powiedz żeby zainstalowali gentoo
No właśnie zajebiste w tej pracy jest to, że nawet Windowsa na oczy nie zobaczę. Nie dotykamy się tego syfu, tylko Linuxami administrujemy.
Prawda, praktycznie wszędzie w EU przejebane jest z podatkami. xD
Mała firma, wygodne godziny pracy, bardzo dobre warunki, finansowanie certyfikatów branżowych, możliwość 6k na rękę w ciągu 3 lat zaczynając bez doświadczenia kompletnie. Myślę, że wolę pracować tu za mniej niż mógłbym i na takich warunkach, niż zarabiać więcej, a nie być zadowolonym z pracy.
>jako kto
Administrator Systemów Linux
>dlaczego nie wyjechales jeszcze?
Brak historii pracy, brak pieniędzy na wyjazd. Może kiedyś, a może zbyt dobrze mi się będzie tu żyć, aby myśleć o wyjeździe.
Zdolność rozwiązywania problemów to klucz. Nie ma niczego co musiałbyś wiedzieć. Ważniejsze było, aby rozwiązać problem, nauczyć się jak go rozwiązać jeśli to konieczne i nie poddawać się.
Dosłownie zadaniem rekrutacyjnym na odsianie studentów co myślą, że się znają było zainstalowanie phpBB. xD Utrudnieniem było to, że trzeba było zrobić to używając Vagranta, postawić MySQL, zainstalować PHP, serwer HTTP, skonfigurować aplikację i udostępnić instancję do sprawdzenia. Takie podstawowe rzeczy. Większość kandydatów nie przechodziła tego, bo stwierdzała, że "nie umią" i się poddawała.
Potem zaproszenie na rozmowę o pracę (lub telefonicznie/Skype) z różnymi pytaniami technicznymi. Z tego co zauważyłem, to gdzie nie pójdziesz (od polskich firm po Google) pytają o podobne rzeczy: DNS, trochę podstaw sieciowych (TCP/IP), czasem o komendy Linuxa i kilka pytań zależnych od stanowiska o które się ubiegasz.