/ex-yu/

izdanje: top mema 2017

Other urls found in this thread:

youtube.com/watch?v=f2zb6zg-W2s
youtube.com/watch?v=478vMHciAJQ
youtube.com/watch?v=zjwbd4U_HAg
youtube.com/watch?v=2FsnVCLYcrM
youtube.com/watch?v=SQiFa7NKPhc
youtube.com/watch?v=988DLMSMxM0
youtube.com/watch?v=NvS351QKFV4
youtube.com/watch?v=eASs2zNOLUk
youtube.com/watch?v=sH5tKkJJ_vI
youtube.com/watch?v=lVlgMEFu1PI
youtube.com/watch?v=2VJjAO0IFIc
youtube.com/watch?v=WBVJwH9l7Rg
twitter.com/NSFWRedditImage

USTANAK!

my moon LMAO

tverkujem u tangicama

nebojsa daj odjebi vise sa svojim sizofrenim cepanjima

>probudite se na Havajima
>imate pravo da birate jednog anona odavde
Koga?

plačem u tangicama

BDG
LBN

pederka za vruc gej seks na plazi, no homo naravno

momki pa ovaj nebojsa je prso totalno dbi

niko to ne implicira, naravno da i zena ima seksualnu zelju. Al fazon je sledeci

nadjes curu, svidi ti se cura, stvori se ljubav medju vama, ti je odma zenis (ne cekas nista), odma pravite dijecu i stvarate porodicu. Seksa imas do mile volje s njom kolko hoces naravno

Nebojsu

t. nebojsa

t. nebojsa

ja sam biseksualan

pa ko ti brani da to uradiš, ako misliš da je ispravno da ništa ne čekaš nego da ženiš odma prvu koju kresneš...ali ako ima ljudi koji bi prvo da se bolje upoznaju i da vide jesu li kompatibilni dovoljno da cijeli život provedu zajedno, zašto bi im ti ili bilo ko branio da tako urade? Tebi niko ne brani da radiš kako ti misliš da je najbolje.

MA TI SI

t. nebojsa

t. nebojsa

filip

Kad sam bio mali edgy teem imao sam anti-antinatalističke ideje. Više nisam toliko ivičast ali još uvjek ne želim da imam djecu, čak planiram da dobijem vazektomiju.

vitomir, drago mi je

Majmunko je najkvalitetniji poster u istoriji /ex-yu/ threada. Nemate argumente protiv ovoga.

wtf ja sada volim crnogorske postere

>planiram da dobijem vazektomiju.
ubi se

>ali ako ima ljudi koji bi prvo da se bolje upoznaju
>da se upoznaju jebanjem
hahahah au koja logika

do momenta u vezi kad cura odluci da se pojebe s tobom to vec implicira da joj se stvarno svidjas. Brak manje vise ajde, uglavnom imate vezu, volite jedno drugo. Ne znam sta bi moralo da se desi da bi raskinuli? U skoroj buducnosti cete se i vijencati, praviti dijecu logicno

I ja sam razmisljao mada ionako ne jebem koji ce mi. Voleo bih da imam sina ali ne bih se nikad zenio. Nesto tipa ko Ronaldo, platio nekoj da mu rodi i odgaja ga sam.

>misli da svako treba da propagira ljudsku rasu
ne, ti se ubi(j)

youtube.com/watch?v=f2zb6zg-W2s

>do momenta u vezi kad cura odluci da se pojebe s tobom to vec implicira da joj se stvarno svidjas.

ovaj bosanac ko da zivi na drugoj planeti, ima rezon 5godisnjeg deteta

>Nesto tipa ko Ronaldo, platio nekoj da mu rodi i odgaja ga sam.
ronaldo je peder

argument:taksista postoji

bas pametno decko razmislja, slazem se sa njim dbi

>>ali ako ima ljudi koji bi prvo da se bolje upoznaju
>>da se upoznaju jebanjem
>hahahah au koja logika

da nisi djevac, znao bi da seks može da bude i loš sa nekim ko ti fizički ne odgovara, i da ima žena koje su loše u seksu.

>Brak manje vise ajde, uglavnom imate vezu, volite jedno drugo.Ne znam sta bi moralo da se desi da bi raskinuli?
"zašto bi ljudi koji su u vezi ikada odlučili da raskinu, to je nemoguće"...ili bacaš mamac ili si dijete, u svakom slučaju rasprava nema poente...odo da spremam rižu na mlijeku iliti takozvani "sutlijaš"

zivi na bosanskoj piramidi

ovo dbi i ja se slazem sa kroasankom

to se desi kada previse vremena provodis na doticnim drugim boardovima

> t. devac

ti si jos gori debil od njega

>znao bi da seks može da bude i loš sa nekim ko ti fizički ne odgovara, i da ima žena koje su loše u seksu.
pa? zar bi ti odjebo zenu samo zato sto je losa u seksu iako je volis? Bravo majmune

ubi se nebojsa

>t. ronaldo

al bukvlano je peder i on i nosati bosnjo ibrahimovic

odjebi nebojsa

neironicno bih vas sve tepih bombama nabombao dbi

pogotovo ovog nebojsu sizofrenog smaraca

keknuo sam

Ma kakve bosanske piramide
Ljudi udaraju krave stapom dobiji grbe
Da mogu rec da su deve
Pusti te price
Znam ja

Meho hrvat

sad će ovaj mong da kaže da je to što ti je važno da budeš s nekim ko je seksualno kompatibilan sa tobom zapravo loša stvar i simptom dekadencije društva.

ALO NE DIRAJTE MI PIRAMIDE!

Você me confundir com outra pessoa

nabombamo ti staru

O V O

vidis da ga je progutao taj zapadnjacki mentalit, samo u jebanju razmislja

a ništa, već je rekao

>pa? zar bi ti odjebo zenu samo zato sto je losa u seksu iako je volis? Bravo majmune
t. očigledni djevac

ubi se nebojsa

youtube.com/watch?v=478vMHciAJQ
dajte neku glazbu

plakem na ove libtarde i degenerike koji po prvi put cuju kako normalno i zdravo drustvo treba da funkcionise

Niko nije rekao da je kvalitet jebanja u vezi najvažnija stvar, ali to jeste kritički važan komponent dobre veze, ako se ne slažeš ili si djevac ili nikad nisi bio u vezi.

zaboravljate da razgovarate sa drustvenim talogom aka narkomanom, njima nista nije sveto

odjebi nebojsa

youtube.com/watch?v=zjwbd4U_HAg

youtube.com/watch?v=2FsnVCLYcrM

zašto ne bi mogao ti da nam obrazložiš tvoj argumend da bi mogli da prestanemo da budemo degenerici?

dobar argument, aj sad otrci 50 krugova oko kuce i popij tabletu za spavanje

>ili si djevac ili nikad nisi bio u vezi
zasto ne oba

uh al' sam se preCECao od ovog dreda dbi

boli me drob

*argument

youtube.com/watch?v=SQiFa7NKPhc
baca na vladu dbi

youtube.com/watch?v=988DLMSMxM0

to je to
youtube.com/watch?v=NvS351QKFV4

youtube.com/watch?v=eASs2zNOLUk

jebote vrlo je prosto, budi COVJEK

nadjes zenu koja ti se svidja i koju ces da zavolis, u kojoj vidis zivotnog saputnika i partnera u svemu

a ne da gledas samo kako da uvalis kurac u neku rasklimatanu pizdurinu

već ti je 5-6 puta objašnjeno zašto je važno da parovi budu seksualno kompatibilni. Idi daj njima jedan (you)

>nadjes zenu koja ti se svidja i koju ces da zavolis, u kojoj vidis zivotnog saputnika i partnera u svemu

peder

t. dominik

aha znaci treba jebat sve redom dok ne ubodes onu koja je seksualno kOmPaTaBiLnA?

doslovno se gusim od smijeha hahaha

>nadjes zenu koja ti se svidja i koju ces da zavolis, u kojoj vidis zivotnog saputnika i partnera u svemu
niđe nisam rekao da mi nije važno jesam li kompatibilan sa ženom ili ne, naravno da treba da se nađe žena koja može da ti bude životni saputnik
ali
seksualna kompatibilnost nije sekundarna stvar, jednako je važna kao i romantična kompatibilnost.

OVO.

Pa kako su nekada stari nalazili zene mladjima, jesu pricali o kompatibilnosti i glupostima? Pa jer bilo bolje tada ili sada sto se porodice tice?

youtube.com/watch?v=sH5tKkJJ_vI

ja i pederko djuskamo u gej klubu uz ovu stvar

>aha znaci treba jebat sve redom dok ne ubodes
ne, u mojim postovima nema nkakve implikacije da ovo treba da se radi, ti si to izmislio

OVO BRE

dzaba se trudite momci, ovim ljudima jednsotavno nema spasa dbi

nije porodica sve dbi, zapamti ti si indivudalna jedinka isto

bosanac troluje 100%, niko nije toliko glup

>kompatibilnosti
>glupostima
je li ti misliš da ljudi trebaju da sklapaju veze samo da bi mogli da izvrše dužnost biološke reprodukcije?

pa normalno, uostalom krajnja svrha seksa je da se prave djeca. A ne znam na koji to nacin ona nebi bila seksualno nekompatabilna da ti ne pruza zadovoljstvo kek

djevci raspravljaju o seksu i zenama
kekam dbi

pa je nekad je bilo i da toljagom udaris zenu i dovuces je u svoju spilju
uh dobra stara vremena

youtube.com/watch?v=lVlgMEFu1PI

Zaigrajmo anoni

ajde dominik ne seri

iskreno ovo

odlicna stvar
pustam ovu pesmu babi svake zore kada idemo da okopavamo bastu

>uostalom krajnja svrha seksa je da se prave djeca
znači ljudi koji ne žele da prave dijecu nego se jebu radi zabave su amoralni izopačeni devijanti?

>le seksualna kompatibilnost
dokle vise ove new age meme

jel ima picku, ima
znaci da je "seksualno kompatibilna"

>znači ljudi koji ne žele da prave dijecu nego se jebu radi zabave su amoralni izopačeni devijanti?
u vecini slucajeva

ovo

pederko jel imas decka tu u amerikama

možeš li da navedeš neke razloge zbog čega ovo misliš? Nikad nisam mogao da shvatim ovaj mentalitet.

da, evo ti primer pedera

jesi ti ozbiljan

uopste ljudi koji ganjaju zabavu i uzitak u zivotu su gamad

samo bog, nacija, rad

od ovoga
>znači ljudi koji ne žele da prave dijecu nego se jebu radi zabave su amoralni izopačeni devijanti?
dobiješ ovo
>da, evo ti primer pedera
nice meme

nigdje to nisam reko, slobodan si da uzivas koliko hoces sa zenom ili curom koju volis

A jes dobra kurava nema sta

youtube.com/watch?v=WBVJwH9l7Rg