Edycja chujowej spermy, polskiego jedzenia i powrotów diaspory z emigracji
/polska/
Other urls found in this thread:
youtube.com
youtube.com
twitter.com
włoski
>rodzina znalazła folder z trapami
kotlet to podobiad
>studia tez nic ci nie dadza bo jestes zbyt spierdolony zeby z ludzmi pogadac
lemało tak se to tłumacz. Pracodawca ma w dupie twoje szalone socaj skille i to że tłustą karyne co Mekembe wyjebała potrafisz wyrwać. Pracodawce obchodzi czy masz doświadczenie w tym co studiowałeś oraz czy spełniasz wymagania na dane stanowisko, ale normiki i tak będą sobie to tłumaczyć
>trzeba imprezować !!!!
>trzeba chlać!!!!!
A potem debile prórubją cały semestr w tydzień się nauczyć i całą grupa na gojbuku zasrana tym samym
>MA KTOŚ ZDJĘCIA Z PIERWSZEGO TERMINU?!
>WIE KTOŚ CZY DAJE TO SAMO?!!!!
>EJ CZY MOGĘ Z WARUNKIEM PRZEJŚĆ ZA TO?
spróbuj im wyjaśnić, że to tylko drobne dziewczynki z penisami więc nie jesteś pedałem
jedna z najchujowszych past żbsz
social skill, zwany tez "komunikatywnością" jest szalenie ważny w wielu miejscach pracy
Smutne jest życie polaka
>gorszy zarówno od Niemców jak i Rosjan pod każdym względem
>a-ale za to witaminki!
>zostawiaja polaków dla zagranicznych
>zarobki 3 swiata
>wszystko jest dla niego dziecinne bo wielki panicz z blokowiska chce swiecić przykładem i jest ponad takimi błachostkami jak rozrywka czy korzystanie z życia dla niego liczy sie zapierdalanie jak w Chinach
>wszystko go dziwi, gapi sie na ludzi jak zjeb
>gdy ktos gapi sie na niego ma ból dupy
>wygląda jak Ogr
>he he nie żyj przeszłoscia dzisiejsi Ukraińcy i Niemcy nie mogą być winieni za czyny ich dziadków ;)
>Niemcy i Ukraincy nienawidzą polaków do dzisiaj (inb4 wcale nie bo koleżanka kuzynki mojej dziewczyny raz jebała sie z Hansem wiec to oznaka przyjazni)
polak nie zna takich rzeczy jak przyjemnosć, zadowolenie z zycia, pewnosć siebie, godnosć dla niego wymarzonym życiem jest gułag on potrzebuje cierpienia, bata nad głową i ZAPIERDALANIA ŻYCIE TO NIE BAJKA ARTUR ZAPIERDALAĆ CZEBA KWII KWII
Brakuje mi czasów kiedy papież był Polakiem ;_;
Danony co macie na obiad?