Epizoda - Povratak Hibrida!
/ex-yu/
Jel hibrid onaj sto izgleda kao frankenstajn
ne to mu je burazer
hibrid smara, hocemo dejmira rimka
cetvrti za D A M I R T H I C C
e bas sam sretan ozbiljno
pijan , prepusen
i hibrid doso
jebeno
je li stvarno toliko zajebano kad ne drkaš? ne pamtim da sam ikad imao toliko jak nagon da moram svaki dan da drkam...ne sjećam se kad sam ga zadnji put bacio dbi
imam T H I C C penis
igram stolni tenis
zovi me dejmir rimak woooooooooooop
swag
uhhhhhh koji THICC jebote aaaaaaa
>t.hrvat
a ne seri koliko god imas?
meni nakon 5-6 dana poplave muda doslovno
>Janković: Molim Jovanovića da ne glasa za mene
al kako izjebes nekoga ovoliko ahahahaha, sale prangija do kraja
sljedeci voccaro je bitan jer cu djelit informacije kako možete pomoći da nađemo osobu koja je skrivila damiru
i kako ste vi ex-yu-ovci?
crko sam od šege od ovog
ima li jos damir mema koje sam propustio ex-yu dajte ih da mu saljem kolekciju
upoznao si brzinu?
fakat ste ustashe
Cankovi separatisti i Cedini liberal-kolaboracionisti vec su odavno podrzali Jankovica, nemojmo se praviti da ne znamo zasto! Ceda i Sasa dele ista politicka uverenja, s tim sto ih Ceda otvoreno ispoljava, a Sasa Jankovic bi da prevari srpske glasace, kao sto su pre njega radili i Tadic i Vucic. Pre svega, zar nije taj Jankovic vec 10 godina u politici, kao toboznji zastitnik gradjana, postavljen od strane iste toboznje medjunarodne zajednice koja podrzava i Vucica?! I, koga je Jankovic stitio? Srbe proterane sa Kosmeta, ili Srbe koji jos zive na Kosmetu, koji je po Ustavu jos deo Srbije?! Majke, decu, porodice, otpustene radnike? Ne, nego manjine poput gejeva - koji su tako dobro zasticeni u Srbiji, da dominiraju u vlasti na svim nivoima! Jankovic ima finije manire od Vucica - sto uopste nije tesko, s obzirom na to kakva je smlata Vucic. Jankovic ima profil, izgled i nastup usluznog konobara, koji bi Srbiju na „Izvolite“ dao zapadnim mentorima! On je njihov covek, nas srpski nije!
imam 30 i kusur, definitivno s godinama dođe to opadanje nagona, ali i kad sam bio tinejdžer bio mi je prosjek 2-3 puta sedmično
bazirani prangija
pjesma o damiru rimcu
vocaroo.com
i to zvuci malo
ja imam 25g
al istina sa godinama dosta opada nagon ...
cak sam napaljeniji dok jebem i bacam ga cesce , cudno
>Ceda i Sasa dele ista politicka uverenja
ne, nebojsa, ne dele
ostatak tvog posta ne vredi ni komentarisati, u pitanju je klasicna radikalska svinjarija, podmetacina i zamena teza
recite sizofrenicaru da ne istopederise ponovo da bi opravdao svoje deluzije
>Cankovi separatisti podrzali Jankovica
kek, Canak se sam kandidovao
>manjine poput gejeva
Jankovic se sam zalio u vise navrata da aktuelna vlada posvecuje mnogo paznje "modernim" pravima kao sto su LGBT prava dok se ne postuju mnogo osnovnija, tipa pravo na imovinu
>Kosmet
t. jebeni izdajnik
UMRO SAM OD OVOG
HAHAHAH
Saljem mu odma dajte jos bre
Jankovicevci na aparatima
nebojsa na aparatima
prvo ga je rektao taksista pa onda i bazirani sale prangija
sinak, tvoj gazda organizuje racije po Mladenovcu jer se posrao memera kao sto je Beli
sta mislis da ce tek da mu uradi Prangija na izborima hehehehe
pa ovako kad slušam druge i meni se čini da je malo, mada sam ja uvijek mislio da je normalno...a kad svršim bukvalno mi se smuči sve što ima veze sa seksom, izaziva mi gađenje...više volim da ne svršim uopšte kad jebem
Ne razumem samo ove da li se sprdaju ili zaista shilluju za zutog kandidata aka Cedu na bensedinima aka Prangiju?
>.više volim da ne svršim uopšte kad jebem
sranje jbte
nadam se da nikad necu do tog stadija
>racije po Mladenovcu
To ko po obicaju izmisljaju CNN (N1) i "uticajni" twitterasi, bukvalno fake news.
...
m a r i j a z e z e l j
d a m i r r i m a c
v u k m o b
Jebote. Jel to opet taksista proziva nekog da istopederise dok i sam to radi? Hahahahahha
@72023003
ne dajem ti vise (You)
idi trljaj zube spidom zajedno sa taksistom
jebo vam pas mater obojici
ne znam, nemam neki osjećaj da nešto propuštam, lijepo mi je i bez da svršim, plus mi se ne zgadi cura poslije pa mogu da ležim s njom i serem o emocijama ili štagod
*** POMOZITE HIBRIDU DA SPASI DAMIRA "THICC" RIMCA ***
Neko ga je sa ex-yu dodao na facebook i skype te se pretvara da je cura koja ga voli
ko se od vas pretvara da je natalija?
ovolika guzobolja i paranoja nije viđena nikada na ovim slikopločnicama dbi
OBO
V
O
pičkica žgoljava prepolovio bi ga na pola njega i njegovog retardiranog brata
i meni se to desava nekad cak i nakon drkanja
mislim da je zbog nedostatka dopamina ili cega vec od hormona za srecu u mozgu, jer kad izdrkas ispuca se sve i onda te naglo baci u depru. isti onaj aftereffect kurac ko za amfetamin, heroin i ostale droge koje to isto stimulisu
reci mi to u facu pedercino
opet cu ic u ludaru ako treba samo da ti polupam tu balavu pickicu
>plus mi se ne zgadi cura poslije pa mogu da ležim s njom i serem o emocijama ili štagod
isti sam ,
blaga melankolija smirenost al je ljep osjecaj
neznam kak drugacije opisat
B A Z I R A N
A
Z
I
R
A
N
ja bi ti krv na slamku pio da pipnes hibrida
si cuo!
72023073
slika i prilika fanova zutog saleta
da, bas taj osecaj, al mislim da sam opisao pravi razlog ovde
taj rad, kao da me pušta spid ili neko sranje, užasno se osjećam plus me zaboli glava, baš nije vrijedno toga, par sekundi dobrog osjećaja i poslije raspadanje cijeli dan
>Jankovic ima profil, izgled i nastup usluznog konobara
kek bukvalno ovo, retko neprimetan lik, jos uvek nisam uspeo da mu zapamtim facu
imamo jednog redovnog srpskog trolla koji jebe normije na fejsbuku mozda je on
jebeni hormoni, izgleda da ih premalo imamo...
Nisam ja, ne bi to nikad uradio svom prijatelju, velikom coveku a pre svega humanisti, Damiru THICC Rimcu.
t. ivan oliver
ja mislim da ja dobijam blazi oblik depresije kad svrsim i isto ne mogu vise ni da pogledam ribu s kojom sam bio
a njima bas tad dune da ti se penju na glavu, bar mi se tako cini iz par jebacina sto sam imao
zato mi je najbolje kad sam kod ribe na gajbi pa da mogu da odem
nebojsa umire
I ja isto, cim zavrsim sa ribom odmah mi se zgadi i posle toga gledam da je se resim. Postane mi nekako prljava...
sada sam prilicno siguran da je ovo u pitanju bice da je do neke vrste stalne depre jer ti nedostaje dovoljno hormona za srecu, isto se i meni desavalo ranije
Trenutno najbolji i najsveziji Balkanski mim
youtube.com
ok onda nije onnemam vise damir rimac mema imam samo majmunka i taxistu
zato ja ne svršavam...istrenirao sam se mentalno da mi treba baš puno vremena, plus ako popijem neki sedativ ili buprenorfin, onda baš nema teorije, bukvalno po nekoliko sati rendam i nisam ni blizu...dobro meni, a dobro i ribama...tako da frende, učlani se u ligu nesvršavača!
plakem bas ovaj klip sam gledo jedno 5 puta
doduse zaboravio sam da kazem da nikad nisam bio s ribama koje su mi se svidjale, vec sam samo jednokratno jebao likuse za koje bi mi bio blam da provale drugari i koje ne bih ni razmatrao da nisam radio sedam dana nofap pre toga
kapiram da je seks sa lepom devojkom u koju si jos pritom i zaljubljen skroz okej prica
al ja jedino i mogu da pridjem opusteno krs ribi, tako da jebiga
meni emocije vise prorade
nije mi isto ko kad ga bacim
, pa onaj osjecaj
vise nekako gledas nju gola kraj tebe
tebi je svejedeno al opet osjecas neke emocije jebene
cigara
...
aahhh
hibrid, koji je damirov hendikep? posto se takmicio na paraolimpijadi
gledao sam neke njegove klipove i ne cini mi se da je zaostao, niti mu ista fizicki fali
ozbiljno pitam
jbga nije to to
ne brinis, naces neku kraj koje ces se osjecat ko kralj zavrsit ko prosjak
prepusen sam
to sa (ne)svrsavanjem su sve neki vasi gadni mentalni tripovi i inhibicije
ja bih iskreno
veci mi je gust da se posle osecam kao baja jer je riba svrsila x puta nego da ja svrsim pa da se odmah izbedacim
inace, imao sam situacije da ne mogu da svrsim po sat i vise, al u zadnjih godinu dana ne izdrzavam ni po pet minuta i mislim da ni jedna od dve s kojima sam bio zadnjih godinu dana nije svrsila
tako da, jel moze to da se uzme normalno u apoteci?
malopre sam iscupo 20 belih dlaka, usro sam se
doslovno OVO
evo malo u detalj
kek ovo sam i ja, ja bukvalno napadam samo krseve preko fejsa i nikad ne dovodim gajbi jer ne zelim da imam posle nista sa njima
nemam muda da pridjem zgodnoj curi, a kod krseva samo zahtevam da ima dobru sisu i veliko dupe
nisu nego je bukvalan nedostatak hormona za srecu, isti kurac ko kad se odradis sa spidom i onda krene da te opusta jer nema vise hormona koji bi ti stvarali euforiju, taj najgori stadijum
hvala druze, odakle si?
reci ako zelis neki dan da odradimo jednu drkicu zajedno
dobar si ti covjek
kontam da je nezgodno ako jebes neku drolju koja ti se gadi pa te nakon toga pukne shvatanje sta si uradio, ili ako je u pitanju neka zesca smaracica
ako je normalna cura, nema niceg boljeg od toga da nakon u miru i tisini zapalite po pljugu
hvala meho
zapalim ti kevu
hvala na odgovoru, pozdravi ga kad ga vidis
jel i dalje zivi u onoj raspaloj knjiznici sa svojim retardiranim prijateljem robertom
slazem se
koliku god skuliranost glumio
emocije su jebena stvar
pa to ti pričam, stvarno je prijatno za ego kad cura svrši par puta a ti možeš i dalje da nastaviš...veće mi je to zadovoljstvo da vidim nego da ja svršim...a što se sedativa tiče, ne može, ja uzimam na recept
zapravo sam citao naucne studije koje su dokazale da neki ljudi genetski imaju sklonost ka aksioznosti i depresiji zbog tog nedostatka "srecnih" hormona, a kontam da su ovi sto pricaju isto tako anksiozni pa da zato imaju takav osecaj nakon svrsa
>oni jebu uzivo
>oni ne jebu preko neta
zato i patite
da, ali to znaci da vec ovako imaju problema sa anksioznoscu i depresijom
problem je u toj euforiji o kojoj pricaju, mnogo je bolji osecaj praznine nakon seksa
svaka cast ljudi za pricu o seksu
fora je nekad bacit normi pricu
hocu i saljem mu isto tako ex-yu meme da zna da ima fanove
nadam se da gledate njegove klipove na youtube isto
naravno
>problem je u toj euforiji o kojoj pricaju, mnogo je bolji osecaj praznine nakon seksa
mislim da je fora da oni vise zele da iskuse tu euforiju jer ovako stalno osecaju tu prazninu, a pogotovo kada ispucaju sve zalihe euforicnih hormona
Anone koji si postao Julien Baker, mozes li mi reći da li je bazirana ova njena priča? Malo mi nerealno da ima 20 godina, a da je ovoliko ljudi oko nje pomrlo i da je ovoliko navučena na raznorazna sranja.
>ex-yu seksolozi i psiholozi
bljuc
>ljudi koji postaju gnjatu
>ljudi koji se ne secaju jedinog pravog zavodnika ex-yu
mene opterećuje to što moram da glumim da sam stalno kul i da držim neku distancu, ali kad god sam pokazao curi da mi je iskreno stalo do nje, uvijek su me odjebavale...a kad se ponašam kao da me boli kurac za nju i da mi je svejedno da li se viđamo, onda je sve super...ne znam jel se to samo meni dešava, ali čini mi se što više ignorišem žene, one se više lože
ovo veceras je najgori /ex-yu/ sto sam video godinama
koji kurac, ne prepoznajem vas vise, jel postava zamenjena degenericnim srednjoskolcima i studentima?
nole seksoman >>> gnjatic
gnjatic hitman lmao
r8
Uh secam se baziranog Noleta i njegovih novogodisnjih specijala sa Brankom Blackrose.
>ali čini mi se što više ignorišem žene, one se više lože
pa to ti je tako uvek druze
sto ih vise ignorises to postaju vece paznjokurve
ko je ovo