>byn aspoleczny >zglodniej >widz tego sub waya >pomysl wejde kupie i wyjde >wejdz >pelno gimbo i jakis hipsterów w szalikach i okularach >czekaj w kolejce >"dzien dobry w czym moge pomoc" >"no kanapek taka chcialem" >"ale jakom musi pan pokazac" >typ za mna oddycha w sensie tak pssssszzzz >"no nie wiem nie wazne jaka" >"jak to nie wazne pan podaje co pan chce mu panu z tego robimy kanapke pan tu pierwszy raz jest" >" no w sumie tak" >nagle woła swoja kolezanke co nowa w pracy >"widzisz tego pana" >"tak a co" >"dla niego zestaw junior bedzie" >"a co to takiego?" >wtedy spoglada na mnie i mówi "wypierdalaj" >hipster podbiega co sie swoim samicom chcial w grupie spodobac i cyka ze mna selfie krzyczac #pajakihipispierdolony" >wróc do domu
kurwa anoni pierw te jebane walentynki a teraz dzien kobiet gdzie im bedom minetke robic, pierdolony swiat
Daniel Wright
niespotykany post, polać temu panu, tylko po pół bo pewnie zapomniał na obczyźnie jak gorzala smakuje hehe
Mason Brooks
zrubcie mema
Ethan Clark
he he zrób sztuczkę polak
Christian Price
ja raz wszedłem po robocie do takiego hipsterskiego sklepu wszystko organiczne bo mieli reklamę że kanapki na ciepło no to robią mi tę wyjebaną hipsterską kanapkę za 15 zeta jeszcze dorzucili mi soczek z pomarańczy wychodzę zadowolony mimo że wyjebałem tyle hajsu w błoto
myślę sobie kurde no dobra kanapka była w sumie to poszedłem w zeszłym tygodniu tam poprosiłem o kanapkę zgrzewaną a ta wytatuowana kurwa spojrzała jak na idiotę że co a ja że kanapkę to ona coś tam fukła że to się nazywa panini kurwa to jej mówię dobra da mnie pani to panini jezu ona na to spojrzała jak na śmiecia i że od dawna nie robią jak to od dawna skoro miesiąc temu jadłem to tak suka westchnęła i czy mogę panu w czymś pomóc
pewnie głupia kurwo że możesz w czymś pomóc wziąłem gumę do żucia i zapłaciłem banknotem sto złotych
Zachary Nguyen
...
Benjamin Martinez
Zng (zasmiane na głos)(laughed out loud)
Brody Gutierrez
ten organiczny zyd to jeden z wiekszych zydow zachodu ktory powolutku wkracza na nasz rynek. gdybym mial cos swojego otwierac to wlasnie to bym otworzyl w jakiejs hipsterskiej okolicy np kolo asp
Aiden Jackson
...
Noah Perry
...
Julian Nguyen
wystarczy okolica jakiejkolwiek uczelni wyższej
a nawet zaryzykowałbym stwierdzenie że mierząc w asp mógłbyś się z takim biznesem przejechać (paradoksalnie)
Andrew Walker
forsuję uwaga proszę zrobić przejście
Xavier Robinson
...
Ryder Miller
Wybieram sie do Polski w tym roku. Co mnie czeka.
Jordan Hall
Gówno
David Ortiz
...
Leo Torres
derpłem byłem
Jose Richardson
...
Zachary Myers
wpierdol
Cooper Walker
Dajcie mi jakieś anime do obejrzenia
Jacob Perez
...
Anthony Fisher
...
William Smith
trudne sprawy
Joseph Gutierrez
ty kurwa gnoju
Liam Johnson
ciezko byloby znalezc miejsce na to plus organiczny zyd jest kosztowny, wiec polaka studenciaka z gowno miasta nie bedzie stac na picie soczku za 15 zl dlatego warszawka jest jak narazie jedynym miastem z taka iloscia hipster gowna
Gabriel Morgan
wpierdalam własnie eklerka
Jonathan Mitchell
protip mordo gros mieszkańców warszawy stanowią słoje co zarabiają mniej niż średnią krajową
w takim poznaniu czy innym wroclove lepszy byłby utarg
Jaxson Fisher
mmm ale cyfry stanol mi
Bentley Torres
ładne cyferki
Gabriel Rodriguez
to miałem pisać właśnie
Wrocław to jest w tygodniu roboczym +100tyś. osób do populacji, praktycznie samych studentów?
Jason Mitchell
jak tak to w warszawie jest pewnie z +pół miliona
Camden Lewis
jak to jest ze jak jest sie synem z zawodu coraz czesiej sie zauwaz jak duzo gimbo wolnego maja w postaci ferii i swiąt oraz jak czesto jakies zjebane swieto motywujace do łaczenia sie w pary wystepuje jak np walentynki a zaraz potem dzien kurew
Justin Gomez
>babka nie ma kocich uszu a faceci owszem przepraszam co
David Scott
>tug nigdy nie założysz eleganckiej enoteki w jakiejś pięknej kamienicy na malowniczej uliczce z dala od codziennego zgiełku
Tyler Allen
i twoja pointa to...?
Ayden Gomez
>tug nigdy nie urodzisz sie ponownie w jakims cywilizowanym kraju
Nathan Baker
Ma psie uszy debilu
Grayson Reyes
>duzo gimbo wolnego maja ty nigdy w anglii chyba nie byles, tu gimby maja tydzien czy 2 wolnego co 6 tygodni
Christian Clark
no i chuj mnie to debilu
Levi Brooks
to musisz tam sporo znajomych miec na tasmie
Jonathan Scott
no i chuj to kogo on nie jest w anglii to nie pisze o anglii zjebany jestes typie
Dylan Jenkins
O((n-1)1)
Isaac Miller
kurde mati ale luz jusz
Jayden Price
Polacy w ogóle nie mają kultury regularnego smakowania rzeczy pięknych i dobrych jeżeli zainteresują się winem tylko tylko ze snobizmu albo od święta
sama koncepcja tego żeby wyjść z przyjaciółmi na dobre wino raz w tygodniu dla Polaka wydaje się absurdalną, on się woli najebać wódą albo ruskim szampanem a i w towarzystwie nie wytrzyma jeżeli nie gra hehe meczyk w telepudle
Gavin Moore
haha nie byles w angli pa mati jaki ja swiatowy czekaj wez za mnie umyj ten talerz bo musze wstawic nowe frytki
Jackson Lee
>nie O(log(n)) slabo
Jordan Jenkins
dobra sory
Christopher Cooper
zero subtelności, tacy anoni w ogóle nie mają kultury regularnego zarzucania rzeczy chwytliwych
Robert Williams
Co robicie w anglii? Lizeczie kible?
Lincoln Bailey
a ty kurwa lepszy? tylko kitajcom w BC np.
Ryan Morgan
>disporaki robaki sie gryzo szykujcie bumkukurydze
Christopher Hughes
Czy na maturze z fizyki dają jakiś arkusz z wzorami?
Sebastian Wilson
lize kible po tym jak angielski pan zrobi kupe z dupy do kibla i czasem mu jeszcze resztki kalu z wlosow z dupy wyczyszcze to dostaje 50 pensow wiecej
Jason Bailey
czy to naprawdę naprawdę naprawdę poważne pytanie?>
Ryder Rivera
Zapytaj się pani.
William Bennett
fuj
Gavin Kelly
Tag
Cooper Jackson
tak
Oliver Walker
aha
to nie wiem, hehe spierdalaj wypopku
Carson Fisher
>polska edukacja >lekcja historii w szkole średniej >nauczyciel coś opowiada monotonnym głosem tak cicho że go prawie nie słychać. sebki z tyłu jak zwykle gadają więc nic nie słyszysz >nauczyciel przerywa na najważniejszej dacie >mówi że dokończymy na następnej lekcji >następna lekcja, nowy temat >historia się powtarza jedynie matematyka była w miarę normalna bo nauczyciel ogarnięty, młody człowiek, który potem z tego co wiem spierdolił uczyć do innego miasta. publiczne polskie szkoły na zadupiach najgorsze. a oczekiwania rodziców najlepsze. musiałbym chyba sam się uczyć, żeby móc konkurować z anonami z krakowa albo warszawy.
Nolan Hill
>oferta rozpisana pod ukraińca >robak się piekli że jemu nie dadzo
Grayson Jackson
>vichuj nawet co (Ty) nie dam
Justin Kelly
>tug vichuj już nigdy nie wróci
Ayden Gutierrez
do nauki vifonie jebany a nie nauczycieli szkalujesz
Justin Foster
kurwa
mać
Leo Phillips
>za dwa miesiące matura
Jaxon Ramirez
Gdybyscie mniej przeklinali Polska by miala wyzsze PKB.
Hudson Morales
ok
Gabriel Perez
tutaj user od posta gdybym chodził do dobrej szkoły w warszawie albo krakowie to nie musiałbym przeklinać z prostego powodu, miałbym większy zasób słów.
Jason Jackson
wypierdalaj
Jose Sullivan
>włoch >dobrze ubrany, zna się na jedzeniu i winach, zawsze w formie, elegancki i uprzejmy, potrafi zabawić rozmową, ma swoje życie i rozwijające go hobby
>p*lak >knur w dresie, tatar w bułce uważa za szczyt kuchni, nalana morda, charczy i smarka w towarzystwie, ordynarny i nudny, nic go nie ciekawi i do niczego nie aspiruje
Ian Gomez
>za 12 i pół tygodnia sesja
Noah Wood
marcel ty lepiej przed policją uciekaj a nie szitpościsz
Daniel Walker
wowciu ty nie byń taki erise bo ci to szlachetne serce przestanie bić pewnego strasznego dnia i kto nas będzie raczył najlepszymi postami
miej nas na względzie kochany
Mason Jones
>za 8 tygodni sesja
Aaron Ward
tak wczesnie z powodu czasu zachodnio europejskiego?
Christian Fisher
dokladnie tak
Easton Morgan
beka z P*laczków
Luis Butler
>za [inf] dadzo
Joseph King
w momencie w którym musiał ANet wprowadził wyzwania Zaishen żeby ludzie zaczęli dawać jebanie o content skończyło się GW
David Garcia
>tug był szał na permasina i nikt nie robił normalnie lokacji >łaska bogów zmalała do 20 minut
taki wygląd wasz p*lacy
Ian Murphy
>wejdź na szambo i się wypłacz >jak taka całkowita miękka ciota
czyli rozumiem edycja blogopostu frajera płaku płaku, bo innej nie widzę
Jordan Morgan
>typki ktore biegaly cale factions za 7k w 6 godzin kiedys to bylo
Juan Allen
>dzień kobiet kiedyś kwiatka kup dziewczynie którą lubisz i mamie >dzień kobiet dziś okazja do protestów i forsowania swojej agendy
kurwa mać jak ten świat schodzi na psy.
t. dziadek stanisław
Owen Turner
>musiałbym chyba sam się uczyć No przejebane i nie do zrobienia t. user z zadupia co dostal sie na lek do krk