/polska/

>byn aspoleczny
>zglodniej
>widz tego sub waya
>pomysl wejde kupie i wyjde
>wejdz
>pelno gimbo i jakis hipsterów w szalikach i okularach
>czekaj w kolejce
>"dzien dobry w czym moge pomoc"
>"no kanapek taka chcialem"
>"ale jakom musi pan pokazac"
>typ za mna oddycha w sensie tak pssssszzzz
>"no nie wiem nie wazne jaka"
>"jak to nie wazne pan podaje co pan chce mu panu z tego robimy kanapke pan tu pierwszy raz jest"
>" no w sumie tak"
>nagle woła swoja kolezanke co nowa w pracy
>"widzisz tego pana"
>"tak a co"
>"dla niego zestaw junior bedzie"
>"a co to takiego?"
>wtedy spoglada na mnie i mówi "wypierdalaj"
>hipster podbiega co sie swoim samicom chcial w grupie spodobac i cyka ze mna selfie krzyczac #pajakihipispierdolony"
>wróc do domu

dalej mi sie rece trzesom

Other urls found in this thread:

youtube.com/watch?v=2Beda3kFNjo
twitter.com/SFWRedditImages

poka

Włoski?

nic nie zrozumialem wowik

Kraków > Warszawa

Prawosławie > Ateizm

Nowy makaron?

Ja > Inni danoni

to > tamto > diasporak

Guwno > kanadyjski diasporak = korab

...

zapomniałeś ruskiego proksa założyć cwelu

>(((.Nowoczesna)))

youtube.com/watch?v=2Beda3kFNjo

czarny > niebieski > zielony >>> czerwony > brązowy > biały > pomarańczowy >>>> gówno >>>> fioletowy > różowy >>>> żółty

kurwa anoni pierw te jebane walentynki a teraz dzien kobiet gdzie im bedom minetke robic, pierdolony swiat

niespotykany post, polać temu panu, tylko po pół bo pewnie zapomniał na obczyźnie jak gorzala smakuje hehe

zrubcie mema

he he zrób sztuczkę polak

ja raz wszedłem po robocie do takiego hipsterskiego sklepu wszystko organiczne bo mieli reklamę że kanapki na ciepło no to robią mi tę wyjebaną hipsterską kanapkę za 15 zeta jeszcze dorzucili mi soczek z pomarańczy wychodzę zadowolony mimo że wyjebałem tyle hajsu w błoto

myślę sobie kurde no dobra kanapka była w sumie to poszedłem w zeszłym tygodniu tam poprosiłem o kanapkę zgrzewaną a ta wytatuowana kurwa spojrzała jak na idiotę że co a ja że kanapkę to ona coś tam fukła że to się nazywa panini kurwa to jej mówię dobra da mnie pani to panini jezu ona na to spojrzała jak na śmiecia i że od dawna nie robią jak to od dawna skoro miesiąc temu jadłem to tak suka westchnęła i czy mogę panu w czymś pomóc

pewnie głupia kurwo że możesz w czymś pomóc wziąłem gumę do żucia i zapłaciłem banknotem sto złotych

...

Zng (zasmiane na głos)(laughed out loud)

ten organiczny zyd to jeden z wiekszych zydow zachodu ktory powolutku wkracza na nasz rynek. gdybym mial cos swojego otwierac to wlasnie to bym otworzyl w jakiejs hipsterskiej okolicy np kolo asp

...

...

wystarczy okolica jakiejkolwiek uczelni wyższej

a nawet zaryzykowałbym stwierdzenie że mierząc w asp mógłbyś się z takim biznesem przejechać (paradoksalnie)

forsuję uwaga proszę zrobić przejście

...

Wybieram sie do Polski w tym roku. Co mnie czeka.

Gówno

...

derpłem byłem

...

wpierdol

Dajcie mi jakieś anime do obejrzenia

...

...

trudne sprawy

ty kurwa gnoju

ciezko byloby znalezc miejsce na to plus organiczny zyd jest kosztowny, wiec polaka studenciaka z gowno miasta nie bedzie stac na picie soczku za 15 zl dlatego warszawka jest jak narazie jedynym miastem z taka iloscia hipster gowna

wpierdalam własnie eklerka

protip mordo gros mieszkańców warszawy stanowią słoje co zarabiają mniej niż średnią krajową

w takim poznaniu czy innym wroclove lepszy byłby utarg

mmm ale cyfry stanol mi

ładne cyferki

to miałem pisać właśnie

Wrocław to jest w tygodniu roboczym +100tyś. osób do populacji, praktycznie samych studentów?

jak tak to w warszawie jest pewnie z +pół miliona

jak to jest ze jak jest sie synem z zawodu coraz czesiej sie zauwaz jak duzo gimbo wolnego maja w postaci ferii i swiąt oraz jak czesto jakies zjebane swieto motywujace do łaczenia sie w pary wystepuje jak np walentynki a zaraz potem dzien kurew

>babka nie ma kocich uszu a faceci owszem
przepraszam co

>tug nigdy nie założysz eleganckiej enoteki w jakiejś pięknej kamienicy na malowniczej uliczce z dala od codziennego zgiełku

i twoja pointa to...?

>tug nigdy nie urodzisz sie ponownie w jakims cywilizowanym kraju

Ma psie uszy debilu

>duzo gimbo wolnego maja
ty nigdy w anglii chyba nie byles, tu gimby maja tydzien czy 2 wolnego co 6 tygodni

no i chuj mnie to debilu

to musisz tam sporo znajomych miec na tasmie

no i chuj to kogo on nie jest w anglii to nie pisze o anglii zjebany jestes typie

O((n-1)1)

kurde mati ale luz jusz

Polacy w ogóle nie mają kultury regularnego smakowania rzeczy pięknych i dobrych jeżeli zainteresują się winem tylko tylko ze snobizmu albo od święta

sama koncepcja tego żeby wyjść z przyjaciółmi na dobre wino raz w tygodniu dla Polaka wydaje się absurdalną, on się woli najebać wódą albo ruskim szampanem a i w towarzystwie nie wytrzyma jeżeli nie gra hehe meczyk w telepudle

haha nie byles w angli pa mati jaki ja swiatowy czekaj wez za mnie umyj ten talerz bo musze wstawic nowe frytki

>nie O(log(n))
slabo

dobra sory

zero subtelności, tacy anoni w ogóle nie mają kultury regularnego zarzucania rzeczy chwytliwych

Co robicie w anglii? Lizeczie kible?

a ty kurwa lepszy? tylko kitajcom w BC np.

>disporaki robaki sie gryzo
szykujcie bumkukurydze

Czy na maturze z fizyki dają jakiś arkusz z wzorami?

lize kible po tym jak angielski pan zrobi kupe z dupy do kibla i czasem mu jeszcze resztki kalu z wlosow z dupy wyczyszcze to dostaje 50 pensow wiecej

czy to naprawdę naprawdę naprawdę poważne pytanie?>

Zapytaj się pani.

fuj

Tag

tak

aha

to nie wiem,
hehe spierdalaj wypopku

>polska edukacja
>lekcja historii w szkole średniej
>nauczyciel coś opowiada monotonnym głosem tak cicho że go prawie nie słychać. sebki z tyłu jak zwykle gadają więc nic nie słyszysz
>nauczyciel przerywa na najważniejszej dacie
>mówi że dokończymy na następnej lekcji
>następna lekcja, nowy temat
>historia się powtarza
jedynie matematyka była w miarę normalna bo nauczyciel ogarnięty, młody człowiek, który potem z tego co wiem spierdolił uczyć do innego miasta. publiczne polskie szkoły na zadupiach najgorsze. a oczekiwania rodziców najlepsze. musiałbym chyba sam się uczyć, żeby móc konkurować z anonami z krakowa albo warszawy.

>oferta rozpisana pod ukraińca
>robak się piekli że jemu nie dadzo

>vichuj
nawet co (Ty) nie dam

>tug vichuj już nigdy nie wróci

do nauki vifonie jebany a nie nauczycieli szkalujesz

kurwa

mać

>za dwa miesiące matura

Gdybyscie mniej przeklinali Polska by miala wyzsze PKB.

ok

tutaj user od posta gdybym chodził do dobrej szkoły w warszawie albo krakowie to nie musiałbym przeklinać z prostego powodu, miałbym większy zasób słów.

wypierdalaj

>włoch
>dobrze ubrany, zna się na jedzeniu i winach, zawsze w formie, elegancki i uprzejmy, potrafi zabawić rozmową, ma swoje życie i rozwijające go hobby

>p*lak
>knur w dresie, tatar w bułce uważa za szczyt kuchni, nalana morda, charczy i smarka w towarzystwie, ordynarny i nudny, nic go nie ciekawi i do niczego nie aspiruje

>za 12 i pół tygodnia sesja

marcel ty lepiej przed policją uciekaj a nie szitpościsz

wowciu ty nie byń taki erise bo ci to szlachetne serce przestanie bić pewnego strasznego dnia i kto nas będzie raczył najlepszymi postami

miej nas na względzie kochany

>za 8 tygodni sesja

tak wczesnie z powodu czasu zachodnio europejskiego?

dokladnie tak

beka z P*laczków

>za [inf] dadzo

w momencie w którym musiał ANet wprowadził wyzwania Zaishen żeby ludzie zaczęli dawać jebanie o content skończyło się GW

>tug był szał na permasina i nikt nie robił normalnie lokacji
>łaska bogów zmalała do 20 minut

taki wygląd wasz p*lacy

>wejdź na szambo i się wypłacz
>jak taka całkowita miękka ciota

czyli rozumiem edycja blogopostu frajera płaku płaku, bo innej nie widzę

>typki ktore biegaly cale factions za 7k w 6 godzin
kiedys to bylo

>dzień kobiet kiedyś
kwiatka kup dziewczynie którą lubisz i mamie
>dzień kobiet dziś
okazja do protestów i forsowania swojej agendy