Noćni konac, epizoda - Nesanica
/ex-yu/
Other urls found in this thread:
youtube.com
youtube.com
youtu.be
youtube.com
youtube.com
youtube.com
building-body.com
i.4cdn.org
youtube.com
youtube.com
youtube.com
twitter.com
Fajgelj
hocu nekoga kao sto je Putin :(
Trenutno sam na wc solji kenjam
farenhajtima izvinjavam se, gledam neki film dok postujem nisam koncetrisan
a sad jedan hektolitar ruske sperme pa na spavanje
/comfy/
/feels/
slusaj, to sam se i ja tripovao na pocetku da su proteini, amino i ostalo za profesionalce ali apsolutno nemas razloga za brigu od bilo cega, to su bukvalno dodaci ishrani sve, jeste hemija ali ne stavljaju oni osim nekog vestackog ukusa i konzervansa nista posebno, opasno niti stetno
jedino su malo skupi, za 5kg solidnog wheya ces dati i do 100e ali se i vise nego isplati
ne bih mogao jer sam sisetina koja je samo agresivna kad se napije ko budala :)
dobro boli nas kurac ajde utuli ga
jebate kakav je reagan govornik kruv ti jebem
Portishead su pravi!
Dobar ukus.
pihtije raus iz treda u non-stop na autokomandi
24/7 radi taman
videcu da to probam jbg a cuo sam i da se pominje i pivski kvasac , sta je fora s tim?
pojo bi im govno kao ćebap dbi
ovo sam slusao satima u krug, pogotovu na bajsu,hvala anone
volim ove melanholicne "zenske" pesme
e za to ne bih znao da ti kazem nista, mislim znam da je zdrav moja bakuta ga koristi za svasta ali za primenu u bulkanju ne znam
sta pricaju njemacke vijesti uvezi onog hessea sta je pobio par ljudi?
youtube.com
Kakav mrtav lik u pizdu materinu, kao da ga je Vucic licno birao za kandidata opozicije.
>ook sam trenirao tu pre mesec dana
>ook kad je najveca pozerajska teretana u BGu
SIRUTKA TEBRA
pojačava apetit, ako si mršav možeš više da jedeš
nije mrtav nego je samo ozbiljan i odmeren, za razliku od picoustog koji se nasmrce kokaina pre svake emisije pa onda drzi monologe i svadja se sam sa sobom
>SIRUTKA
aaaa SURUTKA je mi zovemo ovde
pa znam to jbt, mozda cak i mogu da nabavim ovako sirovu kao tecnost a ne u prahu, jer su okolna sela blizu relativno
ma pakao sa guzvom tamo
jos sam ja isao mozda pre godinu pre svih ovih popusta i promocija koje su i privukle pola grada da ide tamo i opet je bila guzva
Jel znas Boleta dobro...isli smo 4godine u skolu zajedno u srednju.
Pozdravi ga, evo sada sam mu poslao poruku na mesindzer misleci da je on ovde.
Jebote koje su ovo budale sto prave paste od svega, ne znas da li je smesno ili tuzno.
Kako vam ide ta grupa, video sam da je Bosko kacio nesto po malo na fejsu.
cecnuh dbi
Cek cek cekekcekcekeck
jel ovo on drzi jezi izmedju zuba non stop dok prica?
em je frfljo mrtvi pederski em je lobista placenik
kad ce prevod taksistinog nedavnog chimpouta
imas posla
Ma ok je to sto je guzva ali brate najjezivija teretana u gradu
Kad sam isao tamo redovno sam vidjao ljude koji nista ne rade i dolaze samo da budu vidjeni ti i naprave par selfija, pricam i za muskarce isto
A da ne pricam o tome da se ljudi bukvalno biju da trce na traci gde imaju pogled na frans
jooojjj beogradjaniiiiiii pu !
ne prevodim ja to, kolega hrvat je postavio
jebiga
bar je cisto, imaju one ganke sto trckaraju i peru stalno i picke su ok
evo ti procitaj nabrzinu
building-body.com
nabavi sebi sirutke pa rukaj to ako mozes,
ja je nikad nisam volio pit jer mi je prekisela
Svi pizde I gledaju da sto vise profitiraju od besa i straha raje.
Nasi kompetentni novinari pisu o Sup Forums da je "darknet" I politicari vec pravu reklamu za jos vise kontrole od interneta.
Nemci oko mene u rurskoj oblast su svi "joj boze koja ludost, sta se desava?" posto su u düsseldorfu isto neki isli za sekirama u lov na ljude.
Poznanik iz grada Hernea pise na telefonu kako celu vecer sve same sirene na ulici.
stop appropriating US culture
ma koga ja lazem, ja sam jedna obicna ljaDro
Myжичoк из poбких.
hvala za link
oni kazu 25 grama u prahu dnevno , koliko li mu to dodje ako imam kao tecnost , mozda jedna casa dnevno ili tako nesto
da nema dijaspore jeli bi korenje
>oni kazu 25 grama u prahu dnevno , koliko li mu to dodje ako imam kao tecnost , mozda jedna casa dnevno ili tako nesto
otprilike kao jedna casa taksistinih prolivenih suza dnevno
ovo dbi
glupa je ovde mrznja prema dijaspori, koja je kopirana od strane latinosa
>Gurajući tekući dio mlijeka kroz filter stvara se protein sirutke. Preostali materijal se suši i formira koncentrat proteina sirutke. Koncentrat sadrži različite količine masti i ugljikohidrata u obliku laktoze. Postotak proteina varira između 30 % do oko 80 %
pij po jednu - dvi case dnevno, kolko mozes
nije bitno kad, ja volim poslije treninga popit , mozes i prije,
postuj dupe
to sam nesto nacuo za sjekiru
al to mi zvuci vise kao izbjeglica neki pošizio
taj svabo je mentol, nadam se da ce dobit dozivotnu i da ce ga turki guzit redovno
navodno ga i banditosi trazili
najebo je u zatvoru
iz koje je on stranke?
Jel one sto hoce u EU ili sto hoce u EU hahah
>hoce da menja sistem
>bio deo milosevicevog sistema
>bio znacajan deo post-milosevicevskog sistema
stop speaking in slavic
od blata cete ga praviti glupi servi
celo drustvo nam je sljam ali ima istine u tome sto si rekao, ne osporavam, sinoc sam gledao parove i nisam verovao da onaj cupakabra i kristijan kao daju izjave i one ljude koje vidim tamo i sve ono, zivota mi spucao me trip onako naduvanog da me neko lozi ili zajebava da se ono emituje na nacionalnoj frekvenciji, veruj ti meni sada, tek ce da se radja i stvara zlo ovde. Obrazovanje i sve je zakazalo, sada pricam kao neki deda i ispada da serendam, parove bajo gleda cela nacija, ono je bolesno, zivota mi mog, na kraju te i vuce da gledas jer jebes mi mater ne znam ni ja sto ali eto sinoc sam prvi put to gledao kod ortaka. Kada skapiras da je to najtrazenija stvar u drzavi ne mozes imati nade neke
NOVOSTI!!!
"SEKIRICA" IZ DÜSSELDORFA JE 36 GODISNJAK IZ EX-YU!!!!
vec su ga napravili, zove se aleksandar vucic
>hrvanon deli savete da poboljsas sebe
>srbanon samo posta "t.taksist" i samo o njemu sere
>monteanon ima 20MB cistog teksta sacuvanih pasti
DEUS VULT
UDRI OKUPATORE GERMANSKE
>uporedjuje progresivnog politicara sa regresivnim komunistom
pasta?
ko je tu ko od njih dvojice?
nije milosevic kriv sto su zapadnjaci imali takav i takav plan sa srbijom i balkanom uopste
mozda je mogao da malko vise ublazi sve ali tesko, to bi znacilo da nas proda na pocetku, ovako smo bar u srpskom stilu kolko tolko prkosili jbg
podsetnik da su milosevica negde do '96 nazivali "garantom mira i stabilnosti na balkanu', a onda su ga prodali
milosevic je bio CIA projekat od starta
baaarppppp prddddd
daj sos
samo to da je krao pare ne mogu da predjem preko toga... jebemu mater jel realno to radio ili jednostavno nije mogao nista da uradi protiv pogane zene i sina?
nemam, sa srecom
>ono kad je ex-yu spao na taksistu znam da je vreme da se povucem na neko vreme
Sta je anone smorio si se?
Pa taksista ti je najmanje od svih vas ovde na exyu zato ne seri.
Dodjem u proseku 2nedeljno na po sat vremena da provrtim Sup Forums.
To sto te trigeruju postovi ili sto sam te oterao u kurac nekada pa me ne gotivis je na nivou deteta od 10godina.
Bolje da pisem o nekim sranjima koje lice na blog nego da kacim LE ZVEZDA LE MAJONEZA, LE PEPE, TFW NO GF WHY LIVE, TRAKTORCE, HRVATI SU SRBI i tako ti je jebeno 99% svako exyu threada.
A to sto copy pastujete moje gluposti i slike ja nisam kriv, dbi meni je cak i zanimljivo kada vidim jer dokazuje banalnost celog sajta i ljudi, zato smo i ovde vecina nas jer voli gluposti.
Toliko si guzobolan da si mi ladno 3puta odgovrio i sada komentarises o meni opet, preocigledan samefag i guzobol, ubij se.
Jebiga svi volimo da smo generali, geopoliticari i analiticari, poznavaoci vojske i politike ali je cinjenica da sila poput Turske nece lako uci u rat a i sa kim da udje?
Vidis da ameriku odjebavaju polako, Turska se izvinila Rusima, napravili dil, Rusi ratoborni ka americi, mislim taj im je stav, sada su extra i sa Turskom jer USA nema vise sta da ponudi kao nekada.
Kina koji je ogroman igrac je i dalje nekako neutralna ali opet na strani Rusije, isto i Indija.
Sve je to lepo na Sup Forums-u meme kao slav, poo in the loo i to ali brate Rusija/Kina/Indija u vojnom savezu bi bili neprejebivi a vec skoro i da jesu to, zajedno sa Brazilom.
Cela juzna Amerika ne voli USA.
Evropa je pocela polako da se okrece od USA.
Gde ti mislis da ce puci rat.
mira je zapravo stvorila slobin imidz, jos tamo 80ih je kao profesor univerziteta agitovala za njega
ispravka, crnogorac ima minimum 1GB paste
Cјeдињeнe Aмepичкa Дpжaвe тpeбa paзopити.
izlaze mi neki crveni plikovi po vratu
ne kontam sta se jure toliko ko ce da bude predsednik? jel ovo stvarno toliko bitno? zar svejedno SNS ne ostaje vecina u skupstini?
>izborna noc
>21h izlaze prangija, bosko, radule i vrv jeremic
>proglasavaju (((izbornu kradju)))
>desava se (((spontan))) napad na jednog od njih
>vervatno jankovica
>pozivaju ljude na protest
sta ce dalje biti videcemo, banda dosmanlijska je spremna na sve
ko je ovaj crnogorac sto spama
jel to citatko?
jel ima neko prikladnije ime?
>[
nema od tog scenarija nista, ne zaboravi da je vucko najpromocurniji politicar trenutno, pa ucio je od jebenog boga i doktora politike i manipulacije , seselja
opusteno, to su samo bubljice
Po mom misljenu Tito je trebao sredit pravog nadslednika da vlada kao on (sta je radilo jer smo glupi iztocnjaci koji trebaju gazdu, samo pogledaj ruse i Putina) ili pripremit jace reforme sistema posle svog smrta.
Nema veze da je vec bilo dogovoreno u svetu da ce se yuga raspast.
Jebeni cesi i slovaki ,koji su pickin dim, su uspeli se raspasti bez da se zakolju.
imaju vecinu samo zahvaljujuci onim kombi partijama s kojima su u koaliciji, bez njih su u kurcu
vucic je ispao debil prosle godine kad je raspisao izbore, mislio je da ce lagano pokupiti totalnu vecinu a smanjio mu se broj poslanika
nadam se, ali se jednom vec slican scenario desio kada je americka ambasada ugurala cedu borisa canka i nato boska u skupstinu
majmun ko?
Vidi ove Crvate ala su navalili sa nacionalizmom jebote....eto to me je nasmejalo posteno u kojoj je zabludi citava njihova nacija, to je isto kao kada bi siptari mislili da su nas potukli i uzeli zemlju sami.
Lako je kurciti se kada je ceo svet iza tebe a proterali neduzne civile koji su normalno ziveli tu, plus u istoriji imaju Jasenovac koja je bruka najveca moguca.
Naravno nije me ovo nasmejalo ali je smesno jer je internet pa te boli kurac, ne shvatas ozbiljno gluposti.
Ja sam inace jako pozitivan lik, smejem se stalno, optimistican i druzeljubiv, pa cak sam i ovde vise puta hteo da se nadjem sa nekim mada ti neki valjda nisu smeli/hteli ne znam.
Cak sta sam i neozbiljan previse ali kako sada to "dokazati", volim drustvo i sprdnju, kafane, volim flertovanja i zezanja, gledam serije i gotivim i south park, family guy i sve to..
Volim sarkazam, volim banalne stvari, nekada i preterujem sa forama, kao u vojsci kada sam stotinu vojnika digao na noge praveci laznu uzbunu u sred noci i to u sred sume gde nema nigde nikoga, trudim se da mi zivot bude zanimljiv eto i sto manje da razmisljam o politici i teskim stvarima, izbegavam ljude koji smaraju na tu temu.
Ali meni zaista nije smesno recimo sto je lik jebao kroasan, slikao govna, jadni baitovi i slicno, iskreno nije, to mi je cringe.
Citajte jedini NEZAVISNI dnevni list u Srbiji!
Tito je bio bezboznik mason-jevrej-iluminat i nije voleo jugslaviju uopste niti bilo koga verovatno. Strani agent koji se odvojio od svog gazde i zavladao drzavom jednom u kojoj se MOZDA kao rodio.
Ali mi smo njega volili...
;_;
jesi ovo ti ??
upravo zamisljam horde krezubih orkova kako citaju ovo
>OPASNI PSIHIĆI
cecnuh
nije cak ni pricao nijedan jugoslovenski jezik kako treba ufff mamu mu jebem i sve te komunjarske izdajnike sto su pomagali da sistem opstane
voleo ga glup narod prvo sto je morao a posle i sto su relativno dobro ziveli i sto bi se onda iko bunio ili uplitao u politiku..
srbi me nos
da , to sam ja, to je urednik Vucicevic otkrio u sinocnoj Cirilici
youtube.com
ZNAS TI KO JE OVDE TI SE TU ZAJEBAVAS DOK SE NASI OVDE BORE
Onaj istoričar Damjanović tvrdi da je bio Poljak i da nikada ustavri nije živeo u onom Kumrovecu.
>damjanović
>istoričar
ma cec bre
Nije istoričar?
ma sto posto je fabrikovana njegova biografija, totalno je bez smisla
youtube.com
>JEL TI MISLIS DA SI PRVI STO NAS PSUJES?
>SVI NAS PSUJU
pishaj po krezavim orkovima
>Radovan Damjanovic, diplomirani istoricar Filozofskog fakulteta u Beogradu. Nazalost, profesori Odeljenja ya istoriju nisu mogli da ga upamte kao dobrog studenta, ali su ga upamtili kao nekog ko je na svaki nacin nastojao da bude u centru paznje. Pa kad vec nije mogao da bude medju najboljim studentima, onda je posegnuo da grubo uvredi svoje profesore i njihove profesore (vodjeni projektili, krtice, kulturni najamnici, kondotijeri).
Stara juga je bila sila. Objektivno, geopoliticno i ekonomsko.
Samo je sada jasno da nema sanse da radis za/protiv iztocnim i severnom svetom bez da te oni sjebu kao picku.
"Treci svet" je krenuo kao alternativa izmedu USA i CCCP a vec 80ih je bio u kurcu.
jak mudonja u picku materinu, sto ne krene na gospodina Vucica ili na nekog funkcionera
>Stara juga je bila sila. Objektivno, geopoliticno i ekonomsko.
youtube.com
SNS je sekta