fakat je crni nigerijski andjeo
/ex-yu/
crni andjeli su baza
Heh... nije loše, klinjo. Uopće nije loše. Tvoj mem, mislim. Nije loš. Dobar prvi pokušaj. Podosta je vlažan... Mogu primijetiti da ima dubine u njemu... puno materijala vrijednog citiranja...
Ali u memiranju nije sve med i mlijeko, klinjo. Vješt si... toliko mogu vidjeti. Ali imaš li ono što je potrebno da budeš Memičar? Da se pridružiš tim cijenjenim mem postrojbama? Da se nazivaš članom Zavrzlamatorova Zbora? Za memiranje je potreban talent, istina. Ali više od toga potrebno je srce. Memičari svjetske klase - mislim na velike momke, poput Ivana Čekićmotke i Vilima Petrova - oni su na terenu dan i noć, sagaraju ponoćno mem-ulje, rade bezumorno na stvaranju tog sljedećeg velikog mema.
I znaš što, klinjo? 99 puta od stotinu, taj novi mem podbaci. Netko ga nazove mamcem, ili kaže da je "nadobudan", ili ga ignoriraju kopirajući i lijepljeći najnoviju sranjepost kopipastu smišljenu od strane onih jadnih izlika za memare koji rade za minimalac na redditu. Mem Igra je gruba, klinjo, i ne mislim na ovu koju si upravo izgubio :^). Grub je to posao, i za svaku majstorsku memu koju skraftaš u svojoj mem-pekari, neki kurcolizac sa 9gaga ima sliku patke ili nekog kurca na koji će milijun Ivana Bezimenih okačiti milijun različitih tekstova. Glavu gore, klinjo. Nemoj mi sad kmečati ovdje. Imaš vještine. Imaš talenta. Trebaš samo pokazati svoj poriv.
Vidimo se na daskama...
ok
gdje se prijavljuje da volontiram u afriki
B A Z A
A
Z
A
slikama kurca eto kak
kako sam se razlupo jučer, nije mi dobro. sad idem sa pičkom jednom na ping pong hahahaha, pa umrijet ću
snepčetom
Sledeće nedelje novi /ex-yu/ meetup u našoj skromnoj kafani Hodach.
Vidimo se tamo drugari!
dolazimo ja i jala brat