Kurva anyátok

A héten egyik reggel a négyeshatoson egy idős kendős - elmaradhatatlannejlonzacsiszoknispapucsos néni egy párnával a hónaalatt énekelve sétált végig, mindenki félrehúzódott, ami a nagy tömegben nem kis teljesítmény volt, még néhányan a helyüket is átadták. Akkor azt gondoltam, hogy "nahh, végre megvan a tuti módszer, lehet alkalmazni kéne". :D Egészen eddig ezt tartottam volna befutónak, ha nem történik meg velem tegnap a következő eseménysor. Szóval péntek koraeste munkába igyekeztem lelkesen a MÁV szolgáltatásait kiélvezve, bár fűtés nélkül. Nagy tömeg nem volt szerencsére, egyik öregnéni önkényesen letolta az ablakot. Én meg, tekintve, hogy indulás előtt sietve mostam hajat, meg hogy nálam a fázás egy életérzés, és hogy a sapkámat már a tavasz reményében otthon hagytam, úgy gondoltam, hogy a fejemre teszem a kendő-szerű sálamat, elvégre hát néha a szükség felülírhatja a látványt. Ezek után békésen belemerültem a Közigazgatási eljárásról szóló törvénybe, amikor is óhatatlanul figyelmes lettem a velem egy kocsiban ülők reakcióira. Egy 18 év körüli srác riadtan hátrapillantgatott, majd úgy döntött, hogy inkább továbbáll, és átült egy másik kocsiba. Két neonáci tag felszállásuk után nagyon nézegettek, sutyorogtak, miközben felém - felém böktek ujjukkal, aztán végülis az egyik ezt mondta a másiknak: "Figyelj, most nincs időnk EZT itt elintézni, meg balhézni, le kell szállnunk, mert vár az XY" - akinek ezt ezúton is köszönöm.:) Igazából kb. ekkor tudatosult bennem, hogy mi nem kerek a megjelenésemmel... A szomszédos ülésre leült egy anyuka a 14 éves forma lányával, aki többször igazi félelmet sugárzó tekintettel méregetett miközben én MAGYARUL egy rövid telefonbeszélgetést ejtettem meg anyukámmal. Aztán jött a kalauz, és vele elcsevegtek. A kalauz egy gyors fintorral átnézett rajtam, majd anélkül, hogy a bérletemet kérte volna, elviharzott.

Ezután a kislány az anyukájának non-verbális kommunikációval a tudtára adta, hogy én vagyok a zavar a gépezetben, mire ő frappánsan ennyit mondott: "Na gyere, elülünk INNEN EMELLŐL" és megvetően felém mutatott... Ezután még egy kósza utasra hoztam a frászt, és meg kell mondjam, a neonácikon kívül SENKI nem szállt le, csak másik vagonba ültek át láttomra. Így maradtam hát én egyedül a kocsiban, félreértelmezett arab terroristaként. Vagy talán sabbatra tartó zsidóként vagy egy kicsit tradicionális romaként vagy egy konzervatív vallás képviselőjeként.... 2017-ben, de lehet, egy kicsit 1944-ben is? Pedig csak egy MAGYAR voltam, aki nem akart megfázni, egy NŐ, aki sosem bírja a MÁV-ablakot becsukni, egy antiszoc UTAS, aki nem akart a szomszédos zsúfolt, bár kevésbé huzatos vagonba átülni. És egy EMBER, akit senki nem látott annak a vonaton, és majdnem egy ÁLDOZAT is, akit kis híján megtámadtak egy KENDŐÉRT.... Próbáltam egy mosollyal nyugtázni, sőt eljátszottam a gondolattal, hogy végigsétálok így a nyugatiban és a villamoson is, de végül letettem róla. Tudom, terrortámadások, tudom, megoldatlan bevándorlás-probléma, de hogy ez az ellenségeskedés még mindig ilyen erős beidegződés az emberekben a nyilvánvaló ellentétes jelek ellenére is, hát erre sosem gondoltam volna. Mégis mit tesz velünk a gyűlöletkeltés??? #saysomething

shut the fuck up Ferenc.

What's for breakfast? bought two semmeln of Honey crust Ham and pickles. But I haven't eaten them yet.

oatmeal soaked in a protein powder and milk mix
pls kill me

Ez pont most történt meg, és bár pár csajjal beszélgettem is azóta (eggyel még most is levelezem), számomra kissé furcsa, hogy ennyire nem kapkodják el a dolgokat. Lehet csak én vagyok ahhoz hozzászokva, hogy eddig mindkét alkalommal, mikor komoly vége lett, gyorsabban is alakultak a dolgok már az elejétől fogva.

ate the leftovers of dinner
got right and proper shitfaced last night and made a dish for myself at 1am
i'm just leaving for work, hoping my colleagues haven't yet eaten the chocolate müsli bars i brought them because i'm still famished

>getting shitfaced on tuesday
good job Zoly.

are you a hungry skellington or something?

Ilyenkor csak arra az interneten hazudós képre tudok gondolni

>are you a hungry skellington or something?
no i'm cutting
this is like 3 or 4 hundred calories

>getting shitfaced on tuesday
Such is life at uni