Kurva anyátok

kurva anyátok

A nap kérdése:
Ánon csinált/mondott valami kifejezetten éles dolgot tinédzserként?

...

Megcsináltam a Petrácskát hől.
Már ha érted mire gondolok ;)

Felszabadítottam Annát a romlott kapitalista bugyija uralmától hől
Már ha érted mire gondolok ;)

megnyitom az öngyilkosság idejét, egész nap tart
sőt egész héten

>a fucking picture of an apple

Jó reggelt niggerek.

befogod a pofád és visszatakarodsz ahonnan jöttél te ótvar cigány
TAKARODJ INNEN

Sajnálom, hogy a Mindenhatót hibáztatják ősidők óta ezért a sok problémáért, rosszért, de ehhez Neki semmi köze sincs, mert amit Ő teremtett, az jó. Az egész látható világ azért áll a bűn és a halál uralma alatt, mert Ádám és Éva bűnbeesése után Isten a személyes jelenlétét visszavonta. Azóta ennek a világnak az Istene nem a Teremtő, hanem a Sátán. A Sátánról pedig azt mondja a Biblia, hogy emberölő, tolvaj, rabló és pusztító. Az a célja, hogy az ember kapcsolatba kerüljön vele, az Istennel szembeni lázadás által, és ebben a helyzetben ez a láthatatlan szellemi lény az életet nyomorúságossá teszi.
Tehát a bűnhődés, a betegségek, az átkok, a szegénység, és az éhezések a lázadásnak a szükségszerű következményei. A Földön élő személyek jelentős része ma is felrúgja azokat a szellemi törvényeket és alapelveket, amelyek biztosítanák számukra a jólétet. Mindenkinek elsősorban saját magában kell felfedeznie az okokat, amelyek következtében a földi élete nyomorúságos. Meg van írva, hogy az emberek Isten dicsőségének a hiányából fakadóan szűkölködnek.
Ezért szólítja fel őket az Úr prófétáin keresztül, hogy térjenek meg, változtassák meg a felfogásukat, gondolkozásmódjukat, és béküljenek meg Vele, ne éljenek Vele ellenséges viszonyban, mert ha abban megmaradnak, nem élvezhetik a természetfölötti javakat, de a természetes javaknak az élvezése is egyre korlátozottabbá válik számukra. Isten segít, erről szólnak az emberiséggel különböző korszakokban kötött szövetségei, de Ő határozza meg a segítségnyújtásnak a formáját és kereteit. Feltámasztotta Jézust a halálból, ez a tény ad egy kiskaput azok számára, akik ki akarnak kerülni a bűnnek és következményeinek a rabságából, és be akarnak lépni az Ő országába. Tehát az ajtó a názáreti Jézus Krisztus.

Normális nap kérdése: Ánon hogyan nevezné el a jövendőbeli gyerekeit?

Ha lány: KINGa, Réka
Ha fiú: Attila, Kájusz

normálatlan nap kérdése: ánon komolyan tudna venni a valóságban egy olyan embert aki /kurva anyátok/ postázó?

nem, mikor régen felvetette valaki a fonáltalálkozót akkor is csak arra tudtam gondolni, hogy senkit sem tudnék komolyan venni azok után amiket itt szoktam olvasni

Levente, Attila
Emese
Szép magyar nevek, de nem ilyen nimród szintűek

Magamat komolyan veszem, biztos vannak itt, hozzám hasonló, nem 0-24ben nyomja a mókapostázást

hát én csak azért is olyan neveket adnék neki, ami régen tömegnév volt de mára kiment a divatból
ha lány, akkor Mária vagy Erzsébet, ha fiú akkor István vagy József, esetleg János

A magyar bulvárlapok miért nem lehetnek ilyenek?

Akármennyore utálom is a britt turistákat, valamit nagyon tudnak. Tegnap ilyen panel show-s banterokat néztem. Itthon nem tudnám elképzelni, hogy ilyet csináljanak sértődés nélkűl.

Már megdumáltuk az asszonnyal.
Lány: Anna, Luca
Fiú: Nándor, Mihály

>Az érzés, mikor Attilának hívnak

Bázisolt erdei állatkák hől

MIÉRT NEM LEHET AZT A SZAR NEVET ÚGY LEÍRNI AHOGY MONDOD BASZDMEG
MIÉRT NEM ATILLA RÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ

a....hehe.......Attil......hihhihi...ATTILA...HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Ez hől
Van egy olyan név is amit úgy írnak, hogy Máté de úgy ejtik hogy Autista. Na az a nem mindegy.

miért kellene bárkit komolyan venni?

Oké Kevin.

>aéa megint az ex béennel álmodsz
>aéa felébredsz és a kurrens béent találod magad mellett
>aéa nem tudsz visszaaludni, hogy újra együtt lehess az ex béennel

Fiú: Hyppolit, Bálint, Viktor
Lány: Virág, Flóra, Zsófia, Anna,

>Hyppolit
autizmus

>Hyppolit
Miért tennél ilyet a saját gyerekeddel?

le kéne nyírnom a nyakszakállat :S

ezaz! jól megkapta a fehér srác :D éljen a NAGY FEKETE FASZ! én egy ilyen jó kakukkolás láttán nem csak a térdemet csapkodom :3

esetleg elmondanád mi van a videóban?

csávó leszarja a kiss cam-et, a csaj ezen besértődik és a balján ülő feka srácot smárolja le

mekkora büdös kurva
ki is hajítanám rögtön a gecibe

>nehéz ez az elsütőszerkezet
>minek kellett az álcafestés
>csapdossa az akm a valagamat
>Diégó ennél apróbbakat nem tudnál lépni baszd meg
>bárcsak otthon lehetnék és 1848-azhatnék

Tény: amikor a fekete faszt eláztatja a fehér nő punciszaftja, akkor beteljesedik az isteni akarat.

Mi volt a legbuzisabb dolog amit valaha csináltál?

Nekem az amikor pucéran voltam egy másik srácon, a lábai a levegőben lógtak én pedig behelyeztem a péniszem mélyen a végbélnyílásába, közben hangosan nyögött amíg a farkamat teljesen körbe nem ölelte a fiúpuncija, csak a golyóim lógtak ki. Aztán smároltunk, és ahogyan vadul csókolózunk éreztem ahogyan a segglyuka szét és összehúzódik a farkam körül. Akkor elkezdtem keményen pumpálni miközben úgy nyögött mint egy kis lány, az ő farka közben egyre-egyre kisebb lett ahogyan magamévá tettem, egyszer csak a farka olyan puha lett mint a főtt tészta, de éreztem ahogyan a lyuka összeszorítja a péniszemet, akkor élveztem belé. Természetesen használtam gumit, az ő arca ekkor már pirospozsgás volt mert úgy kúrtam meg mint egy kis ribancot.

Miért bárki is egyáltalán ilyet? A buzik degeneráltak.

részt vettem egy közös hadgyakorlaton

lány: Léna, Luna, Leona
fiú: Titusz, Teodor, Gerhárd

Fiú: Dávid, Sándor
Lány: Terézia, Katalin, Ilona
Jók a fordítható nevek itt, de túl szép az Ilona kihagyni

Ha fiú akkor Ferenc/Bálint
Ha lány akkor nem tudom, mondjuk múltkor halottam olyan, hogy Annaléna, az pl tetszik

én azt nem fogom fel minek kell magyar kiejtés szerint leírni egy külföldi nevet?
Az összes DZS betűs szar, miért nem maradhat Justin vagy Jamal? (nem mintha ezeket adnám a kölkömnek de na)

Jusztin

a lányomat Kandida Análiának
a fiamat meg Dzsekszonnak

Erre mondjuk felállt

Nem fordítás, hanem inkább kiejtés. A Katalin és a Dávid egyszerű kiejteni egy angolnak, de higyed el, amikor Emesét 'Eh-meez'-nek szólítják egész életen át, sokszor akarsz nevet cserélni

és melyik szerepbe képzelted bele magadat?

jaj, de nem szeretem a krumplifőzeléket :S

A krumplileves legyen krumplileves

ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓóóóóóóóóóóÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓóóóóóóÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓóóóóóóóóóóóÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓóóóóÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓóóóóóóóóóóóóóóóÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓóóóÓÓÓÓÓóóóóÓÓÓÓÓóóóÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ

>a villamoson kisgyerekek hangja mondja be a következő megállót

ezen én is meglepődtem

minden évben ez van

ez már tavaly is így volt

Miért, mi a franc van ma?

Nyilván a bika vagyok.

csak butapest dolgai

hétvégén volt gyereknap

gyereknap??
hetekig ez lesz

Azt?

ilyen is van

attól még buzi vagy

azt azért van ez
geci bonyolult

Én speciel a lányéba :$

patrícius ízlés
az análszexet csak "elszenvedni" jó, csinálni elég gusztustalan hől

Ánon rúgott már szájba kisgyereket pusztán élvezeti célokból?
Én igen és nem bántam meg hől
Utána még pofán is vágtam

én is szociopata vagyok

ez

hol és mikor? Zöldszöveget kérlek

>aéa rájössz hogy 15 éves lánnyal szabadon szekszuálhatsz büntetlenül
pedofil vagyok-e ettől? hiszen törvényes

Mondom, hogy én basznám. Akkor hogy lennék buzi te gyökér?
Akarsz találkozni valahol?

hát mert férfiba rakod a pöcsödet
tehát buzi vagy

Aha. Csak kicsit szégyenlős vagyok, úgyhogy nem gond, ha nőnek öltözöm? :$ Amúgy is hosszú a hajam és semmi szőr nincs a testemen, emiatt mindig csúfoltak is az iskolában...

pjúdipájnak olyan helyeske bn-je van :S

A legférfiasabb dolog a világon asszertálni a dominanciád. Amúgy a csapdák gyakorlatilag tökéletesített lányok. A női lét minden pozitívumával és a negatívumok nélkül.
Kaposvár?

>én pár éve
>bn éppen akkor dobott
>szerinte "nem viselkedem elég férfiasan"
>egy hónapig bőgtem miután szakítottunk
>"most már elég" - mondtam egy hónap után
>paradigmaváltás.pdf
>utazok buszon random nap
>távolsági járat, laza másfél órás út
>gyerek hátsó sorban idióczki nándor
>össze-vissza üvöltözik, rohangál a buszban fel-alá
>odamegy mindenkibe belecsíp
>mindennek a tetejében még fingik is percenként
>már a zenét se hallom a hülyegyerektől
>"most untam meg"
>odamegyek szülőhöz
>"legyen kedves megnevelni a gyerekét, köszönöm"
>roma üzemmód ON
>"me ha nem?"
>"akkor kénytelen leszek én megnevelni"
>gyerek próbált belerúgni a lábamba
>action failed
>reflexből pofánrúgom a gyereket
>orrából folyt a vér
>eszméletlen mód bömbölt
>anya kezdte a romajogait sorolni
>szigorúan ránéztem, azonnal becsicskult
>busz sokkolva állt a történtek előtt
>következő leállónál leszálltak

r a t y u t i z m u s

>dolgok amik sosem történtek meg

Lehet róla szó. A többit már rád bízom ^^

>implikálni amit mindenki tud

>t. Khv Máté
Dobj egy képet

szalutálok előtted

az nem implikálás ha egy az egyben kijelented

Ánon mikor jött rá, hogy a fekete méhek IS a fehér pénisz tulajdonát képezik?

csak KV, és Tamás hől, de inkább legyek szűz mint buzi

>nem minden hős visel köpenyt

...

Milyet? :$

?

hát takarodj a négerfétises horvát gecyhez

jó posta

Na tesik, ma milyen gyümölcsöt szeretnétek a körte helyett?

azonosfagóta

Na majd akkor ugass be, ha kipróbáltad mindkét puncit Tomi.
Az mindegy, csak te légy rajta.

vagy nem, de mindegy

ne fáradj, már meg is csináltam

Paradicsom

Legyen a jól bevállt retek!
Az nem gyümölcs, de legyen a retek!