edycja roku 2003
/polska/
Other urls found in this thread:
wowik
>ITT jest 2003
patrzcie co kupiłem
echh niektórym to się powodzi
>hi hi, przestań, łaskocze ;p
Kupiłem nowy komputer, opinie?
>Athlon 1,2GHz
>512MB RAM
>Radeon 9800 PRO
>120GB Dysk
ale bede gral w half-life 2
...
ehh taki los wasz jak nie wiecie co w zyciu chcecie robić
>robota
>robota
>robota
>daj robote
>robota
>funty
>ełro
>funty
>robota
>2003
>smolenskkk zdajesz do następnej klasy warunkowo a warunek jest taki ze masz wypierdalać z kraju
>+14
>skończone studia
i kto się teraz śmieje suko?
dzięki, wiedziałem że coś jest nie tak - od rana nie zastanawiałem się po chuj ja żyje
ale jej dojebałes
>studia w UK
Jestem anonem od sf, kucyków, rowerka i zdjęć.
>
Zły trip, powinieneś tego używać: #jy(}L8?fX_
Ale sobie tripa jebłes. Rowerek nadal chujowy
co ludzie widzą w tej zagranicy? ja rozumiem dorobić się w polsce i jechać sobie za granicę, ale żeby kurwa tak biedaczyć i odrazu krzyczeć że zagranica to życie? a co z naszym krajem?
Że niby mem? Tam jest relatywnie łatwo dostać się na jakąś uczelnie która znaczy więcej na świecie niż nasze UW czy AGH
>biedaczyć
to zjeby na zmywaku żyjący z benefitów, ich nie słuchaj
Taki ogólnie los Polaka raczej, bo nawet w Grecji lat 80ych-90ych tak samo było i na pewno gdzie indziej też.
Może ten wąsaty bił trochę miękki (chociaż z tego co czytałem nadal tam jest, więc coś tam zrobił) ale jak możesz szkalować Piotrka za to że się starał? Nie pisz do mnie pizdo.
polecam raz pojechać popracować w miejscu gdzie nie ma polaków i zobaczyć na czym to polega
Od strony ojca mam w sobie troche niemieckiej krwi ale jestem dumny z bycia Polakiem.
Chwała Wielkiej Polsce
kurwa nienawidze anime
>która znaczy więcej na świecie niż nasze UW czy AGH
w rankingu gdzie liczą się angielskie publikacje. Weź. Nie znam osoby ktorą by powiedziała, że studia w UK to nie dno
czemu tylko w polsce tak nie rozglądali się za pracą?
no tak przecież polska to guwno
>polecam raz pojechać popracować w miejscu gdzie nie ma polaków i zobaczyć na czym to polega
95% polakaczków pierwsze pytanie przed rozpoczęciem pracy jakie zadaje to czy pracują tam jacyś polacy, bo debile angielskiego nie chcą się uczyć.
Za zajebisty dla mnie.
Być może dlatego że kiedy wyjeżdżali nie było jeszcze wszystkich tych firm w Polsce żeby każdy niedojebany maturzysta marzył o pracy w korpo, kutasiarzu.
ej jak myślicie, dać temu ruskiemu co po polsku gada polskie obywatelstwo?
Szkoda, że nie byłes rano. Trzeci rusek się pojawił. Ivan
to żbsz
wszystko tylko daj funty ja tu będe pana żnął bom żem szlachcyc, zero kurwa checi do edukacji, zero checi do zmiany tylko czysta kurwa chciwosc
Daj. Honorowe
Chyba Saszie.
no tak tu same kurwa pola były zaorane i nic wiecej
nigdy nie będe szanował debila co sra na swój kraj
>czemu tylko w polsce tak nie rozglądali się za pracą?
ludzie mają takie coś, że do pracy motywuje ich to jak widzą że daje to jakieś efekty, a nie że 90% idzie na utrzymanie i ponad połowa polaków nie posiada nawet tysiąca zł oszczędności.
Raczej zdrajca pierdolony. Oszukał swoją gf.
Czemu Rosjanie tak bardzo lubią Polskę?
jak chce, czemu nie, co mi to przeszkadza
H&M i Biedronki co 500 metrów, myśmy byli biznesmeny.
Nie lubią
Jadę pociągiem z Warszawy do Krakowa, a potem przesiadam się w autobus do Zakopanego. Opinie?
zadźgają cie, weź samolot
Nienawidzimy was kurwy jebane psheki Katyń najlepszy dzień mojego życia.
Comfy/10
Bo to to samo co Rosja, tyle że nie Rosja.
Wyobraź sobie, że w Polsce mamy biedę z powodu 50 lat komunizmu. A teraz słuchaj tego: w Rosji mieli prawie 100.
>co 500 metrów
chyba co 50. A markety sa dosłownie co 10-15m
byscie chcieli mieć chłopaka zuchy?
>lepiej sie dogadujesz niż z dziewczyną
>można grać w gierki/piłkę nożną/koszykówkę razem
>nie zajdzie w ciążę
jezu czemu wszedzie jestesmy mimo bycia gownem ludzkim
bo szambo wybiło
Czy to TLK Janusz Korczak?
W Krakowie będę góra 30 minut, dam radę.
>tylko czysta kurwa chciwosc
jak pracodawca zachowuje się jak kapitalista w stosunku do pracownika, to jest ok, a jak pracownik traktuje pracodawce tak jak kapitalistą wydaje się że ludzie powinni traktować się nawzajem, to nagle płacz
>zero kurwa checi do edukacji
rozwój generalnie nie leży w interesie pracowników jako ogółu, bo podnosi poprzeczkę wszystkim, w efekcie czego robią więcej za mniejsze wynagrodzenie.
>zdradza przy pierwszej lepszej okazji bo hehe Seba to przecież tylko seks o co ty sie wkurwiasz XD
>mimo że sam jest mniejszoscią pierwszy do osądzania innych
nah zostane przy dziewczynach
ale ja chce gf po to żeby się z nią ożenić i założyć rodzinę. Nie potrzebuje mieć w niej partnera do rozrywki, bo lubię odpoczywać samemu.
ej pizdy jaki dysk ssd tani kurwa
Chuj wie jak się nazywa, TLK z 14:45 z centralnej
allegro>dyski SSD>sortuj:cena
Jestem w wagonie 9, chodź do WARSu się przywitać.
ej nie bo mi jakis janusz wcisnie jakies gowno a jestem za gruby na pisanie w google tanie dyski ssd
>kapitalistą
kurwa cojapisze - OM, KAPITALISTOM
na aliexpress jest jakaś marka dobrych dysków ssd, zwą się bodajże Kingdian.
to desu. Jebanie się z każdym to ich znak rozpoznawczy
...
to czemu zaden mi nie dał jeszcze bojpuczi?
ile masz lat? Poza tym nie wierze.
t. znajacy jedną męską prostytutke
Które to?
skurwiaj z tym chinskim alichuj user kun bo ja tylko polskie marki allegro olx kwiii
to. Mam tak samo. To jakiś jebany mem z ameryki.
Pracuje w znanej francuskiej firmie
liroy meriln
>wejdz na lgbete
>popatrz historie gejów
>dosłownie piszą wszystko jak w normalnym związku, ze sie caluja na ulicy/w samochodach
kurwa mać nie potrafie sobie tego wyobraźić, gdzie to tak się dzieje? 22 lata żyje i ani 1 geja na oczy nie widziałem jak to robił z innym
Auchen
ja dostalem zawalu
>potajemnie
>w usa
>w niektorych stanach usa
no tutaj Polska jest
Cykam się trochę
Kwii tylko Polska chrum chrum
jakis pojebany ten kurahan
Czemu geje są gejami? to jakas doslownie choroba, czy jak? DLACZEGO im sie podobają chłopcy? jak to możliwe?
bo w Polsce muszą się ukrywać
inaczej kościół dałby cynk Sebom żeby ich zajebać
ej kurwa boli mnie moj biedny polski portfel
ssd kosztuje dobre z 250 ziko a ja max 200 a 60-100 gb to tak chujowo w 2k17 na kompie
uzywany kup
no 175 zł 128 w miarę spoko ale i tak chujowo i bd musiał kupić jaki 1tb
Ale syf i rosyjską ruletka.
znaczy hdd 1tb
ale tanio
w rosji są geje?
nie podrywaj Romy. On ma żonę
biegne zajebać sąsiadowi rower i na złom i chuj mu w ryj
>kościół dałby cynk Sebom żeby ich zajebać
To też, ale bardziej działa tu strach wśród samych homoseksualistów. Jak zrobisz coming out to nie ma już odwrotu, jesteś z tym do końca życia. Może być nawet w chuj silną jednostką i nic ci nie straszne, ale czy będziesz w stanie walczyć z całym światem 24/7? Większość homoseksualistów nie chce walczyć, chce mieć po prostu spokój, jak każdy człowiek. I dlatego się kryją i żyją w samotności i w smutku.
Nie mówiąc o tym że z racji swojego homoseksualizmu większość z nich nie miała łatwego dojrzewania i to są bardzo często osoby ze złamaną psychika, więc mało ktory/a z nich ma w sobie taką siłę.
Coming out to dosłowne przejaw pedalskiego spierdolenia. Nikogo to nie ochodzi, ale gej musi chwalić sie swoim kutasem
>Większość homoseksualistów nie chce walczyć
to niech cierpią pff też mi kurwa łaska
>n-nie chcemy walczyć o swoje prawa my chcemy żyć na ez mode jak kobiety!
to jak mają kogoś znaleźć, wejść z nim w związek i potem żyć w tym związku tak żeby nikt nie wiedział że są homoseksualistami? Stawiacie ich pod ścianą i dziwicie się ze się szarpią.
Ej panowie my tu gadu gadu a araby zajebali Qatar w minute
ej janusz się we mnie obudził
chce ktos kupić Asuska xonar dgx albo ram ddr2 kurwa chuj
Nom, nawet z parą pracowałem. Nie byli jak tamci trapy słodziutki, zwykły słowiański mordy, tylko pedały. Dlaczego, chcesz gejską rodzinę sobie stworzyć?
Nie polecam, ten user ma rację. Wychowali się nie jak mężczyźni, no jak stary kurwy.
chuj z nimi żbsz napisz jak będzie wojna
Jak to jak? W gej barach.
>Asuska xonar dgx
Dobra karta polecam, ale sam nie kupie bo mam ODAC
>DDR2
kurwa ale masz zapłon, my już wszyscy na DDR4 siedzimy, z kilkoma slowpokami na DDR3. Dwójek nikt już nie używa,
Wyślij do afryki może tam coś z tego zrobią.
Ale nie rozumiesz. Nie chodzi mi o to aby udawali hetero, ale dla gejów coming out znaczy ogłoszenie tego swiatu ,a chuj swiat to obchodzi.
>a chuj swiat to obchodzi.
chyba obchodzi skoro tak piecze
Arabia Saudyjska to wylęgarnia najgorszego wahabickiego islamizmu, a próbuje udawać lepszą od Kataru.