/polsk/

Edycja zmęczenia życiowego

Other urls found in this thread:

youtu.be/EdmZYu9Lths?t=52
youtube.com/watch?v=2PgJXXJAbVE
youtube.com/watch?v=yQM_fIZrpxk
twitter.com/SFWRedditVideos

kurwa chuj dupa

Ech anoni

ta lepsza
brzmi jak ja

>skończ remont piętra w domu
>akurat nowa nitka
Czuje dobrze.

Sorry, trochę mnie nie było.

Donuty > pączki.

pamietajcie żeby opiekować sie małymi dziewczynkami

To w końcu to -icz to litewskie czy ruskie wy głupie polskie kurwy? Oslo
>Mickiewicz i Sienkiewicz nie byli polakami
lmao z was robaki

>/polsk/
debilu
>ablu ablu jak źle :(
zajeb się

stop animizacji polski

Kompromitacja cwela.

>litewskie czy ruskie
Litwa przed XVIII ==Białorus

Szanuję Polskę i Polaków

następna będzie moja
no chyba że nie będzie mi się chciało

Dziwnym nie jest

To

>Sienkiewicz był Białorusinem
gnije z polaków lmao
doslownie 0 kurwa sławnych polaków jest polakami

jak ktos sie urodzil na litwie to jest automatycznie litwinem tak samo jak ktos sie urodzil w garazu to jest samochodem

Przypomnienie że prawdziwy sarmata ma kochać tombojki duszą i ciałem:

Hippocrates explicitly classes them as Scythian and describes their warlike women and their customs:
Their women, so long as they are virgins, ride, shoot, throw the javelin while mounted, and fight with their enemies. They do not lay aside their virginity until they have killed three of their enemies, and they do not marry before they have performed the traditional sacred rites. A woman who takes to herself a husband no longer rides, unless she is compelled to do so by a general expedition.

Spoko, zrecyklingujemy tamtą.

zdajesz sprawę, że to świadczy o tym jak silna była kultura polska i jak wielu obcych asymilowała?

>W starożytnej Grecji w ogólności prawnie dopuszczano tylko monogamię. Grecy uważali ją za przejaw wyższego stopnia rozwoju ich kultury i odnosili się z odcieniem pogardy do ludów poligamicznych. Czasowo praktykowano jednak także poligamię. Według Diogenesa Laertiosa Sokrates miał dwie żony równocześnie, a przyczyna tego miała być taka, że w Atenach, zdziesiątkowanych przez wojny, ażeby powiększyć liczbę ludności ustanowiono prawo, iż każdy obywatel oprócz żony prawowitej, legalnej, obywatelki ateńskiej, może mieć jeszcze drugą, najlepiej też obywatelkę ateńską. Zgodnie z tym prawem miał postąpić Sokrates. Co prawda każdy mężczyzna mógłby spłodzić dowolną liczbę dzieci z niewolnicą lub mieszkanką Aten przybyłą skądinąd, jednak chodziło tu o dzieci w pełnym sensie obywatelskie[23].
przydałoby się coś takiego u nas

Sienkiewicz był Poljakiem

Przecież dopiero co jeden user mówił że liczy sie krew. To znaczy że ani Mickiewicz ani Sienkiewicz ani Kopernik ani Kosciuszko nawet nie byli Polakami.

just a catholic passing by, Poland stronk!!

+1

Chciałem przypomnieć dla zjebów twierdzących, że na zachodzie Polski żyją Niemcy/Prusacy/whatever tam chcesz, że to gówno prawda, bo nawet podczas Ostsiedlungu, to co trafiało do Polski nie różniło się od Polaków niczym genetycznie.

Dodatkowo, zostali oni wykopani do Niemiec po II wojnie światowej. Nawet jeśli zostałyby jakieś resztki, to i tak są tacy sami genetycznie jak Polacy. Zapomnijcie o larpowaniu, robale. Jesteście polakami, deal with it.

Co do chuja, jestem sarmatą teraz.

to ja już wole arabów i żenienie sie z dziewieciolatkami chyba

Nie jestem polakiem nie mam nawet polskiego nazwiska. Pluje na was kurwy.

Sarmaci to był matriarchat

Przypominam, że Sarmaci zostali wymazani i zniszczeni przez ich braterskie plemię Scytów, którzy w przeciwieństwie do nich byli Patriarchatem.

Taka wasza twarz, pseudo-sarmaci.
Chuj mnie to obchodzi, zwierzu. Rozmawiasz po polsku, więc jesteś polakiem.

Kurwa Izugabe też rozmawia po polsku a nie jest polakiem.

Skoro Sarmaci zostali "wymazani" to dlaczego ja tu jestem? Szach mat.

Polacy nie istnieją, to wszytstko atrapa stworzona przez zaradnych kupców

Jesteś zjebanym spierdonem postującym anime, tym jesteś.
No i?
Bycie Polakiem zawsze było przynależnością do kultury i języka Polskiego. Etno-nacjonalizm pojawił się dopiero w XIX-XX wieku i zdechł tak szybko jak się narodził.

Hey Poland, who is the semen demon at 0:52 here?

youtu.be/EdmZYu9Lths?t=52

>she

Ale piecze.

My byli sarmaci i chuj.

>Nastolatkowie wymyślili groźną zabawę na basenie. Jednego z nich zassał filtr
>Na jednym z basenów w Walencji w Hiszpanii doszło do groźnego zdarzenia. 14-letni chłopak usiadł na odsłoniętym filtrze, przez co jego jelita zostały poważnie uszkodzone. Nastolatek przeszedł operację ratującą życie.

>ablublu moja nazwa niteczki :(((((
zajeb się

>on woli być brudnym arabem zamiast należeć do Irańskiej rasy panów
Gnije z podludzia
Nie byli czystym matriachatem, ale kobiety miały wysoki status w społeczeństwie, co dla greków było nie do pomyślenia (a to głównie oni ich opisywali).

no i grecy mieli racje polecam poczytać arystotelesa

>Polski etnonacjonalizm
O jak kurwa kisnę XD

Co z tego, że od zachodu siedzi 66M Niemców, a na wschodzie 137M Rosjan, my byli Polaki Sarmaty 38M tylko i damy rade :)

Trzeba było płodzić Polskie dzieci, a nie chodzić na piwo z Matim, wy zjebane skurwysyny. Polski tok myślenia, to jest jakaś jebana porażka. Kraj przeznaczony na wychodkiem i pośmiewiskiem Europy.

i co tam cwoki?

to samo co ostatnio tylko gorzej

>tug nie urodziłeś się w matriarchacie

jebane łyse małpy musiały wynaleźć obróbkę metali i rolnictwo

eh kurwa

>Nie byli czystym matriachatem, ale kobiety miały wysoki status w społeczeństwie,
Aha, co równa się matriarchat.

Scytowie swoją drogą byli czystym patriarchatem i rozpierdolili Sarmatów w pył, po czym zaczęli ruchać te twoje Sarmatki.

lepiej nie bedzie

czas skoczyc na tory

>tug Matka Sarmatka nigdy cie nie pobije i nie zmusi byś lizał cipke

po to mamy 500+

No tak, nadrobimy zaległości 400lat dzięki 500+.

Jarosław polskem zbaf :)

>femdomscierwo
o jak kisne z podludzi

...

A czego się spodziewasz po animku?

No jebać to go.

>tug gdy masz taką smutną mordę że robol z innej firmy ci się zwieża że kiedyś robota dawała satysfakcję a teraz to chuj
>jest on o dobre 5 jak nie 10 lat starszy

troche szacunku do samego siebie

a po co ci w ogóle więcej polaków?
38 milionów mieszkańców to w sam raz jak na taką powierzchnie, nie zwracamy na siebie zbytniej uwagi ale też nie jestesmy mem krajem jak litwa albo słowacja

Ale o jakim szacunku do samego siebie my tu mówimy, skoro otwarcie się przyznajesz, że podnieca cię bycie poniżanym przez kobiety?

jak duble to ide se konia zwalic

>nie lubienie femdomu
pedał wykryty

umm kochanie piszesz do niewłasciwej osoby???

Bo w Polsce jest do tego możliwość dzięki flatlandom i większa populacja zapewnia większe bezpieczeństwo i prosperity kraju?
No nie wiem po co ci większa populacja typie.

A porównywanie do takiego gówna jak Litwa albo Słowacja, to już cios poniżej pasa.

jakie bezpieczeństwo? przecież żadna wojna już pewnie w europie nie wybuchnie, na pewno nie na północy

Nevermind, found her, it's Magdalena Piotrowska. How the hell do you have such beautiful women.

youtube.com/watch?v=2PgJXXJAbVE

youtube.com/watch?v=yQM_fIZrpxk
od teraz to theme tematu

zostawiam na pozniej

kurwa anoni musze wejsc na poddasze ale sie cykam opinie???

>jakie bezpieczeństwo? przecież żadna wojna już pewnie w europie nie wybuchnie, na pewno nie na północy
No to się jeszcze okaże.

Zważ, że na Pacyfiku jest teraz duże napięcie i wojna może wybuchnąć o byle gówno To się może łatwo przenieść na Europę, a gdzie lepiej się napierdalać jak nie na flatlandach?

>arystoteles
>nie diogenes
Od kiedy wysoki status jest równy rządzeniu społeczeństwem, debilu. Kobiety po prostu nie były traktowane jako rzecz. Dodatkowo sarmaci zostali podbici przez Hunów i nie ma żadnych źródeł historycznych na to że scytowie żyli w czystym patriarchacie.
To ty, Stanlej?

Rzucam. "A" najlepiej mi dajcie.

cyferki idź

biore trujke i spierdalam
nara bałwany

ta
D to doslownie moja dziewka

Kurwa

>Od kiedy wysoki status jest równy rządzeniu społeczeństwem, debilu
Od kiedy kobiety zostają przywódcami i podejmują najważniejsze decyzje.
>Dodatkowo sarmaci zostali podbici przez Hunów i nie ma żadnych źródeł historycznych na to że scytowie żyli w czystym patriarchacie.
No nie kurwa wcale.
>The Scythians (as the Greeks referred to them) or Sakas (as the Persians knew them) are believed to have been of Iranian origin. They shared a common language, and maintained well-used trade routes that connected their many distant settlements. Although they were nomadic, the Scythians had a single patriarchal sovereign that the different chieftains all paid tribute to. This leader had an entourage of wealthy nobles who acted as his courtiers, and his position was passed on to his son at his death.

ten świat nie może być taki znowu najgorszy, skoro są w nim takie słodziaki jak ty anonku :3

kurwa ale burza

roll
Dawno cie nie widziałem, co robiłeś przez ten czas, znowu sobie jakąś żydówkę przygruchałeś?
Czyli nadal nie ma nic o tym że był to patriarchat taki jak w Islamie. Nie ma nic o tym że kobiety były traktowane jako gorsze.
>Od kiedy kobiety zostają przywódcami i podejmują najważniejsze decyzje.
Gdzie ja napisałem że zostają przywódcami i podejmują najważniejsze decyzje?

>Nastolatek przeszedł operację ratującą życie.

>znowu sobie jakąś żydówkę przygruchałeś
e tam chodze z dziewczyna juz od dwoch lat tylko ze wam szkoda gadac bo zawsze bol dupy bo xd normik wypierdalaj

kurwa ale wy jesteście nudni nic dziwnego ze nie macie przyjaciół nawet rodzeństwo was nie lubi

mnie młodsza siostra kocha

Następnym razem jak zapomnisz 'a' nabiję cię na pal jak Wladek Ciepeś.

w razie jakby user chciał sobie pozytać

>ablu ablu muh patriarchat
to że od kobiet oczekuje sie kobiecego zachowania nie znaczy ze sa gorsze

dosłownie nie ma złego wyboru

zajebiscie

To gdzie ta spuścizna w postaci państw, tych tolerancyjnych dla kobiety scytow i sarmatów?

Nie ma? Aha.

beka z debila

>jedynie patriarchat może być gwarancją cywilizacji osiągającej sukces
szokujące co?

>ablu blu blu tylko patriarchat
>dlaczego loszki są takie głupie
>dlaczego żadna mnie nie chce

No i to mi od początku chodziło.

Kobiety są potrzebne, ale przy innych zadaniach, które nie wykraczają ich kompetencji, które są dość niskie. Im trzeba jak dzieciom pokazać co mogą a czego nie. I nie ma w tym nic szowinistycznego.
Do siebie nie równaj.

To oczywiste, że kobiety nie myślą a kierują się uczuciami i tym co jest teraz trendy i modne.

bejt.

Give back prussia

Mrau, zapostuj stópki z tyłeczkiem kociaczku. :)

kurwa ale jebło aż w stopach poczułem

Siedzę na imprezie. Oglądamy "Miłość i śmierć". Zajebiste, ale lepiej oglądałbym sam w domu. Jebałem ludzie.

czy najebac sie dzisiaj samemu prosze o opinie cyferki decydują

give back milsko and łużyce