Kurva anyátok

kurva anyátok

Other urls found in this thread:

youtube.com/watch?v=IS5FQpFdLlw
youtube.com/watch?v=jSe83qc8Ngg
youtube.com/watch?v=JjQmcTiRgvY
youtube.com/watch?v=hImouHmG45o
youtube.com/watch?v=3DuD5PEfAbc
youtu.be/ozYao1Mju7A
twitter.com/NSFWRedditGif

bázisolt kánonkörte

szar OP

ömm tenmagadat buta ballikpostázó

>Bázisolt amerikai rajzfilmek
Azt még megértem ha valaki animét néz huszonévesen.
Na de az hogy a szó szerint GYEREKEKNEK csinált amerikai vackokat nézze valaki minden irónia nélkül az azért gáz.

>Azt még megértem ha valaki animét néz huszonévesen.
Itt kezdődnek a bajok, hogy ez nincs társadalmilag megvetve és lenézve
Mi lesz a következő, a buzik nyilvánosan kúrhatnak majd?

most légyszíves ne kezdjetek ebbe bele
nincs kedvem a kertész permaszűz okádását olvasni hől

Animét nézni még mindig jobb mint az amit a Sup Forums szintű autisták művelnek a Nickelodeonos meg Cartoon networkos rajzfilmek diskurzusa során.

Igenis, a hunok utódai voltunk és maradunk. A dicsőséges hunoké, akik nem kutyák által vontatott szánokon jöttek be ide országot foglalni, nem ittak iramszarvastejet, nem öltözködtek tengeri fókabőrbe, nem volt lapos-ra nyomott orruk, legyező fülük, fülig érő szájuk.

Szerintem vannak amcsi rajzfilmek úgymond felnőtteknek is. Mint a rick and morty meg az adventure time, samurai jack-ről is folyton dumálnak az ismerőseim. Mondjuk nem néztem őket úgyhogy annyira nem tudom.

HÁHÁHÁHÁ, szarpostázó abszolúr KAF

Amúgy mostanában (=elmúlt ~1 év) miért írja ki minden oldal hogy sütiket használ? Akár magyar, akár nemzetközi oldalak?
Lett erre valami globális egyezmény hogy ezt közölni kell, vagy mi?

>Adventure time
Epik randomság 10 éveseknek

Nincs baj az animéval, csak nem kell túl tolni.
Az már más persze, hogy kertész egy autista, de nem kell baszogatni és kész.

>A dicsőséges hunoké, akik nem kutyák által vontatott szánokon jöttek be ide országot foglalni, nem ittak iramszarvastejet, nem öltözködtek tengeri fókabőrbe, nem volt lapos-ra nyomott orruk, legyező fülük, fülig érő szájuk.
Ez most ilyen "sosem voltam finnugor" mém?

TÉNY, a magyar ember haja barna és a szeme színe is

Ez hől.

t. Kun Kötöny, 6090 Kunszentmiklós, Kun utca 3.

eus szabályozás kedves kő alatt lakó polgártársam

Lemaradtam róla. De amerikai oldalakon is láttam néha.
Miért olyan fontos ez amúgy a """kedves""" EU-nak?

erről mi a véleményed? elmennél egy ilyenre?
youtube.com/watch?v=IS5FQpFdLlw

Mondom hogy nem néztem, nem nagyon tudom miről szól. Meg aztán van a south park is, abból valamennyit láttam.
Az otakuk főura vagyok.

én tényleg ott lakom :c

azért látod amerikai oldalakon is mert ip alapján belövi hogy euban laksz és ha az euban is nyújt szolgáltatást akkor ki kell raknia

Kazoku Kertész, az otakuk legfelsőbb hadura, animeország kormányzója

>neki nem a bázisolt svábok az ősei

>Meg aztán van a south park is
abszolút bázisolt hől
youtube.com/watch?v=jSe83qc8Ngg

>bázisolt svábok

>erről mi a véleményed?
Kb mint bármi másról, ha jól érzik magukat akkor menjenek. A sziget miatt sem rág a fene.
> elmennél egy ilyenre?
Sehova nem mennék hogy egy zajos helyen 100 másik emberrel nyomorogjak. Az olyan eventekre lehet elmennék ahol a mangakák meg ilyenek tartanak beszélgetéseket. Lehet velük találkozni meg aláíratni cuccokat.
Szavazzatok rám és valóra váltom az animét.

t.Üres a spájz

Azt ugye tudod hogy a south park, meg amúgy a family guy is az görbetükör?

Kapospula

ez hől

jah, görbetükör, ha libbant vagy
isteni szórakozás ha népnemzeti vagy, és önfeledten kacagsz Cartman őrjöngő zsidózásain

Bázisolt

pedig a készitők valódi kakukkok
az egyik szószerint a fekete felesége fiát neveli

szórakozás ha primitív suttyó vagy

Ékes példája Poe törvényének a szélsőséges megvalósulására. Még ha egyértelműen ki is jelentik hogy valami irónia még akkor is lesz valaki aki komolyan veszi.

TÉNY, nincs nemesebb dolog mint egy másik férfi gyerekét felnevelni

*a felesége fekete fiát

*nincs nagyobb kakukkság

az a nő is fekete pedig, csak szar a világítás

kussoljatok, retkes ZSIDÓK xD

sosem értettem, hogy a terhes nők miért tartják meg simogatják a hasukat
mintha leesne ha nem csinálnák

Ez neked hol fekete? Amcsiknál amúgy sosem tudni, azok mind korcsok.

így jelzik a csanádnak, hogy dugni akarnak a férjük háta mögött

ez inkább olyan latínós

Mert rugdos a baba és ösztönösen odanyúlnak.

Talán 1/4 feka 2/4 latínó és 1/4 valami kaukázusi.

szép latina hől

én is szoktam amikor gázos vagyok
így jobban jönnek a fingok hől

Latina nőtől, fekete gyerek amit egy fehér pasas nevel. Mondhatom hogy a /mifiunk/?
Amúgy arra is csak az a kifogásuk hogy Matt Stone zsidó és kanadai úgyhogy ő megteheti.

>soha nem lesz latina bn
szar érzés, szar helyre születtem, itt még egy niggert is előbb lehetne felszedni

érezlek, tesi ;_;

Az max olasznak tűnik (nem a mém értelemben). Úgyhogy olyat még találsz is elég könnyen. Ha mestizo-t keresel olyat itt tényleg nem fogsz találni.

meszticnek hívják magyarul

Magyar szövegkörnyezetben még nem is hallottam de jó tudni.

Atlaszokban szokott lenni.

>Boogie Tillmon
>sztriptíztáncos
Ki se lehet találni.

Várjál csak, már értem honnan a félreértés. A másik, a zsidó, south park készítő az aki feleségül vett egy fekete nőt. A másik az egy béka aki egy latina sztriptíztáncost vett feleségül és neveli a félig fekete gyerekét.

kek

>ezek ugatnak be

A kisfiammal, Vérbulcsúval hajnali fél 6-kor(!) Apollo-felvételeket nézegetve megállapítottuk, hogy a Duna-Tisza-Kőrös-Berettyó rendszer "másolata" megvan a Holdon. (Hédervári Péter nyomán). Az Apollo 15 lőtte ezt a remek képet (alul) a holdbéli Mare Imbrium fölött.

A Holdon, magyar nevén Égfehérsíkságon volt a szíriuszi magyar rassz gyarmatosító előőrse melyet a húsvét szigeteki kettes számú polinéz űrkenu hadosztály csáklyázott meg még a Párthus Herceg születése előtt 1200 környékén.
Szomorú hogy eme rokon népek közötti, etnikai polgárháború az űrközi elnéptelenedésbe jelentősen hozzájárult.

Jó posta

kispricceltem harmadszorra ma és most egy kicsit megfájdult a golyóm D:

>nem a gif változat

sziasztok skacok! na mizu? :D

béta

ez kibaszott szar

tegnap annyit recsiztem, hogy fáj a pöcsöm hől
ma még hozzá se mertem nyúlni

ánon szereti a magyar népzenét?
youtube.com/watch?v=JjQmcTiRgvY

mi a gond?

ja
youtube.com/watch?v=hImouHmG45o

nem

Kafka igazából egy 20. századi /mifiunk/ volt hől.
>az élete szorongás
>nem tud társadalmi kapcsolatokat kialakítani
>az élete az irodalomból áll

Egy kibaszott cságecy volt.
Jozef K. is egy cságecy. (volt)

itt kinek áll az élete irodalomból, még olyannyira se emberek mint ő

Mármint a /milányunk/.

...

fehérnek nem fehér, az biztos

Büdös a zacsim D:

hitler vagyok

uncsi ma itt

sz i n t e t i z á t o r h u l l á m

ki /szkítakeresztény/ itt?
youtube.com/watch?v=3DuD5PEfAbc

H I D E G R E Z G É S E K

...

penész

ORE NO NEDAN WO DARE GA KIMETA
TORA YA HYOU GA BOKURA NO KOKORO NI MO
Már el is felejtettem milyen egy mém műsor volt a szs.

Igen, viszont amikor szláv helyeskék énekelnek szláv népdalokat, azt mégjobban
youtu.be/ozYao1Mju7A

Szakáll nélkül rendezettebben néz ki a Mester hől

Ez egyszerűen érthetetlen. Hogy lehet normális magyar embert arra uszítani, hogy a Habsburg restaurációnak híve legyen, sőt előmozdítsa? Egyébként most zárójelben mondom, amit mondok. Van egy olyan párt, amelynek ez a zászlajára van tűzve. Habsburg restauráció. De így, kifejezetten. És már csinálják neki az ideológiai talaját. Na ki, kitalálja ki, hogy melyik pártról van szó? A JOBBIK ez a párt. Ez bizonyított tény, tehát nem olyan dolog, amit csak sejtünk.
Mindenki a Jobbikban bízik, hogy az majd milyen jó lesz, ha hatalomra kerül végre, egy ilyen magyar párt! Egy frászt magyar! A legsötétebb ideológia képviselője! Amit már adagolnak, rengeteg normális, értelmes, jóindulatú, fiatal magyar embert megtévesztettek és megtévesztenek. De rengeteget. A legsötétebb módon teszik ezt.

>t. "Ez miatt tart itt az ország" komcsi gecy

>Implikálni hogy nem az lett volna a jó ha '48-ban az osztrákok kiválnak a monarchiából a Habsubrgok pedig idemenekülnek mi meg szépen asszimiláljuk őket és lesz egy rendes királyi család aminek a fő hatalmát a Magyar Királyság adja, így a Magyar Királyság az első számú érdeke
Az volt velük a baj, hogy volt fontosabb területük mint Magyarország.

>Az volt velük a baj, hogy volt fontosabb területük mint Magyarország.
meg az is hogy ideggyenge belterjes vérfertőzött korcsok voltak

az egyik ideggyenge belterjes korcs miatt majdnem sikeres lett volna a forradalom

Magyarország jobban teljesít.

Mi vagyunk közép európa segglyuka az emúlt 10 évben, nemcsodálom ilyen sokan le akarnak lépni. A kérdés hogy hányan fogják valóban megtenni, és hogy mikor omlik már végre össze ez a szar rendszer és akaszthatjuk már fel Orbánt, Lázárt és haverjait a legközelebbi villanypóznákra.

Hiába zorbánoztok, ezt az országot a szocik tették tönkre, az orbánék csak a romokat lopják szét

Hát volt egy pár gyengébb uralkodójuk.
Rosszabb esetben beszélni alig tudó borzalmak, jobb esetben ártalmatlan középszerű "apafigura" mint a "Ferencz Jóska"
Megújulásra sok esetben abszolút képtelenek voltak.
Mondjuk kétlem az újbóli trónra lépésük annyi vizet zavarna.
Esetleg jöhet több turista.
Bár az angolokkal akkor se lehetne versenyezni.
Az is kérdéses, hogy hogy reagálna rá a külföldi média.

FIZESSENEK

Ez.