/ex-yu/

guzimo mlečiće edicija

Other urls found in this thread:

youtube.com/watch?v=8JiAu-AQBEM
vocaroo.com/i/s1Y1cllteiOc
youtube.com/watch?v=4FmDlBLfIH4
vocaroo.com/i/s1sFWW622ynW
youtube.com/watch?v=raN-HBiPsug
twitter.com/AnonBabble

...

UKLONI ĆEVAP ukloni ćevap

ti si najgori turčin. ti si turski idiot, ti si turski smrad. vrati se u horvatsku. u naše
hrvatska-rođake ti smiješ doći našu zemlju.ti možeš živjeti u zoološkom
vrtu….ahahahaha ,bosno nikad ti nećemo oproštiti. šetnička bitango JEbi ali jebi
šupčine turčin smrde bosna šćiptere šćiptare..turski genocid najbolji dan mog
života. okupaj se u mrtvom turčinu..ahahahahahBOSNO DOBIT ĆEMO TE!! ne
zaboravi drugi svjetski rat .albianija mi ubijemo kralja , albanijo vrati se u svoju
cijenjenu mongoliju….hahahahaha idiot turčin i bošnjak smrde tako jako..opa ja
to mogu nanjušiti. UKLONI ĆEVAP IZ PRETPOSTAVKI. ti ćeš biti uhvaćen.
rusija+sad+hrvatska+slovak=ubiti bosnu…ti ćeš drugi svjetski rat/ tupak živ u
srbiji, tupak pravi album od srbije .brzo repovanje tupak srbija. mi smo bogati i
imamo zlato sada hahahaha ha zbog tupaka… ti si siromaššan smrad turčin…
ti živiš u jednom ćumezu hahahaha, ti živiš u jednoj jurti

tupak živ broj #1 u srbiji ….jebeš tu hrvatsku ,..JEBEŠš šupak turke ne dobre ja
pljujem u usta oko tvoje zastave i zemlje. 2pac živi i pravo jaki čarobnjak ubija
sve te turske farmske žitovinja s reperskom magijom sad mi serba vladamo.
čovjekoliki majmun iz tog zoološkog vrta presjednik georg buš jeboa tu veliku
sotonu i nese jaje ovo jaje izlegne i bosna j'e rođena. glupa bebo zi jajeta vrati
nami našu glinu me ćemote zdrobiti kao praseću lobanju. srbia najjbola zemlja

u mrznji je strah

ono sto nas ne ubija jaca nas.

zeni su nuzna djeca muskarac je uvijek sredstvo

kako vam idu ispiti?

...

Volim da te primam,
Zato dodji meni.
Da te volim,
Da me zelis,
Ili da me zenis.
Kako da ti kazem,
Drugacije kreni,
Nego pusti druge,
I budi na meni.

kako napreduje shomi sa tegovima? ima li ga iko na IG

meni je nužan seks, tvoja mama je uvijek sredstvo

kako napreduju vasi programerski projekti? Imal programera ovde

sjecanje je jedna gnojna rana

tvoj šupak je jedna gnojna rana

čovjek je ružni kamen koji treba oblikovatelja

ima, evo cekam dizajnera da mi dovrsi logo i odstampa vizit karte pa da krenem sa biznisom... vec jebena 3 meseca na to cekam dok gubim vreme ovde, jebem ti zivot

koji ste vi tim jazavac, norman il elita ak to ovde postoji

>elita
nema siptara ovde koliko znam, ili se dobro kriju hehe

moj kurac je tvrdi kamen koji treba oblikovateljicu

imati i htjeti vise imati rast jednom rijecju to je sam zivot

imao sam seksualne odnose sa zivim bicem cije ime ne smijem ni spomenut od sramote

volim onog što živi da bi spoznavao

sa židovom?

jednako pravo za sve to je najveca nepravda jer pritom su najvisi ljudi prikraceni

volim onog što prestane spamat da bi nam prestao ić na kurac

Ana Brnabić

ne kuzim zas nekim ljudima smeta cinjenica da trebas tretirat zenske ko zivotinje da bi dobio picke

ljubav je laž i iluzija jer postoji samo strast želja za moći i moć

ne u spoznavanja u stvaranju leži nas spas

srbi su toliko guzobolni sto nemaju more da planiraju potopiti glavni grad i nazvati taj projekt
"beograd na vodi"
jedina stvar za koju su slavonci dobri je ginut od cetnickih minobacaca neznat obradivat zemlju i ic u njemacku cistit govna
dalmatinci su narkomani
istra je prva iskljucivo gay zupanija u kurvatskoj
zagreb je srce Hercegovine
kosovo je drzava
vojvodina propada radi srba
bosna je turska izdrkotina puna beta manleta sa kompleksima
crna gora je puna majmuna
makedonija nema veze sa aleksandrom velikim
Hercegbosna je istinska koljevka arjevske rase.
Slovenija nije drzava vec zidovska firma
knjigu 1984 george orwell je bio inspirisan napisati nakon sto je posjetio begorad
medimurje je puno cigana koji sade krumpir
zagorje je puno pijanih slavena koji imaju kompleks manje vrijednosti i misle da su srednjoeuropljani
banovina je srce madzarske
sandzak je autonomna regija
lika je prazna i jedina akcija u njoj je medvjede silovanje par pravoslavnih bakica sto nisu pobjegle u oluji
dalmatinska zagora je inferiorna kopija Hercegovine

bolje je ne znati ništa nego napola znati neke stvari

ja se slazem da ih trebamo kanalisati, jer same sebe ne mogu da obuzdaju. ako ih ne kotrolises desi se ono sto se desava danas kod vas i u zapadnom svetu, a sto je pocelo i kod nas...

zdrav čovjek ne muči druge oni koji su mučeni po principu se pretvaraju u mučitelje

ako čovjek ne razumije drugu osobu on će težiti da je smatra budalom

STA BI JA DAO DA NEMORAM DA TRPIM SAM OVO SVE
DA OSJECANAK BUDE KRAJ MENE
STA BI SVE DAO?
SVE ZVJEZDE NA NEBU
SUNCE STO SJA
MJESEC STO LUTA
ZEMLJU STO DRHTI
NEBIH SE BOJAO NI ZIVOTA NI SMRTI
DUSU SVOJU I SRCE I MISLI
SAMO DA ME OSJECANKA PRIGRLI

ovo vaistinu jeste tačno. sve naučni fakat do fakta

umjerenost u svemu

žena sreća i vjetar kratko traju

ono što jesmo proizvod smo vlastitog razmišljanja

>bolje bit cuckan od siptara neg od srba

bolje da vas mi cuckamo po starom

ajmo osnovat normalnu verziju živog zida i osvojit vlast. mislim da smo ovdje svi natprosječno inteligentni. mi to možemo dećki

hrvatska ve im previse nezavisnih stranki

ajmo na srpsko more drugari

provjereno smrade

>crvatska logika

zar ima razlike?

ne kontam to stvarno, kako mogu oni da vam budu drazi od srba, jos su i ruzniji od nas
cak i ona mantra o ""iljirskoj braci"" nema veze s vezom, uporedo s tim sto stalno negirate svoj pravi rod
jebo ja vas mutave

ok postoji hdz i sdp da odrzavaju iluziju lijevo desno za narod. postoje jos i priljepci hns hss hsp, oni služe da hdz i sdp trguju s njima ako je potrebno, kao što smo sad imali prilike vidjeti, izvan ove podjele postoji jos i most s kojim je malo teže trgovati, i obecavali su ne znam kakvu revoluciju kad dođu na vlast, a donjeli su dva i pol zakona, jedan od njih porez na nekretnine. i onda postoji jos zivi zid o njima ne zelim nista napisati. znaci u hrvatskoj postoji negdje oko 3.75 stranaka, mislim da to nije tako puno

zamisli da nas srbi cuckaju, pa cjela srbija bi nas ismijavala a siptari nam se ne rugaju zato sto najlepse zene idu njima

gle brt

lelmao siptari mudro cute inace vam se i oni smeju sto ste kukcine
a srbi vas bantuju i niko vam nije kriv sto ste guzobolni, i vi bantujete nas kad jebete srpkinje na vasem primorju pa nikom nista

a vi samo zvucite ko guzobolni devci, dok imas sta jebat nije te briga na cijem kurcu lepe zene skacu

>siptari nam se ne rugaju zato sto najlepse zene idu njima

uh ovo je premasilo sva moja ocekivanja. zaista ste kukcine ako ovo dozvoljavate, tolike da i meni nije dobro kad ovo citam

uf sta bi dao da se sad mogu maziti sa nekim srbinom u krevetu

bolje da se nisam ni probudio

>hurrrrrr durrrrrr ja znam vise o dogadanjima medu purgerskim mladima neko mladi purger

hrvati i albanci potjeću od drevnih 3 metra visokih plavokosih germanoarijevaca iz irana koji su živjeli na balkanu pod nazivom iliri i imali su civilazicju i piramide prije 20 000 godina a smrdi su potomci posrbljenih turkovlaha koji su se mjesali sa ciganima, daj proćitaj neku historijsku knjigu i suoći se sa ćinjenicama pa češ onda znat koje upravu

aj dodji da ga meni pomazis

pa ne trebamo biti sebicni i ne misliti na nade drustvo, valjda je to kod vas problem sto ne marite na to sto vase najlepse cure stavljaju ruzne siptare iznad vas. stvarno je zalosno u sta ste se pretvorili

pa upravo taj mladi purger kaze da vas siptari kukuju jebem vas tulave

da ti pravo kazem ja nebi ni taknuo zensku koju je cigo jebao, bez obzira kak ta zenska izgleda

Evo sad cu i ja da tripujem govna jedna.

meni beli daruje brojke

youtube.com/watch?v=8JiAu-AQBEM

>beli
doslovno tko

Sad ce ti bit sve jasno

meni tvoja mama daruje pićke

ne bih ni ja tebra, nego sve je takvih vise i vise a tvoj izbor je sve manji i manji, trgnite se malo i stavite cigama do znanja gde pripadaju, pa ce se i devojke promeniti i upravljati po tome

a sad da menjamo temu

Jel ova svinja jos posta ovdje?

>prvi put kad sam se suocio s istinom siptarskog osvajanja cura bilo je 2010 kad se najljepsa zenska iz mog razreda u srednjoj nabacivala siptaru, a ostale droljice su pricale medu sobom kak im se svidaju misici na siptarima

Ne, previse je guzobolan

cec

...

o cemu razmisljate eksju?
ja malo o obvezama koje imam ovaj mjesec

debljina ili duzina penisa?

o pivi

zasto ne oba?

t. i obim i duzina 16cm

osjecanko?

nije ona

slabo ko moze da voli kao sto to mogu upishane droljice

doslovno sam se napio od bevande slusam tuzne pjesem sjedim sam u polumraku
a vi kako ste?

Setio se kako sam pre par godina ponovo stupio u kontakt sa starim prijateljem iz Portugala nakon ko zna koliko vremena i kako sam postao veoma emotivan jer nisam mogao da mu prepoznam glas

jeste imali odnos?

juce mi se raspala druzina u kvartu poznata kao primitivne seljacine i sad sam ostao sam sa cigom i svatko krenuo svojim putem

vocaroo.com/i/s1Y1cllteiOc

>Hercegovno oće da se ubije
uopšte nisam iznenadjen. I ja bi se ubijo da sam iz te provalije porijeklom.

jede mi se milka jaffa keks

ovo dbi

youtube.com/watch?v=4FmDlBLfIH4

bezveze je

obicna jafa je duplo bolja, te milka jaffe se uvijek raspadaju, nikad nije svjeza

vocaroo.com/i/s1sFWW622ynW

obo je simbvol mrznje na nasim prostorima

zovite me svijetlonoša

>Porijeklom je iz Hercegovnije
>On to samo tako prizna

>on je izbosne
nemam ti sta vise rec

>20 članica Ujedinjenih nacija, od ukupno 193, nije priznalo Bosnu i Hercegovinu i to Bahami, Barbados, Butan, Centralna Afrička Republika, Grenada, Kiribati, Lesoto, Madagaskar, Maršalski Otoci, Mikronezija, Nauru, Palau, Papua Nova Gvineja, Sveti Kits i Nevis, Somalija, Južni Sudan, Tanzanija, Togo, Tonga i Vanuatu.
keknuh, ovi ne znaju ni da postojimo

šta konzumirate večeras momki? ja na pivi hehe

youtube.com/watch?v=raN-HBiPsug

kakva mala boli glava

evo bevandu