kurva anyátok
Kurva anyátok
Other urls found in this thread:
444.hu
youtube.com
aszodiattila.blog.hu
sciencemag.org
twitter.com
/balt/
magyarorszag köszönöm szekelyföld
niggers
444.hu
Ánon szokott ilyen szennykaját enni?
Igen. A nissin csípős marha nagyon jó télen meg mikor még vagy fázva. Máskor nem szoktam. Pedig tömegeléskor is jó
még sose ettem ilyet hől, mi is ez egyébként? olyan mint anno a kínai snack amit belevágtál a fazékba főni és annyi?
Na azt még nem kóstoltam.
Egy időben ettem a "Premium Smack" paradicsomos és sajtos tésztájukat, de már elég rég volt.
Instant cucc, csak forró vizet kell hozzáadni.
Jaja. Sima tésztaleves. Mondjuk a nissin kicsit drága. A tescoban van zacsis, asszem smack a neve. Az sem rossz.
A zacsis is Nissin gyártmány.
Én ezeken kívül még a Maggis cuccokat fogyasztottam.
Meg volt hogy Aldis instant sajtlevest is ettem.
A hírhedt olcsójános Vifont még nem kóstoltam.
Jaja.
Néha.
Mondjuk annyi haszna volt, hogy mostmár legalább az evőpálcikákat tudom használni.
Én egyszer evőpálcával megettem egy zacskó csipszet.
De hogyhogy az instant levest evőpálcával etted?
Itt most nem arról a hosszútésztás valamiről van szó?
Nem tudom melyikre gondolsz konkrétan, csak én még egyiket se ettem pálcával amit ismerek.
Kanállal egyértelműen nem megy.
Villával, nem?
Ha meg lehet villával enni, akkor a pálca se furcsa.
Furcsának nem furcsa, csak szokatlan, mert még mindig nem vágom melyik fajtáról beszélsz.
Az ilyen poharas vackokról amiben hosszú tészta van.
kibaszott ramen
ja, a smackból a sima csirkét és a csípős marhát két pofára zabálom
bár nem levesként, hanem szárazon eszem
a poharas tésztájuk túlárazott de a smack nem olyan rossz
néha szoktam venni, de olyankor is azért felturbózom ezzel-azzal
régebben voltam náluk úgy egy hónapot diákmunkán, tele volt a gyár tört angolra lefordított utasításokkal, meg volt hogy 20 perccel az előírt kezdés után tudtam csak bemenni mert addig tartott amíg szerváltak nekem munkaruhát
kecskeméten?
A nap amin mentünk volna
Az állomáson meggondoltad magad
Jó kis lakásod volt
Jó kis bár az alagsorban
Ahol az öreg barátod dolgozott
Így is elmegyek, úgyis elmegyek
Nem fizetik vissza a jegyet
Hát... szép kis történet
De nem akarom egyedül átélni
Összetörve küzdök
Ki akarom élni
Nézz magadra, tudom hogy már hogy már halott vagyok
Semmi konkrét ellenérzés
Csak a tetteink csapdái
Ahogy elterveztünk mindent
És most sose látlak többé már
Lekapcsolódtál
Csigolyák és csigolyák
Bukfencezz ki a kómából
Nézd csak, a nővér mosolyog
Micsoda makk, a nővér én vagyok
A régi tested HALOTT!
A tested halott, helyette egy szó vagy csak
Amit alva ismételgetek
Hát... szép kis történet
De nem akarom egyedül átélni
Összetörve küzdök
Kiéltük volna
De nézd, már halott vagy
Hogy fogsz rám emlékezni
Az unalomból árkokat ásva
Azt mondtad te sose mennél el
És most sose leszel újra velem
Kijelentkeztél
Dámdámdádámdám
Sállállálállá
Dámdámdádámdám
youtube.com
originális tartalom
ja
tudtommal nincs más gyáruk itthon
és mit kellett csinálni?
volt amikor állni kellett a szalag végén és felstócolni a 3-asával csomagolt poharas tésztákat raklapra amit aztán a békás elvitt
ezt igazából csak egyszer csináltam, azt is akkor amikor utólag kiderült hogy amúgy nem is voltam aznapra beírva csak véletlenül bementem amúgy is
volt akinek kartondobozt kellett összerakni a szalag mellett a néniknek
ezt is egyszer csináltam, beugrottam egyik srác helyett mert ő úgy gondolta csak úgy meghosszabbítja 20-25 perccel a szünetét és kellett gyorsan valaki
amúgy nem csodálom, hosszú távon elég szar lehet mert azért van tempó
nekem igazából szerencsém volt mert mindig selejtezésre osztottak be, ami annyiból állt, hogy állni kellett egy kis asztalka mellett, ott kinyitogatni a selejtes csomagokat, összetördelni a tésztát aztán szétválogatni külön a tésztát, fűszert, szószt, papírhulladékot, meg néha amikor megtelt egy zsák feldobálni a többihez raklapra
ami szar volt, hogy ebédszünetre ki lehetett vinni bármelyik terméket csak úgy, viszont vízforraló nem volt, sima meleg vízzel meg nyilván elég fos
ja meg persze a munkásbejárat a gyár túloldalán volt úgyhogy meg kellett kerülni az egészet hogy az öltözőkhöz juss
meg ugye kötelező volt munkaruha, de a diákoknak nem volt saját, csak mindig hoztak ami épp volt kimaradva
viszont ha elfeledkezett a műszakvezető a diákokról és nem készítette ki előre őket, vagy nem jött oda műszakkezdés előtt akkor neked kellett bemenni szólni neki, hogy igazán adhatna ruhát
ami elméletileg tilos lett volna, mert a műszakvezető nyílván munnkaterületen belül van, ahová ruha nélkül nem lenne szabad bemenned
dik
>nem is voltam aznapra beírva csak véletlenül bementem amúgy is
Több ilyen lelkiismeretes ember kellene az országba hől.
első diákmunkám volt úgyhogy azt hittem lehet faszásan heti 5 napot bejárni
aztán műszak végén láttam hogy a diákmunkás csaj vagy 5ször keresett, visszahívtam és lecseszett hogy ez nem úgy működik hogy én csak úgy bemegyek akármikor dolgozni
utána örültem ha kaptam 2 napot hetente
>t. Goldberg Salamon, nagytőkés és gyártulajdonos
hallgass gój
a nemzetközi filantrópot kifelejtetted
ezek hől
de hiszen gorüdoberügü takesi a tulajdonos
>de hiszen gorüdoberügü takesi a tulajdonos
és szerinted őt ki tulajdonolja, gój?
betettem az energiaitalt a mélyhűtőbe felbontás előtt :D
a zsidók félik a szamurájt
szív: roham
>bedől a sárgazsidónak
addig megeszem a csipszet :D
Jaj szegény fejemnek!
Nem lesz semmi bajod az energiaitaltól, fogyaszd te is egészséggel!
Nem lesz semmi bajod az animétől, fogyaszd te is egészséggel!
;_;
tesik szerintetek volt szandi osztálytársam miért törölte a normikönyvét? valami turisztikai gecységre ment továbbtanulni és ősszel még nagyban ott láttam hogy szervezi a programokat meg toborozza a bulikra az embereket azzal, hogy ő is ott lesz
aztán egyszer csak teljesen eltűnik
lehet hogy abbahagyta az etyetemet és kurvának állt?
mert egy drámakirálynő figyelemhajhász picsa mint az összes
pont addig fog neki tartani mint amikor én elhatározom hogy soha többet nem piálok
mert pirospirulázott és tudja, hogy az arcköny is csak egy zsidó ármány
de ponthogy már több mint fél éve törölte magát és azóta se jött vissza
valamit szégyellhet
meghalt
ezek szerint nem eléggé, mert akkor tudná hogy hiába törli magát, ha egyszer megadta az adatait
azon mondjuk derülnék
ordas nagy kurva a csaj hől, ráadásul pénzes cigókkal szekszezett rendszeresen
cuky
van kép róla? azok mindig elég rondák
diákcsemegét eszem :D
Ánonnak melyik kutyafajta a kedvence?
vak komondor vagy Orbán nem létező kutyája amivel pózolt hogy a nyugdíjasok rá szavazzanak
Ez a föld az enyém
Isten nekem adta ezt a földet
Pedig ő elég jó nő hől
nincs ebben vonó véletlenül? megdugnám
Szerintem nincs, csak sokat szolizik.
nem vagyok diák
a nagyobb, farkasosabb kinézetűek
jövőben husky, malamut, kuvasz, esetleg jugoszláv farkasölő vagy németjuhász közül szeretnék majd valamilyet
bár a terrierek sem rosszak, jagterrierünk és foxink már volt, aranyos mindkettő
tacskónk is volt, de azokat valahogy nem szerettem meg annyira, túl nagy az arcuk a termetükhöz képest hől
vizslák is aranyosak még, de arra nem igazán vágyok
ez most valami csali?
semmi mást nem mondanak mint hogy aki nem tud 100%ig megújulóból energiát termelni, az ne szerelje szét a meglévő cuccait mert nem lesz áram
ki hinné?
A jugoszláv farkasölő gyönyörű kutya, (sokkal) később én is szeretnék, mert neki azért kell a hely. :D Egyik haveromnak van kettő huskyja, egy lány és egy fiú, hihetetlen aranyosak. Amikor láttam őket együtt akkor elgondolkoztam azon, hogy később lehet nem lesz elég egy kutya, de ez még a jövő zenéje.
>fej félig levágva
>homályos
tipikus hülyepicsás "művészkedés"
a szoláriumot sem értettem sose, miért jó
ugyanez igaz a műkörömre meg a műszempillára, meg minden egyéb faszom mű dologra
hülye kurvák bele vannak őrülve hogy mindenük mű legyen
A szolárium akkor jó ha emelsz, mert a barna bőr jobban kiemeli az izmokat.
t. homokos
ratyi
meleg
Nincs ebben semmi buzis hől. Csanád ugyanúgy szolizik mint Szandi.
kezdődik a brekegés
A szolárium sose jó, mert bőrrákot okoz, meg ráncosodást. Inkább legyen az ember fehér, az amúgy is a presztízsét mutatja. Csak az idióták kapják be ezt a szar PR-t és hiszik el hogy aki barnább az jobban néz ki. Egy picsát. Amióta emberiség van, minnél fehérebb volt a bőre annál kívánatosabb volt, mert látszott nem kinnt a napon robotol, hanem van egy státusza mást csinálni. Ja meg mai napig újabb és újabb mutációk jelennek meg Európában amik a világos bőrszínért felelnek. Ergo, valójában van egy nagyon erős pozitív szelekció ez irányba, vélhetően szexuálisan vonzóbbnak találják az emberek a világos bőrt.
Amúgy egy kis súlyfölösleg is volnzó volt régen, mondjuk az abból eredendően hogy milliók éheztek meg haltak éhen, szal.. Amúgy tudtátok hogy az éhínség generációkkal később is kihat az utódok életére? Epigenetikusan elraktározódik, és pl ha nagyapád éhezett vagy épp bőség éveit élte, kihathatnak rád. Asszem akik éhínségben voltak azoknak az utódai valamennyivel tovább éltek. Akik meg jólétben voltak, azok utódai meg hamarabb haltak meg kaptak diabéteszt.
bocs a regényért, elkapott az aszpergersz
>Látja, hogy a határon túl emberek mozognak
>Odalő, majd elkiáltja magát hogy
>"JAJ HÁBORÚ LESZ"
Ánon gonoszkodott már valaha leánnyal AVÉ?
csaltam már meg korábbi béeneket, igen :x
Régen talán így volt de ma már pont hogy az a státuszszimbólum ha valaki télen is szép barna. A sápadt bőr meg nőies, úgyhogy lehet hogy a nők vonzóbbak lesznek tőle, de a férfiak biztosan nem.
nem vagyok béka de a divatribanckodás és a gondolat hogy valaki attól lesz "csajos" ha mindenféle mű szarral teleaggatja magát kiborít
rendes népnemzethy helyeskéket szeretnék látni akiknek nem abból áll az életük hogy mennek hetente a körmöshöz mert "csak úgy érzik magukat nőiesnek"
Hogy lehet valaki ennyire aljas?
ez brekegés
ja biztos, mert olyan kurva nehéz elérni hogy barna legyél mi?
cigányoknak is akkora státuszuk van
Lol maradj őrült békafiu
olyan mintha szarral kenték volna be az arcát hől
>t. buzizsidó
gusztustálen
attól hogy valaki nem plázakurvákhoz vonzódik még nem béka hől
2D>3D
csak azért akarsz szubmisszív vézna sápadt lányokat mert túl béka vagy hogy bárki mással domináns legyél
legalábbis a fantáziádban, a valóságban még hozzájuk is béka vagy
Lehet hogy nem tetszik, de ez az ahogy a női csúcsteljesítmény kinéz.
Ennél jóval többet mondanak:
A 100%-os megújuló energiaforrás kivitelezése az esetek túlnyomó többségében lehetetlen, mert a megújulók termelése nem egyenletes, hanem hatalmas ingadozásokat mutat napszakonként, illetve időjárástól függően, a kihasználtság továbbá sokszor rendkívül alacsony, valamint a tárolókapacitás megoldása pedig gyakorlatilag képtelenség.
>A vállalások meghatározása során a valóságot kell alapul venni: a szél- és naperőművek névleges teljesítménye alapján félrevezető döntést lehet hozni, mivel Franciaországban az éves kihasználtságuk 23%, illetve 13%.
>Az ipari mértékű áramtárolás nem megoldott: a francia szivattyús tározós erőművek nem rendelkeznek szabad kapacitással. Két napi villamosenergia-fogyasztás (kb. 2,85 TWh) tárolásához a Tesla által is alkalmazott lítium-ionos tárolási módszer mellett legalább 12 millió tonna akkumulátorra lenne szükség, amelynek előállítása 360 ezer tonna lítiumot igényelne. (Ez azért is különösen ambíciózus, mivel évente a világon 40 ezer tonna lítium kerül kitermelésre.)
>Nehezen nevezhető sikernek a német energiapolitikai fordulat, mivel Európában továbbra is Németország az egyik legnagyobb szén-dioxid kibocsátó, ráadásul a legmagasabb lakossági villamosenergia-árak mellett.
Akkor hogy magyarázod meg hogy az Európaiak fehérednek folyamatosan a mai napig is? Gondolj bele. 8 ezer éve mindenkinek sötét bőre volt, kék szem nem létezett. Aztán pillanatok alatt elterjedt mindkettő. Már itt közép Európában is 50% felett van a kék szeműek aránya.
sciencemag.org
MI a különbség a kaukázusi meg a jugoszláv farkasölő között? Rákerestem és ránézésre tök ugyanúgy festenek.
akik nem voltak fehérek európában azok megdöglöttek D vitamin hiányban
>szubmisszív vézna sápadt
ez meg honnan jött? egy szóval nem mondtam ilyeneket
enyhe vetítést vélek felfedezni
bakker végigmentem melóhelyen egy hosszú folyosón 2x is úgy, hogy le volt engedve a sliccem
persze persze békuci, tudjuk jól mind mit értesz a le népnemzethy xd mémeden
én is úgy szoktam
Nekem sosincs begombolva a nadrágom, sokszor fel is húzom a pólóm és simogatom a hasam beszélgetés közben
igen, de olyan helyen dolgozom, ahol a normális megjelenés elvárt
én is
Jobb vagy bal?
kamionsofőr vagy?
elvárják hogy egy szociálisan fogyatékos béka legyél?