/ex-yu/

Asier Cia & Finn Olsen edicija

Other urls found in this thread:

jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/bijela-kuca-o-sastanku-trumpa-s-kolindom-americki-predsjednik-hrvatskoj-kolegici-uputio-poruku-trebate-raditi-na-pomirenju-na-zapadnom-balkanu/6340111/
jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/slovenski-vapaj-donaldu-trumpu-u-varsavi-zbog-arbitraze-koju-hrvatska-ne-priznaje-poslali-svog-covjeka-da-americkom-predsjedniku-uruci-pismo/6340345/
youtube.com/watch?v=okxQlZSwta4
youtube.com/watch?v=7HJc3u7QqDY
vocaroo.com/i/s0MxkCv5DnMM
twitter.com/NSFWRedditGif

sjecanja bole

budi moja voda, ja sam sada vatra

mrzim slovence više od srba

ovo nije istina
ja pusim pored ukljucenog ventilatora okrenutog ka prozoru da sav dim ide vani i smrdi mi soba a ni ruke jer ih operem poslije pusenja
hvala

i ne smrdi mi soba **
>boosanac

ja pusim samo u wcu ;-o

idem na popodnevno spavanje

laki dan anoni

...

z-zasto nas mrzis

fino se odmori anone

...

ja to nesto sumnjam posto si pusac verovatno ne mozes ni reci plus ako pusis radi bilo cega osim ponekad socijalno to ti sve govori

ja se ponekad divim samom sebi kako imam mentalitet najbolji da sve te kontrolisane substance izbegnem i ignorisen

alal ti vjera kad si takav nadcovjek iznad nas smrtnika koji puse

kradete nam gfove

ČEKIRANO

...

>nepushachi mi seru za cigare
top cec

provereno
kradite i vi nase i nema problema

a sto mrzite slovence onda?

jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/bijela-kuca-o-sastanku-trumpa-s-kolindom-americki-predsjednik-hrvatskoj-kolegici-uputio-poruku-trebate-raditi-na-pomirenju-na-zapadnom-balkanu/6340111/
>gospon DRAMPEEE, nedaj janezima da nas kradu
>pušim kurac za savudrijsku valu
>DRAMPEEEEE

ne mozes tako bez kontesta da pricas znas sta sam mislio

imam zapanjujucu disciplinu i kontrolu nad sobom sto je veoma retko aki cemo rwlabo pricajuci dbi

Biviši srpski premijer, a sadašnji predsjednik očigledno misli da su i Srbi sisali vesla, pa je na svojoj inauguraciji pričao kako Tesla pripada i Americi i svim narodima Balkana. Jasno je da Tesla ne pripada Americi tog vremena, nego da je u tom divljačkom društvu bio vanzemaljac. A kojima narodima Balkana Tesla pripada? U 19. vijeku na Balkanu su postojali Srbi, Turci, Bugari i Grci. Da ne pripada možda "Bošnjacima" koji uskoro pune 25 godina postojanja ili Crnogorcima koji su izmišljeni u godini kad je Tesla umro? Ili je Vučić mislio na jedan drugi narod, koji voli otimati srpske istorijske ličnosti, kome su najveći sportisti, muzičari i političari srpskog porijekla?

dajem ti perspektivu samo ja sam inace veoma opusten i razuman povodom toga delom posto osim mirisa mi ne smeta jer nemam astmi ni nicega zavidan mi je imuni sistem mada postoji limit

jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/slovenski-vapaj-donaldu-trumpu-u-varsavi-zbog-arbitraze-koju-hrvatska-ne-priznaje-poslali-svog-covjeka-da-americkom-predsjedniku-uruci-pismo/6340345/
>slovenski VAPAJ
>taj naslov

phhhhhh

bazirani mislav hrovat

i dalje živiš na maminoj sisi i prljava si neetara koja ne radi išta od koristi sa sobom i svojim vremenom, već samo izdrkavaš po kineskim crtićima dok misliš kako bi ti jebeno bilo da si mc u generičnom harem smeću

lmao o cemu ti

Ja imam 19 godina.
Zgodan sam, pametan, atletičan i plodan.
Imam roman koji je u konačnoj fazi dorade, i profesor s mog fakulteta je pročitao prvu verziju i misli da je profitabilno.
Imam djevojku koja je pouzdana, rječita, zabavna i spontana.
Imam malu grupu zanimljivih prijatelja s različitim socijalnim i akademskim pozadinama, I isto imam mnogo poznanika koji me vide kao pouzdan izvor za smijeh i društvo.
Oba su mi roditelja živa i zdrava.
Nemam kajanja.
Iskusio sam već tri krize postojanja, posljedna za koju su rekli da je imala dubino i značaj čovjeka dvaput većma mojih godina.
Strastven sam ljubavnik, oštrouman, i čovjek britke radnje.
Ne sažajevam se, nisam skroman ili pretjerano zahvalan.
Živim dobar život, na tvoj račun.

>taj pogled

bi vi radije imali musko il zensko dete

prvo pa musko

svejedno mi, ali vjerojatno bih volio imati curicu više nego dečka

youtube.com/watch?v=okxQlZSwta4
reci ti meni

spolno tekuće

bolji si od mene akoje ovo isti a samo mentalitet izostri i bices idealan covek koji ja hocu da budem

ti imas i mladost jos sto je dobro uzivaj tu zadnju godinh dbi

jao covece nisam ga drkao od proslog cetvrtka ERUPTIRACU

>osnovna
>srednja
nemoguče da imaju več u to vreme silikone?

treba to pobiti

k

opet sam procitao i shvatio da sam na pastu pao

ubi se harakiri

ubi se harakiri

pa te drolje dolaze od jos droljastijih roditelja

cura iz dobre porodice se ne ponasa tako vjeruj mi

ubi se harakiri

ovo nije istina
djevojka kojoj je otac umro se ponasa ko najveca droljica

pijem hladan BiP-ov kvas

pa ako joj je otac umro prije nego sto je uspio vaspitati onda da

ne prodaje se kvas u BiH

prodaje se tvoja mama

prodaje se, uvozimo iz Srbije. BiP je iz Beograda

ПAMTИШ ЛИ JOШ OHE HOЋИИИИ
ШTO ИM CУHЦE ЗBEЗДE КPAДE

OХХХOХХ

ИMA HEШTO HA TOM HEБУУУ
CAMO TBOJE , БEEEЛИ ГPAAAAДEE

umiremi se

>ja se ponekad divim samom sebi kako imam mentalitet najbolji da sve te kontrolisane substance izbegnem i ignorisen
>imam zapanjujucu disciplinu i kontrolu nad sobom sto je veoma retko aki cemo rwlabo pricajuci dbi

Vučil ne dolazi u Potočare :/

hahahaha jebeni pederko

ne samo da ima pedersku frizuru i ponasanje, nego mu je i prica totalno pederska

znate sta sam?

ne mora da umre dovoljno je da bude razveden ili da zivi daleko od nje

Danas cu je videti, uveren sam . Biti zaljubljen je bluepill ali tako predivan bluepill

Is it just me or Croats look darker than Slovenes?

doodl doodl

ja sam budala

haista paska vittupaa helveti

дyдл дyдл

>

harakiri samoubij se danas

ala kolko ga je ovaj konac odvalio morace se preimenovati u KARAkiri hahahahhaHAHAHAHAHHAha

Jadan kanibal umire od bolova, doslovno ne moze izdrzati superiornost Harakirija

ki bi da bi

jedini razlog zasto idem na filozofski je da postanem prof i radim ovo vise manje
bazirani harakiri

lmao nikoga nije briga pateticno je da ovo imasna kompjuteru

prava tragedija je tvoje postojanje, to nitko ne može nadmašiti

Karakiri koja ti je omiljena knjiga?

bazirani jevrejko

Ima nas ekipica mala puna ljudi koja cecuje na ovo svaki put.

U jednoj ruci bi se moglo reć da je patetično što se jedino osjećamo bolje kad kledamo tvoje mongoloidne postove, ali ipak znači da si patetičniji od nas cec.

youtube.com/watch?v=7HJc3u7QqDY

evo ga /ex-yu/

ustvari najveca tragedija je da vi posle toliko godina i dalje dajete juove dijaspori

Meni je pic related

harakiri je poseban slučaj
ne razumiješ

hahahah ovog lika nemos izmislit

jevrejko je baza, jedan od najjakih postera trenutno. prvo sam ga mrzeo, pa me je samo nervirao, a sada ga obozavam

lik je carina, moj omiljeni poster vec duze vreme

pa to je harakiri, napravljen je da se osjećaš superioran u odnosu na njega kad mu čitaš postove

to to to, punite mu jos malo ego da nastavi da pise retardirane postove, planiram pravit kolaz posle.

bazirani harakiri razvaljuje bulje diskordasima

pa nije fora da zezate retardiranog lika

haha ovo

veoma je fora, rekao bih

vocaroo.com/i/s0MxkCv5DnMM
Da li je bolje harakiri postanje ili hercovo guzobolno depresivno govnopostanje nakon secanja da su ga Srbi cuckovali?

gledaj koliko postova su napisali ahahaha, bukvalno podmazuju cmar dok kuckaju

iritira me njegov glas nenormalno

veoma je slican hibridu samo jedno 100 puta debilniji

jel to na diskordu? aj daj da vidim

ja mislim da je zasluzio da dobije admina u diskord sobi dbi

OVO
bas boooooosanski niski iq glas

NOVA MEMA SVEZE IZ RERNE
PAZI OVO:

guzitis buljitis

HAHAHAHHAHAHA

plakem, hercest zeli da se ubije

...

>probudio se
>mlk nemam predavanja ponedjeljkom
>otišao u gym
>ručao u menzi i otišao kod cure
>izjebao ju ko životinja
>našo se u gradu s frendom na kavi
>došao doma
>upalio komp
>pišem seminar za faks i smijem se vama jazavcima
>navecer idem malo do frenda na pice i fifu
život je dobar

Definitely. Serbs too... My neighbor is a Serb named Dejan and he looks like a Punjabi.

plakem