kurva anyátok
Kurva anyátok
A nap kérdése:
Ánon szereti az állatokat?
how do I learn Hungarian :3
maisie
Baszott ronda
>aaa érzem hogy még van bent egy kis szar de már 20 perce ülök rajta úgyhogy elkezdem törölni és mikor már majdnem végeztem akkor kezd el kijönni
Aha, nagyon. Néha még állatos gifeket is nézek redditen.
igen, főleg a nőket
Ilyenkor fel kell állni aztán visszaülni hogy megmozgasd a beleidet, csak beszorult ahogy ültél és ki kellett mozgatni
Te egy igazi szarómester lehetsz.
Ez így van, bármilyen helyzetben ki tudok nyomni egyet, és bárhol el tudok aludni, és ismerek minden ehető vadnövényt úgyhogy egy mezővel el élek bármeddig
t. hegyiember
>el élek
Spanyol-e vagy?
Talán
Igaza van?
nincs, csipának hívja minden magyar ember
Soha nem jöttem volna rá, hogy az csipa.
megint élve ébredtem
Ánon te egy zseni vagy. Már 10 perce ültem a wc-n, amikor megnyitottam a fonalat, de nem akart semmi kijönni. A postád elolvasása után felálltam, csináltam pár csípőkörzést, visszaültem és egyből sikerült kinyomni a kakát.
Hálásan köszönöm.
Én általában úgy szoktam hől.
Mindig élve ébredsz.
Ha meghalsz, nem ébredsz fel.
Napi emlékeztető arra, hogy a nyárból alig több mint egy hónap van hátra. Menjetek víz közelébe, hisz bármit is csináltok a sötét szobátokban, megvár. A tűző napsütés nem.
Anonnak melyik a kedvenc fürdőlétesítménye Magyarországon? Hajdúszoboszló tényleg olyan jó, mint ahogy mondják?
Már vagy 15 éve nem voltam ott, akkor fasza volt az a hely.
De amúgy a vízpartot nem annyira szeretem, hamar ráunok. Inkább néznék várost, vagy kirándulnék erre-arra.
Itthon Hajdúszoboszló a kedvenc és szerintem tényleg van olyan jó, mint mondják. Kár, hogy a halál faszára kellett építeni.
m.youtube.com
Ezek alapján Enzsinek is van egy enyhe tizmusa. Mindig is tudtam hogy a /milányunk/
>fiatal korában gyakran egyedül volt
lófaszt
normiknál ez tudod mit jelent
>óóó olyan szominak érzem magam és az elmúlt 10 percben csak 20-an írtak nekem vagy hívtak telefonon, olyan magányos vagyok :(((
mert?
meg azt is mondja hogy nem tudja kifejezni az érzéseit, ez is a tizmus tünete
ez egy csúnya dagadt figyelemkurva aki modell szerett volna lenni de mivel csúnya és dagadt ezért a nagy seggét jelmezekbe öltözve mutogatja
irritál annyira műanyag
mutass egy képet ahol dagadt
nem kisfiam ezt marketingnek hívják, a sok autista weeb így jobban csorgatja rá a nyálát
>ohh enji is olyan mint én és a kispárnám
nem is dagadt
mutass egy képet ahol csúnya
Hazugnak nevezed a hölgyemet?! Készen állok megvédeni a becsületét, te beste lélek!
HAVA NAGILA
HAVA NAGILA
HAVA NAGILA VE NISMECHA
kard vagy pisztoly Béka Úr? kérem ne tegezzen
>aaé amikor hajlandó vagy magad feláldozni egy rusnya tehénért annyira szűz vagy
Enji tényleg szép és van tehetsége a jelmezekhez, de azért annyira nem tetszik, hogy folyamatosan róla fantáziáljak. Még úgy se, hogy kb minden másfeledik ember, aki valaha fél óránál többet töltött animével vagy videójátékokkal sunázná.
Egyszerűen feleslegesnek érzem az érzelmi befektetést ebbe az egészbe, vagy továbbgondolva bármilyen nőszemélybe. Lehet ezért nincs cukikám.
ma nincs meló :D
Nekem te nem diktálod a feltételeket, becstelen kurafi! Természetesen a puszta kezes harcot preferálom. És igen, a hölgyemért az életem is odaadnám, nem mintha egy ilyen elvetemült fattyútól mint te tartanom kéne.
Asszem egyszer láttam egy lány ismerősömet posztolni róla a facebookon valami connal kapcsolatban. De gőzöm sincs ki az meg amúgy sem érdekel legkevésbé sem semmilyen koszpléjer.
A meló szavunk jiddis eredetű :D
akkor is nagy volt már a picsája és valószínűleg kiröhögték érte
+ nyilván nem teljesen százas, ha kínai rajzfilmkaraktereknek öltözik szabadidejében
kéne róla egy fiatalkori kép
"A Szabolcs megyei Kemecsén vonat elég ugrott egy 21 éves lány, akiről köztudott volt, hogy nagy Linkin Park-rajongó. Öngyilkossága előtt pár nappal még a zenekar frontemberének, Chester Benningtonnak a haláláról posztolt."
MÁSZÁS A BŐRÖM ALATT
Tény: Nőket követni az internete, úgy hogy esélyed sincs ágyba bújni velük, kakukkság.
Kivétel, ha van valami rendes munkássága és annak a technikai oldala érdekep, nem pedig a készítő neme.
Miskolctapolca elég fasza volt gyerekkoromban. Amúgy Pesten a Rómait szeretem nagyon (hogy a wc-s glory hole-on keresztül mennyi faszt szoptam ott, te jó ég...), meg a Gellértet.
EZEK A SEBEK NEM GYÓGYULNAK
*rákattint a jegyzettömbre*
*elindítja a felvételt*
Hát ha szabolcsban laknék én is a vonat elé ugranék az biztos.
én Emilyt és Stefit követem!
micsoda alantas viselkedés, élvezettek fogok véget vetni szánalmas életének
Ez
az őseidet követnéd inkább a föld alá!
Ánonnal történt már hasonló?
még élnek!
Bob: i can i i everything else . . . . . . . . . . . . . .
Alice: balls have zero to me to me to me to me to me to me to me to me to me
Bob: you i everything else . . . . . . . . . . . . . .
Alice: balls have a ball to me to me to me to me to me to me to me
Bob: i i can i i i everything else . . . . . . . . . . . . . .
Alice: balls have a ball to me to me to me to me to me to me to me
Bob: i . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Alice: balls have zero to me to me to me to me to me to me to me to me to
Bob: you i i i i i everything else . . . . . . . . . . . . . .
Alice: balls have 0 to me to me to me to me to me to me to me to me to
Bob: you i i i everything else . . . . . . . . . . . . . .
Alice: balls have zero to me to me to me to me to me to me to me to me to
>unilad
Majdhogynem rosszabb, mint a 9""poén""
nem azt mondtam hogy szüleid hanem őseid te fogyatékos
de a szüleim is az őseim
is, nem pedig kizárólag
A bbc szerint ez egy tipikus római család
Keresd meg a hibát
ne törődj vele
Különböző neműek a szülők. Egy ekkora médiumnak jobban oda kellene figyelni a mikroagresszióira.
sehol nem írja, hogy tipikus
amúgy ez már szándékos gyökérkedés mindkét oldalról
en.wikipedia.org
en.wikipedia.org
10/10 sikerült átkapcsolni ezzel
nézem a black mirrort :D
Jól elbánt a szél a hajammal
Na megnéztem a Philippi csatás részt is. Valamiért kihagyták belőle azt a részt, hogy az ifjú Caesar szárnya összeomlott és ő napokig egy mocsárban rejtőzött, amíg Antonius meg nem nyerte a csatát :/
Két Philippi csata volt kb 3 héttel egymás után.
Ja, de ezt érthető okokból nem így vitték képernyőre. De annak azért örültem volna, ha Octavianus vereségét valahogy megjelenítik.
Pedig azért fontos, mert Cassius ugyebár az első során meg is halt, a másodikat Brutus már egyedül vitte.
Az említett mocsárban elbújás is az első alatt történt.
Meg még annyi változtatás is volt ezen kívül hogy mindkét zsarnokgyilkos csatában esett el, nem öngyilkosok lettek.
jóreggelt most ébredtem
jó regelt
youtube.com
bárcsak a 80-as években lehetnék fiatal
youtube.com
Szebb jövőt!
viszont, uram!
>Nem "Adjon Isten!"
MOCSKOS KOMCSI KÉM
:DDD ez jutott eszembe
youtube.com
>nem "Adjon AZ Isten"
idegenlelkű metéltfaszú libernyák bemérve
Melyik résznél tartasz?
You're out of touch
I'm out of time (time)
But I'm out of my head
when you're not around
még csak a 2. évadot nézem, az első rész elég fos volt hől
én avé
Heló Röfi!
én is
Hát a második évadból szerintem csak a második rész jó. Meg a karácsonyi különkiadás, ha odaszámítod azt is.
A harmadik évadtól amúgy megvette a Netflix a sorozatot, úgyhogy észrevehetően másabb, mint az első kettő. Nem mondom, hogy rosszabb, meg azt se, hogy jobb, de másabb.
>nem elég hogy gecironda még kiválasztja hozzá a lehető legrosszab kameraállást
ha nem lenne dagadt, tiszta csanád feje lehetne pedig
pedig gusztustalan nigger fejszerkezete van
Ez hől, lefogyva is kimondottan taszító jelenség lenne.
a négereknél nagyobb csanádok nincsenek
Egy néger nem lehet Csanád. A Csanád (meg a Chad is) fehér név, egy néger csak Tyrone meg Jamal lehet.
jamal > tyrone >>>>>>> chad >>>>>>> te
...
gec a 2. rész elég durva volt
Kárpótlásul a harmadik lesz a legszarabb az egész sorozatban. Mondjuk nem akarom tőle elvenni a kedved, de nekem nem jött be. A második viszont tényleg el volt találva.
>nem akarom tőle elvenni a kedved
hát pedig sikerült hől, lehet meg se nézem már
buzi
Gondolom nem az vagy, akivel eddig beszéltem, de ha igen, akkor folytasd a karácsonyival vagy a 3. évaddal.
van benne feketézés?
de az vagyok
majd elkezdem nézni aztán átpörgetem ha nem tetszik
Nincs
OK. Igazából önmagában nézve nem szar ám, csak a többi rész szintjét nem üti meg.