>a treca ti pokolje pedesetoro novorodjene djece u nocnoj smjeni i nestane za srbiju
izvini, o kojem narodu to pricas? posto ja ne znam da smo ikada bili ustase...
Ex-yu
a nije li tudjman planirao sa rotschildima, klintonima, i astralnim vampirima rat vec tamo 1847e?
da, stvarno serem, takve stvari se nikad nisu ni u jednom ratu dogadjale, i nije normalna stvar maknuti moguce sabotere s pozicija gdje ista mogu napraviti, a pozeljno i iz zemlje
zasto si toliko frustriran? pa cinjenica je da su otpustanja krenula vec 1990, dakle pre samog izbijanja rata
glup si, zvučiš kao pranoični srbin
o bilo kojem, zamisli da ste vi recimo makli albance sa bitnih pozicija na kosovu dok ste jos mogli, jel bi vam se ista od ovih stvari izdogadjalo? ne moram ti valjda prepricavati kojih.
odlicno, znaci doslovno svaka razumna osoba u bilo kojoj vodecoj poziciji u bilo kojoj zemlji tijekom ljudske povijesti koja je ratovala, se povampirila u paranoicnog srbina, i onda naglo odvampirila tj odsrbila nakon rata
>posto ja ne znam da smo ikada bili ustase...
u partizanima su vecinom bili srbi a partizani su masovno ubijali ustase i vodili ih po srpskim selima da ih seljani truju i mlate
ne vidim nista lose u tome