/tr/

Ul*n herkes mi ban yiyip seh*T oldu edisyonu

Other urls found in this thread:

youtube.com/watch?v=rCQJmB3jdB0
bronnen.net/int/res/1580558.html
twitter.com/SFWRedditVideos

z*Nci bokunu forslayan gerizekalılar şex-İT olur anca

Turkolar beyazdir beni ateistim beni sevin kulunuz kopeginiz olurum tiradlari aciyon mu hala :Dd

Tek daşşak berkay, TÜRK doktorların onu hastane köşelerinde bekletip, taşşağının geri döndürülemeyecek şekilde kangren olmasını sağlayıp ardından taşşağını söküp bir kenara atması üzerine TÜRKlere ezeli bir kin besler.Bu gerçekten kaçmak için yurtdışına uçmuştur.Taşağı olmadığı için vücudunda yetersiz testestoron olan bergayın pipisi gelişim evresinde yeterli testo bulamadığı için 5 cm at max olarak kalmıştır.Şişko memeleri de düşük testo sonucu estrogenin bedeni üzerindeki değişikliğidir.

SİYAHİler (pbut) nasıl göt yakmışsa artık

bokistanda güzel şeyler de oluyor

ZENCİ (ÜSTÜNYARIŞ) hareketi engellenemez moruQQQQ

ALFA

@LL@X piÇi tek taşşağımı geri ver LaN

31 çekmeden uyuyamıyorum wat do

B*rgay'ın fotolarını yığın buraya kesilmiş taşağını gösterdiği fotoyu da atın

vermicem lol :DDDDddd

Ulan götüyanık neden bizi sadece Sup Forums ve Sup Forums'te ZENCİposting yaptığımız halde bütün boardlarda banladı ? gideyim tahta'daki imçiçi enikler ve t*naylamı takılayım şimdi ak-47 :DDD

olm hazır tüccar proksisi bulmuşken üstünyarış götü yaksana :DDDDDD

Amk b*Yaz PİÇleri 1 gün banlandık ya hemen "are turks wh*Te" tiradlarını açmaya başladılar gene yokluğumuzu fırsat bilip :DDD

:DDD

wh*Te yazarsan b*Yaz PİÇleri uyanır

Yok ak-47 o zeka ne arar onlarda :DD

ben de ufak çaplı bir yangın başlattım

ha bak bu türdeki tirad geceyarısına doğru açılırsa bizim normal tiradlardan daha fazla göt yakar

bu tbqh

Hey Turkbros I'm going to Turkey on vacation next week so if you meet a Pole be nice to him because it can be me

I hear Yozgat is lovely this time of the year

Umarım KARA BOĞA (PBUH) menmun olmuştur Sup Forums'ı sikmemden. en az 100 tane tirad açtım :DDDDD

göt yangını :DDDD

moar göt yangını

xocem spamlarken bayrağınızı müslü bayrağıyla değişin axx axx keşke elimizde avucumuzda TÜRK proksisi olsaydı da daha fazla göt yaksaydık TÜRK bayrağının perklerinden biri x2 göt yakma potansiyeli :DDDDD

güzel yakmışsın BEYAZ=GAVAT götleri XOCAM :dDDD

xocem türk proxyleri hep 404 hatası veriyor dns ile ilgili sanırsam.
eyvKARABOĞA (ALLAH) xocem

bana demedikleri kalmadı amk 5 dakikada yahudi, antifa, shareblue, sorosçu ve cia ajanı oldum :DDD

Acaba TÜRK olduğunu anlarlarsa nolacak :DDDDDD Ebin :DDDD

Bir sonraki spam rampage'imde TÜRK olduğumu ima eden bir kaç şey ekleyeyim belki anlarlar türko olduğumu ama sanmıyorum zira ortalama Sup Forums'cü altyaşın iq'su el ve ayağımdaki parmak sayısından daha düşük :DDD

>YANIYOOOOOOOOMMM

hll qnqıma
aynen moruq
göt yakmada bir numara TÜRK bayrağı, iki numara TÜCCAR bayrağı

lan be k*rdolar

ulan bu bristiş ibnesi mod haberiniz olsun. başlığa yazdıgım gibi bamladı :DD

>ilgiye bu kadar muhtaç olmak
Acıdım amk.

kamal hocam sen yıllardır yarrakposting yapıyorsun bu sonsuz proksi kaynağını nasıl edindin

HUURRRRBI DURRRRRBI BRABABA BOOM BOOM

youtube.com/watch?v=rCQJmB3jdB0

who's the faggot in the middle of that pic?

You

Moruk bu aptal k*rdoların devrüm yapmaya çalışmaları m@q@r@ amuq :DD

Zenciposting öyle bir hâl aldı ki artık türkolara karşı b*Yaz kelimesini kullanıyorlar

1-Kamal değilim
2-Siktir git orospu çocuğu yok sana proxy mroxy göt helaklı banlıyor hepsini :DD

hayret bu banlanmamış :DDD bizim götüyanık uyuyor galiba :DDD

ZENCİ hareketi engellenemez
Bu sevdayı siz bir yaz eğlencesi mi sandınız moruQQQQQQQ :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

test

KARA BOĞALARA CANIMIZ FEDA
KARA BOĞALARA CANIMIZ FEDAAAAAAAA

yıl 2007- 2008 falan.

akşamdan kalmış ve mahmur gözlerle uyanmışım.

üzerimde saçmasapan sponge boblu bir pijamayla üniversiteye doğru yol almışım.
yarım kalmış uykum kaçmasın diye yüzümü yıkamışlığım , doğru dürüst saçımı taramışlığım yok,
dersten kalmamak uğruna devamsızlık adı altında okula sürülmüş en güzel rüyalarımı yarım bırakmış halde okulun yollarını arşınlarken vuku buldu olay.

yanımdan bir şey geçti.

evet bir şey geçti. çünkü yanımdan geçenin insan olmasına ihtimal yoktu sabahın o kör saatinde.

kargaların henüz kahvaltılarıyla haşır neşir olamadığı o saatte.

bir hatun. saçlar beline kadar , maşa yapılmış. (bunun için sabah 6'da falan kalkması lazım)

yüzünde , fondoten, pudra, allık, eyeliner , ruj .. aklına ne gelirse yani?

kızın suratını boş bir tuvale çarpsan 3 tane yağlı boya tablo çıkar yani , o biçim.

kokusu da duyularım beni yamultmuyorsa eğer burberry brit idi galiba.

dedim ki kendi kendime :

helal olsun be. kızın kötü de olsa bi amacı var yahu?

birilerini tavlayacak.

senin amacın ne?

dersten kalmamak, peh!

işte o an uyandım.

helal olsun , aşk olsun. gözlerimde yaşlar.

kendimden utandım.

keşke sevdiğim bir adam olsa da yapsam dediğimdir.

bir kadın sevdiği adama yemek yapmayı bir ağırlık bir yük olarak görüyorsa, bir adam sevdiği kadına yardım etmeyi hayatından almak, zamanından çalmak olarak görüyorsa bitmişiz biz.

ne kadar bitkin olursam olayım sevdiğim bir insana yemek yapmak benim iş stresimi alır, yorgunluğumu unutturur. özellikle o kişi yemeği beğendiğini söylediği an, işte o an dünyalar benim olur.

ve bunu erkeğe hizmetçilik olarak görmem. paylaşmaktır bu, sevdiğim adam da eminim ev içinde bir şeylere ortak olmuştur. o da birşeyler yapıyordur.

zaten sevdiğiniz adama yemek yapmak batmaya başladıysa siz bir düşünün derim o ilişkiyi. helvasını yemeye az kalmış belli ki!!!

abimin bana yaptığı eziyettir. annemle babam evde yokken bööööö diye yavaş yavaş üstüme gelip psikolojik gerilim yaratıyordu, altıma sıçıyordum. ulan ne korkutuyorsun de mi. korkuyoruz işte. sonra gelip seviyordu manyak mısın lan ne korkuyorsun diye, iki dakika sonra yine böölüyordu. hayır yani amacın ne kardeşim? korkuyoruz da korkmuyoruz mu dedik? ha gerçi aynısı ben de minik kuzenime yapıyorum o da altına sıçıyor. babadan oğla nesiliz herhalde.

burada insanlarin hasan sinsi, turabi en azindan neyse o dedigini gordukce artan umutlarimin azaldigi yarisma. arkadas bu adam yalanci, inanilmaz egoist, hakaret eden, inanilmaz kinci, cahil ve bak en onemlisi tehlikeli bir adam. neymis hasan nadya'nin tabagindan almis. arkadas adam soyledi orada yanlis anladigini mevzuyu, tum yemegini de vermeyi teklif etti sonra. ulan ne sacma sapan yorumlar papagan gibi ayni seyi tekrarliyosunuz. e mecbur cunku adamin baska falsosu yok. herkes hata yapabilir bi sekilde onemli olan niyettir. turabi niyeti hep kotu olan bir adam. komik komik argumanlarla savunmayin su adami yahu. durusu belliymis. ulan ona durus mu denir? oyle durus mu olur? cok seviyosan o durusu oyle yetistir o zaman cocugunu? hey allahim ya.

herkes hata yapabilir. hasan da yapar. onemli olan geneldir ve niyettir. sacma sapan savunmayin su karaktersizleri.

takvim yaprakları 11 temmuz 1995'i gösteriyordu, bosnak çocuklar srebrenitsa'daki ufak evlerinde annelerine sarılmış, korkak gözlerle camdan dışarıya bakıyorlar, bir yandan da dışarıda bağırarak konuşan yeşil üniformalı, asık suratlı adamların neden burada olduklarını soruyorlardı babalarına. verecek cevapları yoktu babaların, yaşlı gözlerle bakıyorlardı sadece evlatlarına.

kırıldı evlerin ahşap kapıları, önce son defa direnen babalar hedef oldu kurşunlara, sonra anneler kucaklarındaki evlatlarıyla beraber katledildi, sırp askerlerinin kahkahaları eşliğinde.

o çocuklar bugün 20'li yaşlarda olacaklardı, aynı bizler gibi. tabi ufacık bedenlerine saplanan o mermiler patlamasaydı evlerinde.

kimse duymadı ama, bosnak bir çocuğun söyledikleri her şeyi anlatmaya yetiyordu belki de:

"çocukları küçük mermilerle öldürürler değil mi anne?"

hiç tanımadığım binlerce boşnak kardeşimin katledildiği, 18 yıl sonra hatırladıkça kalbimi acıtan, içimi burkan soykırım.

KARABOĞAU AKBAR

-uzaylılar tarafından ele geçirilmiş gibi davranmak.

kardeşim hep korkak biri olmuştur, ben de küçükken inadına da onu korkuturdum. genelde annem yakınlarda değilse kendime bir köşe belirleyip boş boş o duvara bakardım - kardeşimin dikkatini çekene kadar da bakışlarımı oradan ayırmazdım -
sonra bu biraz korkak bir sesle "abla?" falan derdi. ben ilk dönmezdim, ikinci üçüncü abla deyişinde falan gırtlağımdan garip bir ses çıkararak ona bakardım. kardeşim korkak bir ifadeyle son bir kez daha "abla?" der ve ben yavaş adımlarla ona doğru kafam yana eğik bir şekilde gırtlağımdan garip sesler çıkararak ilerlerken o koşarak odasına kaçardı. her sefer bunu yapmama rağmen her seferde de korkardı.

şimdi düşünüyorum da yazık çocuğa.

öğrenciyken diğer öğrencilere değişik hareketler yaptıklarına şahit oldum. bir kez bana yapmaya kalktı o değişik tavrı. aklıma ne gelirse dilekçe yazmaya başladım. her dilekçeye cevap vermek zorunda. ekstra iş yaratmak yani onlara. her gün en az on dilekçe veriyordum. tüm sınavlara itiraz ediyordum sonuç ne olursa olsun. sonra bu hocaları da germeye başladı çünkü sınav kağıtlarını tekrar okumak durumunda kalıyorlardı. sonra hava civa dilekçeler yazmaya başladım. okulda şu kadar öğrenci var kantinde bilmem kaç sandalye var. her öğrenciye bir sandalye bacağı düşüyor bu sandalye bacağını ne yapacağız gibi. bu sefer dekan çağırdı tabi, evladım derdin ne niye dilekçe yazıp duruyorsun dedi. sonuçta dekanlığa yazıyorum dilekçeyi. imza atmak zor geliyor. yasal hakkımı kullanıyorum dedim. bir gün yine dilekçe veriyorum öğrenci işlerinde çalışan sesini yükseltti. bir şey demedim. akşam çıkışta otoparkta yakaladım bunu. sen kime sesini yükseltiyorsun lan dallama dedim yanlış anladın ben sesimi yükseltmedim diye miyavladı. ertesi gün dekana şikayet etti. sonra polise beni tehdit ediyor dedi. oradan bir şey çıkmadı tabi. okulda derslerle ilgisi olmayan on beş kadar arkadaş buldum mağdurum sizde dilekçe yazar mısınız dedim. yazmaya başladık her gün 150 ile 200 arası dilekçe veriyoruz. sonra geldi bu memurlar benimle konuştular özür dilediler. ben dilekçeleri kestim. ama öğrenci işlerine girdiğimde ayağa kalkıp önünü iliklediler ve işimi koştura koştura yaptılar. işsiz adamla uğraşmanın bedelini anladılar. böyle bir anımdır.

bir tavşan ormanda koşarken , esrar saran bir zürafa görür. ona:
- dostum zürafa , içme bunu, sağlığına zararlı , koşalım form tutalım der ve başlar bunlar koşmaya.
biraz sonra kokain çekmeye hazırlanan bir fil görürler ve
- fil arkadaşım , kokaini bırak , gel bizimle koş beraber form tutalım.diyerek ikna eder.
biraz koştuktan sonra kendine eroin enjekte etmeye hazırlanan aslanı görürler.
- sevgili aslan kardeş , batırma kendine bunu , gel bizimle koş,sana da iyi gelir der

aslan yaklaşır tavşana ve yumruğunu indirir tavşanın suratına.diğerleri şaşkın
- niye yaptın bunu , iyiliğimizi istiyordu.
- bu salak her extacy aldığında ormanda deli gibi koşturuyor bizi.

şu götüyanığın wiki sayfasını öğrenmesi kötü oldu en kısa zamanda unutur inşKARABOĞA.

HAHAHAHAHAHAHA b*Yaz İTine bakın nasıl da götü 3.5 atmış KARA BOĞA karşısında :DDDDD

yarın kargalar uyanmadan tanımadığım adamlarla traktöre atlayıp amelelik yapmaya gideceğim int

bana şans dile

Aman xocem götü kaybetme :DDD

hello fellow roaches

yabanci begenmidigimiz bir sey dediginde ayy lmao deriz, veya daha gelisik taktikler

pırt

oXXXX
artık TÜRKO=ALFA bayrağımı kullanabiliyorum tekrardan aLL*xa şükür

gelin götleri helaque edelim :DDDD

BY MARDİNLİ SERSERİ FEAT MARDİNLİ KÜRDÜ DİSS TO atat*rk PİÇLERİ
ş*hİT'ler ÖLDÜ
VATAN BÖLÜNDÜ
BURASI t*rk*y*(KÜRDİSTAN)
ANASIDA SİKİLDİ

ş*hİT'ler ÖLDÜ
VATAN BÖLÜNDÜ
BURASI t*rk*y*(KÜRDİSTAN)
ANASIDA SİKİLDİ

ŞEREFSİZSİNİZ SİZ ANASI FAHİŞE BACISI KAŞAR AMINA SOKTUĞUMUN PİÇLERİ
ANASINI SİKTİĞİMİN t*rkLERİ ONA BUNA DOMALDINIZ ŞEREFSİZ PİÇLERİ

EZZEDİ JİNA MEMJİ KURMAN NEZZEDİ QUAN WANEM EZ DİKİM KURMAN ÇAME EZZEDİN JİNE t*rk*y*NİZİ SİKERİM OROSPU ÇOCUKLARI

ş*hİT'ler ÖLDÜ
VATAN BÖLÜNDÜ
BURASI t*rk*y*(KÜRDİSTAN)
ANASIDA SİKİLDİ

ş*hİT'ler ÖLDÜ
VATAN BÖLÜNDÜ
BURASI t*rk*y*(KÜRDİSTAN)
ANASIDA SİKİLDİ

ÇEER TUTANIR SUSANIR SUSAMASI KAÇAR
BACISI OROSPU ONA BUNA DOMALIR
BİZİ ORTAŞSDFŞFSDŞDFSŞDSFŞ ANİDE AMINA KODUĞUMUN HASANI

MARDİNLİ KÜRDO FEAT MARDİNLİ SERSERİ

ANNENİZİ SİKERİM OĞLUM OROSPU ÇOCUKLARI ŞEREFİSZ HAYSİYETSİZ KÖPEKLER
MARDİNLİ SERSERİ ERO DERLER ADIMA AMINA SOKARIM FELAKET EMSİNİN ANASINA BACISINA
BARON ALMANYA OĞLUM SİZ BENİM SİKİM GİBİSİNİZ PKKLILAR YAKALARSA SİZİ PİÇLERİ
ANNENİZİ GÖTÜNDEN SİKECEK OROSPU İTLERİ YARRAĞIMIN KAFALARI

OĞLUM BEN TEK TABANCA SOKARIM SİZİN ANANIZIA BACINIZA KARINIZA KIZINA HALANIZA TEYZENİZE DAYINIZA HALANIZA DEDENİZE NİNENİZE KUNDAKTAİ BEBENİZE
BURASI BÖYLE ANNENİZİ SİKTİM

BEN MARDİNLİ SERSERİ ADRESİM MARDİN MERKEZ CEZAEVİ ÜST KÖŞE BEKLERİM t*rk PİÇLERİ
GELİRSENİZDE SİZİ TEKER TEKER SİKERİM
MARDİNLE SERSERİ DERELER LAKABIMA LAKABIMLA MEŞHURUM GELİN MEKANIMA ANALARINIZA ÇAKAYIM BACILARINIZA BASAYIM
FUCK YOI t*rk
FUCK YOU KÖPEK
FUCK YOU t*rk
FUCK YOU PİÇ

BİR DAHA KÜRTLERE LAF ATARSANIZ BARON ALMANYA VE FELAKET EMSİ
SİZE SAHİP ÇIKAN TC DEVLETİNİ SİKERİM ULAN

ş*hİT'ler ÖLDÜ
VATAN BÖLÜNDÜ
BURASI t*rk*y*(KÜRDİSTAN)
ANASIDA SİKİLDİ


ş*hİT'ler ÖLDÜ
VATAN BÖLÜNDÜ
BURASI t*rk*y*(KÜRDİSTAN)
ANASIDA SİKİLDİ

t*rk*y*NİN DEVLETLEŞMİŞ t*rkLERİ İBRAHİM TATLISESLERİ MAHSUN KIRMIZIGÜLLERİ VARSA
KÜRTLERİNDE
AHMET KAYASI VAR
AHMET KAYASI VAR BUNU BÖYLE BİLİN LAN
YER SIFIR YEDI MEKAN 47 GÖTÜ YİYEN GELİR LAN

kaMAL sendemi rangeban yedin kenks

Bir ZENCİ kardeşimiz twitterda şöyle demiş

>White people so funny. No way y'all that garbage at roasting to where y'all immediately just gotta say nigger

Şimdi anlaşılıyor b*Yaz piçlerinin hamamböceği spamlamalarından. Götleri o kadar kavruluyor ki göt yakma kabiliyetleri de yok sadece roç roç diye geziyorlar TOP KEK

>yozgat

hahahahahaha

Bu b*Yazlar kadar götüyanık bir millet görmedim amk. adamlar yıllar boyunca başka ırklara 7/24 hakaret etsin aynısı sadece 2 ay boyunca kendi ırklarına yapılınca ülkenin yarısını rangebanlasınlar :DDDD

şu dewle bi düşsede GERİLLA'ya yolladığım BTC'ler günde 10+ ş*hİT olarak geri dönse

Kamal hazır Afrika proksin var bir /AFR/+/BLACK/ tiradı/generali açsana polde :DDDDDDDDDDDDD

test

Bu proxylen Juba'lı tirad mı açsam acaba

gelin :DDDD

mutlu bir insanın en mutlu anı, uykuya daldığı andır. ve mutsuz bir insanın en mutsuz anı, uykudan uyandığı andır.

...

/mena/

...

bronnen.net/int/res/1580558.html

are you tryna rade us????

>antalya
o-onur ??

Eved benim adim berkay ben bir andavalim. AMA!