>Nie wiem czy dożyję jutra
kurwo jebana szczęśliwa, żebyś żył i się męczył
>Nie wiem czy dożyję jutra
kurwo jebana szczęśliwa, żebyś żył i się męczył
też bym chciał
I'm going to Poland in 2 weeks with my hispanic friend that doesn't speak any Polish. Give me some sentences to say and I'll vocaroo them to practice my pronunciation.
grażyna pan bóg z samej ameryki przyjechał i chce nas błogosławić swoim głosem w naszym własnym języku
dawaj rób te ich kotlety w bułce burgiery, kroi ziemniaki na paski się usmaży i pojadę po te chemie tam do odrdzewiania srub co oni pijo do sklepu
a no i tą koszulkę z flagą stanów załóż, jakie nam się trafiło szczęście to marian osiwieje
cancel the tickets while you still can
lece do polski zeby zobaczyc moja babcie, ty kurwa debilu. Nie bylem w Polsce od 5 lata i po prostu chcialam cwiczyc moj akcent
t. angry autistic retard
ło pierun kurwiszcze GRAŻYNA
jego boskość z kraju wolności i marzeń nagle przemówił polszczyzną piękną to je CUD ja tobie mówie ty dzwoń po proboszcza niech msze zamawia
jezusiu, wyjmuje te buty na niedziel i garnitur zakładam, daj ten krawat co na ślub dostałem od mamusi twojej, łolaboga
schabowych zrób z ziemniakami i surówkę warzywną i marchewkowo, może zasmakuje, może się spodoba, może dobrze o nas powie w świecie, nie myślałem, że dożyje dnia takiego szczęścia, ja zwykły robotnik z zakładów produkcji maszyn rolnych, marian umrze na serce we łzach
What do Poles think about this piece of art?