/polska/

roll

>
zgaduje że trzy itemki to skeleton key, black lotus i ta głowa szatana co tak nakurwia

pokazuj
roll znowu i nic mnie nie obchodzi

>Danuta Sobczak-Domańska, działaczka Komitetu "Ratujmy
Kobiety 2017" złożyła skargę na brutalność szczecińskiej policji. Twierdzi, że funkcjonariusze bili ją i wyzywali.
>Do zdarzenia doszło w środę 20 września w Szczecinie. Działaczka Komitetu „Ratujmy
Kobiety 2017”, Danuta Sobczak-Domańska wracała ze zbiórki podpisów pod projektem ustawy liberalizującej prawo aborcyjne. Została zatrzymana przez policyjny patrol podczas przechodzenia na czerwonym świetle.
>- Wyjęłam telefon, żeby nagrać moje zatrzymanie. Policjanci chcieli mi go wyrwać, zaczęła się szarpanina. Kiedy policjant zobaczył logo komitetu „Ratujmy Kobiety”, krzyknął do mnie „Ty lewacka szmato!” – mówi Sobczak-Domańska.
>Działaczka twierdzi, ze policjanci wrzucili ją potem do radiowozu. - Krzyczałam „Ratunku, pomocy”. Wtedy policjant wykręcił mi ręce, wyrwał telefon i rzucił nim o deskę rozdzielczą – mówi. Dodaje, że podczas jazdy dwukrotnie została uderzona kajdankami w głowę.

>krzyknął do mnie „Ty lewacka szmato!”
Brzmi legitymacyjnie w chuj.

>Kiedy policjant zobaczył logo komitetu „Ratujmy Kobiety”, krzyknął do mnie „Ty lewacka szmato!”
tak było

Transcendence i Godhead. Ten trzeci to Monstro's Lung, ale już go widzę na liście, więc musiałem jakiś czas temu go podnieść w jakimś playu.

a kurwa jebać angel deale i ten item pool skurwiały
zrobili by żeby była fajna alternatywa a nie tylko devilki

ale kurwa zdeh. normictwo wypierdalac

Dobra sry już ide