Kurva anyátok

kurva anyátok

EGZOTIKUS

Kalinóc

hát ezt igazán kár volt

ezt már postáztad hogy rohadna szét a beled

nem pont ez volt

ideje volt már

nagyon buta vagy sajnos, az a 4008 volt

ez a legcukibb dolog amit ma olvastam
komolyan megmelengette a lelkemet

Én is adnék puszit a cicusára ha érted mire gondolok.

sajnos nem értem

az a baj, hogy tényleges döntési lehetősége csak egy nagyon szűk körnek, az aktuális vezetőnek és az ő személyes sleppjének van, és ebben szerintem nincs nagy különbség Mo. meg a nyugat között sem
még a helyettes államtitkárok meg az államtitkárok is borítékban kapják meg az utasításokat. egyéni kezdeményezéseik csak olyan ügyekben lehetnek, amiket a nagykutyák nem tartanak a figyelmükre érdemesnek
bedolgozhatod magad egy minisztériumba, policy-szintű döntésekbe akkor se fogsz soha beleszólni
egy módja van annak, hogy döntési helyzetbe kerülj: felismered, hogy kinek érdemes a faszát szopni, és onnantól olyan lelkesen szopod azt a faszt, mint a kisdobos. ha meg időközben rájössz, hogy a rossz faszt szoptad eddig, akkor íjb

pont ezt a viccet akartam én is elsütni

a nagy elmék egyként gondolkodnak

a nyugger az önmagában egy genus, dehát a nyuggergenocídium redundanciát tartalmaz
nyuggercídium a megfelelő kifejezés

Ez
De sajnos lekéstél róla és most már enyém lesz Emily cicusa.

tiéd a cicus, enyém a puncus

a puncus az mindenképpen az enyém mert én postázom emilyt már hosszú ideje

Igen, ez már csak így megy. Ezért mondtam, hogy elég szélmalomharcnak tudom elképzelni az egészet. De majd lesz valami valahogy, az biztos. Próbálkozni azért szabad, és kell is.

majd gondolj rám, ha helyeskeallokációügyi helyettes államtitkár leszel

első rendeletem az lesz, hogy mindenkinek aki helyeskét vagy bn-t akar, annak szociális alapon járni fog!

legyen vidám
legyen jószívű
legyen 4-6 évvel fiatalabb nálam
nézzen ki aranyosan egy slayeres pólóban

'user' névre küldd majd
köszönöm szépen