Noluyor amk edisyonu.
/tr/
Other urls found in this thread:
youtube.com
thenews.pl
rt.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
twitter.com
...
gebermiş gorillaların karılarını sikmeye giderken giymenizi tavsiye ederim
Krinj tb.h
Sikimde değil
Sup Forums'de yem tiradı açacağım ama aklıma bir şey gelmiyor
Vallahi özledik ;_;
Selamıaleyki.
Zuhahahah bokistana bak!
:DDDDDDDDDD
Kara oğlan bu cringe video'nun çekimlerinin ardından o kızları sikmiş midir ?
HNGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG
>women’s well being
Bunun yüksek olduğu yerlerde doğan çocukların çoğu piçtir, kelimenin tam anlamıyla.
bydlolar götünü sikecek orda sen hala bokistana gül :DD
Xeşke Putin bi atom bonbası atsa da şu orrrrrrrrrrrrrrrrrrospu çocuğu T*rklerin soyu kurusa.
question
1. can you eat Pide as a main course in restaurants
2. do you eat it with your hands
ANKARA'DA NASIL ASİT BULUCAM LAAN
yes and yes
Arda bilir
nasıl bulucam ardayı
thenews.pl
rt.com
:DDDD
Neyse ki Kıpçak ve beyazım.
validenin yatak odasına uğra, orda gösterirler sana ardayı
Yemek yemeye gidiyom boşum isterseniz götünü yakın bu salakların :DDD köşeli olursanız daha çok you alırsınız
:DDDD shakhalandhim
ayrıca bump
Pekekenin batıkentten sorumlu geriLLası
Örgüt dışındakilere vermiyorlar
...
mrq asit elde etme fırsatına yem diyen bir sığır olduğun için sana yaramaz zaten
çayı kağıda sarıp iç o sana iyi gelir
filtrem yoksa genelde poşet çaydan sarıyorum zaten
Helal olsun!
üstad ne zaman KARA BOĞACI olacak
öykü instagramını kapattı mı qnq’lar????
Avrupa'da orta oyunu gibi bir gelenek olsaydı her daim el üstünde tutulurdu. Rasim Öztekin kavuğu devredebileceği bir adam bulursa şükretsin. Hala eski kayıtlarla yetiniyoruz. Böyle boktan bir millet olamaz.
>>eksisozluk.com
Bi' ananı siktirtme akşam akşam.
Tayyip sinirden duvarları yumrukluyodur şimdi HAHAHAHAHAHAHAH
Günlük krinj geldi.
her seferinde 120+ reply AHAHAHAHAHAHA
220 oldu :DDD 1 saat sonra bump limitine ulaşır :DDDDDDDDD
tam anlamıyla bir iş adamı, abd boşuna arka çıkmıyor. enayi türkolar atatürk'ü ya da allah kitap vsyi görünce soyulduğunu fark etmez
>ortalama çancı türkiyeli türk
>ünüversiteye gittim o zaman entelektüelim
dalga geçme pezevenk bu senin insanın
Ben Turkiye'ye gitmek istiyorum, siz'de Turkiye'den gitmek istiyorsunuz. Turklere karsi duyulan nefret sadece bir meme degil. Bu bir gercek.
Haha Danimarka'da Turk varmis benim haberim yok. Nasil orasi, Hollanda'ya benziyormu biraz ?
oğlum, türkler bile türkleri sevmezken başkası nasıl sevsin? siktir et gelme, bak dalgana.
>Ben Turkiye'ye gitmek istiyorum.
Gitme diyen mi var? Al biletini git yarın.
Sen de aynı tiradda dalga geçmişsin dalyarak.
böyle gavatlar bi tükenmedi gitti
hahzhahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahahhzahhadhasufhasifasifjkasjksajgkasnhgjasncjasbghasbghasbguashugg bu ne amk
Kesin donus yapmak istiyorum ve guney doguda askerlik yapmak istiyorum. Ama sacede Hollanda vatandasiyim. Ama ne yazikki Turkiye'de evim barkim yok. Ne giderim ne yaparim bilmiyorum
ee sizde oralarda reis uğruna köpek yemi etmeseydiniz kendinizi :DD uzaktan reisçilik yapmak nedir amkü
benzer ama bizim türkler o kadar kalabalık değil ve daha az suç işlerler, çalışırlar. taşra kafa mevcut ama welfarecilik o kadar normal değil araplardaki gibi. çok dindar bir kısım var ayrıca, süleymancı tier. çoğunluk da reisçi maalesef. milli görüşün aktif buralarda.
ben türkiyeli miyim sayın anav*Tanlı? bayrağı görmüyor musun? SAPINA kadar alamancıyım, dönerciyim. Farklı ırk moruk.
Vere is yur Allah now?
hollandaya kız sikmeye gelim dönerken seni bavula koyup getirrim qnq merak etme
>SAPINA kadar alamancıyım, dönerciyim. Farklı ırk moruk.
>kiz sikebilmek icin yurt disina gitmek
haha Amsterdam'daki red light oruspularinin 90%i Ispanyolu..
reisci degil, zaten o yuzden gitmek istiyorum. Gavurlar her Turku otomatik reisci saniyor biktim artik
işte dinci tayfanın gericiliğinden olsa gerek bu tür insanlar avrupa seviyesine ulaşmamanızı direkt islam'a bağlar ve o yüzden müslüman türklere bakıp her konuda polar karşıtı olayım ki doğru olayım kafasında. Medar-i irticâyı teşkil eden Anadolu'nun teşitli üretimlerden bu tip insanlar.
>pic
aynısını ben de hissediyorum da buradaki danlar sorar yani öyle varsayımı olmaz, ayıptır.
o büyükelçi olayından sonra sizinkiler artık genellemelere maruz maalesef. geçmiş olsun
asker maskeri sie yazık olur 1 yılın boşa gidecek. güney doğudaki savaş değil piçler pusuda bekler bir kaç atış yapar kaçar vurma fırsatın bile olmaz, özel harekat ayrı mehmetçik ayrı. inan türkiye'de askerlik zaman kaybının tezahürüdür. bir yıl internette sıçanlasan daha faydalı olur.
askerlik denen para makina yahudisine inanma, ülkede ciddi savaş çıkarsa zaten kim vatanına sadık anlarız. al mavi kartını rahatına bak.
Türkiye'de mal mülk sahibi olmak Hollanda'da olmaktan kolay. Gel buraya, vatandaş ol, mal edin, evlen, askerliğini yaparken gerilla seni ketlesin, karın da malını mülkünü tokmakçılarıyla yesin :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
...
bump limitine ulaştı hayırlı olsun :DDD
Haha goruyorumki askerlik resmen bir meme olmus Turkiyede h>
aberim yoktu
bu Sup Forumscü piçleri harbi gerizekalı amk osuruğum bile daha zekidir bu döl israflarından :DDD
hollandadan niye gitmek istiyon ki? kurtarmissin gotu artik shitpostlamaya hak kazandin "ahahaha
pis t*rkler avrupadayım bokumu yiyin" diye
norvec finlandiya ve polonya disi irkcilik da cok yok
yoksa kakkerlakker felan mi diyolar mi sana :DD
Sup Forums'daki insalar genelikte varkli etnik ve din guruplari arasindaki varklari cok iyi bilir.
Ama gercek hayataki gavurlar cok ama cok aptaldir. Turkleri arap sanirlar.
Zaten terror saldirilari yuzunden, musluman oldugum icin dislaniyordum. Simdi birde reisciler cikti durumu oldugundan dahada venalastirdilar. Simdi birde Turk oldugum icin dislaniyorum.
Kisacasi, resmen biktim. Kendi ulkemde fakirce yasamaya hazirim. Yeterki burdan devoluyum.
ya kaç alamancı gidip vatanına soğumadı amk
çavuş manyaksa vatana nefret uyandırır
adam rahat hayatını bırakmış vatan uğruna mücadele, zorluk yaşamak için, bir köylü piçin teki adamı sebebsiz dövüp ana avrat küfreder, alamancı olduğu için de saf sayıp kışlada diğer askerlerden dayak yer, suistimal edilir, dışlanılır vsvsvs
dönenlerden az duymadık moruk, eğer boktan bir yere gönderilirsen istismar, dayak, adaletsizlik ve kölelikten başka bir şey yaşamazsın.
iyi düşün
dusunuldugu kadar kotu degil aslinda
eger akilli bi adamsan ciddi ciddi nederland tier yasayabilirsin
ulkeyi fakir ve boktan gosterenler genelde
İyi güzel diyon da buraya geldikten iki ay sonra da "sıkıldım Hollanda'ya geri dönmek istiyorum" demeyeceğin ne malum?
Vallaha hic bilmiyordum, askerligi heb diziler ve filmlerde oldugu gibi saniyordum. Nefes Vatan Sagolsun filmini dun izlemistim belki ondan biraz gazlanmisimdir. Gercekden askeri dovuyorlarmi lan orduda ?
birikimin varsa TC’den mülk edin, askerliği dövizle yap, iyi bir iş bulabilirsen ya da kendi işini kurarsan bu ülkede çok rahat yaşarsın.
Eger Turkiye'nin en laik yerinde bir comfy hayat kurub evlenebilirsem Hollanda kelimesini komple unuturum :3
yasim 21, orenciyim vazla biriktirmedim henuz ne yaziki.
Daşşak mı geçiyon ciddi mi yazıyon?
Turkiye'ye hic gitmedim, vatanim hakkinda ne yazikki cok az bilgim var. Turkcem'de cok kotu biraz utaniyorum :D
bu dogru
servis sektoru>>>>>>>avrupa
paran olsun yeter mis gibi yasarsin
ve tabii guzel cevre gerekce.
>Gercekden askeri dovuyorlarmi lan orduda ?
lan oglum ölen var amk
cavus pimini cekip cocugun eline el bombasi koyup patlayip ölmesine sebep olmustur, onu birak cevap verdi diye kafasina sikan oldu. ailelerine "pkk catismasinda sehit dustu" veya bati da görevli ise "atis sirasinda hatadan vuruldu" gibi bir mektup yollarlar bu kadar basit kimse yargilanmaz.
ne amk askeri hollanda askeri mi sandin? turk askeri eziyettir, azicik gelismis olsa da askerin durumu hala boktandir.
bak gidersin iyi de olabilir sempatik insanlarla gecirirsin vaktini ama sansin kötüyse boku yersin hollanda'ya kinli dönersin
Tüm Türk diasporasının amına koyayım. Madem kurtardınız TR'den niye birde Türkçe öğrenip Türk diyorsunuz kendinize?
demokrasi kahrolsun, kahroldu da.
burada dogdum yarram allah'la pazarlik yapip avrupali türk dogurtmadim kendimi yani
benign dictatorship utopia when
Elbette hayat kalitesi burda 100 kati daha iyi. Ama benim derdim huzur bulmak. Ve neyazikki Turk dogmusum. Dunyada en cok nefret edilin irk.
Turkiye'de turk ve musluman oldugum icin beni kimse dislamaz. O yuzden geri donmeyi dusunuyorum
mavi karti al dön
hollanda vatandasligindan vazgecme sakin, o literal anlamda dunyanin VIP karti sayilir, kiymetini anla
Sacin siyah, ve gozlerin have rengi olunca Avrupali olmak biraz zor oluyor. O yuzden Turk olma mecburiyetindeyim .... neyazikki
Evet biliyorum, okadar mal degiliz heralde :DDD
bu arada turkcen ortalama alamanci dil seviyesine nazaren iyi sayilir ama bir iki türkce kürsü almakta fayda vardir
veya benim gibi yap edebiyat oku eger yeterice otist isen
Once Turkce kursuna girip Turkce orenecem, sonra Turkiye'ye ilk kes tatile gidecem. Pasaport alacam.
Onda sonra karar verecem
>/tr/ tiradı
>TÜRK'den daha çok kanker ve javlar var
>>>/nederdraad/
>>>/danmarktraden/
pasaportu siktir et moruk parani emecek bu yarrak kafalilar askerlik diye sonra
MAVI KART al mis gibi
Bunlar doğru mu panpa?
Bro tier gavurlarda var tabiki ama cok az,
genel halk yabancilardan nefret eder. Turklerden sonra Polonyalilar en buyuk yabanci
gurubudur bizden daha cok dislanirlar
gerzek mal orospu cocugu jutland'in köyünde kalmis lan oglum tr'de yasayam deyip corum'un köyüne gitmek gibi bir sey.
kopenhag, aarhus, odense yasanacak sehirler (o sirayla), kasaba köyde vs kalirsan kafayi yersin ayrica oradaki danlar daha irkcidir.
ama evet hava boktan ozellikle o taraflarda.
köylerde vs daha cok amerikanlasmis susgo mcdonaldci gorebilirsin ama sehirlerde millet gym tiryakisi.
kizlar konusunda bence fransiz kizlari her konuda ustun ama düz güzellik olarak iskandinavlarla yarisirlar
>O yuzden Turk olma mecburiyetindeyim .... neyazikki
Siz rahat hayatın kölesi olmuşsunuz, alışmışsınız. Biz bekleriz vatanı. Siz tatilden tatile gelin. Biz bekleriz vatanı.
Orada birbirinize arabanızla, paranızla caka satın. Biz bekleriz vatanı. Siz askerlik yapmayın. Aman ha kinlenirsiniz.
Ama Biz Burdayız Gitmeyiz!
...
youtube.com
bu belgeseli izleyin almancılar
Normal bir gün olacak diye düşünmekteyim, ben.
DÖNERCİLERLE KONUŞMAYINNN!!!!!!!!!!
YHWH Tigirkut Osman Pamukoğlu'ndan razı olsun
>ohk asla 1993-1995 yıllarında qnqlarınla KÜRD ketleyen bir TÜRK g*RiLLası olamayacaksın
JDIMSA
Sikim kalktı wat do?
what's turkish views on china?
how uygur/kurdish questions is regulated between your countries? what is people's opinion?
Yarak.
keep it for armenians
Mîdıgo me me mee haydi hoppaaaaaa
youtube.com
Kara avrat istiyorum moruQ