edycja gabrysi
/polska/
Other urls found in this thread:
niby czemu ??
papa
tutu
Czy Polska mnie zaakceptuje?
OPOWIEŚCI KUMPLI Z BETONOWEJ DŻUNGLI
gabrysia to kurwa jebana a te cale placki to najchujowszy mem jebany forsowany syf kurwa jak brawo yeti nauczcie sie chuje ze nie jestescie smieszni
ech zobaczyłem kolegę co urwałem kontakt z nim i on tak wyśliczniał normalnie z twarzy jak rzymski posąg nie dadzo
my akceptujemy wszysto i wszystkich.
witamy w najchujowszym generalu na tej desce.
>tymczasem na giełdzie
ale komfi że polska giełda już zamknięta i jebię kryptosy
Gabrysia jest słodka!
SŁODKA!
piłeczka dla kurwa dzieciaczków
dobrze ci tak za urywanie kontaktu
TO
tylko jeden wykopek to forsuje, ja pierdolę
nieprawda
prawda żbsz
czuję się trochę jak bohaterowie tego mango z króliczą cipą co wskoczyli do otchłani i już nie ma odwrotu żbsz
JA PIERDOLE ZUCHY
Dziękuję. Chcę żyć w jaskini w Polsce. Będę cicho. Proszę, pozwól mi!
no to dwóch wykopków
jakaś chujowa anime dziewczynka #2431 tylko że niby polka
no nie zesraj się z podniety
mówi ktos po staro cerkiewno słowiańsku ??
potrzebuje żeby ktos mi to przetłumaczył.
Bocпpият Изpaиля oтpoкa Cвoeгo, пoмЯнyти в милocти, якo жe глaгoлa кo oтцeм нaшим, Aвpaaмy и ceмeни eгo.
Пoмилyй ceбe,
пo вeлицe милOcти мoeй,
пo мнoжecтвy щEдpoт cвoих .
OчищУ бeззaкoниe cвoe.
Haипaчe oмый ceбя oт бeззaкoния твoeгo,
и oт гpeхa твoeгo oчищy тeбя
BocпpиЯт ИзpAиля oтpoкa cвoeгo,
пoмЯнyти милocти... {4p}
.Cкpим: Пpo бeззaкoниe я твoe знaю, и гpeх твoй ... ecть вынy. Meня ... ?вoцapилacь?.
И лy-кa-вo-e ?пoкaяниe? coтвopилocь; як(o) oпpAвдишьcя вo cлoвecaх мoих.
Bocпpият Изpaилe oтpoкa Cвoeгo,
(И пoбeдoю, Tы мeня oбвиняeшь)
Пoмянyт в милocти...
Пoмянyт в милocти...
(И пoбeдoю - Tы внEгдa cyдишь Mя)
Oкpoпиши Mя иccoпoм, и oчищycя.
Hынe и пpиcнo и Boвeки Beкoв.
(И пoбeдoю - Tы внEгдa cyдишь Mя)
Oкpoпиши Mя иccoпoм, и oчищycя,
Hынe и пpиcнo и Boвeки Beкoв.
Aминь †
show bob open wallet
to jest ojcze nasz
Guys I have a question for you, I hope you dont get ofended, it is not my intention but..
Im thinking on becoming a plumber, and I want to know how polish people do to becomme plumbers in other european countries?
Do they need certificates in orther to be able to work as a plumber on tge EU?
No!! I'm poor. I live off the nature.
Gabrysia ładnie śpiewa po polsku!
co to za zapis?
Wygląda jak cerkiewno-słowiański
and you got that internet from forest spirits co kurwa?
wydaje mi sie że cerkiewno słowianski
niecierpię polaków
No I want to live in natural shelter in Poland independently I don't need government assistance I just need to a place to stay. Please allow me to be refugee in your country.
gabrysia / placki / dorayaki / do filtrów polecam
wkurwia mnie siedzenie wśród swoich a mimo to siedzę tutaj, wytłumaczcie mi to
youtube.com
ja pierdole co normiki maja w glowach ze sobie niszcza skore tatuazami? przeciez to wyglada jak gowno nawet sie patrzec na taka osobe nie da bez obrzydzenia fuj tatuaze = smrod
potwierdzam
jebać polaków
piecze prawiczka xd
Cerkiewnosłowiański a starocerkiewnosłowiański to co innego
o kurwa.
to żes mi ćwieka teraz nabił
rozstrzelać polaków
twoja ojczyzna to nie kawałek ziemi, granice tylko tam gdzie gadają w tym samym języku
I want to be slav. Cheeky breeki gopnik skvawsh, Addidas ^_^
that's russia not poland
So Poland is not Russian?
idziecie na marszcz jutro?
Szkoda że nie ma jakiegoś innego kraju gdzie mówią po polsku
nie bo jeszcze jakiś bonus w narodowej koszulce mi wpierdoli
/polska/ > Polska
no, bye
Wiecie jak można wytłumaczyć grawitacje dla płaskiej ziemi? nie trzeba. tak jak nikt nie próbuje wytłumaczyć czemu grawitacja istnieje
jakiegos bogatego kraju*
But pooland was part of the soviet union
Nie, nawet takiego z innym klimatem
by force, yes
doesn't mean we're compatible with their culture
no it wasn't.
we were semiindependend country.
Somebody here wants to respond and help a poor argi?
w bogatych krajach zawsze będą obcokrajowcy
Yeah guys seem pretty similar tho
POLSKA STRONG!
WE NO RUSSIA!!!!! :_____))))))))))
eh, that's like saying Korea is the same as Japan
kekłem nie powiem
fuck off from here
Seems like a Russian guy to me ^_^
can u guys speak polish? i don't understand anything haha
fuck off from here
POLSHA HAVE HUSARIA
RUSSIA NO HUSSARIA!
SO POLSZA =/= RUSKIE :DDDDDDDDD
>tug
do amazonu na nockę idę, bo dają 32 zł na godzinę + 20% za 6 godzin z 10, co daje 358,40 zł brutto, czyli około 300 za jedną nockę na rękę.
You got me there
No you fack off from here!!
nareszcie jakiś dobry post, czekałem od rana
I'm gonna rape you in the mouth
GRAŻYNA KURWA WEŹ IM POWIEDZ ŻEBY PO POLSKU PISALI BO JA NIE MIAŁEM ANGIELSKIEGO W SZKOLE ZA MOICH CZASÓW TO RUSKIEGO UCZYLI
czy to prawda że w amazonie straszny zapierdol jest ??
myslalem czy nie szukac tam roboty i ciekawy jestem.
Hihi
hello please use english in /polska/ me no understand polish and anyways this is INTERNATIONAL BOARD
you hear? INTERNATIONAL!! so we wanna be like peoples abroad, ok ?
trochę kekłem, bo jak mi anonki pisali że jest user w amazonie to myślałem że koder, a nie magazynier. Nie to żebym miał coś do magazynierów, no i płacą jak widać dobrze. Praca rzeczywiście tak ciężka jak mówią?
anony czy juto są otwarte piekarnie żebym mógł sobie cebularzyka opierdolić w razie co?
This guys, anybody know this?
LOL Anglo please!!
We all doctors and engineers here sorry cant help you with your plumbling problem :)))))
Rzapka jest czynna w jakichś godzinach porannych a tak to nie wiem
i'm gonna rape your momma
>tug
wybieracie się na marsz antyfaszystowski?
THIS CHEEKY DUTCHMEN LOL
hes funny and witty and i like him :)
almost as witty as FLYING DUTCHMEN
you know flying dutchmen?
famous ship :)
antifa to pedały ;/
>magazynier
dlaczego nie poszedłeś na informatykę? po roku studiowania miałbyś oferty stażu, który byłby lepiej płatny niż praca w amazonie o warunkach pracy nawet nie wspomnę. po ukończeniu studiów ze stażem i nabytym doświadczeniem miałbyś pik relatywny zapewniony.
autyzm?
>triple zostały zmarnowane na pedalstwo
kurde nie rozbieraj go bo jest zimny jesienny wieczór i jeszcze się przeziębi
nie chciałbyś się tak gołymi ciałkami z anonem ogrzewać nawzajem?
za późno, on już mnie rozebrał
nie bo we wrocławiu chyba nie będzie, a nawet gdyby był to i tak bym nie poszedł bo
jak przestac myslec o NIEJ
Tracę wszelkie nadzieje jak widze jakiegoś spierdona co się bardziej autystycznie zachowuje ode mnie a jednocześnie ma znajomych a nawet gf
Nosz kurwa
Kim jest?
wyjdź do ludzi, bądź pszczołą
twoją starąxD
Jestem spierdolony, mam znajomych i miałem gf
ciężko w chuj ogólnie. Mimo iż przez pierwsze dwa tygodnie nie liczą mi normy, to i tak zapierdalam jak dzik, bo wolę się już przyzwyczajać. Normy są kosmos, ale mój współlokator, który mnie wkręcił (dostanie bonus 1600 zł, który dzielimy na pół), mówił mi że rok temu wyrabiał 40% normy i dostawał i tak wszystkie bonusy, oprócz tego 7% dodatku za wyrabianie normy, więc chyba będę kładł na to lachę. Ogólnie to wszystko robi się tam w biegu, na przerwę biegiem, bo magazyn ogromny, na obiad biegiem, na kolejną przerwę biegiem i cały czas nakurwiać trzeba w chuj wózkiem żeby normę zrobić, bo mi się tylko raz pomiędzy obiadem, a drugą przerwą (2,5h ok) udało zrobić 260 produktów, a norma to 120-130 na godzinę (nie wiem jak to by miało być niby możliwe). Jestem aktualnie po pierwszej wypłacie za październik w którym byłem tylko jeden dzień na szkoleniu 8h i dostałem 185 zł za to, a mój współlokator, który był szkolenie + 2 nocki, dostał 570 około, mimo iż spóźnił się prawie pół godziny na jedną nockę. Ogólnie to hajs mi odpowiada w miarę, choć robota mnie niesamowicie wkurwia i bardziej mi się podobało już nawet jak we wakacje przy kostce brukowej jednego dnia z jednym ukraińcem od 6 do 17 cały dzień kopaliśmy ziemię pod chodnik i wywieźliśmy z dobre 150 taczek ziemi. Przy kostce wracałem umęczony w chuj zawsze, ale robota była fajna i szef był as w chuj. Tam mnie uczyli i dawali do robienia odpowiedzialne rzeczy i chwalili i szanowali, a tu traktują mnie jak złodzieja i niedorozwoja i każą pracować jak robot. Ogólnie to choć tu się tak nie męczę (oprócz nóg), to jednak jakoś tak psychicznie niesamowicie mnie ten amazon wykańcza, bo jednak czuje się jakąś taką presję.
Co to za gra?
twitch
/woohgirl