kurva anyátok
Kurva anyátok
nagy a csend
Mutt
neet-eket elzavarták otthonról vagy még alszanak és ezért van kuss?
Came here to say the same thing except with a proper Hungarian way.
Mútt
a neetek a tegnap esti őrjöngést pihenik ki
Kaatsheuvel
jobb reggelt!
hogy mondjam meg diszkréten lakótársnak, hogy ne pisáljon már állandóan mellé?
nyomjam bele az orrát?
>nyomjam bele az orrát?
Igen, meg kell mutatnod, hogy ki a domináns. Az ilyen korcsok nem tanulnak másból
Kurva
Avruk
ragassz ki a klotyóra egy üzenetet, hogy ha már célozni nem tud, akkor nyugodtan hugyozzon úgy, mint egy kislány, ülve
hitler vagyok
stalin vagyok
Korcs vagyok
nemtudom ki vagy, de tetszik a stílusod.
Mussolini vagyok
nem tudom magyar vagyok
megyek boltba, mit hozzak?
helllo Ion
hello istvan how are you doing?
I'm bored out of my mind at uni and have to stay here for another 4 hours
everyone is depressed as fuck and there's a very uncomfortable atmosphere because of the match yesterday
csipszet
passzív agresszív csicska korcsok
ennél az üzenetkiragasztgatásnál nincs lejjebb
Soproni vs Pesti
(színtelenített fénykép)
szia ánon
ha már célozni nem tudsz, akkor nyugodtan hugyozz úgy, mint egy kislány, ülve
slow day at work, everyone is depressed as fuck and theres a very uncomfortable atmoshere because iits hungary
jô posztá
közs
te Pesti: depressziója van, depressziót okoz
kussolj már el te tapló vágánymunkás, nem is vagyok pesti
nem ertém istvan. nem tudom pesti dialektiköl
mondd utánam
nekem ezt egy lány lakótársam csinálta, 4-en laktunk együtt 2 fiú 2 lány
aztán kirakott egy ilyen cetlit, hogy "légyszíves ne pisilj a lefolyóba"
aztán később kiderült hogy a büdös rosti is folyton a belepisált zuhany közben (kár hogy nem láttam soha, kivertem volna rá)
én otthon rendszeresen a csapba hugyozok, a végén meg egy kis hideg vízzel leöblítem
néha én is szoktam, csak az a baj, hogy még öblítés után is érződik hosszú távon
tényleg ilyen ostobák vagytok?
nem azt mondom hogy engem nem zavar ha valaki összehugyozza a házat hanem felnőtt emberként kéne tudni szólni az illetőnek hogy kezdjen már magával valamit
lol de mérges a pisis
ne őrjöngj már itt korán reggel te korcsfaszú szar
igen? ez megy? az internet szidalmazni másokat név nélkül?
arra meg képtelenek vagytok hogy annyit mondjatok valakinek hogy légyszi ne hugyozzál már a vécé mellé?
mi lesz ha kiteszed a szaros céduládat és megkérdezi hogy ezt miért nem mondtad neki?
letagadod az egészet hogy "j-ja azt n-nem én tettem ki, nem tudom hogy k-került oda"
ostoba életképtelen cigánygecilakmározó korcsok
Is this the most well known hungarian video game?
i don't know but i only remember playing onw hungarian videogame
it was called imperium galactica and it was pretty good actually
I would hope it's Imperium Galactica but yeah, probably.
>he doesn't know
vettem paprikás pörccsipszet és energiaitalt
mi az a pörccsipsz?
csak a "jövő generációja"
biztos nem tudják jól kifejezni magukat szóban
a 'frappáns' válaszok meg mémek csak a történés után jutnak eszükbe
M I A FASZ VAN MÁR KORÁN REGGEL ERRE KELL KELNEM, HOGY MÁR ILYENKOR IS ITT ŐRJÖNG A SOK NYOMORULT ELMEROGGYANT PSZICHOPATA BAROMGECI??!!!!
ROHADTATOK VOLNA ANYÁTOK FEKÉLYES, GENNYEDZŐ ASZOTT MÉHÉBE TI NYOMORULT ELMEBETEG ÁLLATOK!!!
HOL VAN A SZERETET? A MEGÉRTÉS? A TOLERANCIA? KOMOLYAN AZZAL KELL INDÍTANI A NAPOT, HOGY EGYMÁST GYALÁZZÁTOK TI KIS SENKIK?!!
HALÁL RÁTOK, PUSZTULJON A FAJTÁTOK E FÖLDRŐL, HOGY NEMESEBB FAJOK VEHESSÉK ÁT A POSZTOT!
érdeklődtem a boltban, hogy lehet-e bnt kapni de megint azt mondták, hogy elfogyott
>sose fogja a szőrös medve user telefröcskölni a zsenge fiúpuncidat
minek élni egyáltalán
>minek élni egyáltalán
neked tényleg fölösleges te ratyi
A ratyik miért vonzódnak a szőrös nagy állatokhoz?
...
ez finom
szeretem
ilyet még nem láttam
mert a nők is azokhoz vonzódnak és nem a szőrtelen vékony törpékhez
ki gondolta volna
már négy órája csak a 4chant böngészem segítség
BNTAKAROKBNTAKAROKBNTAKAROKBNTAKAROKBNTAKAROKBNTAKAROKBNTAKAROKBNTAKAROKBNTAKAROKBNTAKAROKBNTAKAROKBNTAKAROKBNTAKAROKBNTAKAROKBNTAKAROKBNTAKAROKBNTAKAROKBNTAKAROKBNTAKAROKBNTAKAROKBNTAKAROKBNTAKAROKBNTAKAROKBNTAKAROK
korcs vagy rajtad már semmi se segithet
>tanyacsipsz
szörnyű
de a nőknek a kisportolt nem túl izmos atléta típus jön be
ha ma este 8ig nem lesz superlust szett akkor eltévozom az élők sorából
ne várj addig, már most ömm
neked semmiért
mik vannak
ááá nem
ha fél kettőig nem lesz bn akkor eltávozom az élők sorából
Pestiként soha nem tudtam megérteni, hogy egy vidéki miért nem gyilkolja meg magát egy hónap után. Hogy lehet ezt az ostoba életmódot választani? Én elfogadó vagyok sokakkal szemben, melegek, transzneműek, cigányok, feketék, de a vidéki ember az egyetlen, ami bizonyítottan másodrangú. Igen, ami, mert még emberszámba se veszem, és ideje lenne őket rabszolgaként tartani a fővárosiak számára.
Ki utálja a Pestieket itt?
Azthiszik mennyire modern meg szép az a retkes városuk, közben meg Európa segglyuka. Minden középület szó szerint rothad, beázik, mint amin tető sincs - de nembaj mert jön a kiskínai és lefotózza kívülről :^)
Csak be ne menjen mert penészes minden meg dől össze. Maguk az emberek akik ott élnek is százszor tirpákabbak mint bármilyen hajdú vagy szabolcsi, csak majmolják nyugatot de ész nélkül - aki kívülről látja őket nem győzi az oldalát fogni a röhögéstől.
ááh. eszméletlen. legszívesebben napalmmal borítanám be az egészet
ma lesz zene?
>ő nem az igazi MAGyar szénhidrátmentes ropogtatnivalót fogyasztja
>de a nőknek a kisportolt nem túl izmos atléta típus jön be
a nőknek minden bejön amit épp a társadalom vonzónak tart, meg a többi lány aztmondja rá hogy ez jól néz ki.
2000 éve mindenki a gladiátorokért volt oda. 1000 éve a keresztény lovagokért. 300 éve mindenki a púderezett, rúzzsal kikent, parókás férfiaktól élvezett. Tongán ha 100 kiló alatt voltál, rád se néztek a nők, a látszó izmok a szegénység jele volt. 100 éve a kifinomult, jól öltözött úriember tarolt.
50 éve elkezdett terjedni a kigyúrt, szálkás férfi képe nyugaton. ma, kelet ázsiában koreai popsztár totál lánynak kinéző hapsikért őrül meg a nép. Nyugaton 2014 táján beindult a favágóra hajazó férfi imádata.
A nőknek sokminden bejön.
>jóska őrjöng mert déltől egyig zárva a kocsma a traktor meg már nem indul
éljen a győzelem
tartsd nyitva a szádat és BELESZAROK!!!
Az lesz a Finom Ebéd!!! Majd szétrúgom az állkapcsodat, hogy legyen Vér is, hogy tudj valamit inni!!!
>a polgimester nem adott közmunkát nincs kétdekásra pénzem
Kussolj már el, egy kibaszott buzi vagy, fogd be a pofádat, homár, szopjál le. Kussoljál be, ne legyél már ekkora buzi, a pofádat fogjad be már. Mindenki azt akarja, hogy takarodj innen. Csak szeretném, ha tudnád, hogy egy kibaszott homár pina vagy, jártasd csak a pofád, kurvára leszarom. Egy ostoba darab szar vagy, egy degenerált kurva vagy. Szálljál le a faszról. Kérlek öld meg magad. Kérlek szépen öld meg magad. Muszály nyomatékosítanom, mindenki leszarja, hogy élsz-e. Egy kibaszott fityma vagy, egyél egy zsák faszt. Anyádék leejtettek embrió korodban? Gusztustalan vagy, ocsmányfejű buzi. Kibaszott zavaró vagy, fogd be a pofád. Csukd be a szádat, buta vagy baszdmeg. Miért kell folyton mondanod valamit? Nincs semmi értelme, annak amit beszélsz. Szaréletű. SZARÉLETŰ. Remélem a pokolra jutsz. Hülye vagy, vagy értelmi fogyatékos? Komolyan nem tudom már eldönteni. Egy buta szar vagy, mindenki fosik rád. Takarodj innen és szopjál faszt a pokolban. Nincs amúgy semmi bajom, csak kurvára el akartalak küldeni a faszba. Remélem meghalsz egy autóbalesetben, ahol kirepülsz a szélvédőn és lezúzod a gerinced. Remélem lesz két gyönyörű gyereked, akik agyrákban meghalnak. Kívánom, hogy kapd el a zikavírust amikor a feleséged terhes lesz. Vagy nyerd meg a lottót, aztán másnap halj meg, a kislányod meg majd végignézi ahogy elásnak a gecibe. Kussolj már el, egy kibaszott buzi vagy, fogd már be a pofád, homár, szopjál le. Kussoljál be, ne legyél már ekkora buzi, a pofádat fogjad be már. Mindenki azt akarja, hogy takarodj innen.
miért hívja minden koszlott balkáni szar cigánynak magát amikor semmi közük nincs az igazi indiából kivándorolt cigányokhoz?
nemtom de kéne
annyira nem akarok meghalni
elfogyott
megyek a börgerbe :D
nagyon buta vagy sajnos
Azért, hogy legyen mit kérdezned.
ez a szaréletű valami falusi szólásmondás?
én rendszeresem hallom a 17-es villamoson suttyó gimisektől
Annám, annám édes Annám
Ülj le szépen az ölembe
Mond meg mi bánt,
hogy mi gyötör meséld el kérlek én nekem
Hallottam rossz kislány voltál
A táborozás neked nem tetszett
De naplódba minden élményed
Meg lett örökítve hitelesen
Anna Frank, Anna Frank
Nagyon huncut kislány ez az Anna Frank
Oh yeah
SHALOM!!
>kapd el a zika vírust amikor terhes a feleséged
Tanulatlan traktoros
Igen? Majd akkor ugass, ha nem anyád okádékát zabálod reggelire, ami visszaböfögött disznógeci, miközben a rüh rágja le a korcs poofádat te tetűlepte koszladék cigány.
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
ánon is hallaná ha néha kitenné a lábát a pincéből
CSÖCSÖS RIZSRIBANCOK
jó pozsta
még jó hogy nem undarazsakkal dolgozom
szeretem Vas megyét
cuki cici rizsfeleseg
én azt hallottam gimisektől a múltkor hogy
>X egy normi! egy kibaszott normi lett bazmeg!
mondta mindezt egy fiú egy lánynak
Cuki's got some curves
>Szia ánon, rég nem láttuk egymást
>Emlékszel még ARRA az éjszakára 8 hónappal ezelőtt?
a normik mindent elbasznak