Sverigetråden - Slynpajupplagan

...

Other urls found in this thread:

youtube.com/watch?v=VDVaiwzU8yc
youtube.com/watch?v=DecR4nczLe0
youtube.com/watch?v=aatr_2MstrI
open.spotify.com/track/787EaGItCNSJOV1PyfP93K
twitter.com/SFWRedditImages

*puss*
nu ska jag sova

Kan man inte ha en modersfigur på andra sätt? Kanske en av pappornas systras osv?

>14:30
>sova
Rannsaka dig själv

...

have a nice day russiya-chan

Jag skulle säga nej, då får du mamma-känslor till någon som inte ens är din mamma.

Jag vill ha mammakänslor med en mammafv.

ceteris paribus är det faktiskt bättre att vara föräldralös än att leva i en låtsasfamilj. bättre att växa upp på ett bra barnhem tex.

hbtq är en försvinnande liten del av befolkningen, huruvida dom fortplantar sig eller inte spelar ingen roll. en familjefrämjande politik + sund kultur och värderingar är allt vi behöver för att få en bra befolkningsutveckling. att nån bög med iq på teslanivå inte sprider sina gener är inget problem i det stora hela

MYSIGT

hur fan ska ni ha det
ska vi döda alla adoptivbarn istället?

>han bryr sig om hur framtiden blir efter han har dött

kom bara att tänka på hur de, fast de är Elitklassbögar, delar samma åsikt om föräldraskapet (till skillnad från typ Jonas Gardell eller Trans*-aktivistien Tomas Tobé, lel) vilket är lustigt

Den hårda bistra verkligheten är fortfarande att vissa är med om att t.ex. en av ens två föräldrar dör tidigt i barndomen; litegrann måste samhället räkna in att hushållet biologisk Mamma+Pappa kan ändras under ens livstid

Vore ju mardröm om man skulle hårddra det så att M+F hushållen ses som Det Enda Rätta -----> problembarnet Ola-Conny (vit skåning) tvångsadopteras av nödvändighet bort till ett hushål med mamma och pappa nysvenskar, Mdongo/Kirino

(dvs, problemet med blandning och att adoptivbarn inte känner igen sig i sina två föräldrar, fastän man säkerställer att Mor + Far bibehålls, återstår i det scenariot)


>som inte ens är din mamma.
Hon får väl ha distans till ungen och förklara jävligt tydligt att hon är syrran till den f.d. morsan

nej dom ska bo på bra barnhem om dom inte kan adopteras av ett par(kvinna man) eller familj av samma ras och någorlunda samma kultur.

Det funkade för den judiska man som skrev pjäsen "The Melting Pot" som nbögar såg på 1910-talet i USA... (se dagens "USA har *alltid* varit en smältdegel xD) som 95% tror på inkl. NMR)

youtube.com/watch?v=VDVaiwzU8yc

så det går bra om bögarna är av samma ras och kultur?

Nä, skulle enbart låta en man och en kvinna adoptera ett barn dock.
Det är ett stort problem som ibland inte går att lösa, adoptivbarn blir oftast vilsna när de börjar komma upp i tonåren och vuxenlivet, främst för att de inte har någon riktig identitet och ingen att jämföra sig med.

Hur vågar man hyra ut

Då är det fortfarande inte deras mamma eller pappa storm-sebbe

talar du från egen erfarenhet eller ur röven?

Och vilka kommer jobba på barnhemmet?

>antagligen som idag där vården/Städjobben/Posten/serviceyrken i stort har vääääääääääääääääääääääääääääldigt hög Brun/Svart hud-till-VitSkandinaviskEtnicitet ratios, (t. Stockholmare som observerar i vardagen)

Hyra ut vad och vad är problemet?

Svenska flickor är _____

Äckliga.

Söta, SÖTA!

ho

Glömde

bulan på henne i mitten OwO

barn borde inte adopteras utanför sin ras och bara med väldigt stor försiktighet adopteras utanför sin nation och kultur.

det finns ingen som menar att det bara är biologisk mamma/pappa som är värt nåt. men det är bäst om det finns man+kvinna i ett barns liv som kan fylla den rollen och som inte samtidigt "delas" med andra än syskon som tex fastrar eller kompisar till föräldern/föräldrarna. oavsett om dom är biologiska eller ej så är mamma+pappa, allt annat lika, är bättre än ensamstående eller samkönade föräldrar.

Fortfarande skönare att lägga ögonen på (och sötare= än alla Bieler/El Refais/Sabunis därute som /SDpol/ runkar över

Om att adoptivbarn blir vilsna?
Jag talat främst från erfarenhet men det är ju dock en anekdot så det väger inte så mycket. Det finns nog rätt mycket statistik om detta skulle jag tro. Jag själv har två nära vänner som har blivit forslad från barnhem, till en och annan fosterfamilj under hela ungdomen och man ser idag att de inte riktigt är lyckliga på samma sätt, de säger själv att de känner sig lyckliga men de vågar inte alls ta för sig i livet på samma sätt som personer med bra uppväxt (någon mental grej från att ha blivit forslad skulle jag tro) och saknar helt och hållet framtidsplaner.

>pengakåt äckel tror att här kan hon tjäna en hacka på att suga ut svenska skattebetalare
>faller på eget svärd
Ser inget fel här.

Det är bara att döda alla muslimer. Det är ändå ingen förlust för dem eftersom att de tror att de kommer till en bättre plats sen.

Ja, men i ett fortsatt mångrasligt/etniskt geografiskt ingränsat land "Sverige" (om SD får 36% och regerar så vill de fortfarande, via Staten, ge oss Öppen Svenskhet, så mycket ändras inte såvida inte 98% självmant repatrierar sig utan våld) så återstår såna där gråzoner jag tänker mig iaf

... så länge vi antar att nuvarande nativitet håller i sig där det är typ 3:10 på Vit/Vit-avkommor till Utböling-avkommor (komb. av Vit/Mörk eller Mörk/Mörk) som utgör demografin i land1

>stormconny dampar loss om adoptivbarn
Hur många av Klas Lund's gulmålade stenar fick du betala för din examen i "samspel mellan kultur och ras"?

>Vit
Billy-Bob Tashawn Sanchez...

jag sa ju kvinna man fö he

nej det är inte perfekt men det är den bästa lösningen. det finns åtminstone två personer som kan fylla barnets behov av en mamma och pappa. och rent materiellt och trygghetsmässigt är det mycket bättre att adopteras än att leva i fosterfamiljssystemet. det absolut bästa är om barn kan adopteras av något närstående par/familj.
i den situationen kan jag tänka mig faktiskt tillåta samkönad adoption. säg att mamma+pappa dör i en olycka, har ett barn 5 år. pappans bror är bög och gift. barnet känner och litar på farbrorn och hans man, dom lever rekorderliga liv. om andra alternativ saknar skulle det nog vara bäst för barnet att hamna hos det paret.

finns ju knappt några barnhem i sverige, det är mest en fråga för tredje världen

Svho förtjänade det
Hyr ut till vita människor
D1a, hade hon orkat sätta sig in i det och låta soc stå på kontraktet hade inget hänt
Men det kan svho inte göra, man MÅÅÅÅSTE såklart ha pengar till att REEEESA, k spara lmao

Finns ett barnhem nära där jag bor.

>jag sa ju kvinna man fö he
du skrev ett par(kvinna man) ELLER familj av samma ras och någorlunda samma kultur.
du påvisar alltså också att det går bra för par(kvinna man) att adoptera utanför ras och kultur

>bäst om det finns man+kvinna i ett barns liv som kan fylla den rollen och som inte samtidigt "delas" med andra än syskon som tex fastrar eller kompisar till föräldern/föräldrarna. oavsett om dom är biologiska eller ej så är mamma+pappa, allt annat lika,....
Jag håller favä med dig såhär lång, men kan tänka mig outlier-situationer där två renrasliga samkönade (M/M eller F/F; sålänge de inte är psykiskt instabila och passande som föräldrar*) adopterar ett barn före

>finns ju knappt några barnhem i sverige, det är mest en fråga för tredje världen
Vore skönt om vi behåller det så isåfall :3


*samma gäller alla skräp-tier hushåll där man känne ratt morsan/farsan kunde tagit ett Barnakörkot (men vi gör inte så i lagstiftningen, hittills iaf, trots sargade hushåll genom historien)

"Jews are White"-Warszawa-flyktingen Larssonwitz................ ?

>Tashawn
lel

>muh NMR
Att inte gilla SD:s fortsatta Smältdegel-Land =/= NMR shill

underbara :3

verkliga till skillnad från 2D

Har nationalism någonsin fungerat?

gråzonerna är små, rasblandning är väldigt ovanligt och det adopteras inte heller så mycket barn inom sverige. när det gör det är det nästan alltid till närstående dvs oftast folk med samma etnicitet.
shia och sunni är två distinkta grupper av araber i irak som finns kvar och inte är påväg att försvinna trots att dom ibland gifter sig med varandra. den lilla gråzonen gör inte att gruppens sammanhållning försvagas eller att gruppen försvinner

Tänk hur det hade blivit om vi haft rediga svenska 2D-flickor. Det måste vara fantastiska töser det.

Ja hur så?

när har den inte fungerat?

Jag låter förmodligen superkorkad men jag är inte så jätteinsatt.
Om nationalism är ett fungerande koncept, varför väljer då världen att gå mot globalism? Snälla inget prat om (((judar))) och skit.

What do you think of Finland?

Tror du behöver titta lite mer på begreppen. Sedan går världen som helhet knappast mot någon upplösning av nationalstaterna.

Nej, att skilja på vad som är mitt och ditt är fullständigt fel. Nationen är inget annat än en bur när man försöker fly med sitt stöldgods.

jaså, ja tyvärr kan man nog tänka sig att personlen där inte är den bästa. hvb/ungdomshem och fosterfamiljer kan ofta vara rena profitmaskiner där dom som driver bara vill mjölka systemet på pengarok det var slarvigt formulerat. jag menade att alla som adopterar barn, både barnlösa par och par som redan har barn, bör vara av samma ras och någorlunda samma kultur

håller med dig, skrev det i . det är faktiskt samma sak med ras, ibland kan ett blandat hushåll vara det bästa för barnet. man får väga saker mot varandra.

>sitt stöldgods
>sitt
Lite väl nationalistiskt av dig.

Enligt mig en blandning av några få altruister som faktiskt tror att en enad planet utan gränser är möjlig just nu och jobbar för det och en jävla massa globalister som inser hur mycket pengar de kan tjäna på ett sådant koncept. Se bara på EU och hur mycket politikerna, byråkrater, banker och storföretagare tjänar på den organisationen. Tänk dig då det fast över hela världen.

>Sedan går världen som helhet knappast mot någon upplösning av nationalstaterna.
detta. Vi är inte ens i närheten av det, därför kommer globalistiska projekt som E att misslyckas

>det adopteras inte heller så mycket barn inom sverige. när det gör det är det nästan alltid till närstående dvs oftast folk med samma etnicitet.
Iochförsig har du nog rätt där, jag tänkte ut mina exempeladoptionsfall innan oberoende av adoptionsstatistiken IVL


>from what I have heard, you have ONLY merely sent one (1) plane of rapefugeees back, so far
>Timo Soini was allegedly on finnish TV in 2007-9 pledging his allegiance to (((a certain non-northen european State))) re: domestic policy, years before the True Finns party got elected
don't throw stone in glass houses (double standards) when calling us weak pussies

>why do many finnish women color their hair in crazy colors, similar to black inner city women in the U.S. with their "Weave" culture?

>dkn varit sugen på att bygga en ny HTPC dator med ryzen
>bokstavligen alla komponenter som jag har sneglat på är black friday rea

>dkn svho sitter och tittar på min skärm JUST NU
>dkn hon kommer se detta brev

Varför går du inte bara en nybörjarkurs i idioti och jobba dig upp därifrån...

...

bfffrraapp

>Tänk dig då det fast över hela världen.
Okej, tack så mycket för din vy på det hela.
Jag tror personligen inte på att globalism är ett fungerande koncept, men eftersom väldigt kraftfulla människor med väldigt mycket makt är villiga att gå mot det så lär de ju ändå försöka.. och misslyckas? Så, kommer vi då stå där med en jävla pannkaka som vi är tvungna att städa upp?

vill också ha en svensk 2D-flicka(hane) :3

Påminnelse

Samma här.

Vad slaaay självständing kvinna

youtube.com/watch?v=DecR4nczLe0

I forgot the good parts:

>better tech companies/solutions (Nokia phones > Ericsson, IRC protocol)
>Finnish open air music festivals (Tuska, and others) > the few ones in Sweden left where people aren't raped to shreds yet
You also have less cringe-y online personas; I'd donate money to that VahvaFitness guy on YouTube for giving no-bullshit fitness instructions any day, instead of giving any attention to The Golden One or /fit/ board favorites that communicate in memes

youtube.com/watch?v=aatr_2MstrI

BREV ZARA

Fan vad jag vill hatknulla den blonda horan i videon

kan du sluta breva det där klippet fö he

>Jag tror personligen inte på att globalism är ett fungerande koncept
samma här.

>och misslyckas? Så, kommer vi då stå där med en jävla pannkaka som vi är tvungna att städa upp?
Ja, tyvärr. Se bara på folk som Hillary Clinton, i hennes läckta tal till JP Morgan och liknande banker sa hon att hon såg Angela Merkel och EU som förebilder och föreslog samma koncept för Nord och Sydamerika, alltså öppna gränser till USA.
De tror verkligen på det här konceptet och det kommer leda tlll stora problem i världen.

>hatknulla
man ska vara snäll mot tjejor user!

ey walla dom e tjock nice o spruta i
fyller dom med svart säd ahahah

>svart bögpar i musikvideon
weeeew vi är verkligen långt inne i den progressiva eran nu

Varför skyller Conny och Bosse och SD-svansen på "extremvänstern" när de blir avstängda från fejjan? Det är ju trots allt ett privat företag som frivilligt väljer ordningsregler och vilka de vill associeras med. Det är ju kapitalism. Så hur är det vänsterns fel?

Soc som driver det, tror inte det är så illa.

>dkn kan inte supa denna veckan heller

Fy fan vad jag hatar svenskars äckliga dubbelmoral. En argentinsk ubåt med 50 passagerare är försvunnen och tiden att hitta ubåten håller på att rinna ut men inte en enda jävla svensk bryr sig. Inte en tidning eller flashback skriver ett ord om denna händelse.

Men hade det hänt något amerikansk ubåt, nej då jävlar hade det tagit hus i helvete. Svenskar är så jävla besatta av vad amerikaner gör att man hade skrivit mer om händelsen än självaste amerikanske medier själva.

Fy fan vad svenskar är vidriga.

Antagligen för att progressiva vänstern påverkar de företagen genom att få reklamförsäljare att tvinga dem blocka åsikter som vänstern generellt ogillar. Företagen borde ligga under deras ursprungslands yttrandefrihetslagar så att Facebook som amerikanskt företag inte har rätt att tysta åsikter de ogillar

>brittisk reklam

förställ er om det hade varit svensk reklam. Sup Forums hade aldrig slutat mobba oss. men av någon anledning är britter immuna mot att bli hånade.

>svart säd
Uppsök läkare.

Flashback har ju en tråd om det!!
Bifogar en bild om senaste händelsen kring ubåten

>men inte en enda jävla svensk bryr sig
De har talat om det på nyheterna i flera dagar och min mor har oironiskt varit upprörd och varit ledsen för
>"de stackars männen, usch hur vågar de ens gå ner i såna där saker"

>Men hade det hänt något amerikansk ubåt
nja har sett ungefär samma respons till det där amerikanska militärflyget som kraschade eller de amerikanerna i flottan som dog i stilla havet när båtarna krockade

Den har 21 sidor på en vecka. En riktig tråd på blixtbak får minst så många sidor på en dag.

Vill vara NEET

Inte mot horor

>De tror verkligen på det här konceptet och det kommer leda tlll stora problem i världen.

>oro över problem "Det kommer leda till..."
>Tro att de egentligen bryr sig
>antyder att en globalt omspännande styrande sektor svarar på vad Commoners klagar om på internet*
Det är lättare att reducera det hela till att de är kalla sociopater och vill se att vissa folkslag dö ut över andra desu

*se hur Trump twittrade "Drain the Swamp" och enstaka pepebilder upprepade gånger för att populitiskt rycka med sig Sup Forums-röstare.... senare anställandes tidigare NeoCons [~Swamp-medlemmar] i sin stab :^))

>inte vara dryg och konvertera alla MENA till Way Out West-besökande, Kosher-certifierade vegetarianska produkter-ätandes HBTQ+ när man ändå håller på
att söndra tillbaka åt deras håll kan ju visa sig kul

>när vissa Nationalister blir så desperata över Nationalism och Kärnfamilj att det slår bakut, så att de börjar felaktigt omfamna Islam som religon (bara för att Islam har Man/Kvinna-hushåll r1 intakt rent societalt, jämfört med hur vi har det efter senaste ~20-30 åren av aggressivare feministiskt inflytande)

Kommer nog aldrig glömma han på Motpol som sa sig vara """""emot Etablissemanget""" och och """""emot utbytet av europas blabla (Traditioner antagligen) gjort av dagens korrumperade styrande"""", och så vidare, för att kovända helt och börja predika för att Islam är det som Sverige skulle behöva egentligen..

>bara för att han visade sig vara ihop med en muslimsk ökenfröken sen

t. jag går ettan på gymnasiet och är redan mer mogen än de flesta vuxna

>dkn man aldrig firat jul med en fv

sug min kuk

tjänar 60 lax per månad, vad fan gör du med ditt liv?

...

Är du 15 bast eller

>tjänar 60 lax per månad
bra skämt där user, 10/10

sociala medier borde regleras favä. dom borde tvingas ha ungefär samma tillämpning av yttrandefrihet som övriga samhället. fb är för stort i människors vardag och i opinionsbildning för att det ska kunna reduceras till möh fria marknaden.
men du skiter ju i det, du vill bara gaslighta och avleda uppmärksamhet från det faktum att storföretagen delar åsikter med vänstern i sociala och kulturella frågor. när det gäller feminism, öppna gränser, hbtq och fientlighet mot vita går kapitalet och vänstern hand i hand

>ibland får MGTOW-brevarna på andra forum faktiskt rätt, män kan fittpiskas så de adopterar en så väsensskild grej som Islam ifall de bara får ligga
intressant för det är ju en stereotyp om tjejer. Att de kovänder och får exakt samma intressen och politiska åskådning som den nuvarande mannen hon är kär i.
Är kvinnor och män lika på den banan?

MGTOW is sensible

open.spotify.com/track/787EaGItCNSJOV1PyfP93K

oj, där fick du mig allt!

>män kan fittpiskas så de adopterar en så väsensskild grej som Islam ifall de bara får ligga
på tal om det så kom jag just ihåg me2:

>alla manliga feminister som visat sig vara brutala patriarker till våldtäktsmän
>det var ett svepskäl att kalla sig Manlig Feminist för att kunna tränga sig på tjejer (iställlet för att faktiskt attrahera dem direkt utan tvång eller spikade drinkar)

>stackars de som gick så långt i sina villfarelser att de kommer behöva cringe:a tillbakablickandes på pinsamma klädval (Stockholm) eller blev hanrejer (jämnställdhet är viktigt --> börjar med Femdom och hänglås på penisen)
asg

Det där är åtminstone det enda konkreta exempel jag kan ta upp, men jag har läst anekdoter om liknande på andra ställen

t.ex. var det ju nån här i tråden som sa sig emulera/härma SJW-vänsterrag för att ha sex med nån tjej en kväll; han kan ha balanserat så han faktiskt bara spelade teater och lämnade scenen mentalt intakt, men många andra kan ha fallt för gyckel

jag minns favä nån MGTOW-kanal på youtube där folk diskuterade samma koncept fast mycket längre bak i historien (i runda slängar, att män blivit "Pussywhipped" --> dåliga beslut, eller ännu värre ger iväg Egendom/Pengar/Barn till kvinnorna), men måste leta upp namnet

>gör en del av ett gammalt hp för att testa mina verbala kunskaper
>normering på 0,7
vem /hjärnkulting/ här