/polska/

edycja kocich roboloszek dla anona

Other urls found in this thread:

youtube.com/watch?v=kME7NJrxhow
lookism.net/Thread-LOL-Guys-have-emotional-needs-and-want-to-feel-loved-and-taken-care-of
youtube.com/watch?v=PTzkCzo9hy0
youtube.com/watch?v=MIR0mrs_4mI
twitter.com/NSFWRedditGif

...

Edycja bycia glupim cwelem co znowu binge eatowal na noc ja pierdole jak mozna byc takim gownem

jak sie calowac z dziewczyna? mam 28 lat

dajcie mi miłości

>binge eatowal
podjadał

O tak
youtube.com/watch?v=kME7NJrxhow

jak się wkłada penisa w cipę? mam 26 lat

>on nie urządza bestialskiej niedzieli i nie ćwiczy przy jedzeniu
Masz problem.

Dajcie mi dobre anime co nie jest obyczajowe, komediowe, idolkowe

popatrzyłbym

Nie ma nic co by bylo przyjemne do patrzenia w tym

owszem jest

Przykładasz usta do ust dziewczyny
Ewentualnie przechylasz głowę na bok (zazwyczaj prawy), by nie ocierać się nosami
Miziasz ustami usta koleżanki
Reszta jakoś pójdzie

no to teraz tylko kolezanke poznac i mozna probowac hehe

E tam, ładny nie jestem nawet

sam fakt, że masturbujesz się jak dziewczynka jest cute

^w^

uwu owo

ej a jak włożę penisa w dziurę od sikania a nie tę do wkładania to co wtedy?

dobre gówno

ok zamówiłem dwie zgrzewki

musiałbyś mieć nanopenisa żeby się zmieścił

Zuchy jak przestać jeść kiedy wpierdalanie śmieciożarcia i słodyczy to dosłownie jedyna rzecz z której mój mózg jest w stanie czerpać przyjemność, kurwa mać na razie jestem tylko skinnyfat ale jak tak dalej pójdzie stanę się klasycznym grubasem przed trzydziestką, jak przestać być dosłownym śmieciem

nie musisz wpierdalać śmieciożarcia, można zjeść smacznie i zdrowo tylko trzeba się wysilić
a jak nie wysilisz się teraz to będziesz chorował i cierpiał później

>obrazek dla mrówek

problem w tym że tylko śmieciożarcie mi smakuje, dzięki dupokanapkom od urodzenia mam fobie jedzeniowe które obejmuję m.in. prawie wszystkie warzywa i owoce, nie mogę znieść nawet ich widoku/zapachu

nie chcę długo żyć, po prostu chciałbym nie wyglądać jak gówno, ale to chyba w mojej sytuacji i tak niemożliwe

Upiecz sobie pierdolonego kurczaka.

No właśnie kurczaki, mielone i ziemniaki to jedyne co jem poza czekoladą i pizzą

>mam fobie jedzeniowe które obejmuję m.in. prawie wszystkie warzywa i owoce, nie mogę znieść nawet ich widoku/zapachu
Idź do jakiejś restauracji

też tak miałem, a od miesiąca staram się jeść mniej, zakaz słodyczy i fastfoodów oraz do picia tylko woda/herbata/woda z sokiem. schudłem już 4kg więc postępy są. Szczerze mówiąc to nawet przyjemnie jest się trochę pogimnastykować i poruszać przed monitorem a to, ze chudne to tylko większa motywacja do działania.

elo wrucilem

przecież restauracje to najgorsze siedlisko tego, jedyne co byłbym w stanie zamówić to dosłowne zestawy dla kurwa dzieciaczków typu schabowy + frytki, a i tak w większości przypadków trzeba dopowiadać żeby bez surówki podali, ciężkie jest życie autyka

Rób sobie kurczaka, bierz witaminki jak nie znosisz zieleniny i idź ćwiczyć, pobulkujesz trochę, a potem złóż wizytę do /fast/ na /fit/ by schudnąć.

trzeba zapierdalać fizycznie przy łopacie to wtedy mozna jesc tyle slodyczy ile sie chce

albo po prostu nie jesc slodyczy skoro masz wyksztalcenie wyzsze i nie musisz pracowac fizycznie to uzyj glowy i jedz to co pozwala ci lepiej funkcjonowac a nie gorzej pozdrawiam

ale mnie sraka ciśnie

otwieram wino ze swojo dziewczyno

nie ma cierpienia nie ma przyjemności np takiego anona tutaj sraka cisnie i jak sie wysra poczuje ulge

ehh postaram się, w chuj ciężko samemu zebrać motywację do czegokolwiek ale pamiętam że przynajmniej raz w życiu udało mi się przez miesiąc semi-regularnie ćwiczyć, może gdyby udało się to dłużej pociągnąć byłby zauważalny postęp

fajnie że przynajmniej kurczak zdaje się mieć pieczęć aprobaty /fit/

ludzie smakują jak kurczak podobno, zjedz kolege jakiegos otwarcie

dajcie mi you to coś zobaczycie

nie ma przyjemności jest tylko ulga

zjadłbym takiego anona

ulga 51% na komunikacje miejska

dajcie mi you to pójdę i się wysram

jemu nie dawajcie

studencik pierdolony nic nie robi i jeszcze ulge dostaje

ale piecze brainleta ze nie mogl isc na studia tylko musi zapierdalac w amazonie

Zrób sobie jakąś zupę czy coś równie prostego

chciałbym mieć kolegów

ide lurkować lookism nie czekajcie na mnie z postami potem przeczytam

kurwa nie rozumiem jak można regularnie lurkować lookism bez względu na to czy to co tam wypisują jest prawdą czy nie, za każdym razem jak tam wchodzę moja chęć zajebania siebie wzrasta do poziomów o których istnieniu nie miałem nawet pojęcia, dlaczego to sobie robisz user, co z tego wynosisz

w sensie ironicznie pewnie można bo nieironicznie to wstyd

Mam szczerą nadzieję że nikt tutaj tego nie robi nieironicznie

Kurczak to tanie i dobre źródło białka potrzebnego do budowy mięśni.
Potrzebujesz jakiś 1,2 grama na kilogram chudej masy ciała (nie wliczając tłuszczu).

lookism.net/Thread-LOL-Guys-have-emotional-needs-and-want-to-feel-loved-and-taken-care-of

ważny fred nbk (nie będę kłamał)

@spierdony

kurwa manleci rozjebani teoria Po Prostu Bądź Duży potwierdzona

piszcie coś

> LMS and Red Pill discussions
>Red Pill
Jebane normiki.

Jak?

co jak

srak debilu jebany

zw

haha odlacze mu myszke i klawiature ale bedzie niespodzianka jak wroci

→ →
→ →
→ →
→ →
Global general
Kurwa

no fajny dildo

le hehe kolekcjonerzy

zaden kolekcjoner tego nie kupi bo to chinskie gowno

>tug ostra ochota na tosty
ale za 30 min idę spać ehh a nie wolno jeść przed spaniem

pyszne tosty dla anonka

jj

...

youtube.com/watch?v=PTzkCzo9hy0

tez mi sie tak wydaje

ciekawe jak to jest spac z locha pod kolderko jak jest zimno na polu eh nie dadzo tak

to tylko wydaje się być fajnie, ale po 10 minutach przez to że wasze ciała się tulą robi się tak gorącą że nie da się wytrzymać, mojej mówię że jak chce się tulić to mogę co najwyżej łyżeczkę albo ręce trzymać

a pamiętacie jak kiedyś giereczki i anime były dobre?

ja pamiętam, bo żyłem wtedy

pieke ziemniaki w kominku
bieda ekonomiczna czy umysłowa?

dosłownie wczoraj

nie doceniasz tego co masz

Niezłe.

oczywiście że doceniam, podczas dnia jak spędzam czas z gf to oboje do siebie się kleimy ale jak chcemy spać to ciągle tulenie jest po prostu niewygodne i jest w chuj gorąco
znajdziesz gf to zobaczysz

wystarczy

youtube.com/watch?v=MIR0mrs_4mI
>ja bym ich rozjechał nikt by po nich nie zapłakał

rozumiem, że jesteś rocznik 96? No to Twój wpis wiele tłumaczy. Meczetów w Polsce mało, ale za to kościołów co niemiara. Zatem jeśli chcesz posłuchać hipokryzji, to niestety w wielu z nich ją znajdziesz. A tak na szybko, to włącz Radio Maryja na ten przykład.

jak myślę o tym że obudzę się i będzie poniedziałek to nie chcę iść spać

to nie idz

już jest poniedziałek

ech zjadłem chipsy chociaż nie powinienem..

jakie

srakie

czemu polakami wszyscy gardza na swiecie jak niby tacy zajebisci jestesmy?

bo zdegenerowany lewacki zachod by tylko ssal kutasa ciapatym bo sa tacy progresywni i akceptuja wszystkich a polacy sa biali wiec wyjebane taka prawda

>polacy sa biali

Dobry film

ej spicie

>orkowie sa elfami

>implikacja że nie są

hinski chumor