edycja kocich roboloszek dla anona
/polska/
...
Edycja bycia glupim cwelem co znowu binge eatowal na noc ja pierdole jak mozna byc takim gownem
jak sie calowac z dziewczyna? mam 28 lat
dajcie mi miłości
>binge eatowal
podjadał
jak się wkłada penisa w cipę? mam 26 lat
>on nie urządza bestialskiej niedzieli i nie ćwiczy przy jedzeniu
Masz problem.
Dajcie mi dobre anime co nie jest obyczajowe, komediowe, idolkowe
popatrzyłbym
Nie ma nic co by bylo przyjemne do patrzenia w tym
owszem jest
Przykładasz usta do ust dziewczyny
Ewentualnie przechylasz głowę na bok (zazwyczaj prawy), by nie ocierać się nosami
Miziasz ustami usta koleżanki
Reszta jakoś pójdzie
no to teraz tylko kolezanke poznac i mozna probowac hehe
E tam, ładny nie jestem nawet
sam fakt, że masturbujesz się jak dziewczynka jest cute
^w^
uwu owo
ej a jak włożę penisa w dziurę od sikania a nie tę do wkładania to co wtedy?
dobre gówno
ok zamówiłem dwie zgrzewki
musiałbyś mieć nanopenisa żeby się zmieścił
Zuchy jak przestać jeść kiedy wpierdalanie śmieciożarcia i słodyczy to dosłownie jedyna rzecz z której mój mózg jest w stanie czerpać przyjemność, kurwa mać na razie jestem tylko skinnyfat ale jak tak dalej pójdzie stanę się klasycznym grubasem przed trzydziestką, jak przestać być dosłownym śmieciem
nie musisz wpierdalać śmieciożarcia, można zjeść smacznie i zdrowo tylko trzeba się wysilić
a jak nie wysilisz się teraz to będziesz chorował i cierpiał później
>obrazek dla mrówek
problem w tym że tylko śmieciożarcie mi smakuje, dzięki dupokanapkom od urodzenia mam fobie jedzeniowe które obejmuję m.in. prawie wszystkie warzywa i owoce, nie mogę znieść nawet ich widoku/zapachu
nie chcę długo żyć, po prostu chciałbym nie wyglądać jak gówno, ale to chyba w mojej sytuacji i tak niemożliwe
Upiecz sobie pierdolonego kurczaka.
No właśnie kurczaki, mielone i ziemniaki to jedyne co jem poza czekoladą i pizzą
>mam fobie jedzeniowe które obejmuję m.in. prawie wszystkie warzywa i owoce, nie mogę znieść nawet ich widoku/zapachu
Idź do jakiejś restauracji
też tak miałem, a od miesiąca staram się jeść mniej, zakaz słodyczy i fastfoodów oraz do picia tylko woda/herbata/woda z sokiem. schudłem już 4kg więc postępy są. Szczerze mówiąc to nawet przyjemnie jest się trochę pogimnastykować i poruszać przed monitorem a to, ze chudne to tylko większa motywacja do działania.
elo wrucilem
przecież restauracje to najgorsze siedlisko tego, jedyne co byłbym w stanie zamówić to dosłowne zestawy dla kurwa dzieciaczków typu schabowy + frytki, a i tak w większości przypadków trzeba dopowiadać żeby bez surówki podali, ciężkie jest życie autyka
Rób sobie kurczaka, bierz witaminki jak nie znosisz zieleniny i idź ćwiczyć, pobulkujesz trochę, a potem złóż wizytę do /fast/ na /fit/ by schudnąć.
trzeba zapierdalać fizycznie przy łopacie to wtedy mozna jesc tyle slodyczy ile sie chce
albo po prostu nie jesc slodyczy skoro masz wyksztalcenie wyzsze i nie musisz pracowac fizycznie to uzyj glowy i jedz to co pozwala ci lepiej funkcjonowac a nie gorzej pozdrawiam
ale mnie sraka ciśnie
otwieram wino ze swojo dziewczyno
nie ma cierpienia nie ma przyjemności np takiego anona tutaj sraka cisnie i jak sie wysra poczuje ulge
ehh postaram się, w chuj ciężko samemu zebrać motywację do czegokolwiek ale pamiętam że przynajmniej raz w życiu udało mi się przez miesiąc semi-regularnie ćwiczyć, może gdyby udało się to dłużej pociągnąć byłby zauważalny postęp
fajnie że przynajmniej kurczak zdaje się mieć pieczęć aprobaty /fit/
ludzie smakują jak kurczak podobno, zjedz kolege jakiegos otwarcie
dajcie mi you to coś zobaczycie
nie ma przyjemności jest tylko ulga
zjadłbym takiego anona
ulga 51% na komunikacje miejska
dajcie mi you to pójdę i się wysram
jemu nie dawajcie
studencik pierdolony nic nie robi i jeszcze ulge dostaje
ale piecze brainleta ze nie mogl isc na studia tylko musi zapierdalac w amazonie
Zrób sobie jakąś zupę czy coś równie prostego
chciałbym mieć kolegów
ide lurkować lookism nie czekajcie na mnie z postami potem przeczytam
kurwa nie rozumiem jak można regularnie lurkować lookism bez względu na to czy to co tam wypisują jest prawdą czy nie, za każdym razem jak tam wchodzę moja chęć zajebania siebie wzrasta do poziomów o których istnieniu nie miałem nawet pojęcia, dlaczego to sobie robisz user, co z tego wynosisz
w sensie ironicznie pewnie można bo nieironicznie to wstyd
Mam szczerą nadzieję że nikt tutaj tego nie robi nieironicznie
Kurczak to tanie i dobre źródło białka potrzebnego do budowy mięśni.
Potrzebujesz jakiś 1,2 grama na kilogram chudej masy ciała (nie wliczając tłuszczu).
lookism.net
ważny fred nbk (nie będę kłamał)
@spierdony
kurwa manleci rozjebani teoria Po Prostu Bądź Duży potwierdzona
piszcie coś
> LMS and Red Pill discussions
>Red Pill
Jebane normiki.
Jak?
co jak
srak debilu jebany
zw
haha odlacze mu myszke i klawiature ale bedzie niespodzianka jak wroci
→ →
→ →
→ →
→ →
Global general
Kurwa
no fajny dildo
le hehe kolekcjonerzy
zaden kolekcjoner tego nie kupi bo to chinskie gowno
>tug ostra ochota na tosty
ale za 30 min idę spać ehh a nie wolno jeść przed spaniem
pyszne tosty dla anonka
jj
...
tez mi sie tak wydaje
ciekawe jak to jest spac z locha pod kolderko jak jest zimno na polu eh nie dadzo tak
to tylko wydaje się być fajnie, ale po 10 minutach przez to że wasze ciała się tulą robi się tak gorącą że nie da się wytrzymać, mojej mówię że jak chce się tulić to mogę co najwyżej łyżeczkę albo ręce trzymać
a pamiętacie jak kiedyś giereczki i anime były dobre?
ja pamiętam, bo żyłem wtedy
pieke ziemniaki w kominku
bieda ekonomiczna czy umysłowa?
dosłownie wczoraj
nie doceniasz tego co masz
Niezłe.
oczywiście że doceniam, podczas dnia jak spędzam czas z gf to oboje do siebie się kleimy ale jak chcemy spać to ciągle tulenie jest po prostu niewygodne i jest w chuj gorąco
znajdziesz gf to zobaczysz
wystarczy
youtube.com
>ja bym ich rozjechał nikt by po nich nie zapłakał
rozumiem, że jesteś rocznik 96? No to Twój wpis wiele tłumaczy. Meczetów w Polsce mało, ale za to kościołów co niemiara. Zatem jeśli chcesz posłuchać hipokryzji, to niestety w wielu z nich ją znajdziesz. A tak na szybko, to włącz Radio Maryja na ten przykład.
jak myślę o tym że obudzę się i będzie poniedziałek to nie chcę iść spać
to nie idz
już jest poniedziałek
ech zjadłem chipsy chociaż nie powinienem..
jakie
srakie
czemu polakami wszyscy gardza na swiecie jak niby tacy zajebisci jestesmy?
bo zdegenerowany lewacki zachod by tylko ssal kutasa ciapatym bo sa tacy progresywni i akceptuja wszystkich a polacy sa biali wiec wyjebane taka prawda
>polacy sa biali
Dobry film
ej spicie
>orkowie sa elfami
>implikacja że nie są
hinski chumor