Kurva anyátok

kukac edition

Other urls found in this thread:

youtube.com/watch?v=h1BsKIP4uYM
youtube.com/watch?v=t0bHhmgA050
youtu.be/tW8FKkVnqng
youtube.com/watch?v=CXnpfNzU_ro
twitter.com/SFWRedditGifs

A nap kérdése: Ánon miért nem ölte még meg magát?

itt egy helyeske a zabkása megédesítéséhez

lol gec ki a fasz van fent/kel fel ilyenkor

kussolj te hazaáruló szociálmenekült korcs

mi a fasz, hol vagytok szaréletűek?

Teccik az ópé kép
De azt tudhatnád, hogy nincsen nincsen kiadás és alúlra megy a ka

tudom csak leszarom

jó OP

:(

gecijó posta

adtak neki kaját miután levidózták? Egy jó zsíros vérünkön meghízott zsidót dobhattak volna neki

Ejh de belenéznék a fülébe

youtube.com/watch?v=h1BsKIP4uYM

én a nunájába néznék bele egy faszra erősíthető kamerával

Huuu tesik tegnap nagyon megmentem:Dddd
Instantba csak úgy üldöztem a pinakat, a biztonsagiak meg le se szartak h a harmadik lány rohan sikítva a mosdóba miután elkezdtem fogdosni a hitlert dicsőítő monologom után D:

cool show and the music is interesting too But the audience is kinda dead. It looks more like a theater play than a concert to me

érdekes fétis

I posted it here because the thread was quiet. Gives a talking point
First time watching it too.
Audience are too quiet I agree.

Részletezd. Volt szeksz?

nem sajnos, de egy fekete lánnyal volt smár :O

hAHshahahhashhahAHhahaHAhahahahaHAh
ahHAHAhahahahHAHAHAHahahhaahHAhaA
HAHHAHAHAHAHAHhaAHAHAHHahAAHAH
AHHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA

>hitlert dicsőítő monologom
ez be szokott válni?

fúj geci

Neki is meséltél hitlerről?

a magyarokkal néha, a küföldiekkel sosem, mégha hozzá teszem is hogy amúgy az én nagyszüleim is zsidók voltak :(

neki csak a fehérek genetikailag kódolt gyarmatosító ösztönéről beszéltem, meg önbizalomittasan tettem pár említést a Nagy Kun Faszról is

Takarodj innen zsidaj

kamu, csak azért teszem hozzá hogy így puhítsam a kijelentéseim a hazugságburkukra mért ütését

the audience makes the concert amusing. 2-3 months ago there was a festival in my town. There were cooking competitions and stuff lake that. But for the evening show they invited some musician, folklore dancing groups and one local noname metal band. The audience was all between 80 and death sitting in chairs. The band was not even that bad considering they were around 16-17yo. But they had to play for fucking skeletons. It was so embarrassing.

>puhítsam a kijelentéseim a hazugságburkukra mért ütését
krindzs

>jászakármi
vevé

>j*szgörény
Legyél szíves ne postázz többet ide

beírtam a gugliba hogy idősek padokon
bács megyei vagyok szopjátok le szaromat féreg korcsok

én is
hol lax?

k-k-kecske-m-m-ét HAHAHAHHAHHAHAHAHHAHAAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAH

>basszátok meg korcsok nem abból a kun féreglyukból postázok
>én a mercigyártó elitkunok közét tartozom okés? örülök hogy tisztáztuk édes :* :*
Gratulálok te korcs

pedig kényelmes város

Kalocsán

kényelmes város, régebben sokat autókáztam arra

hát nem tudom, kéne még szökőkút, meg a nyári 20 napos tömény paprikaillatot ami belengi a várost el kéne osztani az egész évre

Van új domi *_*

Nagyon mérgesnek tűnik. Biztos nincs rendesen megbaszva szegény. Add már át neki, hogy én megoldom ezt a problémáját szívesen.

újfüge vagyok, ki ez?

ilyenkor sajnálom hogy nem budapesten élek
felénk alig vannak fekete lányok pedig egész nagy városban lakom én meg tiszta dzsungellázas vagyok

>szeretnék AIDS-et kapni

vazsinális szeksszel elég nehéz écet kapni, főleg, ha férfi vagy

Hát a domi

unirónikusan öld meg magad

kell

Jó posta
Ezek vacak posták

Sajnos a Nikipostás saga túl hosszú ahhoz, hogy egy postában össze lehessen foglalni, de a lényeg az, hogy van pár lány, akit ánon bétakering.
>Niki: Kisportolt, de az arca annyira nem jó mint a teste. Nem láttunk még képet róla, a lábán kívül, az pedig elég kiábrándító volt. Ő az alfanőstény ánon munkahelyén. Egyszer volt postázva egy Kamunikinek az instája, de az egy másik rostos volt.
>Domi: Középiskolából ismeri ánon, de most is egy helyen dolgoznak. Anno nagyon V H A S K O S S volt, jó röpis fenékkel. Utána lefogyott nagyon, viszont most sikerült egy egész normális testalkatra visszadolgozni magát.
>Zita: A 2papírzacsis lány tipikus esete. Testre nem rossz, bár nekem nem tetszik annyira, mint ánonnak, fejre viszont véleményem szerint kimondottan csúnya. Nagyon magas a homloka és a szemöldöke is visszataszító. A fonál több lakójának a Grincs vagy Pennywise jut róla eszébe.
>Niki2: Az új rostély ánon munkahelyéről, viszont úgy tűnik nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Valami félcigány növekszik a hasában, bár ez már nem sokáig lesz igaz.
>Réka: A legszebb, aki eddig postázva lett, viszont ő valószínűleg nem áll túl közel ánonhoz, róla tudunk a legkevesebbet.
>Mia: Őt igazából csak bónuszként írom ide, szerencsére leszokott a postázásáról. Egy túlsúlyos dán instagram kurva, mia sand a teljes neve ha érdekel viszont étkezés után közvetlenül 3-4 órával nem ajánlom, hogy rákeress.

mi a fasz?
te jegyzeteket írsz a postázókról?

Akkor rékát postázd pls mer ez a domi eléggé lehangol

amúgy tényleg nem értem, hogy lehet egyhelyben álldogálni egy ilyen koncerten

szép munka
tessék egy (Te)

hát ez egy elég szomorú segg

azért megpakolnám, hől

helyeskét akarok feleségül venni és szép okos gyerekeket adni neki akiket együtt felnevelhetünk és akivel boldogságban leélhetem az életemet rengeteg szép pillanatot szerezve egymásnak úgy, hogy a halálos ágyamon is az ő neve az utolsó szó, ami elhagyja a számat

Kiváló munka ánon. Felirhatod orsit is a listára, rá talán még reális esélyem is van mert magától felvett normiebookon és tett nekem egy szívességet úgy hogy nem is kértem.

Persze, ti nem?
Emlékszem, hogy lementettem, hogy kiverjem rá de szerintem utána töröltem is sajnos. Kikeresem valahogy arhívumból, mert tényleg nagyon cuky volt.
Köszi.
OK, felírtam őt is az adatbázisba. Róla mondjuk soha nem meséltél még. Ő annyira nem szép?

akkor postázd valamelyik ánon profilját

lehet van (((valami))) a füstben, vagy zombira itták magukat

Említettem már, ő az aki úgy néz ki mint Abella Danger.

ha be lennének tépve, akkor jobban mozognának

youtube.com/watch?v=t0bHhmgA050

ánon mit hallgat?

mostmár ezt

Mármint facebook profilját? Az elég gonosz dolog volna.
Kép relációzva. Sajnos csak a hüvelykujjkörmöt tudtam leszedni archivból, de ha megkérjük ánont, akkor lehet postázza az eredetit, még akár úgy is hogy nem vagdossa szét.
Ja így emlékszem. Annyira nem rossz akkor.
A Rékát viszont postázhatnád, mert látod, hogy kibaszott velem az archívum.
Ő az amúgy aki népnemzeti dolgokat szokott postázni vagy az valami másik ánonnak a másik rékája?

nem, hanem amit összegyűjtöttél az illetőről

Kire vagy kíváncsi?

az egy jó szám
ezt
youtu.be/tW8FKkVnqng

random válassz valakit

:(

Kuki Béla vagyok

Jut eszembe
Postázva volt az először levágott faszszőrzet. Arra érkezett a letépett körömdarabos kép. Ez után valaki mondta hogy be van nőve a körme és hogy majd póstázza ha leszedte.
hol van a beigért véres benőtt körömdarabos póstánk??

Az arca amúgy sokkal szebb mint a teste hől

nem szokott véres lenni és kell vagy 2 hónap mire rendesen benő
mondjuk mikor anno ki lett vágva lézerrel akkor lett egy rothadó húsdarab ami leesett a lábujjamról, soha nem felejtem el azt a szagot

Jó, akkor mesélek röviden a könyvfejűról, mert már úgy sincs itt.
>Kőbányán lakik
>Zoltán a keresztneve
>Kb. egy évvel ezelőttig mindig ő csinálta a fonalakat
>Nagyon sajátos írási stílusa volt, amiről fel lehetett könnyen ismerni, akkor is ha semmi köze nem volt a könyvekhez annak amit írt
>Mindig postázta az újonnan beszerzett könyveit, általában kínai dolgokat olvasott
>A könyves képeket mindig egy nagyon öreg, szocreál szőnyegen csinálta, arról is könnyű volt felismerni, hogy ő az
>Víb
>Mindig seggfájt ha angolul beszélt valaki a fonálban
>Csokót emiatt nem szerette, a Kertész nagy haverja volt
>Egyszer egy Kertészes őrjöngés után elment ő is a fonálból, mostanában magyarchanre jár, néha visszanéz, de a sajátos stílusából sokat veszített ott
Hát ezzel nem fogok vitatkozni, de azért a testére se panaszkodhat.

>kőbánya
szegény

youtube.com/watch?v=CXnpfNzU_ro

ez tényleg művészet, igazi szép barna MAGyar farokszőrzet

ilyet még kérek

Tisza Cipő banda Tisza Cipő banda Tisza Cipő banda Tisza Cipő banda Tisza Cipő banda Tisza Cipő banda Tisza Cipő banda Tisza Cipő banda

Hallod ánon, én is kecskemeti vagyok

meghízott a húgom, sírni lenne kedvem

képet

12 éves te gyász

KÉPET!

akkor főleg

az oké de jó bőr?

a csátkai szűzmária rágja ki a májatok

Minőségi posta.

legalább azt mond el, hogy jó bőr-e
nőnek már a mellei?

a szemedet meg a varjú vájja ki te szarházi

a kövéreknél csak titeket akarlak jobban kiirtani

Miért ártsak magamnak amikor nem én vagyok a hibás, hanem a világ?

kik azok a mi?
na most komolyan jó bőr?

nagyon igaz tesó

Tibor?

Zoli?

Dávid,Szegedrol,de eredetileg hetenyi