/ex-yu/ - Metalcore Edition

youtube.com/watch?v=tQblSS2kl4Q

Upadajte niggeri

Other urls found in this thread:

youtube.com/watch?v=_ihwP9ehuCo
implyingrigged.info/wiki/Omegacup_2017
youtube.com/watch?v=uqQf_92dgHM
twitter.com/NSFWRedditImage

Strava

Sa koliko godina ste prerasli metal muziku?

.

NEKO REKO METALKOR?????

>2007 was 10 years ago

Pusi kurac ovaj je napravljen prije

Some metalcore from portugal, serbian m8's

youtube.com/watch?v=_ihwP9ehuCo

regards

implyingrigged.info/wiki/Omegacup_2017
Sutra oko 21:20, /ex-yu/ igra protiv /drg/ u Omegacupu, amo svi.

1st for Cpбe нa Bpбe!

Sramota me. Ja musliman, ja ponos osmanskog nasljeđa, a makegovna genetski turcima srodnija.

>ja musliman
>sramota me
Tako i treba.

bivsa me re-dodala na fb posle 2 godine i svaki dan mi pise po jedno slovo na čet u isto vreme
sta koji kurac

>oн нe знae дeкa pycин гo зaeбaвa

вeтиЗaHopмaнe.coм

a brate taksista ra ta ta ta krece zvuk sa asfalta

Dajte nesto comfy. Nesto japansko. 2D. Znaci opustenica. Nista ono intenzivno. Moze film. Moze anime. Jebe mi se bas.

lolara

hachiko

Srecni vam praznici anoni

Sretna nova godina

ubij sebe degenčino tačkasta

2018 cu postati seksualan

Netju no sasume

Jevacki zavet

Sretno Valentinovo

Haa. U sobi sam sa jos sest likova. Svi mi nesto govore. Idite. Zidovi se krive. Boje su cudne.

Gdje ćete za Uskrs

Sta? Da citam o keru na vikipediji? Ne. Da. Ne znam. Zanimljivo je. Pomozi mi.

Sta je ovo? A. Vouuuu. Dobro je. Nije dobro. Ko je ovo?

Na RTS gledam Tihomira Stanića. Nešto tamo voditelju. Kad god se osmjehne oblije me hladan znoj, a tek onako kada me pogleda u oči srce mi zastane. Htjedoh prebaciti no kad se on okrenu pa reče "inače sam ovde često dolazio".
>ne trzaj me Staniću!

ja cesto pozivam IRL frendove ovdje

Zaista? Ja cu danas pozvati /nasuribu/ u /ex-yu/ :)

ImAm SiZoFrEnIjU

ćao ćomin frend ovdje

youtube.com/watch?v=uqQf_92dgHM

Kakvo je ovo mjesto, ćomi?

>the username gownarko is available

Vreme je!

lolara ispalo mi govno iz dupeta kolko otkacham

Dobro jutro drugari, kako ste?

>ne sluša naxi.rs/boem
>nije se ubio

Zasto drzava ne zabrani one huligane na utakmici. Lepo treba forsirati zakon da ko pravi sranja na utakmici, dobija 10 godina robije. Znaci ko pali baklje, lomi sedista, pali zastave itd.

Treba jebati ove maloumne huligane, grobari i delije, sve to treba u zatvor

zato sto su huligani drzavni "sluzbenici"

ovo

lolara

...

...

retardi glupi, da vas vidim uzivo bi vam skeljio takve samarcine. Ne bi se usudili ni pisnut

nema gore od onih engleskih atmosfera gdje ljudi sjede i pljescu ko pickice. Nogomet je uvijek bio za radnicku klasu. Odjebite na kazalisne predstave, a nas stoku pustite da se ubijamo

BBB - TRESNJEVKA
AGAINST MODERN FOOTBLL

t. prosao jednom pored maksimira

>nema gore od onih engleskih atmosfera gdje ljudi sjede i pljescu ko pickice
malo si se zeznuo, kolega. englezi su divljaci u toj mjeri da ih grčka ostrva zabranjuju.

u engleskoj vise ne postoje ultras grupe koje mogu kontrirati onima s balkana, istocne europe, itd.
A cijena karata za premier ligu su dostupne samo srednjo-visoj i visokoj klasi koja ionako nece raditi nikakve "nerede", samo sjede, tu i tamo nesto zapjevaju, zapljescu i gledaju "predstavu"
ocajno...

svaku low-test pickicu koja to zeli ucinit sportskim atmosferama treba dobro iscipelariti

Meni ide na kurac kad počnu vikat ubi srbina, nisam srbin al je maloumno.

navijacki folklor jbg

i ja se to derem kada igramo protiv recana, pa nit bi njih ubijao, nit srbe

>evropsko prvenstvo u Francuskoj

Greetings s*rvs!
How do you like the new flag of Independent Colony of Mijalkov aka s*rbia?

Prošlog vikenda na utakmici hrvatske lige između Hajduka i Rijeke, navijači Rijeke dolaze na stadion i dobacuju Splićanima da su Srbi. Na stadionu navijači Hajduka uzvikuju Riječanima “ubi Srbina” i dižu poruku na ćirilici “Morem plovi jedna mala barka” jer su navijači Rijeke brodom došli u Split (interesantno kako i jedni i drugi dobro znaju stihove pjesme Baje Malog Knindže).
Hajduk su osnovali Srbi. Predsjednik Hajduka bio je četnički vojvoda, bliski suradnik popa Đujića Budislav Grga Angelinović. Najbolji igrači Hajduka, od najboljeg golmana Jugoslavije Vladimira Beare do ljubimca Torcide Milana Rapaića su Srbi. Najbolji igrač Rijeke svih vremena je Srbin Petar Radaković. Vođa Hajdukovih navijača koji je nedavno poginuo zvao se Jovan Ojdanić (promjenio ime u Žan).
U 2. svjetskom ratu i Split i Rijeka dali su mnoge znamenite četnike. Najveći gradonačelnik Splita, koji je podigao splitsku bolnicu i uredio park na Marjanu bio je četnički vojvoda dr. Jakša Račić. Partizani su ga zaklali na kućnom pragu, a pred koju godinu Splićani su ukolinili njegovu sliku iz bolnice u Splitu koju je osnovao. U Opatiji, mjestu pored Rijeke bio je četnički štab.
Danas jedni druge prozivaju da su Srbi, što je i logično jer Hrvat je dijagnoza, a ne nacionalnost!

Dobro, jebes reprezentacije. Mnogo engleskih huligana imaju zabrane ic na njih, da. Zato su i dobili takve batine u francuskoj jer su isli uglavnom "obicni" ljudi

Niti jedan njihov klub nema postenu ultras scenu, osim liverpoola gdje su navijaci tu i tamo odrzali tu neku tradiciju baklji, zastava, navijanja itd.

jezivo lupetas balavko. to sto se u engleskoj vise ne mlate po stadionima ne znaci da tamo nema huligana. cuj u engleskoj ne postoje ultras grupe hahaha, pa ti veze s ostrvskim fudbalom nemas decko. ako hoces da se bijes slobodno brate ali nema na stadionu da maltretiras posten svet koji je dosao da gleda fudbal, nego u neki sokak pa se udrite dok se ne poubijate pizda vam materina degenerisana. i sta kao samo premijer liga je engleski fudbal, lol. pa tamo trece i cetvrtoligasi imaju vernije navijace i tradicije bogatije od 90% top evropskih klubova

ovo

E ajde ne seri stoko maloumna. Vi huligani pravite sranja van stadiona. Polupate sva kola, izubijate nekog navijaca iz protivnickog tima, jebem li vam mater, fudbal za vas nije sport nego razlog da pravite sranja. Ja sam bio na nekoliko tekmi sa zvezdom. Na svakoj jebenoj tekmi oni majmuni moraju da bace po 30 petardi, zapale neka sedista a da ne pricam kad krenu da gadjaju redare i zandare sa sedistima. Jebote, mozete li jednom da se smirite i odgledate utakmicu lepo a ne da mi tu izigravate neke retarde

zalostno!

A P A R A T I

znam nekoliko panjeva koji se redovni na jugu, idu da urlaju i da se mlate ne umeju da nabroje 3 partizanova fudbalera!

Partizan je osnovao tudjman

нe oдгoвapaјтe pycкoм гoвнy

BRIS TATON, NEK GA BIJE SRAM
NISMO GA MI UBILI, SKOCIO JE SAM

zaista zalosno

sve stoji osim da su hajduk osnovali srbi kek nemojte bit smijesni
a to da iz splita i reke dolazi mnogo cetnika i komunjara nije nepoznata cinjenica nama iz Zagreba

Pa Orjuna (Organizacija jugoslavenskih nacionalista) je bila osnovana 1921. godine u Splitu koja se borila protiv hrvatskih separatista i komunista

>sve stoji osim da su hajduk osnovali srbi kek nemojte bit smijesni
hajduk su osnovali srbi i hrvati

ajde ajde turci

Daj nemoj da zajebavas, svi znaju da ste ga vi stoke gurnuli

i jos jedna stvar, nije problem medjuhuligansko nasilje samo po sebi, problem je sto su navijacke grupe paravan za reketiranje i dilanje gudre. pa mi danas imamo profesionalne "navijace", "najvernije" koji su promenili po 3,4 tribine! sve sam pandurski zbir i kriminalac, i onda dodje napaljeni balavko koji je pre 2 nedelje pogledao prvu tekmu i brani ta govna na ex-yu, presmesno

Vjekoslav Ivanisevic, Lucijan Stella, Ivan Sakic, Fabijan Kaliterna i Vladimir Sore

tko je od njih srbin?

>hrvati
mislis katolicki sbi

to sto imaju zabarska ili pozabarena imena ne znaci da nisu srbi! pa gvido tartalja je bio srbin!

>Ono što se potpuno prećutkuje jeste činjenica da su u osnivanju Hajduka učestvovali i studentsi srpske nacionalnosti koji su u tom periodu studirali u Beču i Pragu. Među njima su Blažo Primorac, Borislav Primorac, Đorđe Matavulj, Nikola Matanović, Pavle Janković, Filip Radović, Filip Janković, Jovan Divac, Novica Davnić, Branko Vuković.

>Prećutkuje se i činjenica da su logističku i materijalnu pomoć za osnivanje kluba studenti dobili od organizacije "srpska zora".

realno cela dalmacija je puna pokatolicenih srba, a i asimilovanih zabara na priobalju

nitko od njih nije bio srbin, dapace neki poput Vladimira sore su bili clanovi Hrvatskoga sokola

izvor: kurir.rs
daj nemoj me jebat pls
ali da je Hajduk do 80-ih bio pro-jugoslavenski klub u kojem je bilo i srba, to nitko ne osporava.
Ne bi me cudilo da su se ovi "srpski studenti" prikljucili hajduku u najranijim danima, pa da ih se zato spominje kao "osnivace"

Hajduk je osnovalo ovih 6 kojih sam spomenuo. Niti jedan Srbin

ustasko pokatolicavanje uopce nije bilo toliko djelotvorno
a vi koji bi presli na katolicanstvo bi unutar svojih zidova ostali pravoslavci
kakvo pokatolicavanje??

a zabare su komunisti ocistili. Valjda medu jedinim dobrim stvarima koje su ucinili

upravo serem u wc na spratu a baba prdi ko zmaj u wc ispodo
lolara

Mislio je na period austrijske vlasti.

zasto ne zalite da se pomirite sa cinjenicom da su u osnivanju hajduka ucestovali i srbi? kompleksi?

>ustasko pokatolicavanje uopce nije bilo toliko djelotvorno
ne mislim na ustasko pokatolicavanje vec na ono koje se desavalo dosta ranije i dosta duze...
a sto se ustasa tice sam stepinac se hvalio da je "spasio" 200.000 dece tako sto ih je pokatolicio i predao katolickim porodicama na usvajanje, dok im je porodica bila pobijena naravno

koje su koristi oni imali od pokatolicavanja srba? kek
pa u najranijim danima bi ih sami zvali u Krajinu da ju brane davajuci im zemlju, vjersku slobodu i ekonomske povlastice jer su bili prva linija obrane od Turaka

Ne postoje niti jedni povijesni dokazi "pokatolicavanja" osim iz ustaskog razdoblja, koji su, kao sto sam reko, bili malih razmjera

>zasto ne zalite da se pomirite sa cinjenicom da su u osnivanju hajduka ucestovali i srbi? kompleksi?
Boli me kurac za Hajduk kek vjeruj mi da bi kao Dinamovac to i volio
ali to jednostavno nije istina

/comfy/ :3

>lokalni pijanica me maloprije htio da udara

ne mozes otici u prodavnicu i biti ostavljen na miru, ja samo stojao i minimalno reagovao, jer sam znao ako sta bude da ga mogu samo na takav nacin oderat na sudu,

ja u takvim situacijama samo razmisljam o tome sta sudiji kasnije ispricat, mislim, znam ti ime i prezime i znam da ti je jedan sin u svicarskoj, pretrpit cu jedan udarac dok nas narod ne razdvoji, kasnije placi sa advokatima

lol nije ti to amerika cobane vec raspala bosna

>koje su koristi oni imali od pokatolicavanja srba? kek
to se radilo radi veceg uticaja na njih preko rimokatolicke crkve. a kod austrougara nisi mogao da napredujes u cinovima ako nisi katolik

>pa u najranijim danima bi ih sami zvali u Krajinu da ju brane davajuci im zemlju, vjersku slobodu i ekonomske povlastice jer su bili prva linija obrane od Turaka
krajina je bila jedna od najsiromasnijih oblasti za zivot, ljudi su se doslovno pokatolicavali za dzak brasna

>Ne postoje niti jedni povijesni dokazi "pokatolicavanja" osim iz ustaskog razdoblja, koji su, kao sto sam reko, bili malih razmjera
postoje, nego ti ocigledno nisi cuo za crkvene knjige i za strance koji su pisali o tome

>ali to jednostavno nije istina
zasto nije istina?

t. pickonja

da je amerika bila bi samoodbrana

>opet si srbi pripisuju narode
>opet srbi zele s nama zivjeti
doci ce i dan kada ce reci kako je varazdin srpski vekovni grad, ctirat ce nekog pijanduru iz 1809 jer je on rekao da smo svi braca
pa ajmo onda svi u federaciju ali sa srpskim kraljem
kako vam se da jebote? kako vam nije dosta?

>crvi i dalje haluciniraju da su bili drzava do pre 30 godina lolcina

jel moldavija i zapadna poljska/istocna njemacka isto... srbija?

budi srecan sto vas bar neko zeli, niko sem nas vas ne voli

ovo dbi

>zasto nije istina
hahaha pa zato sto je poznato da su Hajduk osnovala ova cetvoica studenta uz pomoć Vladimira Šore i profesora Josipa Barača koji je klubu nadjenuo ime "Hajduk"
i nitko od njih nije bio Srbin

jel kasnije bilo srba u klubu, od uprave do igraca?
Je.

Pradjed iz Zadra mi se zvao Miloš Antun X-ić

pa nabrojana su i imena srba iznad koji su ucestvovali preko donacija u podizanju kluba

a sto hajduk btw
vi hrvati tvrdite da nikada niste. bili pod osmanima a hajduci su gerila sa područja osmasnskog carstva
ne vidim konekciju