edycja chomika
/polska/
Other urls found in this thread:
zauważyliście jak bardzo normiki próbują wmówić nam że zachowania które im się nie podobają są nie na miejscu i powinniśmy się ich wstydzić?
na przykład powiedz komuś że poszedłeś samemu do kina to zaraz zacznie cię wyśmiewać że hehe czemu nie z dziewczyną abo z kumplami mimo tego że będąc samemu możesz skupić się na filmie i nie być bez przerwy rozpraszanym ale hurr durr ludzie to zwierzęta stadne i jak nie otaczasz się ludźmi non-stop to jesteś dziwakiem
edycja kurwom
ale zdehnie mówie wam
ja jebię, weź przestań robicie wiecznie tą samą edycję
chcialem wyslac zdjecia ale nie mam aparatu XD
>dawanie jebania o opinie normików
sam żeś sobie winien
bo mnie wkurwiacie często i nie jestescie smieszni to jak mnie jeden dzień nie ma to potem z górki leci
a no i byłem na hehe imprezkach i piłem alkohol normalnie tak z butelki do buzi i połykałem fajno było
>implikując, że chodzenie do kina nie jest aktywnością dla społeczników
X---------DDDDD
To nie prawda, ja jak mówię że poszedłem sam do kina to mówimy o filmie, a nie z kim poszedłem. Twoi normicy to plebsy.
normiku...
>jak mówię że poszedłem sam do kina
>HEJ koledzy byłem SAM w kinie!
???
naprawde ten niby pikantny sos STEAK GRILL HOUSE robi robotę MM BROTHER
dobra ja ide spać już bo jutro do szkoły trzeba wstać
anoni nk mi ulozy plan na zycie
skonczylem szkole i od 3 lat neetuje, w sensie zyje z mame ona jakas pieninadze ma
nie mam zadnych doswiadczen zadnych znajomych nigdy nie trzymalem loszki za reke
bądz sobą ?
>nk
>nasza klasa
what did he mean by this?
idź do pracy jebany debilu ciamajdo życiowa
wygraj kumulację na loterii
nie bede postowal w edycji jakies atencyjnej szmaty tfu
polecam, pozdrawiam.
no shit sherlock, w technikum:
>linux gówno
>jak to tak cały czas książki i kąputer, hehe user loszke se znajdź, patrz jako fajno loszke mam
>hehe prawko i samochodzik xDxD
>ale chujowo grasz w gałe DXDX
>o chuj, już po maturce, co ja teraz zrobię
a kto został człowiekiem pracy, ogląda bajki i uczy się rzeczy oraz poznaje ludzi którzy nie są gównem?
no ja.
Chodzenie do kina jest dla tych co chcą obejrzeć film
>tfw no bf
ehh teraz przed snem tak sobie marze co by bylo gdybym nie byl taka porazka
kup bitkojna
nom a jak dwie osoby idą obejrzeć film to powinny iść oddzielnie bo ablu jebane normictwo idzie sie oglądać film a nie socjalizować
ściągam sobie jedi knight jedi outcast opinie?
>jak to napiszę to tak się stanie
bambo prośba
ZABIJ SIĘ WOWIK GRUBASIE JEBANY
>tfw no gf
...
>on nie klaszcze i nie krzyczy głośno swoich opinii w trakcie seansu by się socjalizować
w domu sobie obejrzyj filmik jak się boisz ludzi
jaka praca dla takiego kawalera
czy to 2002 rok?
anoni znowu to zrobilem
binge-eating?
>nom a jak dwie osoby idą obejrzeć film to powinny iść oddzielnie bo ablu jebane normictwo idzie sie oglądać film a nie socjalizować
Kogo ty kurwa cytujesz
Niech se oglądają jak chcą byle by hałasu nie robili
Nawet ten user nie miał pretensji wobec ludzi oglądających ze znajomymi filmy w kinie tylko do normideł co się wyśmiewają jak ktoś sam chodzi
ale mnie wkurwiłeś
no bo kiedyś to było, nie to co teraz
no i skończyłem już kotory więc nie mam w co grać
kiedyś to były gierki ehhh
>nawet czarni ruchaja a ty nie
EHhhhh zuchy
Tak dokładnie jest, potem oni mówią "on to największy debil w rozmowie". Prawie jak w /polsce/
>tfw no gf
1500 kalorii w 20 minut
grecki i znowu autokompro cwela
w sumie nic specjalnego, mi się zwykle nie chce robić jedzenia, więc zwlekam do późna a potem jem całe dzienne zapotrzebowanie w jednym posiłku
anoni śniło mi sie że ładna dziewczyna dała mi buzi w policzek i obudziłam sie z ciepełkiem w serduszku a teraz mi smutno że ta dziewczyna to wytwór mojego umysłu i nigdy nie będe mieć kochającej gf co by mi dawała buzi w policzek
>tug pod koniec licbazy zawsze chodziłem na transformersy bo mi się podobały
>zawsze chodziłem sam bo i tak wiedziałem że nikt nie będzie chciał iść ze mną
ale pewnego dnia z grupką moich "znajomych" zacząłem gadać własnie o najnowszej czesci i oni mowią że dosyć fajna się wydaje, więc ja chcąc złamać swoje spierdolenie mówię
>to może pójdziemy wszyscy zobaczyć bo już grają w kinach
>"eeee user ale my już bylismy na tym XDDDDD"
>to czemu nawet do mnie nie zadzwonilscie że idzicie?
>"a bo wiesz... eeeee nooo ten tego bo tak nagle poszliśmy bo byliśmy obok kina i taki implus był wiesz heheh XDDDd jakbyśmy planowali to byśmy ci oczywyscie napisali sms :D!"
następnego dnia poszedłem sam i obejrzałem transformers sobie w spokoju i wiecie co bardzo mi się podobały
Co to kurwa jest
tęsknię trochę za wakacjami 2017
wtedy to były beztroskie czasy a teraz ciągłe uświadamianie sobie że robię za mało i jestem śmieciem ludzkim
ładny kotek
zapisuje
No to chuje faktycznie.
@84025808
>obudziłam sie
przez caly dzien zjadlem 3000 kalorii teraz 1500 kalorii a wedlug tego kalkulatora na /fit/ moj limit kalorii zeby schudnac to 1800
won
idź teraz pobiegaj całą noc i spalisz
mi snilo sie ze z kolegom jakiegos typa wyzywalem w sklepie pozniej zaczal nas gonic z taserem to rzucilem w niego nozem ale niechcialem trafic no i ten noz sie wbil w niego to chuj spierdalalem z kolega i policja nas gonila i jakas loszka mnie zlapala za ramie jak tylko uciekalem to namowilem ja zeby mnie przechowala bo jestem wrobiony pozniej ona mnie chciala juz do domu wpuscic i sie pyta czy naprawde nic nie zrobilem a ja mowie ze niechcacy ten noz sie wbil w typa i ona zasmucona poszla to ja chuj obsrany przed policja pobieglem na osiedle i seby za mna obstali cala ekipą i policja sie bala wogole interweniowac
Błyskawiczne zrezygnowanie ze subskrypcji (insta unsubscribe)
ok ściągnęło się, to elo ide grać w jedi outcast
>tfw głodziłes się jako nastolatek bo byłes bullied z powodu tuszy
>tfw zrzuciłes wtedy 20kg i wszystkich dupa piekła
ehhh teraz znowu jestem gruby
macie tak ze cos sie wam sni i we snie na was rzuca np. jakis pies a wy w realu tak sie budzicie HYYY!
ale przypau bedzie jak bede mial loszke i tak sie budzil w srodku nocy
>wogole
ide zagram w worms world party
a widziałeś co zrobił ten najlepszy speedrunner sm64? transformacja do laski i żebranie o hajs na yt
>1 nowa wiadomość od: numer nieznany
>"dzięki za pożyczenie dziewczyny stary, na woodstocku mało dziewczyn jest a dużo facetów, zielska i kompotu i wiesz jak to się kończy hehehe
>ale spoko nie martw się, pobawimy się i ją odsyłamy do ciebie, narka"
Cosmo jest od ocariny
Pamiętam jak zdobył 18:10
>w przedszkolu dzieci się nade mną znęcały więc zagłodziłem się do tego stopnia, że wyglądałem jak jebany szkielet z gułagu
>nic się nie dzieje
>wzywają matkę
>w domu dostań dosłownie wpierdol za niejedzenie
>dalej nic się nie dzieje
wew lad to mnie dopiero nauczyło
ale masz zjebane fantazje
to jest ten?
pamiętajcie anonki memy z Sup Forums o soi są prawdziwe
to moja matka miała w dupie to co ja wtedy robiłem
jak zwykle zresztą
ej a macie gyno tzn czujecie takie grodki w sutkach jak macacie cyca?
z każdym dniem coraz lepszy
>implikowanie że nawet jakby się z nikim tam miała nie przespać to bym dziewczynę puścił na woodstock
Przecież to jest taki smród (dosłowny i metaforyczny), że bym jej za chuja wafla nie domył w domu.
chce być sojowym chłopczykiem
o to to to
w ogóle
>brudstok
Kiedyś miałem, ale mi przeszło.
nawet uroczy był jako facet
youtube.com
dampe.org/wah
>manie dziewczyny, która chce jechać na woodstock
>manie dziewczyny w ogóle
mi nie przeszlo i teraz tylko operacyjnie mozna usunac
>manie
to w ramach czanowej mowy czy ty tak na serio
mienie jak już, ale poprawniej jest posiadanie
>ale poprawniej jest posiadanie
mienie jest równie poprawne
to jeżeli miałbym dziewczynę i chciałaby jechać na jedną z tych imprez dla brudasów to bym z nią zerwał.
Wiecie że w 2004-ym zniesiono zakaz fotografowania infrastruktury kolejowej?
tak to cosmo
szkoda takiego talentu
Chuj mnie pociągi żbsz.
o chuj jaki spierdoleks
ubij się albo nie przychodź do kina najlepiej bo czasami chce rezerwować spot dla mnie i moich znajomych i zawsze jakaś KURWA szyjobroda musi usiąść pośrodku rzędu uniemożliwiając nam siedzenie razem
ten i ten post pisały dwie różne osoby
Ej a to prawda że dają nóżki krabowe w kinach?
>przegraj w wormsy bo robisz glupie blędy
historia mojego życia żbsz
dzięki za info
ide ogladac aliena zw
>chciej iść spać ale musisz najpierw dojeść kolację
zawsze za dużo robię, czemu ja jestem taki głupi
>tug uderza cie fala feelsów
Zostaw se na jutro.
nie ma za co
mało zostało, nie ma sensu
a po cholere razem? Jak gadać zamierzacie to won z kina, nie ma litości
Żeby się za rączki trzymać pewnie.
>stream agdq padł
no zajebista organizacja, z roku na rok gorzej
jakieś pedały chyba lmało
żeby nie musieć siedzieć obok jakiegoś szyjobrodego
niezła przynęta, przecież jak rezerwujesz miejsca w kinie to pokazuje ci gdzie jest już zajęte