/polska/

edycja komfi zamku dla kawalera

Other urls found in this thread:

youtube.com/watch?v=0lR1tt24mo4
en.wikipedia.org/wiki/Israel_Singer
youtube.com/watch?v=HVzTrO5RnWA
twitter.com/SFWRedditImages

o kurw mieszkałbym

polki sa piekne i madre

Anime

modre to są jeziora hehe

ej a to nie ten zamek z tajemnicy twierdzy szyfrów?

Polska jest silna i Polacy są silni

MANLETY BTFO PO RAZ KOLEJNY

to jest zamek z twierdzy krzyzowiec debilu

ten sam

>North-western Rus princes complained of the repeated attacks of the Kingdom of Poland to their Mongol masters. Nogai's army recruited troops from Rus principalities and it included Vlakh, Kipchak, and Alan soldiers. An unsuccessful raid followed in 1287, led by Talabuga and Nogai Khan. Lublin, Masovia, Sandomierz and Sieradz were successfully raided, but they were defeated at Kraków. Despite this, Kraków was devastated. This raid consisted of less than one tumen, since the Golden Horde's armies were tied down in a new conflict which the Il-Khanate had initiated in 1284. The force retreated instead of facing the larger Polish force.

kek czyli jednak polacy sprowokowali te napasc

gram sobie na gitarze opinie?

ehhhh ale bym jom jebał japierdole

>nie dadzo muzykalnego chłopca gitarzysty

dajcie mi takom loszke amazonke

to przez te słynne sarmackie geny od strony ojca

taki wyglad wasz

anonki znacie jakies fajne gry coop?

ja w środku

Resident Evil 5

no znam sporo coop (kup [w sensie że gówna hehe]) np. owergówno

nie bo ruskie chuje byli z nimi sprzymierzeni. W koncu mongoly dostali takie wjeb, ze juz wiecej nie probowali

kiedy polacy wreszcie zapłacą odszkodowania za holokaust?

Helldivers mi sie calkiem podobalo.
Ghost Stories jesli jestes /tg/

Crash bash najlepsza z nich

Autysto
Goof Troop

zuchy przeglądam swoje stare zdjecia ze szkolnych lat i stwierdzilem że cale życie obserwuje otoczenie i wogóle ale jestem głupi jak but, NIC z życia nie rozumiem NIC A NIC, jestem w pełni nieświadomy całe życie co do mojego miejsca na tej planecie. Nic nigdy nie umiałem zrobić niczego nawet tak na poważnie nie próbowałem. Ciągle tylko obserwowałem innych ale sam jestem dosłownie osobą-widmo

macie tak?

nom

no to ja
ja jeszcze jak oglądałem swoje zdjęcia ze szkolnych lat to miałem te poczucie obrzydzenia czemu ja sie nie myłem i wyglądałem jak gówno

Przeglądam zdjęcia ze szkolnych lat i już [rawie zapomniałem jak to jest nie mieć siwiejących włosów

dziadku...

nom

>tug kiedys wyglądales o wiele lepiej niż teraz

POPROSTU

ech szczypie naplet co robić?

jak przeglądam stare zdjęcia to mi się przypomina jakim byłem normikiem i przestaję przeglądać zanim ogarnie mnie kompletne autozażenowanie

ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh anoni

youtube.com/watch?v=0lR1tt24mo4

>ta piękna kruszynka z którą spierdoliłes całą sprawę a miałes tyle czasu na zdobycie jej

nigdy bardziej nie wypierdoliłem swojego życia do góry ehhh

>Przestałeś o siebie dbać po tym jak zacząłeś mieć wyjebane co o tobie myślą
>Teraz zastanawiasz się czemu wyglądasz jak żul

przestań bo raka dostaniesz

mam gf

powiedz chłopakowi żeby uważał bardziej

szach mat bo nie mam chłopaka i co?

> Now there will be 100 academic articles describing historic and modern polish antisemtisism and Israel and world Jewish community will pay close attention to antisemitism in Poland. From now on, every time some bydlo POlish kid paints a Swastika on a wall it will be noticed.
It is happening since 2000
Watch this: Poland under attack of the Holocaust Industry : Stanislaw Michalkiewicz's lecture (embed)
In 1996, the Reuters news agency reported that at a meeting of the WJC congress in Buenos Aires, Singer said "more than three million Jews died in Poland and the Polish people are not going to be the heirs of the Polish Jews. We are never going to allow this.... They're gonna hear from us until Poland freezes over again. If Poland does not satisfy Jewish claims it will be publicly attacked and humiliated."[2]
en.wikipedia.org/wiki/Israel_Singer
(Poland 2018-01-29 11:51:03.213000)

pedale

racja

>napisz ustawe ktora zakazuje nawet sugerowania ze istnial doslownie jeden polak ktory kolaborowal z niemcami podczas 2ws
>albu czemu oni majom bul dupy rzydzi chcom zmieniaci chistorje!!!!!!!
doslownie kolejny temat zastepczy zeby pokazac jak to pis broni polski juz im sie wyczerpal temat unii i lewactwa i uchodzcow to czas na zydow i usa

udowodnij

ale zakaz podwazania 6 tryliardow w Austrii jest juz spoko bo staje mi pala jak slysze slowo zachod cnie mati

epicki post

gib boifren

1. Magicka zajebista, na Humble Bundle jest 2 część, ale jedynka lepsza imo
2. Dungeon Defenders jak ktoś lubi tower defense
3. Kurwa Hiroski
4. Borderlandsy w miarę fajne
5. Trine zadziwiająco przyjemne, dobre do krótkich giereczek na 10-15 min

huj mnie austria debilu

>napisz ustawe ktora zakazuje nawet sugerowania ze zginelo 5999999 zydow a nie 6 gorylionów
>:)

>wspomnij ze polakow zginelo porownywalnie duzo co zydow
>jebany antysemito kwi
:)

weźcie nawet nie zaczynajcie bo wasze wszystkie dyskusje na tematy poważniejsze niż "co właśnie wpierdalam" intelektualnie oscylują gdzieś pomiędzy sporem Matich o resztę z fajek, a szczegółową kontemplacją własnego stolca

Clotrimazol i do lekarza.

i wlasnie o to chodzi ze wy nawet nie wiecie o co oni maja bol dupy a pierdolicie

ale on śliczny

>napisz ksiazke o tym ze polacy to jednak gorsi od niemcow byli i powinni zaczac wyplacac szekele
>caly swiat lyka
:)

mam 3000 iq a wy jestezcir debilami jebanymi polaczki co gadacie tylko o nie dadzo ja jezdze na warsztaty o kolektywnej pamieci ofiar holokaustu bo jestem inteligentny wiec zamknijcie mordy :)

Tak bardzo to
Żyd pluje a polski pies łapie zębami

slav = slave

jestem BARDZO inteligentny wiec nie rozmawiajcie o niczym bo jestescie zjebani :)

a miałeś kiedyś buta w zębach

...

to był taki żart goje kurwa sorry no wymknął sie troche z pod kontroli
>powiedz przy amerykańskim niewolniku że ''hehe polskie obozy zagłady'' pod wpływem
>le 56% face
>KWIIII POLISH DEATH CAMPS OMFG ANTISEMITIC COUNTRY!!1

dzieki

>Ja ciebie też
Co ja paczeeeeeeeeeee?

mam 10000 iq bo jestem studentem i studiuje ale nie chodze na wyklady bo nie trzeba i mam egzamin ale wcale sie nie uczylem tylko postowalem tu i mam egzamin u promotora na ktory uczylem sie rano bo wczesniej nie moglem bo mieszkam w akademiku i pilem alkohol i ruchalem studentki wiec nie moglem sie nauczyc bo jestem studentem ktory studiuje i mieszka w akademiku takie jest zycie studenta ktory studiuje i mieszka w akademiku i ma egzaminy ale sie nie uczy bo sa drugie terminy wiec nie trzeba sie uczyc i chodzic na wyklady bo tak robia studenci ktorzy studiuja i mieszkaja w akademiku jak ja student ktory studiuje i mieszka w akademiku i ma egzamin jak to studenci ktorzy studiuja tacy jak ja bo studiuje i jestem studentem i nie chodze na wyklady i mieszkam w akademiku i sie nie ucze na egzaminy

chujowe, dropnąłem na 11 odcinku

siostra powiedziała do mnie ''kochanie'' myslicie że chce kutasa?

zapostuj siostrę to stwierdzimy

chce

Dupka zapiekła prawaczków i lewaczków

ok, to ja też tak zrobię

...

anoni znalazłem coś o was

kolega klepnął mnie w dupę co to może znaczyć

To pewnie znaczy, ze od niedawna ma chlopaka i odruchowo mowi wszystkim kochanie.
Jak dostaniesz smsa zakonczonego odruchowo :* to sie nie zdziw

...

...

z tymi pedałposterami to my bardziej salę samobójców przypominamy żbsz

britnej? brzydal!

moge sie dziwic jak odruchowo benis w bagine bedzie??

należysz teraz do niego

Nie chce Ci mowic jak masz zyc, ale ja bym sie zdziwil.

no to widać teasuje mnie bo jeszcze nic z tym faktem nie zrobił

>Ci
jeszcze kurwa napisz "z wyrazami szacunku" na koncu

:------DDDDD BODATKI >:-----DDDDD

dajcie żonę

prychnąłem, z poważaniem

Ale Cię dupka zapiekła
Pozdrawiam,
Adam

Ale mnie dupka zapiekła anoni

...

dobra animka ale anime zjebane

To trzeba szybko polizać żeby nie bolało

mnie piecze bo trochę przesadziłem z wkładaniem

...

arcydzieło
youtube.com/watch?v=HVzTrO5RnWA

...

RTCW najlepszy Wolf
>najbardziej comfy mapy
>Blazkowicz był tam nadal amerykaninem polskiego pochodzenia a nie polsko żydowskiego jak w TNO
>żadnych murzynów
>klimat był poważniejszy

...