kurva anyátok
Kurva anyátok
Kill yourself
Telepítések Gentoot, korcsok!
Nap kérdése:
Ánon is felébred a hajnali merevedésre?
My dick when I see a cute hun girl with small to average tits
fuck off
Linux korcs
Egy éjszaka alatt ötször élvezett el velem a szexpartnerem - Praktikák a 1,5 órás erekcióhoz és a spriccelő orgazmus eléréséhez
Kéne
Igen
Megöltem őket. Megöltem mindet. Halottak, mind halottak. Nem csak a férfiak, de a nők és a gyerekek is. Olyanok mint az állatok, legyilkoltam őket mint az állatokat. Gyűlölöm őket
ne sajnáljuk a v*dékieket
hitler vagyok
A budapesti """emberekről""" beszéltem
Még átállhatsz.
kussolj már el tanyasi málészáj
LOL de mérges a butapesti szűz
Csicska lol
Tegnap maszturbákolás közben feldugtam az egyik ujjam a seggembe. Kíváncsi voltam, hogy milyen érzés. Nekem nem jött be. Többet nem csinálom.
Van a póknak punc-puncja?
Ez azt jelenti, hogy nem vagy ratyi. Gratulálok, csak így tovább.
jobbágy vidékiek még olvasni sem tudnak
Ratyi
Miért ilyen mérges a Pestia?
Van
köszönöm
I like Hungary, and Hungarians.
Gday m8 let's put another shrimp on the barbie
Szegedre kell költöznöm pár hónapra, van arrafelé egy Ánon aki elmondaná milyen az élet? Szórakozás/éjszakai élet/kultúra/általában?
Gondolom nem egy pesti metropolis, de voltam már ott egyszer-egyszer pár napot és egész "városias" hangulata volt, nem az a "nagy falu" mint Nyíregyháza vagy Debrecen (mielőtt egy vidéki kutya ugrana imádom Nyíregyházát).
>imádom Nyíregyházát
szar ízlés hől
Pesten vagyok
Egy Pestia nyála ráfröccsent a vegyvédelmi ruhámra és kimarta
Mit tegyek?
láttam ma a négyhaton az ács d*nit, két telefon volt az egyik kezében, az egyiken a /brit/-et, a másikon a /ka/-t böngészte, gondolom hogy legyen összehasonlítási alapja a magyar szarpostázási kultúrát taglaló cikkjéhez
d*ni, ha olvasod a postámat: MIKOR LESZ MÁR FENT A 444-EN A RÓLUNK SZÓLÓ FOSHALMOD?
How about you gib me a Hungarian gf so i can put my Anglo/Dinaric seed in her
Mondjuk nem tudom élnék-e ott pár hét mamánál meg bácsikámnál nyaraláson kívül de tiszta komfi.
Dehát az haram hogy hitetleneknek csak úgy odaadjunk a mieink közül egyet
Válaszoltam volna rendesen is de az utolsó mondat miatt nem fogok
Dögölj meg
Then i will take all
lol tirpák
>Hungarian gf
Just order one online
DANI TE KÖCSÖG SOROSBÉRENC SZÓJAFIÚ
Naaa kérlek tesó, cserébe adok revíziós képeket
...
Szar csali
kibaszott autisták ezek a képek, az okcitánok, a ligúrok vagy a spanyol autonóm területek 80 százaléka pont szarik arra hogy nemzetiségi terület, már ha még az egyáltalán
képzelem hány okcitán él még Marseilleben vagy normand Caenben
jó persze hogy autisták, az ilyen "nacionalista indittatású határokat átrajzolós" képek mindig azok
NA FASZOM MILYEN HELY SZEGED KIVI VAGYOK
Mobilon nem látok ebből szart sem
>tfw in High school this Hungarian girl 3 years younger than me wanted to go out with me
>tfw was 18 at the time and she was 15
>tfw didnt go out with her because she wasn't legal
I NEED to spread my Dinaric/Anglo seed, lad
Találtam egy ilyen autista képet is, na meséljetek Szegedről
Paprika
TRIGGER WARNING: AUTISM
LOL itt 14től már lehet baszni őket. Mondjuk egy ilyen dingó testű osztrák köcsög nem nagyon rúgna labdába. Vigyázz meg ne késeljenek a kfcben egy kóláért lol
elég szar
a belváros létezik meg az etyetemista klubbok és kifújt, sok a kűfődi etyetemista de mégtöbb a falusi tahó békésből
cigányok a mars téren, kerülendő
öld meg magad minél előbb tajparaszt
get lost turk scum
Cigányok mindenhol vannak, pesterzsébeti suttyóként túlélem
Remélem nem olyan unalmas azért
Pesterzsébeten száll fel a legtöbb suttyó a vonatra
>Cigányok mindenhol vannak
jah, mikor tükörbe nézel xd
ez pont úgy néz ki mintha belecsordulna a magyar gecy a r*mán testbe
hozzánk is sok békési köcsög jött etyetemre, szó szerint az ország aljanépe
Erre kiverem
Nem is értem az ilyen képeket, milyen elv vagy hit alapján készülnek. Ha valaha lesz revízió (nem lesz), akkor a románok az utolsó percig küzdeni fognak hogy egy négyzetcentimétert se adjanak fel, szóval ha "vissza akarod venni Magyarország jogos területeit", akkor kurvára felesleges igazságosságban gondolkodni, ha már képes vagy azt valahogy elérni hogy újrarajzolod a határokat, akkorát szakítasz ki amekkorát csak akarsz.
Itt az általános nacionalista suttyó mondás az igaz:
>nem hagyunk egy falut nékik
amúgy ez
>eating Bratwurst and Bretzel
oh no, he‘s gone Native
I love it when he plays casual proletariat
M I F I U N K
milyen dagadt már a vén disznó, a kis patkányka meg ott sündörög mellette
Tesik, nem akarom elkiabálni a dolgot, de úgy néz ki túléltem b*dap*stet.
AMÍG ÉÉÉÉÉÉL EL NEM FELEJTI
HOGY A MÚLTAT KI NEM TÉÉÉPHETI
SZÍVÉÉÉÉÉÉÉÉÉBŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐL
Most éhes lettem
pusztultál volna meg
ez
aki b*dapestre valaha is belép mind pusztuljon
veled együtt
Nekem is kb. 10 percig tartott mire betalált az első szétnarkózott "tesómnincsegycigid" pestia. Mondjuk egész korrekt volt, nem is adtam neki cigit, de megmutatta, hogy hol kell jegyet venni a m*tróra.
én még soha nem jártam ott szerencsémre
Jézusom, ha hazaérsz vegyél egy alapos fürdőt
Lehet elkaptál valami fertőzést
vigyázzál, agglomeráció még veszélyes, Székesfehérvár és Kecskemét is Budapestnek számít
Én azt mondom aki csak p*st megyében jár, az is mosson kezet.
Ja az lesz. A kabátomat is megfogta, mert majdnem kiégettem. Vegyvédelmiben kellett volna jöjjek én is.
Hálistennek annál messzebb megyek, expressz járattal amúgy, szóval minimális a további kontamináció esélye.
tényleg élni kell ezzel a lehetőséggel, ha már v*déken nincs bevezetve a víz
>imádom Nyíregyházát
Szerintem, ha van valami amiben pesti és vidéki is egyet tud érteni, az az, hogy most azonnal ömm
>Anglo/Dinaric
that's a very fancy way of saying 'mutt'
Tiszta komfi imádom, belváros szép, Sós-tó szép, piac komfortos tud lenni, egy nagy falu jófej szabolcsiakkal
én neki el is hiszem
a disznóölős képein se néz ki úgy mint akinek fingja sincs arról hogy mi folyik ott
>azt hiszi, hogy csak megjátsza
Kelly szép!
>jófej szabolcsiakkal
Már megint az utolsó két szó
Ha egy lány normibookon kádban meztelenül reppelő négereket oszt meg akkor az mit jelent?
szar
Na mi a bajod a szabolcsiakkal te lingár, összecsócsállak és bebaszlak a pecuba, csak otthon károgsz a sezlonyodról, nem vagyunk mi ócska lajbik, szálj le a magas lábtóról, nagy lehet a sötétség nálatok javaslom kapcsoljatok pilácsot
Javaslom szopd le magad surmó geci
feleség alapanyag
lingár, lajbi ember vagy
ez egy jel arra hogy állítsd le a követését
azt hogy egy igénytelen szar ember vagy aki gusztustalan cigány kurvák után koslat, a neten
Ki ELTE IKORCS itten? Vagy BMEME?
takarodj már vissza anyád végbelébe
ez höl
lingár
rendesen lemértek ma és nem 188 centi vagyok, hanem 190 :3
cink
Kibaszott colos lingár, asszed jobb vagy mert 4 centivel magasabb vagy? Attól még egy sezlonyon csövező lajbi vagy
dagadt vagyok dehiszen