Kurva anyátok

kurva anyátok

Other urls found in this thread:

youtube.com/watch?v=ajPMlC95f-s
twitter.com/NSFWRedditGif

Magyars are high quality people

Azt szeretem a KPM-ben, hogy optimisták. Tudják, hogy a hó egyszer úgyis elolvad. Akkor minek takarítani?

personne ne t'intéressait jusqu'à tu a commencé à poster les pommes

Jó reggelt

i dont speak london

Gátnigger vagyok

Sziasztok

>február elején már az eső zuhog
Kurva indiaiak és kínaiak

Az egy dolog, hogy a föld lapos. De Hollandiában egy kicsit homorú is!

>egy liftbe tömörülni egy csomó gtks lánnyal

>egy liftbe tömörülni egy nyomi hájas átizzadt büdös mérnök növendékek

jó posta

Nap kérdése: Ánonnak melyik a kedvenc sajtja?

A teszkós trappista

KAF

unironikusan ez

pannónia

1/5 talált, de azért szép vetítés

Telepítsetek Gentoot, korcsok!

Jó nap kérdése! Elég gyakran járok Gruyére környékén és ott elég finom a sajt. Szendvicsbe, fondübe, bárhova. Bár ugye büdös mint az állat. Mikor utoljára voltam a várban olyan szag volt, mintha tehenet beleztek volna. Pedig csak fondü. De teljesen jól elvagyok a Tesco trappistával is vagy bármilyen karaván füstölttel. Sőt, néha én is füstölök sajtot. (Vidéki élet!)
Viszont van a tescoban egy sajt utánzat, amire csak azt merik ráírni, hogy "pizza feltét". Úgy néz ki mint a sajt, de nagyon szar! Mintha műanyag lenne. Egyszer vettem mert sok haver jött át, és melegszendóra gondoltam jó lesz. Soha ne vegyetek olyat.

Mese sajt

A kommersz szarokból a lidlis edámi, amúgy a parmezán

Logán Pál

A GECISAJT!!!

a Karaván
a füstölt sajtok sokkal jobbak hől

paraszt vagyok és nem értek hozzá de az edámiakat szeretem

Maasdamer
Itthonról az edami és a karaván

Ezt a Bombát még nem kóstoltam, tudom ajánlani.
Ki / R O B B A N / még itt?

pont ma valamiért a kávé amit főztem rém gyenge lett

legalább a rothadó emberi maradványokat kikaparhattad volna a billentyűzetedből mielőtt idehányod ezt a szart

a hipót kóstoltad már?

Az energiaital szar.

Remélem elkapnak a bomba négerek

haha ti dühös

vegyél egyet te is tesi, finom nagyon

várom már a halálod napját

nem kapok levegőt

haha értitek... :D
a három gyerek veri a faszát :DDDD
értitek a faszt :DD

anyu nagyon be van indulva a fiaira

vieux cantal
amúgy volt nemrég itthon is sajtfesztivál, valami 5k volt a belépő és több száz féle sajtból annyit zabáltál amennyit akartál, azt hittem beledeglek a végére hől

ánon tud ezzel versenyezni?

ezen a képen van valahol egy pénisz? nem találom htőlvcs

>sose lesz ilyen szép vaginád

lol

10 pontos mentális gimnasztika

ott van középen
vak vagy?

mondjátok már el nekem, hogy egy ilyen undorító, zsírdisznófejű, kopaszodó númálé szarnak hogy jön össze egy ilyen kaliberű béen?

Minden nő kurva, ezt a nők is elismerik.

youtube.com/watch?v=ajPMlC95f-s

azt hittem az egy pattanás

jaj de buta vagy
nyilvánvalóan gazdag
látszik a csajon is hogy aranyásó

nagy fasza van meg kurva gazdag

>rusnya férfias arc
>nincs melle
>kikenve se nyúlnék hozzá
>aranyásó

te vagy az aki a madárarcú "nőket" szereti?

ki ez a kivénhedt kurva

Sztem annyira nem randa a hapsi. Inkább tökátlagnak mondanám.

mi a faszom az a madárarcú?

Nézz a tükörbe.

oké, egy jóképű csanádot láttam

volt itt egy gyerek akinek a rusnya férfias arcú nők jöttek be, gondoltam te vagy az mert az a ribanc ott a képen elég csúnya

nem én vagyok, de mutass már egy madárarcot mert nem tudom mi az

hát ez nagyon kedves tőled Anna

Nekem a nőies arcú rövid hajú nők jönnek be. Az rendben van?

ratyi

ratyi

n-nem te

Proli

igen

Bence itt vagy?

Miért vagy mérges?

Ánon harcolni fog MAGyar országért amikor elkezdődik a szíriuszi csillagközi török invázió?

annácska is NERlovagok kukija után ácsingózik, ha meglátná az utcán gyalog átlagos ötlözékben rosszul érezné magát ha hozzászólna

magyar ő is egy kurva

Nekem meg a nőies kukis lányok. Az is oké?

Ehhez nem értek. Ha kukija van akkor lehet lány?

nem, az sajnos buzis

Sehogy.
Nincsenek kukis lányok, csak csöcsös férfiak.

Ezek szerint buzis.

hitler vagyok

Így van. Buzis.

Szia hitler. Goebbels vagyok.

csak buzis vagy teljesen meleg? mi van ha ruhában teljesen lánynak néz ki, úgy értem csinos lánynak

Ha nem tudod hogy kukija van akkor nem buzis. Ha tudod és tetszik akkor meleg vagy.

ezesetben csak gondatlanságból elkövetett ratyiság hől

ennél elegánsabban és precízebben meg se lehetett volna fogalmazni

de tegyük azért hozzá, hogy a legtöbb esetben a gondatlanságból elkövetett bűncselekmények is büntetendők, kérdés, hogy jelen esetben luxuria vagy negligentia áll-e fenn?

ha azután sem szünteted be a közeledést, hogy bebizonyosodott a tévedésed, aligha beszélhetünk negligentiáról

jöttök ölni?

igaza van tanult kollégámnak, sajnos úgy néz ki máglyán fogsz elégni te büdös ratyi

lajtasajt

olyan szaga van, mint egy rothadó körömágy gyulladásnak de az íze valami fenséges

de ha ő közeledik hozzám és cuki? a lányoknak ha azt mondod hogy "te neked biztos nincs kukid?" akkor megharagszanak, az alapvetés az hogy lánynak néznek ki

korcs

ha sejted, hogy kukija van, akkor luxuria. ha nem jut eszedbe, hogy baszki ennek kukija is lehet, és a végén derül csak ki, akkor negligentia. mindkét esetben ratyi vagy sajnos, csak az első esetben még ratyibb.

direkt ezért írta, hogy azután, ha bebizonyosodott a tévedésed
amint bebizonyosodik, el kell őt hajtanod

fellebbezek, én nem tudom hogy kukija van mivel lánynak gondolom, fel sem merül bennem hogy kukija lehet, mert az a lányoknak nincs, szar ügyvéd leszel

félreérted. nem kötelességed még a közeledés előtt minden kétséget kizáróan meggyőződnöd arról, hogy akit lánynak hiszel, az lány is, hiszen az esetek túlnyomó többségében joggal feltételezed, hogy így van
kábé mint a kreszben a bizalmi elv. ha a külső jelekből nincs okod feltételezni, hogy a másik nem a szabályoknak megfelelően fog cselekedni, akkor feltételezed, hogy a szabályoknak megfelelően fog

akkor van baj, ha kiderült számodra, hogy nem lány (például mert megláttad a kukiját), és mégis tovább cselekszel

viccek rajtad

tegnap vettem 1 kiló 40 dekányit

hogy lehet annyi sajtot zabálni?

de például le is szophat és nem látok semmit, akkor én most attól buzi leszek?

én egyszer viccből megcsináltam hogy vettem egy kiló emmentálit, és kenyér helyett arra tettem a zöldséget meg a kolbászt
jó volt

dagat

10 deka sajt/nap nem olyan sok

gondatlanságból elkövetett buzulás, de valószínűleg felmentenének
képzeld azt hogy az építési területre beszökött kisgyerek az úthenger elé lép. az úthengerből nyilván nem fogod látni ha egy nyolcvan centis kis alak a gép elé áll, és nincs is okod feltételezni, hogy gyerek lenne ott, mert építési területen vagy

nem ez volt a célom vele, de nem pont a kenyértől kéne jobban dagadnod?