KARA ĐOĆKO
/ex-yu/
...
O kome govori ovde?
Karađoćko Harizmatović Staropederski.
...
...
>daje sam sebi juove
da te srce zaboli
mišljenje?
...
Iskreno, ne navijam za Atletiko dok je ova degencina Simeone trener. Za sada, samo TSUUUUUUUUUUUUU
lolara, dobra oca
>milorad bosnjak
ma pazi da ne poverujem
Milorad je bas bazirano ime
>milogorci brane milorada
nisam iznenađen
Iskreno, najvise sam voleo Atletiko dok je Milinko Pantic dominirao, a pratio sam primeru najvise zbog Zeljka Cicovica maestralnog golmana (ima vrh ceru) i Riste Vidakovica u Betisu. Prestao sam da pratim aktivno zbog dolaska kancer krojfa u Barselonu, Alberta Nadja u Betis i kancerlacticosa iz Madrida, mada sam simpatisao Real sa Zamoranom recimo.
Hoće li biti rata u Bosni
>Knjiga je objavljena, autori su Milorad Bošnjak i Slobodan Jakovljević, koji je direktni potomak Jakova Obrenovića, polubrata srpskog kneza Miloša Obrenovića.
cec
jos sem tocen jos sem fleten kak ti jeden gorski ftic...
ne
ustvari ne znam xD
Jedva cekam da oslobodimo travuniju.
bice rata bice rata... cujem kako mi kuca na vrata
šta, jel još aktualno ono dodikovo naručivanje pušaka
ja se samo nadam da ce biti rata na kosovu da se siptari otjeraju
ne to sam samo ja, dosao sam ti po kevu
voleo sam real betis dok je za njih igrao markus asunsao jer je cesto postizao maestralne golove iz slobodnjaka
bit će brat protiv brata, srbin protiv hrvata
*uzme sataru*
mrs picka ti materina nemoj si se vratio vise jel si cuo!
ovo
napisham te puno dupe
sve sto zelim je da se uhvatimo za ruke i govnopostamo zajedno
Idem u Beograd za par nedelja. Šta da radim tamo preko vikenda?
usg
Meni je bio gotivan onaj Arango sto je igrao za Majorku jedno vreme... kakve je on golcine davao, bruka bato.
Da nisu crnogorski mafijozi sa Terazija forsirali svoje balvane poput Brnovica, izlapelog Savicevica, Jokanovica i Nisu Saveljica, osvojili bi svetsko 98-me.
Jebiga ima više od toga,ruski plaćenici,askeri itd
neironicno bi otisao tamo kolko ne volim siptare i nepravdu sto kosovo nije srpsko bez obzira sto bi me srbi vjerojatno prozvali ujko zbog nacionalnosti a drugosrbijanci pljuvali
jebi nesto
Simuliram SEAD strike, gadjam vojne objekte u okolini Beograda.
>on ne igra DCS
ma placc
B-Bogdane, šta li to radiš... B-b-BOGDANE! N-NE! J-JOŠ SAM NEVIN
(Bogdan nemilosrdno gura svoj 35cm-aski kurac u moj svježe opran i obrijan anus)
Ah-Ah Bogdanee.. nježnije...
--E moj ti, ja kad jebem ja ne vadim...
(okrene me na leda, uzme moj kurac u ruku i pocne ga drkati)
ne još! NE JOŠ, svršicu..!
(Bogdan se sagne, poljubi me)
--Sad cu grublje, i jace... jer... jer... jer TE VOLIM
VOLIM I JA TEBE, BOGDANE
(gura i gura kurac, svako malo pljuje na njega da ga podmaže, ja sve više i više stenjem, anus mi se sve više i više steže, kurac tvrdi, bogda dahce)
--AH AH! SVRŠICU
U MENE, LJUBAVI
(svršava vrucu spremu u moju nevinu guzu, ja svršavam po stomaku)
(vadi kurac, ja ga uzimam u ruku, on uzima moj)
(istovremeno drkamo izuzetno osjetljive kruce)
(masira mi bradavice)
(pokupi spermu s mog stomaka, prste stavi u usne, i stavi malo meni)
(savije se i pocne me ljubiti, usta punih sperme)
(žvalimo se)
Vo-volim te, bogadne
--I ja tebe... ~
(ljubimo se citavu noc)
(drži me obgrljaju, ne pušta, trlja svoj i dalje tvrd kurac o moje butine)
(zaspemo, u toplini naših tijela)
Gde ima toga?
bas bi bilo zabavno da se skupimo kod nekoga na gajbi, svako ponese svoj laptop sednemo u krug i shitpostujemo zajedno i cecujemo
daj linkove neke
platim prijevoz u oba smjera za onog ko je voljan da me upuca
few months ago i've met a lithuanian guy in belgrade
i approached him and said: "Sabonis, Kurtinaitis?" he replied: "Divac, Djordjevic?" then i said "Marculionis, Jankauskas, Stombergas???" he continued "Stojakovic, Radmanovic, Teodosic?" then I said " Lietovas Ritas, Zalgiris??" he replied "Zvezda, Partizan, David Bertans???" then we both smiled and I bought him a beer then he revenged me and we talked about basketball only for an hour
Ajde, ali nekada preko dana. Dosta nas ne može da bude napolju posle 10.
legendarno, secam se ovog posta
ovo ali stvarno
jedan od nas je tackasti
Paзбoли ce oд paкa бoтинo.
samo ovaj majmunko simeone moze sa onakvim igracima da igra najdosadniji fudbal u ligi
moj omiljeni fudbaler lacija bio je bernardo koradi
ja sam ga uvek mesao sa rolandom bjankijem
bas me zanima koja je haplogurpa
a-ali ja imam desktop
gay
vrissplacc
ja sam mislio da mu je to burazer, znaci tackasti ima starijeg buraza..
Dolazim oko 12 kad legnu ovi sto imaju sjutra skolu
nema veze, ti mozes onda preko pametnog telefona dbi
otkud ova pomama za halpogrupama u zadnje?
>oni prate sport
>oni puse
>oni igraju igrice
>biti ovoliko plavotabletiran u matriksu
kako da se osvetim bivsoj?
ostali smo prijatelji na njeno izinstiranje ali sam prihvatio jedino zato sto sam odlucio da je ozeljdim nazad
dosta mi je vise bit fin momak vrijeme je da se vratim na ono sto sam prije bio kretenski psihopat kojeg nije briga za nikoga, izvukao sam sebe iz nevidene i teske situacije u zivotu imao sam svu predispoziciju i platoformu da postanem kriminalac, serijski ubica, narkoman, alkos, olos, klosar itd
ali sam se izvukao sam bez icije pomoci
i kad sam upoznao nju i bio sa njom te 2 godine napokon sam bio sretan u svom zivotu nedavno je prekinula samnom i to me je ubilo u pojam
shvatio sam da nema smisla imati morale, standarde, stav, stvari ispod kojih neces ici, raditi na sebi vjerovati u dobrotu ljudi, prastati i okrecati drugi obraz
imam jednu thotaru sto se lozi na mene pa sam mislio da se spetljam sa njom to bi je sigurno uvrjedilo, i da se pravim da sam super i da uzivam u zivotu, sta jos mogu uradit da je sjebem?
...
>kako da se osvetim bivsoj?
ovde sam prestao da citam
...
svete srbske trice
>ook presto radit sve 3 stvari odavno
Zalosno!
kenja mi se od onih sto igraju vlasko kolo na svadbama
kolo se samo formalno igra na tim veseljima, laganica smekanje ovo ono a ne skakanje ko da si na takmicenju mmtjbm
>naseo na zensko
>sad mu svet kriv
ubi se normanko mamu ti jebem
OVO
kenja mi se od reditovaca reditorko mamu ti jebem
koliko normana ovde u zadnje vreme jebem ti krv
Ima nešto što je gore od smrti, a to je zla žena.
>oni su devci
>oni ne izlaze iz kuce
>hurr durrr ubi se normansko gowno xD
Za mene, to je Valdimir Draskovic.
a tek madjara
ajmo malo da pricamo o crnim macorima
nekrivim svijet vec nju
ljudi koji koriste rijec norman, plava tableta i ta sranja su redit izbjeglice koje pokusavaju da se uklope
>ako drugog nazovem normanom bacit cu sumnju sa sebe
>impliciram da 4peder nije reddit odavno
krinćam ali iskreno
normani na aparatima
usg
zabole nas kurac, ko ti je kriv kad se motas sa kamenjarkama
>oni nisu na diskordu
>gaycord
radije bi prestao da koristim internet
IRC
ovo dbi
bazirani dante je tamo
plasi me ova slika
evo sad sam stisnuo na hide post ne bi trebalo da je vidis sad
hvala, ali sakrio sam je momentalno kada sam je ugledao
To sto se javljam odavde, tvista pedeset metava ispod vazine Tevazija, svedoci da je ugvožen ne samo moj fizicki integvitet, nego i vasceli svpski navod!
Govovili su mi da sam kveten, gadali su me joguvtom i sapunom, kao da se ne pevem i da zaudavam...
A ja im povucujem; možete da me nevvivate, možete da me živcivate... Sve je to vezultat belosvetske, amevicko-bevlinsko-vatikasnke uljuduvme koja nastoji da svpski navod uguva pved svvšen cin!
Pvozivali su me i nazivali vaznim pogvdim imenima kao; vojvodo pedevu, pa onda, Cvvena vojvodkinjo, kava te Ðovde, tvoj vektum je naša obecana zemlja, tako su uvlali... Vetvibutno im povucujem da svpski navod ima isovijska pvava na: Belu Palanku (Island), Južnu Palanku (Antavtika), sevevno move (Avtik) i vekovnu pvadedovinu, SAO Paolo koji je glavni gvad Velike Svbije.
Bvaco, nemojte se obazivati na Opevaciju Oluja, koja je divigivana od stvane amevike i gde je u 74 casa vazjebana SAO Kvajna, nego se okvenite osvajanju vekovnih svpskih svemivskih prostvanstava!
Sledeci pvojekat je Mavs koji pvestavlja vekovni svpski planet na kojem je pvedvidena Mavs-Svbija bez tvaktova Zetova i slicnih Hvvatskih šacovanja. Planivamo kolonizovati i Satuvn ciji pvstenovi govove o istoviji svpskog navoda u svemivu.
Svpski navod je pokvenuo u južnoj amevici i Cpcki kavtel sa kojim pvodajom dvoge želi pomoci Kapetanu Dvaganu kupnjom pilula pvotiv tvudoce jev hvvatska policija planiva valikalno i bvutalno pokušati od njega da napvavi tvudnu ženu.
nista osobno, samo cuvam ex-yu bastinu
ove zene misle da ce im picka vrijedit do vijeka
nekontaju da sto su starije to vise opadaju
luduju uokolo i onda 28, 30 dodje i onda kuku meni spasavaj te me ja samo zelim dobrog momka za moje samohrano djete booo hooo hoooo
ja tek sad vidim kolko je meni picka u stvari razvaljena
postaj sliku picke
BAŠTOVANKO????
Droljo!
jebeno volim ovog postera