Edycja Yatadery
/polska/
jak znalezć znajomych
>hurr durr musze oglądać moje chińskie bajki w nieskompresowanym 1080p żeby podziwiać bajki dla dzieci w 3kl./s
lecę na zajęcia i kompletnie nic nie umiem lol nara anonki
otóż tak
ale ja strumieniuję w jakości 1080p
napisz ze chcesz pograć w faktorio z anonem
pograłbym w rosyjską ruletkę z anonem
przegrał byś
*wygrałbym
pograłbym w willywars z anonem
ale pewnie ten strumień ma bardzo niski bitrate który nie pokazuje kunsztu animatorów wypełniających szkice w programie paint bez jakiegokolwiek cieniowania
przegrał byś
a wiesz co oznacza przegrana w willy wars...
>zajęcia na 8
>kurwica cię łapie ale jedziesz
>no elo ja mam zapierdalać promować uczelnię w liceach i technikach dzisiaj i za tydzień, wypierdalać do domu
no co tam u was zuchy jak dzionek
piecze biedusa
ale ja nie chcę takich znajomych
zajęcia i 3 termin z matematyki
>nigdy nie byłeś niczyim najlepszym przyjacielem
Czy można liczyć na to że te klasyczne seriale z lat 70. się kiedyś wypuści na Blu-Rayu?
>najlepszym przyjacielem
debilu nie ma czegoś takiego
albo jesteś przyjacielem albo nie jesteś
czemu mi to robisz
bo tłumaczysz z angielskiego best friend na siłę
Jest minus 13, ide sie przejsc
Jak nie wroce to pamietajcie mnie jakim bylem
nie wiem, ale moim zdaniem prędzej wrzucą na jakiś serwis VOD
>Zapostuj anime kutasy aby dostać bana
>Nic się nie wydarzyło
jestem studentem i mam egzaminy wspominalem juz ze jestem studentem i studiuje i mam egzaminy? mialem egzamin u promotora w ogole studiuje w poznaniu i mieszkam w akademiku i studiuje bo jestem studentem i nie moge zamknac ryja na temat moich studiow bo jestem studentem to znaczy ze studiuje i mam egzaminy ktore zdaje albo moge nie zdac i mam egzamin u promotora bo jestem na piatym roku i mieszkam w akademiku w poznaniu bo tu studiuje i jestem studentem co mieszka w akademiku tu i studiuje i ma egzaminy bo wiecie jestem studentem i studiuje ale na wyklady nie chodze potem egzaminy i spotkania z promotorem ale sie nie ucze bo sa drugie terminy a melanz w akademiku wazniejszy hehe takie zycie studenta wiec tak jak mowilem studiuje w poznaniu i mam egzaminy i mieszkam w akademiku bo jestem studentem ktory studiuje i mieszka w akademiku w poznaniu i mam egzamin u promotora na ktory sie tylko rano uczylem a poza tym sie nie ucze bo jestem studentem ktory studiuje i wazniejsze jest sie najebac w akademiku ruchac studentki jak prawdziwy student ktory mieszka w akademiku tak jak ja i studiuje ale nie chodzi na wyklady i sie nie uczy na egzaminy bo sa dugie terminy hehe jestem studentem i studiuje w poznaniu ale nie chodze na wyklady bo nie trzeba i mam egzamin ale wcale sie nie uczylem tylko postowalem tu i mam egzamin u promotora na ktory uczylem sie rano bo wczesniej nie moglem bo mieszkam w akademiku i pilem alkohol i ruchalem studentki wiec nie moglem sie nauczyc bo jestem studentem ktory studiuje i mieszka w akademiku takie jest zycie studenta ktory studiuje i mieszka w akademiku i ma egzaminy ale sie nie uczy bo sa drugie terminy wiec nie trzeba sie uczyc i chodzic na wyklady bo tak robia studenci ktorzy studiuja i mieszkaja w akademiku jak ja student ktory studiuje i mieszka w akademiku i ma egzamin jak to studenci ktorzy studiuja tacy jak ja bo studiuje w poznaniu i jestem studentem i nie chodze na wyklady i mieszkam w akademiku i sie nie ucze na egzaminy
no to jaki jest ekwiwalent niby?
przyjaciel
piecze debila z fabryki smrodu
najlepszy ziomix
kurwa cale plany zniszczone mialem isc po duzy chleb krojony zwykly i 2 coca cole byc moze sledzia w sosie smietankowym a tak to chuj
całe przeczytałem
chodzi mi tylko o nagranie dobrej jakości
Czemu Polska jako kraj to takie gówno jebane
Bo zamieszkują ją polacy
też tak robicie?
skonczysz jak chinczyk keith
Ja robię tylko tak
nie. ale przewijam chujowe momenty
o widzę że kolega zrobił projekcję astralną ryszarda i mortymera
Dzięki oglądaniu folmów w ten sposób w końcu udało mi się obejżeć dobry polski film
hha
rozjebała mi się jedyna kurtka a muszę wyjść z domu
biedaku
>odpal san andreas
>dwa kliknięcia, 5 sekund i jesteś w grze (na SSD)
>odpal gta v
>aktualizator musi się załadować
>zaloguj się
>czekaj na zalogowanie
>czekaj aż ściągnie się jakaś aktualizacja do gtao która cię nie obchodzi w ogóle
>w końcu gra się odpala
ehh kiedyś to było
wiem że jest tryb offline ale i tak trzeba się do niego co jakiś czas logować
>ino jedna kurtka
polaku..
>kupowanie gierek
>ino
co słychać na wsi
nie wiem może ty mi powiesz jak nawet na kurtkę nie masz lol
ej nie śmiejcie się. ja serio nie mam w czym wyjść
zostaw go
ehh anoni ale chujnia na dworze
Najwiekszym problemem GTA jest straszny grind w gta online. Milo sie gra nawet jak sie nie ma znajomych ale zeby kupic cos fajnego (pancerny samochod) to jednak troche grac trzeba a granie napadow z ktorych jest najwiecej kasy z obcymi do poziom Hardcore nad hardcorami chociaz mozna trafic na ogarnietych graczy.
chyba na polu
ehh anoni ale ładnie na dworze
kupuj rekinowe karty goju
nom
na dworze
A co sie z nia stalo dokladnie. Jak sie gdzies podarla lekko to idz i sie nie przejmuj.
>rodzice zabraniali ci grać w gierki i wypędzali na dwór
przez to nie moge nawet na szambie znaleźć przyjaciół
kocham to anime
nie zapina się
ale user to on zaczął..
>rodzice zabraniali ci grać w gierki i wychodzić na dwór i kazali się uczyć
i tak jestem debilem a przynajmniej miałbym fajne wspomnienia
poka lidl karol
a ty badz madrzejszy i skoncz
Jesteś namierzany.
jestem studentem
nie >:3
będę mu dalej dokuczał!
jestem studentem i mam egzaminy wspominalem juz ze jestem studentem i studiuje i mam egzaminy? mialem egzamin u promotora w ogole studiuje w poznaniu i mieszkam w akademiku i studiuje bo jestem studentem i nie moge zamknac ryja na temat moich studiow bo jestem studentem to znaczy ze studiuje i mam egzaminy ktore zdaje albo moge nie zdac i mam egzamin u promotora bo jestem na piatym roku i mieszkam w akademiku w poznaniu bo tu studiuje i jestem studentem co mieszka w akademiku tu i studiuje i ma egzaminy bo wiecie jestem studentem i studiuje ale na wyklady nie chodze potem egzaminy i spotkania z promotorem ale sie nie ucze bo sa drugie terminy a melanz w akademiku wazniejszy hehe takie zycie studenta wiec tak jak mowilem studiuje w poznaniu i mam egzaminy i mieszkam w akademiku bo jestem studentem ktory studiuje i mieszka w akademiku w poznaniu i mam egzamin u promotora na ktory sie tylko rano uczylem a poza tym sie nie ucze bo jestem studentem ktory studiuje i wazniejsze jest sie najebac w akademiku ruchac studentki jak prawdziwy student ktory mieszka w akademiku tak jak ja i studiuje ale nie chodzi na wyklady i sie nie uczy na egzaminy bo sa dugie terminy hehe jestem studentem i studiuje w poznaniu ale nie chodze na wyklady bo nie trzeba i mam egzamin ale wcale sie nie uczylem tylko postowalem tu i mam egzamin u promotora na ktory uczylem sie rano bo wczesniej nie moglem bo mieszkam w akademiku i pilem alkohol i ruchalem studentki wiec nie moglem sie nauczyc bo jestem studentem ktory studiuje i mieszka w akademiku takie jest zycie studenta ktory studiuje i mieszka w akademiku i ma egzaminy ale sie nie uczy bo sa drugie terminy wiec nie trzeba sie uczyc i chodzic na wyklady bo tak robia studenci ktorzy studiuja i mieszkaja w akademiku jak ja student ktory studiuje i mieszka w akademiku i ma egzamin jak to studenci ktorzy studiuja tacy jak ja bo studiuje w poznaniu i jestem studentem i nie chodze na wyklady i mieszkam w akademiku i sie nie ucze na egzaminy
Mikrotranzakcje to najwieksze zlodziejstwo wsrod gier.
Chyba ze placic za jakies skrzyneczki ze skinami ktore nie wplywaja na gre to w sumie mam wyjebane.
Do sklepu po nowa i tak bedziesz musial jakos dojsc. Dasz rade, wierze w Ciebie.
Poznań?
nawet jeśli to co
pójdę w bluzie i zachoruję
Czemu nie grasz z kolegami?
Nie w kurtce, bedziesz musial ja recznie trzymac. Chyba user nie przeszkadza Ci co beda myslec ludzie?
Zobaczysz.
Dlatego ze nia mam kolegow.
HAHAHAHA XXXXXD
>zrob sobie sniadanie
>zagrzej parówki (inb4 czina) z chlebem i keczupem
ale dobre smak lata
bo muszę ją do naprawy oddać ajnsztajnie
ja pierdole polacy czemu to sobie robicie? jak mozna tak zyc? zamiast kielbasy z grilla jecie jakies gowniane parowki, nie macie nawet dwoch kurtek bo was kurwa nie stac xD ja pierdole serio lubicie takie zycie ludzkiego smiecia?
ale że grilowanie jest najbardziej popularne w usa to ty wiedz
jemu chodziło o parówki a nie o grilla
mam 5 kurtek w tym dwie zimowe (jedna to softshell jak się temperatura kręci około zera a druga to stara armijna puchowa na przejebany mróz i picie w plenerze przy -15°C) opinie
nie mam butów zimowych, a kurtkę noszę jedną i tę samą od 6 lat, opinie?
nienawidze ludzi takich jak ty bo wy tej jednej kurtki co macie 6 lat nigdy nie pierzecie i śmierdzi starym gównem od was
zjadłem parówki 3 z keczupem i popiłem herbatką z cytryną bardzo dobre było przy otwarym oknie jak na łonie natury
szanuje
prawdziwy zuch
zjadłem półbułki pełnoziarnistej z metką łososiową i popiłem latte na podwójnym espresso opinie
Spoko o ile kurtka jest w dobrym stanie i nie wygladasz jaj zul
>metką łososiową
co to
>latte
co to
>podwójnym espresso
co to
?
>półbułki
co to
Polowa bulki.
Mam nadzieje ze pomoglem.
>Wydawanie tyle hasu na dosłowne gówno
a mętka? a latte? co to wogole znaczy latte? to polskie słowo?
ale nudy
>nie jest w stanie wydać 20zł na 30dag smacznej wędliny
okurw
>a mętka?
Tego to nie wiem.
>a latte
Kawa z duza iloscia mleka. Wlewasz mleko (chyba spienione) do prawie calej szklanki i dolewasz espresso (nie weim jak to sie pisze)
>Metka łososiowa
>Smaczna wędlina
t. kupuje najtańszą chujnie jaką znajdzie o konsystencji parówki przed ugotowaniem z 13% mięsa w gotowym produkcie
kurwa jacy polacy są tępi.