josh malo pa neet sati edicija
/ex-yu/
jebo bi je
a je narobe da jo hočem vseeno poflodrati?
kako je vrjeme kod vas
lici dbi
postoji li mogucnost da ja i ti imamo seksualni odnos?
videh danas lika sa rajfom... alban je bio u pravu
prijavljujte konac od crnih govana da ga obrisu
ti i ja*
al ovo
cak i da nekako bude izjednaceno, na kraju on je iovako krezuba seljacina, a tebe ce zamjena jebacki kostat
nije mi jsno zasto skoro svaka europska zemlja ima ovakvu """"navijacku"""" kulturu, iako kod nas su ekskluzivno zagrepcani tj bbb.
eh, oduvijek su zagorci bili najveci konjusari
bas bi bili dobar par
nemoze tako, moras se suprostavit, i ja cu njemu napraviti sigurno dobru stetu pa ce naucit da to vise ne radi
sta mislis kad bi svi bjezali, onda bi vladalo pravo jaceg
>eh, oduvijek su zagorci bili najveci konjusari
ja, nič čudnega, če so pa naši
ma nije, sve moze, 2018a je
nego zasto su kod vas sami degenerici i kurvetine? bas onako sotonisticki polusvijet, kao austrijanci
Mods delete this one because it has been made after the original one
Popolnoma razumljivo. Samo za ozen't ni.
pa nisu samo zagrepcani takvi imate i tovare
pushi ga karadjocko, imash loshiju sliku
Ovo je pocetak /ex-yu/ gradjanskog rata
imam 20 proksija spremnih za ove situacije
daj ne seri picka si ponizili te klinci 3 godine mladji lol
da sam ja bio tamo razbio bi ih
PRIJAVLJUJTE KONAC CRNIM GOVNIMA
>zagorci
>zagrepčani
zberi eno in samo eno
nece ti ni te cifre pomoci
nisam ja taj tip debilu
okej da, zagorci su bili konjusari najveci, a zagrepcani danasnji su samo bosanci i hercegovci
cim si ih cuo kako vicu "aj ga napadni, aj ga napadni" dovoljno je bilo da si im pokazao zube da pobjegnu kao pascad.
Ja nijesam bio u takvim situacijama pa ne znam kako bi reagovao, pa necu da ti serem.
>nisam ja taj tip debilu
nema veze ti si isto picka
>da sam ja bio tamo razbio bi ih
ni ti nisi toliko glup da ides sam na trojicu
>21. vek
>tuci se na ulici
>ne biti subhuman
>budem ja
>sanjam
>četnik 41prve
>bežim peške po srbijanskim gorama sa još dva četnika, od kojih je jedan pop
>sakrijemo se u jednu napuštenu kuću, jedina kuća na brdu
>posle par sati sahrivanja, upadne lično Tito sa pištoljem
>upuca jednog četnika
>kaže mi: "On je zlikovac, ubio mi je prijatelja, ti i pop ste u redu. Nemojte izlaziti iz ove kuće, ubiće vas.
>posle par dana bleje u kući, neko zatrubi autom ispred kuće
>pop i ja se pogledamo, pomislimo da su došli da nas ubiju.
>izađem na kapiju da vidim ko je
>Tito sedi za volanom starog mercedesa sa tri partizana u njemu
>kaže mi da je došao da pozajmi selotem treba mu da zalepi nešto
>iznesem mu selotep
>nagne mi kapu u znak zahvalnosti i ode
ja sam imao slicnu situaciju, grupa od 20 klinaca je prolazila pored mene i jedan me namerno gurnuo rukom. zaustavio sam se a on je krenuo da trci na kraju grupe, samo sam ga pozvao da ga pitam u cemu je problem, ovi ga dovukli ispred mene a on cutao. reko sam im da se ne igraju, inace su me napali jer sam se prethodno bio pokacio sa nekim njihovim drugom
naravoucenije je samo da pokazes muda i povuci ce se
ovo je dobra priča
Ima li duolingo opciju da samo prevodim na engleski sve sa nekog stranog jezika?
ako su 2-3 godine mladji od mene zasto ne? uostalom vikali su ajde ga napadni znaci bili su nesigurni, i jos se jedan ponudio na 1 na 1
tako da bi svakako prihvatio
doslovno ovo, to je africki i ciganski tier ponasanja
jesi visok ili zensko
otjeras ih picku materinu i nastavis dalje sa zivotom
sem ako ti nije do tuce al opet je sranje ako ga razjebes napasce te njegovi pajdasi
*10
183cm 82kg
zajebano je kad su u coporu, nikad ne znas oce li ti neki mali klosar noz izvadit, ali opet treba gledat na neki bezbolni nacin da se sacuva ponos.
ti mislis da podljudi znaju za 1 na 1?
da znaju ne bi se grupisali ko camuge i picke najvece u kojekakve navijacke grupe jer su nesigurne usamljene picketine pa im treba osecaj pripadnosti
zajebi to stari, ak te napadnu odma bez milosti
pa gle cim bi cuo da mi neki balavci iza ledja nagovaraju prijatelja da me napadne odma bi mi skocio tlak tako da ako nebi pobjegli od mene prvo bi ih natukao a ako nema nikog i pogledao sto imaju u dzepovima nek im bude lekcija
naravno pare bi uzeo za odstetu a mobitele samo razbio da im ne padaju na pamet takve stvari ubuduce
trebao si samo pustiti tradicionalnu hrvatsku pesmu youtube.com
i da zaigrate zajedno ko zemljaci i ne bi bilo ni tuce a oni bi shvatili da agresivnost nije pravi put
bog sve to vidi
spet služba jutri, zmešalo se mi bo
oko za oko
gle ovi su 2-3 godine mladji
ja i jos jedan smo se potukli sa 4 vrsnjaka i jednim starijim od nas i sam sam ih srusio trojicu jer se nisam bojao udarat u glavu i ovog najveceg sam odma direktno u nos pogodio tako da je pao dolje
to je zemaljski divlji zakon
bas, nema tu neke vojnicke casti kak si neki umisljaju, to su likovi s IQ-om prosjecne sobne temperature
koliko godina imas?
ja upste nemam srca da udarim kako treba.. desilo mi se u sred tuce dok krece slow-motion udarac da se predomislim, sjetim se da je i protivnik covjek i da ima roditelje koji brinu o njemu i da mogu trajno da ga ostetim.. naravno slijedio je contra udarac lika kome nije bilo zao.
a kad bi zavrsio u zatvoru jer si snimljen s bar pet kamera?
>ako su 2-3 godine mladji
>neki balavci
>2-3 godine mladji
kad napunis 15 vidjeces da 2-3 godine mladji ne znaci nista ako 2-3 godine cini razliku izmedju 6godisnjaka i 9togodisnjaka
24
>naravno slijedio je contra udarac lika kome nije bilo zao
eto vidis u tome ti je stvar, ili ti ili on, nema druge
moj drugar od skoro 30 godina je poceo da nosi rajf u poslednje vreme(bez memanja)
da li bi trebalo da se zabrinem
lazes majmune da imas 24 znao bi ako ne iskustvom onda barem nekom mudroscu da
1) ne zalijece se sam pogotovo bez razloga i ako nema legitimne prijenje
2) da kategorija cini razliku, ne godine
ovog anona su tukli cesto
kako ako su oni tebe napali i to jos trojica? dobro da su kamere nebi im nista uzimao, al ako su tolko glupi da me prijave policiji sto sam se branio kad su me napali onda bi to samo islo njima na stetu
lol
svake godine nabacim bar 2-3 kilograma sad kad gledam ove koji sad imaju 20 vecina ih je barem 10kg laksa, rijetko koji da je bas moje gradje, ako su tezi onda su uglavnom debeli i tromi
debilu kako nije legitimna prijetnja ako neko nagovara nekog da te napadne?
pa bosna...
>dobro da su kamere nebi im nista uzimao
a ti jos mislis da negdje nisu? osim ako si bas usred neke guste sume
jebiga nekad ne mozes da ne zadas batine a realno nekad ne mozes ni da ih ne dobijes
sreca pa vise ne moram ni razmisljati o tome
vidjeces isto kad navrsis 21-22 da se drasticno mjenjas fizicki (doslovno stasas) i ojacas
jel imate vi u srbiji vojni rok?
kod nas su ukinuli, jedino su ostavili onu vojnu evidenciju, valjda da vide koliko ljudi s funkcionalnim nogama imaju
(napomena za klince, neki stasaju sa 17 a neki sa 25, zavisi kako ko; tako da ne sikirajte se)
da vidio sam prije 2 godine kad sam imao toliko i sto si stariji si veca kategorija jer vise ne rastes ali beres i dalje tezinu i ides u sirinu, kako sam i napisao
>kad gledam ove koji sad imaju 20 vecina ih je barem 10kg laksa, rijetko koji da je bas moje gradje, ako su tezi onda su uglavnom debeli i tromi
citaj s razumijevanjem ako u bosni znate sta je to
nemamo nazalost, ukinuli su ga pre jedno 10 godina, treba ga opet uvesti dbi
e sad jos skontaj da je i visina ogroman faktor i znaces birati bitke
>treba
impotentni peder detektovan
>Ukoliko poznaješ svog neprijatelja i ukoliko poznaješ samoga sebe - ne treba da se plašiš rezultata stotine bitaka.
>Pobijedit će onaj koji zna kad se može tući, a kad ne smije.
>Prilika da osiguramo sebe od poraza leži na našim rukama, ali priliku da se pobijedi neprijatelj ti može dati jedino neprijatelj.
treba vratiti vojni rok samo zbog vas sisica
jel to sun tzu?
jedino sto treba jeste odvojiti kitu od tvojih usta
da, umjece ratovanja.
cisto da napomenem, yuchan.fun
cisto da napomenem da ti jebem mater
>krivo mu sto je ormar tijesan
>cuo da su u vosjci veci ormari
planovi za veceras?
nemam
sutra ranim na cas voznje
>uvek mi se izgase kola barem jednom dbi :(
>generalizovanje identifikacije elemenata agnosticno na strukturu
>van na kavu
>nazad
>evidencija prethodno navedenog rjesenja, definicija sledeceg problema
>vjerovatno spavanje
koliko ima sati uopste? ocu opet morati na benzinsku otici piti kavu?
jesi zensko? meni se to dogodilo mozda jednom ili 2 puta sveukupno kad sam vozio
pa nagazi kvacilo kad treba
Fina handrmolja
lolara cucku i faggonu obrisali konac ahahahahahahahahahahahahahaha
zalosno...
Mene je instruktor voznje zajebo pravo, nista ne zna objasniti, pretpostavlja da znas voziti kad dodjes kod njega na casove. €600 mi je uzeo a samo mi je komplekse nabio, da nije njega vozio bi i bolje i prije.
Djockova armija reporting in
mene je djocko naucio da vozim dbi njegov cale ima starog stojadina pa smo otisli na selo i on mi je pokazao na njemu, najbolje je da se pocne na stojadinu ili jugu posle sve moze da se lako vozi
>pozne dvadesete
>nemam ni vozacku ni auto
u sirovim brojkama da li se uopste isplati ako nemas prijeku potrebu (tipa ako ne putujes na posao ili tako nesto)?
>najbolje je da se pocne na stojadinu ili jugu posle sve moze da se lako vozi
ovo dbi
meni je odma prvi dan reko da prebrzo vozim jer sam vozio vec par godina prije nego sam isao polagati
Bazovani djokson
Ne ali dobro ga je imati ako zivis sam i dovodis ribe kuci cesto
odma ti je pokazao kako si na njemu na zadnjim sjedistima jeli pedercino
>njegov cale ima starog stojadina
kakva je bazza djocko stariji
Odmah si popusio kurcinu karadjockovu OPAAAAAAAAA ŠUKKKKKK
s p r z z
lolara.jpeg
HTBF
86555488
86555511
kako su cuclaju kurac ove dvije pedercine jedan drugom