/polska/

edycja anime

Attached: 1516123474628.png (1302x1400, 1.83M)

>tfw no bf

od biedy może być i taka

Attached: 1501561898779.jpg (300x300, 15K)

chodź tutaj

co wy na to że madhouse robi nowego boogiepopa w tym roku

kemuri haku

wyjasnijcie mi to
czy zeby dostac sie do gensokyou trzeba mniec ukonczone 30 lat?
jesli mam 25 i zamierzam sie powiesic jako khv prawiczek mam szanse sie tam dostać?
pytam powaznie

ej a co jesli chomik to po prostu jakaś femkurwa z twittera czy czegoś

>miej 23 prawie 24 lata
>powiedz rodzicom że bedzies robic paszport, chcesz leciec do kanady i ubiegac sie o wize do USA
>hurr durr a po co tam chcesz leciec masz do kogo tam leciec? to nie ze samochodem pojedziesz w dwie strony

czy bycie prawie 24 letnim dzieckiem i sluchanie sie rodziców to błąd?

Attached: 15118678624300.jpg (800x774, 26K)

>shota

Attached: 1500254663171.png (384x390, 175K)

Attached: Object (1).jpg (1920x1080, 1.02M)

mają racje debilu, to nie jest jak wyjechanie do Niemiec czy gdzieś
poczytaj poradniku ludzi którzy tak robili
potrzebujesz około 50 tysięcy dolarów aby się osiedlić i potrzebujesz kogoś kto cię zatrudni

>stateczki

znajdź sobie robotę i zamieszkaj w byle gównianym pokoiku wynajmowanym jeżeli tylko jest zbyt daleko na codziennie wyprawy do domu
nagle ten legendarny chłód i pełne wyjebanie wypełnią twoje członki

żbsz to powinien być mój priorytet

a czego ci tam robić? lepiej do Białorusi zachodnej, robić swój bisness, czy do Litwy

>hehe tylko anglia funty szfecja korony i niemcy ełro na bmw nowe cnie mati

ale ja chce tylko jechać na tydzień dwa, na fejsbuku nawet ludzie ze wsi lecą do hehe niu jorku a ja nie moge? chce zobaczyc to ameryke z telewizji

przecież nie powiedziałem nic takiego ty jebany debilu
>abu abu czemu ktos mówi mi prawdę :(
>przecież miało być jak w filmach że jadę, znajduje robotę i jak w filmach staję się bogaty :/

chujowa edycja

>implikando że ludzie lecą gdzies tylko pracować

polak wykryty

no to jak chcesz się tam utrzymać nawet jak na wakacje jedziesz? mamusia da kieszonkowe?

co polak robi w wolnym czasie? Zawsze mnie to zastanawiało

>co to jest praca zdalna

jak w ogole wyglada to zarabianie ogromnych pieniedzy za granico? czy wiaze sie to z tym ze zyjesz w dziupli z 10 innymi polakami nic sobie nie kupujesz i wszystko odkladasz, czy faktycznie z gownoroboty w niemczech mozna zyc godnie?

oglada dobrą polską kinematografie

>więc mówisz user że twoje hobby to oglądanie meczy?

Attached: Object.jpg (1653x1240, 1.46M)

>zapomniałeś już jak brzmią wibracje twojego telefonu

chomik to moja gf

Attached: Screenshot_20180311-165755__01.jpg (1080x2160, 351K)

moje hobby to cipa seks ruchanie

cuckposter to ty?

a masz w ogóle taką pracę? masz w ogóle umiejętności które dały by ci taką pracę?

nie dlaczego

>tug widzisz post na który nie wiesz jak odpowiedzieć bo czujesz taką pogarde dla postera który go stworzył

ehh zuchy

na rynku kupisz takie same albo lepsze za 60 zlotych tylko ze nie maja znaczka bo to najwazniejsze cnie zeby sie pochwalic kolegom ze sie ma buty ze znaczkiem znanej firmy ale wy mnie wkurwiacie

prace zdalną mieć
od matki wyprowadzić się chcieć

ale piecze biedaka

>monopolowy24 pod akademikiem otwarty
>tug pijesz zimnego kasztelana

Attached: 1489489372029.jpg (724x720, 37K)

czyli masz kompletnie zero umiejętności a liczysz że będziesz kucował przez internet
no to krzyżyk na drogę ode mnie i powodzenia w ju es ej

byś się wziął za naukę czegoś pożytecznego a nie chlejesz

ale bym ci wykurwił za bycie studentem jebanym

szanuje korzystaj z zycia studenta bo tak szybko sie konczy

haha szaloni studenci tylko by spożywali napoje wyskokowe!

najgorsze uczucie to jak dziewczyna ktora kochacie mowi wam jak bardzo chciala by sie spotkac z innym facetem i usmiecha sie w sposob w jaki nigdy nie usmiechala sie do was

>picie piwa
ohyda. nigdy tego nie zrozumiem żbsz
jak pić to wóde

Attached: 137593505136[1].jpg (240x320, 14K)

najgorsze uczucie to jak srasz i nie wyjeżdża pocisk tylko smar jak nutella i idą trzy rolki papieru żeby przynajmniej z daleka nie jebało

albo że z koleżankami szepczą jak bardzo seba chujogrzmot jest przystojny siedząc zaraz koło ciebie mając wyjebane że słyszysz

woda gubi, piwo nie

nie znam tego uczucia bo nigdy sie nie zakochałem ani nawet nie zaprosiłem zadnej dziewczyny na randke. Ja mam pecha w chuj kurwa, jak byłem gimbem to miałem w klasie same maszkary a później w życiu to prawie zawsze miałem kontakt tylko z kobietami po 30stce, 40stce więc nie miałem kogo zaprosić. Jak w filmach pojawia sie wątek romantyczny to jedyne co przychodzi mi do głowy to ''nigdy tego nie miałem'' to mi sie wydaje bardziej nierealne niż ktos samotnie pokonujący szajke terrorystów czy kosmitów.

piwo jest tam tańsze niż oranżada żbsz i mam dzisiaj zamiar zacząć pisać teorię do magisterki.
dawaj, czekam
10 semestr już, niestety...

Attached: 1516555264503.jpg (1024x1446, 186K)

tug dzisiaj niedziela niehandlowa i nagle wszędzie łażą pod rękę zakochane pary ew. rodziny z dziećmi

te uczucie jest podobne do nie pojscia spac i pozniej jak ci sie chce przez caly dzien chce spac z tym ze masz tak przez caly czas i ta chec pojscia spac to chec zajebania siebie i/lub kogos innego

>i usmiecha sie w sposob w jaki nigdy nie usmiechala sie do was
posrednio znam to
w licbazie widziałem jak wszystkie dziewczyny sie usmiechały do oskara, a żadna się nigdy do mnie.
to też po niekąd znam.

Attached: 1520555517277[2].jpg (1076x1163, 153K)

ostatnio sralem w szkole i tak jebało ze nikt pozniej do lazienki nie chcial wejsc smutno mi wtedy bylo

nigdy nie doświadczyłem życia studenckiego. najpierw zjebana młodość w szkole gdzie nawet na studniówce nie byłem potem brak życia studenckiego. los tak chciał bym był wiecznym spierdonem który się w końcu powiesi.

Attached: z22598298V,Oblegany-przez-mlodziez-bulwar-przy-Izbie-Celnej-n.jpg (960x640, 103K)

gorsze jest tug, kiedy masz stale przeczucie, że zaraz coś jebnie, że coś jest nie tak i ani się nie obejrzysz, a będzie pozamiatane. Nienawidzę tego.

Attached: 217905_czarno_bialy_las.jpg (831x874, 303K)

moja matka jak sra to w calym mieszkaniu jebie przez godzine ze trzeba okna otwierac dobrze ze sie wyprowadzilem

czemu moneta pięciokopiejkowa jest większa od dziesięciokopiejkowej

czemu moneta jednozłotowa jest większa od dwuzłotowej

gorzej się tego nie dało wkleić?

jestem studentem i mam egzaminy wspominalem juz ze jestem studentem i studiuje i mam egzaminy? mialem egzamin u promotora w ogole studiuje w poznaniu i mieszkam w akademiku i studiuje bo jestem studentem i nie moge zamknac ryja na temat moich studiow bo jestem studentem to znaczy ze studiuje i mam egzaminy ktore zdaje albo moge nie zdac i mam egzamin u promotora bo jestem na piatym roku i mieszkam w akademiku w poznaniu bo tu studiuje i jestem studentem co mieszka w akademiku tu i studiuje i ma egzaminy bo wiecie jestem studentem i studiuje ale na wyklady nie chodze potem egzaminy i spotkania z promotorem ale sie nie ucze bo sa drugie terminy a melanz w akademiku wazniejszy hehe takie zycie studenta wiec tak jak mowilem studiuje w poznaniu i mam egzaminy i mieszkam w akademiku bo jestem studentem ktory studiuje i mieszka w akademiku w poznaniu i mam egzamin u promotora na ktory sie tylko rano uczylem a poza tym sie nie ucze bo jestem studentem ktory studiuje i wazniejsze jest sie najebac w akademiku ruchac studentki jak prawdziwy student ktory mieszka w akademiku tak jak ja i studiuje ale nie chodzi na wyklady i sie nie uczy na egzaminy bo sa dugie terminy hehe jestem studentem i studiuje w poznaniu ale nie chodze na wyklady bo nie trzeba i mam egzamin ale wcale sie nie uczylem tylko postowalem tu i mam egzamin u promotora na ktory uczylem sie rano bo wczesniej nie moglem bo mieszkam w akademiku i pilem alkohol i ruchalem studentki wiec nie moglem sie nauczyc bo jestem studentem ktory studiuje i mieszka w akademiku takie jest zycie studenta ktory studiuje i mieszka w akademiku i ma egzaminy ale sie nie uczy bo sa drugie terminy wiec nie trzeba sie uczyc i chodzic na wyklady bo tak robia studenci ktorzy studiuja i mieszkaja w akademiku jak ja student ktory studiuje i mieszka w akademiku i ma egzamin jak to studenci ktorzy studiuja tacy jak ja bo studiuje w poznaniu i jestem studentem i nie chodze na wyklady i mieszkam w akademiku i sie nie ucze na egzaminy

>implikowanie że sam tego nie chciałeś

Attached: 1498041509075.jpg (448x463, 47K)

powiedz mi to

zostaw go spedzil nad tym 1000 godzin w paincie chlopak sie starał

chujowo to wkleiłeś, cały potencjał obrazka zmarnowany

to napraw... ja poza paintem i paint.netem nie umiem w programy graficzne.

niech spierdala
ty też
koham cię

USUN

spierdalaj

boli tylko za pierwszym razem

później już internalizujesz kurwom i jest z górki

koooocham was

ale nudy

Attached: 1517695636802.jpg (950x950, 668K)

masz tu gotowy do wklejania, pokaż jak Ty byś wkleił

Attached: Bez tytułu.png (866x874, 557K)

przecież sam sznur jest tragicznej jakości, daj mi oryginał tego lasu to może zrobię lepiej.

czemu ona ma jakąś taką dziwną cipę?

Attached: bonć pszczoło.jpg (1100x960, 50K)

Co to za zamazene zdjecia. Zdjecia nago?

Ktoś oglądał Murzyna Kota, warto jeszcze dziś oglądać?

grug robić chujowo ale grug chcieć ty zrobić za niego

Attached: oogaboogaaa.jpg (800x450, 38K)

zrób na jakimkolwiek chcesz, byle straszne youkai pozostało, bo to najlepsza dziewczynka do straszenia żbsz

Attached: 1519069809062.jpg (1000x1240, 46K)

ona jest animką ona może mieć cipę jaka tylko jej się podoba nawet taką która jest penisem

>elon zrzucajacy najwieksze bomby prawdy

jak umiesz lepiej to udowodnij

nie po prostu nie chce pokazywac mojej calej galerii

Attached: geek vs nerd vs dork.jpg (410x428, 57K)

>jak umiesz lepiej to udowodnij

Attached: 1507359172795.png (478x523, 14K)

kto to ten elon musk? To jest ten od beta (orbitującego) auta?

jakis lewak jebany zyd co bierze pieniadze za nic w zyciu nie poznal prawdziwej pracy

czy apple mają doki?

Attached: fujitsu.jpg (589x553, 38K)

fajne poroże

Attached: 1519257553868.png (506x426, 334K)

Żebyś zdechł w męczarniach.

aleś wymyślił user haha

mają dongle
btw kupujcie nasze słuchaweczki na blutacza

lepszym uczucie jest tylko patrzenie jak ten inny mezczyzna rucha a dziewczyne kiedy ona patrzy ci sie prosto w oczy i mowi ze to nie jej wina ze ty nie jestes jej w stanie zaspokoic z niewinnymi oczyma szukajac wybaczenia

na ALIEXPRESS mają po 22$ bezprzewodowe słuchawki, zastanawiam się czy by nie kupić czasem

>dawanie pieniedzy chinskiemu zydowi

ale nasze Apple iEriPods są najlepsze

>chinskie gowno

>teraz każdy telefon będzie kopiował DIZAJNIK ajfona i dawał notcha
haha zajebcie mnie

Jak ja nienawidzę miast zbudowanych z myślą o samochodach