kurva anyátok
Kurva anyátok
Other urls found in this thread:
origo.hu
m.origo.hu
youtube.com
blog.atlatszo.hu
m.origo.hu
m.origo.hu
youtube.com
twitter.com
ha helyeskének lenni bűncselekmény lenne, akkor dórit már többszörös életfogytiglanra ítélték volna szigorított őrizetben
Telepítsetek Gentoot, korcsok!
Valaki tudná posztolni a braaapolós kopipaszta magyar változatát? Itt egy anime cserében
korcs
Halálodad kívánom
sajnos büdös globalista zsidónak lenni nem az, mert ez az egyetlen ok amiért lecsukhatnák
bárcsak a combjai közé kapna
egy jó halálszorítós recsi aztán megyek dolgozni
egészségedre
ma megyünk emelni tesik? :D
hitler vagyok
na végül nem recsi lett belőle hanem egy kis szardobálás a Sup Forums-n de a napom így is beindult
k o r c s
o
r
c
s
mán megint kezdi
Töpörödött törpördögök! :D
Sett törpikek húpikek :DD
Közben megszavazták a menekülteket segítő tervezetet.
fini finom majom filé finni finni :DDDDDD
aéa nincs zaklató béen ;__;
Még mindig várok arra a braaapolós pasztára.
sajnos nekem sincs meg
Meghoztam a meleget :DDDD
ratyik kifelé
snnnnniiiiiiffffffffffff...oh yes my dear....sssnnnnnnnnnnnniiiiiiiiffffffff....quite pungent indeed...is that....dare I say....sssssssnniff...eggs I smell?......sniff sniff....hmmm...yes...quite so my darling....sniff....quite pungent eggs yes very much so .....ssssssssssssssnnnnnnnnnnnnnnniiiiiiiffffff....ah yes...and also....a hint of....sniff....cheese.....quite wet my dear....sniff...but of yes...this will do nicely....sniff.....please my dear....another if you please....nice a big now....
BBBBBBRRRRRRRAAAAAAAPPPPPPPFFFFFFFFLLLLLLLLLPPPPPPPPPFFFFFF
Oh yes...very good!....very sloppy and wet my dear....hmmmmm...is that a drop of nugget I see on the rim?...hmmmm.....let me.....let me just have a little taste before the sniff my darling.......hmmmmm....hmm..yes....that is a delicate bit of chocolate my dear....ah yes....let me guess...curry for dinner?....oh quite right I am....aren't I?....ok....time for sniff.....sssssnnnnnnniiiiiiiiffffffff.....hmmm...hhhmmmmm I see...yes....yes indeed as well curry......hmmm....that fragrance is quite noticeable....yes.....onion and garlic chutney I take it my dear?.....hmmmmm....yes quite.....
BBBBBBRRRRRRRRPPPPPPFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFTTTTTTTTTTT
Oh I was not expecting that…that little gust my dear….you caught me off guard…yes…so gentle it was though…hmmmm…let me taste this little one…just one small sniff…..sniff…ah….ssssssnnnnnniiiiiffffffffffff…and yet…so strong…yes…the odor….sniff sniff…hmmm….is that….sniff….hmmm….I can almost taste it my dear…..yes….just…sniff….a little whiff more if you please…..ssssssnnnnnniiiiiffffffffff…ah yes I have it now….yes quite….hhhhmmmm…delectable my dear…..quite exquisite yes…..I dare say…sniff….the most pungent one yet my dear….ssssnnnnniiiifffffffffffffffffffffff….yes….
Szia Beni! Tök jó arc vagy!
Igen ez, csak magyarul
Fordítsd le magadnak te kínaimese korcs aztán örülj, hogy nem lövünk a fagyos Dunába!
remélem Benedek vagy és nem Bence
>észre sem veszem, és a lábam közé vett táskámról leesik a sapkám a BKV-n
>egy őzikeszemű egyetemista helyeske felveszi és odanyújtja nekem, figyelmeztetve, hogy elejtettem
>rögtön szerelmes leszek belé
CSAK
de hát valaki lefordította már nyomi
remélem megszólítottad és beszélgettetek és nem csak autista módon dadogtál valamit
á, hova gondolsz:D
ratyi
snnnnniiiiiiffffffffffff...ó igendrágám....sssnnnnnnnnnnnniiiiiiiiffffffff....valóban átható...és ez....csak nem....sssssssnniff...tojásokat érzek?......sniff sniff....hmmm...de..csak igy van drágám....sniff....nagyon átható tojások.....ssssssssssssssnnnnnnnnnnnnnnniiiiiiiffffff....ah igrn...és még....egy csipetnyi....sniff....sajt.....elég nedves drágám....sniff...de még is...ez szépen megetszi....sniff.....kérem kedvesem....még eggyet ha lehet....egy jó nagyot....
BBBBBBRRRRRRRAAAAAAAPPPPPPPFFFFFFFFLLLLLLLLLPPPPPPPPPFFFFFF
Ó igen...nagyon jó!....nagyon folyós és nedves....hmmmmm...az egy kis rögcske amit látok a szélén?...hmmmm.....hagyd....hagy kóstoljam meg mielőtt szagolok.......hmmmmm....hmm..igen....ez egy előkelő darab csokoládé....ah igen....hagy találgassak... curry volt vacsorára?....ó csak nem igazam van?....oké...itt az ideje hogy szagoljak.....sssssnnnnnnniiiiiiiiffffffff.....hmmm...hhhmmmmm Látom, már látom, tényleg curry.....hmmm....szembetűnő ez az illat....yes.....hagyma és fokhagyma kedvesem?.....hmmmmm....hát persze.....
BBBBBBRRRRRRRRPPPPPPFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFTTTTTTTTTTT
Ó erre nem számitottam…erre a kis széllökésre, drágám….rajtamütöttél…igen…de oly gyengéd volt…hmmmm…hagy izlelhessem meg ezt a kicsikét…csak egyszer…..sniff…áh….ssssssnnnnnniiiiiffffffffffff…és még is…oly erős…igen…a szag….sniff sniff…hmmm….és ez meg….sniff….hmmm….Már majdnem érzem a számban…..igen….csak…sniff….egy kis szellőt még…..ssssssnnnnnniiiiiffffffffff…ah yes I have it now….hát persze….hhhhmmmm…isteni, drágám…..valóban előkelő…..Akát azt is mondhatom…sniff….ez az eddigi legáthatóbb….ssssnnnnniiiifffffffffffffffffffffff….igen….
menj inet normi köcsög
hú gecc a magázódástól sokkal jobb lesz
>eggyet
proletár animekorcs detektálva
>ah yes I have it now
ez kimaradt
szerintem csak nem Magyarországon járt iskolába
Ja. Még a gimi elött eljöttünk.
>egyszer akarnál tovább aludni hogy kipihend a másnapot, de akkor sem tudsz, mert a cigány gyilkolja a nőjét a szomszédban
>cigány a szomszédja
ömm
>te döntöd el hogy ki lakik a szomszédban
nagyon nagyon buta vagy sajnos
Köszönöm
>DE ANYAAAA AZ ANIME AZ MŰVÉSZET
nagyon helyes. megtanulják a rostosok, hogy hol a helyük
youtube.com
Mi a bánatos faszt hallgatok? Karib tenger kalózai?
Idefele moondogot hallgattam. Most semmit mert előadás van
ki a fasz kérdezte te elmebeteg szar
Te mit, néger?
míg munkatárs kiment másik munkatárshoz, addig telefingtam az irodát :D
Ha mégégyszer válaszolsz, kihúzom a beleidet a segglyukadon keresztül, lenyomom a tüdődbe és rászarok az arcodra te korcs
Jó posta!
Szűzkorcs
>munkáspárt
RÍÍÍÍÍÍÍÍÍ
>de az MKKP nem
mekkora nyomorékok
normi korcsok
ez az mkkp meméje te szarházi
de hát ez nem meme, ha kicserélnéd az mkkp-t a munkáspárttal akkor teljesen komolyan vehető útmutató lenne
blog.atlatszo.hu
Több hasznos dolgot csinálnak mint a hasonló méretű pártok együttvéve
én már tudom kire szavazok. És ti?
hát úgy látom a 31-es párt épp ellened jött létre :D :D :D
remélem nem a sajátodat
de, közös irodánk van :(
hát gratulálok fos úr most ülhettek a büdösben, miért nem mentél át valakihez fingani?
Én a Magyar B.É.K.Á.K. Pártjára szavazok
bérkeresők
és
kiskorúak
által
kiközösítettek
>Több hasznos dolgot csinálnak mint a hasonló méretű pártok együttvéve
mire visszajött, kiszellőztettem
még csak nem is sejt semmit :D
Arra felelj, miért szavazták meg a Fideszes képviselők a migráncsokat segítő javaslatot?
még mindig inkább élnék neológokkal egy helyen mint veled rikárdó
28
ugyanez
jó posták
tartozom egy vallomással: enzsire még sose vertem ki, ágiszára viszont már igen
nem gondoljátok hogy erre pár (Te)-t megérdemeltem volna?
gondolkodtam rajta vagy hat percet
nem tudjuk, mit kell érteni azon, hogy
>kiskorúak által kiközösítettek
hogyhogy??
jó fiú
bérkeresők és kiskorúak által kiközösítettek
hát aki nem dolgozik és nem is tanul (tehát már nem kiskorú) és ezért a társadalom többi része ferde szemmel tekint rá
a neet-et akartam lefodítani nyilván
hát mert jobban izgat
Szar ömm
nem, nagyon szar sajnos
kaptam egy levelet a feljebbvalóimtól, hogy a vezérigazgató felé továbbítottak a nevemben egy fizetésemelési kérelmet, és még indoklást is mellékeltek az e-mailhez, amiben nagyon kedves szavakkal nyilatkoznak rólam :OOO
youtube.com
RETTEGHET A SZARBÁN
akkor szopjatok ki ti rohadt szűz békagecik nektek akartam kedveskedni
micsoda heroinista fogak, kegyelmes szűz máriám
:3
Ki ez az identitás zavaros takony???Apádat búzditanád abba hogy legközekebb gyereket neveljen!!!Ebbe éled ki A kurva anyádat de még 1 napot nem dolgoztál becsületesen!!
gecc
ez az
>anyukám megvette a dr. Martense-t karácsonyra
kinézet
Rékasi Károly fia