Kurva anyátok

kurva anyátok

Attached: alma.gif (368x349, 49K)

Other urls found in this thread:

origo.hu/itthon/20180320-orban-viktor-nyilatkozat-unios-csucs.html
m.origo.hu/nagyvilag/20180319-migransok-eroszakoltak-essenben.html
youtube.com/watch?v=9HaUZ-MWppQ
blog.atlatszo.hu/2018/02/egyszerubb-lenne-ellopni-a-penzt-a-ketfarku-kutyapart-hasznos-projektekre-kolti-a-kampanytamogatast/
m.origo.hu/nagyvilag/20180319-migrans-bunozes-hamburg-idos-asszony.html
m.origo.hu/nagyvilag/20180321-egy-afrikai-rapper-szeritn-kenya-biztonsagosabb-mint-svedorszag.html
youtube.com/watch?v=R-rBfKxPUiE
twitter.com/NSFWRedditVideo

ha helyeskének lenni bűncselekmény lenne, akkor dórit már többszörös életfogytiglanra ítélték volna szigorított őrizetben

Attached: 201202.jpg (600x525, 69K)

Telepítsetek Gentoot, korcsok!

Attached: -100470654.jpg (1688x2535, 1.15M)

Valaki tudná posztolni a braaapolós kopipaszta magyar változatát? Itt egy anime cserében

Attached: 1521381821600.jpg (1280x720, 105K)

korcs

Halálodad kívánom

Attached: __tsushima_yoshiko_and_watanabe_you_love_live_and_love_live_sunshine_drawn_by_youkan__1c0d4f21d05b77 (700x975, 254K)

sajnos büdös globalista zsidónak lenni nem az, mert ez az egyetlen ok amiért lecsukhatnák

bárcsak a combjai közé kapna

egy jó halálszorítós recsi aztán megyek dolgozni

egészségedre

ma megyünk emelni tesik? :D

hitler vagyok

na végül nem recsi lett belőle hanem egy kis szardobálás a Sup Forums-n de a napom így is beindult

k o r c s
o
r
c
s

origo.hu/itthon/20180320-orban-viktor-nyilatkozat-unios-csucs.html

mán megint kezdi

Töpörödött törpördögök! :D
Sett törpikek húpikek :DD

Attached: 1496077797761.png (1060x722, 33K)

Attached: __hachiouji_and_nagatoro_ijiranaide_nagatoro_san_drawn_by_774_nanashi__65f2fa4778305148581c946f5dddf (1173x652, 152K)

Attached: magyar_törpördög.jpg (658x565, 24K)

Közben megszavazták a menekülteket segítő tervezetet.

fini finom majom filé finni finni :DDDDDD

Attached: 1520972419930.jpg (600x634, 96K)

aéa nincs zaklató béen ;__;

Attached: 1477363104767.jpg (680x965, 630K)

Még mindig várok arra a braaapolós pasztára.

Attached: 6.jpg (1280x1854, 762K)

sajnos nekem sincs meg

Meghoztam a meleget :DDDD

Attached: IMG_20180321_092903.jpg (720x1016, 147K)

ratyik kifelé

Attached: 1519669521665.gif (220x275, 183K)

snnnnniiiiiiffffffffffff...oh yes my dear....sssnnnnnnnnnnnniiiiiiiiffffffff....quite pungent indeed...is that....dare I say....sssssssnniff...eggs I smell?......sniff sniff....hmmm...yes...quite so my darling....sniff....quite pungent eggs yes very much so .....ssssssssssssssnnnnnnnnnnnnnnniiiiiiiffffff....ah yes...and also....a hint of....sniff....cheese.....quite wet my dear....sniff...but of yes...this will do nicely....sniff.....please my dear....another if you please....nice a big now....

BBBBBBRRRRRRRAAAAAAAPPPPPPPFFFFFFFFLLLLLLLLLPPPPPPPPPFFFFFF

Oh yes...very good!....very sloppy and wet my dear....hmmmmm...is that a drop of nugget I see on the rim?...hmmmm.....let me.....let me just have a little taste before the sniff my darling.......hmmmmm....hmm..yes....that is a delicate bit of chocolate my dear....ah yes....let me guess...curry for dinner?....oh quite right I am....aren't I?....ok....time for sniff.....sssssnnnnnnniiiiiiiiffffffff.....hmmm...hhhmmmmm I see...yes....yes indeed as well curry......hmmm....that fragrance is quite noticeable....yes.....onion and garlic chutney I take it my dear?.....hmmmmm....yes quite.....

BBBBBBRRRRRRRRPPPPPPFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFTTTTTTTTTTT

Oh I was not expecting that…that little gust my dear….you caught me off guard…yes…so gentle it was though…hmmmm…let me taste this little one…just one small sniff…..sniff…ah….ssssssnnnnnniiiiiffffffffffff…and yet…so strong…yes…the odor….sniff sniff…hmmm….is that….sniff….hmmm….I can almost taste it my dear…..yes….just…sniff….a little whiff more if you please…..ssssssnnnnnniiiiiffffffffff…ah yes I have it now….yes quite….hhhhmmmm…delectable my dear…..quite exquisite yes…..I dare say…sniff….the most pungent one yet my dear….ssssnnnnniiiifffffffffffffffffffffff….yes….

Szia Beni! Tök jó arc vagy!

Igen ez, csak magyarul

Attached: 007.jpg (1280x1822, 641K)

Fordítsd le magadnak te kínaimese korcs aztán örülj, hogy nem lövünk a fagyos Dunába!

Attached: __kongou_aoki_hagane_no_arpeggio_drawn_by_rokuwata_tomoe__f45712aafe14ac8304a1f1782953084f.png (850x1200, 505K)

remélem Benedek vagy és nem Bence

>észre sem veszem, és a lábam közé vett táskámról leesik a sapkám a BKV-n
>egy őzikeszemű egyetemista helyeske felveszi és odanyújtja nekem, figyelmeztetve, hogy elejtettem
>rögtön szerelmes leszek belé
CSAK

de hát valaki lefordította már nyomi

remélem megszólítottad és beszélgettetek és nem csak autista módon dadogtál valamit

Attached: 1521213217170.jpg (1288x1822, 2.04M)

á, hova gondolsz:D

ratyi

snnnnniiiiiiffffffffffff...ó igendrágám....sssnnnnnnnnnnnniiiiiiiiffffffff....valóban átható...és ez....csak nem....sssssssnniff...tojásokat érzek?......sniff sniff....hmmm...de..csak igy van drágám....sniff....nagyon átható tojások.....ssssssssssssssnnnnnnnnnnnnnnniiiiiiiffffff....ah igrn...és még....egy csipetnyi....sniff....sajt.....elég nedves drágám....sniff...de még is...ez szépen megetszi....sniff.....kérem kedvesem....még eggyet ha lehet....egy jó nagyot....

BBBBBBRRRRRRRAAAAAAAPPPPPPPFFFFFFFFLLLLLLLLLPPPPPPPPPFFFFFF

Ó igen...nagyon jó!....nagyon folyós és nedves....hmmmmm...az egy kis rögcske amit látok a szélén?...hmmmm.....hagyd....hagy kóstoljam meg mielőtt szagolok.......hmmmmm....hmm..igen....ez egy előkelő darab csokoládé....ah igen....hagy találgassak... curry volt vacsorára?....ó csak nem igazam van?....oké...itt az ideje hogy szagoljak.....sssssnnnnnnniiiiiiiiffffffff.....hmmm...hhhmmmmm Látom, már látom, tényleg curry.....hmmm....szembetűnő ez az illat....yes.....hagyma és fokhagyma kedvesem?.....hmmmmm....hát persze.....

BBBBBBRRRRRRRRPPPPPPFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFTTTTTTTTTTT

Ó erre nem számitottam…erre a kis széllökésre, drágám….rajtamütöttél…igen…de oly gyengéd volt…hmmmm…hagy izlelhessem meg ezt a kicsikét…csak egyszer…..sniff…áh….ssssssnnnnnniiiiiffffffffffff…és még is…oly erős…igen…a szag….sniff sniff…hmmm….és ez meg….sniff….hmmm….Már majdnem érzem a számban…..igen….csak…sniff….egy kis szellőt még…..ssssssnnnnnniiiiiffffffffff…ah yes I have it now….hát persze….hhhhmmmm…isteni, drágám…..valóban előkelő…..Akát azt is mondhatom…sniff….ez az eddigi legáthatóbb….ssssnnnnniiiifffffffffffffffffffffff….igen….

menj inet normi köcsög

hú gecc a magázódástól sokkal jobb lesz

>eggyet
proletár animekorcs detektálva

>ah yes I have it now
ez kimaradt

szerintem csak nem Magyarországon járt iskolába

Ja. Még a gimi elött eljöttünk.

>egyszer akarnál tovább aludni hogy kipihend a másnapot, de akkor sem tudsz, mert a cigány gyilkolja a nőjét a szomszédban

>cigány a szomszédja
ömm

>te döntöd el hogy ki lakik a szomszédban
nagyon nagyon buta vagy sajnos

Köszönöm

Attached: 1521561938514.jpg (1200x1754, 443K)

>DE ANYAAAA AZ ANIME AZ MŰVÉSZET

m.origo.hu/nagyvilag/20180319-migransok-eroszakoltak-essenben.html

nagyon helyes. megtanulják a rostosok, hogy hol a helyük

youtube.com/watch?v=9HaUZ-MWppQ

Mi a bánatos faszt hallgatok? Karib tenger kalózai?

Idefele moondogot hallgattam. Most semmit mert előadás van

ki a fasz kérdezte te elmebeteg szar

Te mit, néger?

míg munkatárs kiment másik munkatárshoz, addig telefingtam az irodát :D

Ha mégégyszer válaszolsz, kihúzom a beleidet a segglyukadon keresztül, lenyomom a tüdődbe és rászarok az arcodra te korcs

Jó posta!
Szűzkorcs

>munkáspárt
RÍÍÍÍÍÍÍÍÍ

Attached: 1521627090553.jpg (960x960, 120K)

>de az MKKP nem
mekkora nyomorékok

normi korcsok

ez az mkkp meméje te szarházi

de hát ez nem meme, ha kicserélnéd az mkkp-t a munkáspárttal akkor teljesen komolyan vehető útmutató lenne

blog.atlatszo.hu/2018/02/egyszerubb-lenne-ellopni-a-penzt-a-ketfarku-kutyapart-hasznos-projektekre-kolti-a-kampanytamogatast/
Több hasznos dolgot csinálnak mint a hasonló méretű pártok együttvéve

m.origo.hu/nagyvilag/20180319-migrans-bunozes-hamburg-idos-asszony.html

én már tudom kire szavazok. És ti?

Attached: nemkivagas.jpg (560x126, 24K)

hát úgy látom a 31-es párt épp ellened jött létre :D :D :D

remélem nem a sajátodat

de, közös irodánk van :(

hát gratulálok fos úr most ülhettek a büdösben, miért nem mentél át valakihez fingani?

Én a Magyar B.É.K.Á.K. Pártjára szavazok

bérkeresők
és
kiskorúak
által
kiközösítettek

>Több hasznos dolgot csinálnak mint a hasonló méretű pártok együttvéve

Attached: 1518903837522.png (1154x522, 71K)

mire visszajött, kiszellőztettem
még csak nem is sejt semmit :D

Arra felelj, miért szavazták meg a Fideszes képviselők a migráncsokat segítő javaslatot?

még mindig inkább élnék neológokkal egy helyen mint veled rikárdó

28

ugyanez

m.origo.hu/nagyvilag/20180321-egy-afrikai-rapper-szeritn-kenya-biztonsagosabb-mint-svedorszag.html

jó posták

tartozom egy vallomással: enzsire még sose vertem ki, ágiszára viszont már igen

nem gondoljátok hogy erre pár (Te)-t megérdemeltem volna?
gondolkodtam rajta vagy hat percet

nem tudjuk, mit kell érteni azon, hogy
>kiskorúak által kiközösítettek

hogyhogy??

jó fiú

bérkeresők és kiskorúak által kiközösítettek
hát aki nem dolgozik és nem is tanul (tehát már nem kiskorú) és ezért a társadalom többi része ferde szemmel tekint rá
a neet-et akartam lefodítani nyilván

hát mert jobban izgat

Szar ömm

nem, nagyon szar sajnos

kaptam egy levelet a feljebbvalóimtól, hogy a vezérigazgató felé továbbítottak a nevemben egy fizetésemelési kérelmet, és még indoklást is mellékeltek az e-mailhez, amiben nagyon kedves szavakkal nyilatkoznak rólam :OOO

youtube.com/watch?v=R-rBfKxPUiE
RETTEGHET A SZARBÁN

akkor szopjatok ki ti rohadt szűz békagecik nektek akartam kedveskedni

micsoda heroinista fogak, kegyelmes szűz máriám

:3

Ki ez az identitás zavaros takony???Apádat búzditanád abba hogy legközekebb gyereket neveljen!!!Ebbe éled ki A kurva anyádat de még 1 napot nem dolgoztál becsületesen!!

gecc
ez az
>anyukám megvette a dr. Martense-t karácsonyra
kinézet

Rékasi Károly fia

Attached: 1481589377168.gif (150x150, 1.22M)