anti-komunistička edicija
/ex-yu/
Other urls found in this thread:
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtu.be
informer.rs
youtube.com
youtube.com
blackgenocide.org
twitter.com
D O M E N I C A
meme godine
Ovo treba pod hitno vratiti.
Da li je abortus ubistvo i greh?
Da li podrzavate to sto je abortus legalan i sto ne vodi nikakva evidencija o stvarnom broju izvrsenih operacija na nivou jedne drzave?
Moj crnjo.
Mene samo zanima gde ima dobra kavurma!
sta znam, one koje znam da su abortirale bolje i da nemaju decu samo bi ih ujebale
Zašto? Malo bi se guzio sa vojničinama, a??
kakva je situacija u srbiji, mislis da ima dosta abortusha ovde?
Vec sam pricao o ovome ovde(medfag)
Nije ubistvo, gadno je i treba ga svesti na minimum, ali ne zabranom.
Vodi se evidencija, ali jako je puno nelegalnih.
Da.
Ne.
Pičkast odgovor. Ljudi koji bježe od odgovornosti i toleriraju zlo su najgora sorta ljudi.
ubojstvo općenito nije grijeh ako je brzo i bezbolno
Fale mi Djockovi rentovi (kao i svima)..ajde pravite novi vocaroo, ajde Fiksone daj zovi AZGANG da razmrdamo malo ex-yu!
djocko je napusio eksju lokal pre par meseci
ovo vam je decki prava zena koja ce vam junake rodit a ove sto linkujete sigurno ni pasulj ne umiju skuvat.
prica se da se godisnje abortira preko 50 000 ...
ne kazem da treba zabraniti nego da treba samo ako je zena silovana i ako utvrde da ce dete biti retard ili sta ti ja znam (ako je to uopste moguce utvrditi tako rano)
ali to sto se klinke jebu ko lude pa onda abortusi pa familije kriju to od buduceg nesrecnika koji ce je ozeniti je jebeno zlo!
zanima me takodje kako nije ubistvo leba ti? zar nije to zivo bice? i kad mu ugasis zivot to je onda ubistvo
>preko 50 000 ...
au leb te jebo
Najbitnija stvar na ženi je da izgleda kao nevino djevojče i nakon što joj po petstoti put svršiš po faci. Sve ostalo je sporedno.
AZGANG AZGANG WOOP
THE STRONGEST EX-YU SQUAD
THEY ARE SO LIT, THEY ARE SO RAD
AZGANG AZGANG SKRRRT
NEW BLOOD ON THE STREETS OF EX-YU
IF YOU DON'T OBEY THEY COMING TO GET YOU
mislim da bi promenio pesmu kad bi slucaju svrsio u neku kurvu
moze
Treba naći neku metodu da su plodnost svima reverzibilno ukloni odma pri ulasku u pubertet ili ranije. Onda tek ako određeni građanin ispuni cijeli niz uvjeta će dobiti svoju plodnost nazad i ima dozvolu za razmnožavanje.
ubij se komunisto
Ne bi mi se to dogodilo, i ne bi se predomislio da mi se dogodi. Neki ljudi imaju kičme.
joooj
jebem ti pleme citavo gdje ĆANU kraljicu nadje
pa nema u ovom koncu momka da moze ćanin ritam izdrzat
AHAHAHHAHAHHAHHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHHAHHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHHAHHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHHAHHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHHAHHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHHAHHAHAHHAHAHAHAHAH
znas ribe koje su abortirale? one to opusteno pricaju ljudima?
ispricaj koji detalj, kakve su osobe , kako se desilo
>t.slika
sta se smejes debilcino
Jana je srpska majka a ne c*ca
pa kako se inace dogadjaju abortusi, bez kondoma, lik pretera i eto
ove obe sto znam su umetnice, jedna je malo zesce otisla u kurac zbog toga, ono ne trazi vise momke ne kara se i to, a ovoj drugoj je nekako chill oko svega toga
ustvari dosta ljudi ne koriste kondome, tipa skupi su, spustiti se i tako to
e jebiga djocko ne zna svako da nabavlja jeftine kondome preko ruskih sajtova ko ti
Pa slazem se da treba smanjiti broj. Cifra je negde oko 160abortusa na 100 rodjene dece. Holandija ima 3 na 100.
Poboljsati svest i upotrebu kontracepcije je prva stvar koju treba uraditi.
Nije ubistvo, po meni, do kraja prvog trimestra, jer je to potencijalni zivot, a ne zivot. Da je zivot svaki pobacaj bi bio sahranjivan i racunat kao smrt, a ne kao pobacaj i medicinski otpad. Posle prvog trimestra fetus vec predstavlja malog coveka i dozvola bi trebala da se dobije samo u slucaju ugrozenosti zdravlja majke. Komisije i zakoni vec postoje, samo treba da se sprovode.
I opet, treba naci resenje koje ce da radi, a ne samo donositi zakone koji su moralni ili sta god. Abortusi koliko god da su gadni, su opet prihvatljiviji od alternative. Vec ima pun kurac neusvojene dece koja su nevoljena i nemaju apsolutno nikakvu perspektivu, ne treba nam jos vise.
Plus, abortus je u potpunosti iskorenio cedomorsvo, koje je, moras priznati mnogo gora stvar od abortusa.
ja glasam da ovaj user odlucuje ko dobija dozvolu za razmnozavanje
Držim govance pri izlazu već 40 minuta. Idem ga izbacit pa se vratim da vam kažem kako je bilo.
>t. bajtujem vikendom na temu abortus
idi izriljaj mi bastu
bolje nego da ga abortiras
fakat su bAZa
kad covjek postaje covjek?
ko odlucuje tu granicu?
zasto neko ima moc nad zivotom?
cim dodje do oplodnje kada sveti duh odluci koji spermatozoid ce oploditi da kazem jednostavno
KO NE GLEDA POSLE RUCKA NA HEPIJU GDE GOSTUJU BAZIRANI SESELJ I MALAGURSKI NIJE SRBIN
hvala bato gleda se uz kaficu
nice flag,why don't you re-unite?
za mene je to cim dijete prvi put udahne vazduh zemaljski, tacno mozes da vidis promjenu boje koze novorodjencada.
Pri tome ne gledam na abortus kao na normalnu stvar.
informer.rs
e OVO je zena
unite into what?
a blob of differently-coloured turds? a turd coctail?
right after we disintegrate the EU from within.
>krenem da drkam
>nadjem dobru scenu, sve ide kako treba
>odjednom mozak ode na autopilot rezim i skroz odlutam
>krenem da razmisljam
>krenem da razmisljam o bivsim devojkama ali ne na nacin na koji treba da razmisljas ako drkas na njih
>pitam se sa kim su sad i koliko su litara jebene sperme progutale od kako nisu sa mnom
>kontempliram svoju skoriju i dalju buducnost i pitam se cemu mogu da se nadam
>razmisljam kako bi bilo dobro da uzmem i da ne budem lenjo govno i da otopim frizider sutra dok je nedelja
>jel ljudi koji se druze sa mnom iskreno uzivaju u mom drustvu ili je sve to samo post-internetsko doba i adhok prijateljstvo jer niko nema boljih izbora
>jel ce zivot svakodnevnice kad budem imao 60 godina da se razlikuje znacajno od mog trenutnog zivota (komp 80% vremena i slicno)
>shvatim da drzim spusten kurac vec 5 minuta
>Da je zivot svaki pobacaj bi bio sahranjivan i racunat kao smrt, a ne kao pobacaj i medicinski otpad
a reci mi molim te koji je to satanista degenericni utvrdio pa svi postuju ko da je zapisano u kamenu
stvarno se ubi ako si na putu da postanes doktor a nemas svoja neko razmisljanje nego kako neko tamo kaze
digo mi se na tvoju pricu
ajmo ovako pokusat
zamisli ubijes trudnicu
odgovarat ces za cedomorstvo i za ubijanje te zene
zena abortira i nije kaznjivo zakonom
ono sto mene zanima koji period abortiranja je drustvo prihvacen i ne smatra se ubojstvom
4ti tjedan kad se razvija kostur i zvicani sustav
9-10ti tjedan kad nokti i zubi se formiraju
?!
kad
bez uvrede al zvuci retardirano
fetusu srce kuca , mozak radi , sto doslovno znaci da je zivo
fetus i dalje dobija kisik od majke
sam cin disanja moze biti rodjenje u fiozofskom smislu
priorodno ta beba je vec neko vrijeme ziva
vi ljudi ko da ste retardirani
fetus je ziv kako dodje do oplodnje, ona prva celija je zivot a kamoli ovo sve ostalo do treceg meseca
celija je zivot, kamen i jebeno gvozdje nisu zivot
a jeste realni...
a satanisti i degenerici mogu opravdavati ubistvo do prekosutra...
postanak 2;7
"A stvori Gospod Bog čoveka od praha zemaljskog, i dunu mu u nos duh životni; i posta čovek duša živa."
na ovaj citat sam se oslanjao, sa prvim uzdahom pocinjes da zivis i sa poslednjim uzdahom prestajes.
nisam religiozan nit sam citavu bibliju procitao al' mi je ova recenica odzvanjala.
to je jevrejska propaganda debilcino
samo jevreji veruju da zivot pocinje sa prvim udahom
izdahom*
^ igara
>hljeba
biblija je osnov hriscanstva, iako je ocigledno da niti jedna organizovana religija ne radi ono sto im pise u svetim knjigama.
svi obicaji su nam paganski
Ovaj Jevrej je uništio svaki argument za aborciju
youtube.com
youtube.com
Ne možete mu ništa.
>>jel ce zivot svakodnevnice kad budem imao 60 godina da se razlikuje znacajno od mog trenutnog zivota (komp 80% vremena i slicno)
ovo bi bilo stvarno zalosno
da, i da.
ti ljudi koji imaju tendenciju abortirat su sranje od covjeka, i ne zelim njihova djeca imat u mojoj drzavi.
blackgenocide.org
ca vam je zao za ovih 15,5+ miljuna?
>svi obicaji su nam paganski
ovo ali realno
shapiro je dost dobar
>kad covek postaje covek
Onog trenutka kad je sposoban za samostalni zivot. Sto bi znacilo oko 22-24 nedelje trudnoce, sto bi bio oko 5-6 mesec trudnoce.
A moj stav je da posle treceg meseca ne mozes da radis abortus osim u slucjau zdravstvene ugrozenosti.
>ko odlucuje tu granicu
otkud ja znam, diskutujemo ovde. moja rec vredi koliko i tvoja
>zasto neko ima moc nad zivotom?
otkud ja znam. zasto ti mislis da ti imas moc da odlucujes o nekom
iskreno, nigde nisam cuo ovo. valjda logikom dodjes do tog zakljucka.
Svako od vas ko je ikad izdrkao u zivotu, ili jebao curu bez zelje za oplodnjom treba da se ubije jer je genocidni manijak
mislim da sam ga izdrkao lagano preko 2000 puta
>spermatozoidi mi nijesu prodisali
Shapiro aka nije dozvoljeno abortira, ali seci mu pola kurca opustno
ovo
hitleru
svaki taj spermatozoid je bio sposoban da stvori novi zivot.
ne bez jajne celije
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
JADNIČE
Ja sam najmanje 10 000 puta, stvarno ti je malen broj
ti si brate legenda
>zasto ti mislis da ti imas moc da odlucujes o nekom
ironija
definiraj samostalan zivot
na zapadu npr djecu nisu samostalna do 20te
kod nas je to do 30te
A tek mi je 18
Prestao sam toliko drkati, nisam više ništa osjećao, samo sam drkao jer sam ovisnik
Sad uspijevam 4 dana bez, jedan zdrk i opet 4 dana bez
Drkach
ni fetus do 22-24 nije zivot bez materice
>ne mislim da ima pravo da odlucujem o tudjem zivotu zato to pravo prepustam trudnici ako je trudnoca mladja od 1 trimestra ili komisiji strucnjaka ako je starija od jednog trimestra
nasuprot
>ne mislim da iko ima pravo da odlucuje ali ja imam pravo i kazem svima nemate pravo
genije.
>samostalan zivot
pretpostavljam da mislis na ljudski zivot. Posto ako hoces da definisem bilo koji zivot tu spada sve od ameba do coveka. A kontam da si skratio gomilu zivotinja do sad
>ljudksi samostalni zivot
bice sposobno da izvrsava fizioloske funkcije samostalno, bez direktne veze sa drugim organizmom sa funkcionalnim CNSom.
bebe doduse nemaju funkcionalni cns, ali ajde razvija im se.
hljebach
igrach
nisam drkao 9 dana, koliko sam samo zivota postedeo
sve ja
Ti
To je i meni cilj, pa bi me možda nakon toliko dana prošla želja za drkanjem zauvijek
tesko brate
o ćemu vi pišete burazeri
što moralizirate te stavari kad ionako nećete jebat
prvo hipoteze, onda prakticni eksperimenti
>šta čekaš anone? neće se sama zadovoljiti!
doktor sve objasnio
jel iko od vas bio jedan od onih pedercica sto su se uvijek druzili s curicama?
kako da to postignem sad? tj. kako da zobidjem prividnu seksualnu prepreku poznanstva sa zenama?
>ne mislim da ima pravo da odlucujem o tudjem zivotu zato to pravo prepustam trudnici ako je trudnoca mladja od 1 trimestra ili komisiji strucnjaka ako je starija od jednog trimestra
zasto trudnica ima pravo ubit fetus bez suglasnosti partnera?
>komisija strucnjaka
i mengele je bio strucnjak
>prepustam strucnjacima
lol kakav je to argument za abortiranje?!
ako su strucnjaci ne znaci da je moralno ispravno to sto rade
>>ne mislim da iko ima pravo da odlucuje ali ja imam pravo i kazem svima nemate pravo
trenutno misljenje sto se tice abortusa je da legalno
ja samo argumentiram da je moralno pogresno i da ljudi koji se odlucuju za abortus trebaju bit svjesni da se radi o ubistvu nerodjenog djeteta
imat moc o odlucivanju da li ces prodisat ili ne je odvratno po meni
jedini izuzetak bi bilo stanje da je majka u opasnosti za zivot
>uspredjivanje amebe i fetusa
ja sam se stalno druzio sa starijim curama kad sam bio manji i sad sam pun kompleksa i samo mi se dize na femdom
druzim se sa curama koje ne bi jebao, ili znam da su previse ujebane u glavu da bi tako nesto pokusavao
zašto bi se htio družiti sa ženama
biti u ženskom društvu je prilično dosadno iskustvo dbi
mmmmm